Прагляд Поўнай Версіі : Вопыт Drakebox2
Распавяду мой асабісты вопыт, зроблены ў Германіі з вышэй эбу, усталяваны на tdi Audi A4 170 л.с. common-rail 2010 года.
Толькі што ўпершыню сеў на яго на працягу 30 секунд і спрабую розныя step прырашчэнне ціску ў магістралі rail, якія ўсталеўваюцца з дапамогай кнопкі, ўнутры блока кіравання (ад 0 да 9), роды з step 7, пераключэння другой і апускаюся ў праводцы акселератара, прыбыў у 3800 абаротаў ідзе ў recovery і вядома, некаторае паляпшэнне ў стральбе, але нічога, што. Я спыняюся і назад, я стараюся ў 6, прыходзіць у 3800 і харчаванне, вы рэжаце, як быццам трапіла ў абмежавальнік, але не выходзіць у recovery. Я спрабую 5, тое ж самае, але робіць гэта 4000/4100, я 4-тое ж, у 4300/4400. У канцы заезду 3 -, аўта-і цягне добра да 5000, але...практычна, як было першапачаткова. Я вырашыў вярнуць блок кіравання ў Drekebox, тлумачачы, што на самой справе, у маім выпадку, не дае якіх-небудзь пераваг, кампанія адказвае мне, што не c'? праблемы і вяртаннем назад. На наступны дзень мне ў галаву прыходзіць ідэя, і калі знайшоў блок кіравання, які апрацоўвае толькі націск turbo, з дапамогай MAP-сэнсар, у пары з Дрэйк, магчыма, усе protrebbe працаваць (pi? дызельнае паліва, але таксама і pi? паветра!). Шукаю вакол эбу для маей машыны, і пошук і пошук...я лічу, ў Англіі !. Я раблю заяву ў кампанію, і мне кажуць, што яны паляць правадоў спецыяльна для маей машыны, і, па іх думку, у спалучэнні з эбу rail павінны даць добрыя вынікі. Яго купіць, праз некалькі дзен прыходзіць пакет, а ў выхадныя адразу пасля свету. 8 крок (1-8) з дапамогай dip-перамыкачоў, стаўлю адразу на максімум, і спрабую ўсталяваць Drakebox на 5. Вынік: вельмі добра, прагрэсіі ? вельмі адчувальная, нічога агульнага з першым. Я спрабую адразу 7 вельмі добра і яшчэ лепш, харчаванне не памер, а адчувальнасць? на паскаральніку ? diversissima, здаецца, тыпу pedal booster, у той час як раней было sonnecchiosa ніжэй.
Я 9 Дрэйк (максімум), але ідзе ў recovery, спрабую 8 ма памер 4400, аддаю за 7, і гэта добра. Цяпер для мяне "бачыць"? ок.
Цяпер я не проста павінны паспрабаваць, каб добра.
msport (exil77grande)
23-05-2013, 23:13
калі вы прывыклі есць перапрызначэньне, людзі, серыя spendevi менш, і ў вас больш,у любым выпадку мы чакаем вашага ўмяшання ў абмеркаванне вашай прэзентацыі.
мансардных
23-05-2013, 23:17
але купіць адразу сур'езную форму, якая дзейнічае на абодвух параметраў не? мус........
Кампанія на англійскай, што я прапанаваў модуль map вырабляе таксама модуль, які інтэгруе абодва, але яго модуль асобна есць дадатковая магчымасць? рэгулявання.
Пытанне супастаўленні, я не выключаю абсалютна перапрызначыць пазней, я проста хачу зрабіць гэта, і я гэта зрабіў.
rebirthafterrevenge
08-06-2013, 21:11
я магу толькі сказаць, што модуль rail без марка заплаціў 150 еўра, я нес маю 147 1.9 150 к.с. да 245 км/г (колькасць кіламетраў), відавочна, pelava дым ззаду ! у адрозненне ад карты было менш стральбы , але на ўчастку было вельмі шмат!
motorsport
08-06-2013, 22:10
мансардных
08-06-2013, 22:20
msport (exil77grande)
09-06-2013, 10:26
дэвіз некаторыя:
+ МАГУТНАСЦЬ
+ ДЫМ
+ РАСХОД паліва
- МЕНШ НАДЗЕЙНАСЦЬ
мансардных
09-06-2013, 11:49
вы кажаце добра, данііл, у рэшце рэшт кожны выбірае шлях, які пі? пераконвае яго, вядома, усталяваць модуль, не ведаючы, як механічны стрэс выклікае і на якія ціску прымушае працаваць кампаненты, не ? максімум хітрасці
я магу толькі сказаць, што модуль rail без марка заплаціў 150 еўра, я нес маю 147 1.9 150 к.с. да 245 км/г (колькасць кіламетраў), відавочна, pelava дым ззаду ! у адрозненне ад карты было менш стральбы , але на ўчастку было вельмі шмат!
Віншуем форме і з павагай да рухавіка, я думаю, што такая хуткасць? (і частоты кручэння...) могуць іх raggiugnere некалькі разоў !
:D
romeo156
10-08-2013, 11:31
прывітанне ўсім, хачу вам сказаць, нават мой досвед працы з drakebox 2! як я cennato ў маім уяўленні цяпер мая альфа ен усталяваны drakebox 2 і пасля прачытання гэтай тэмы, і тое, што ен напісаў адзін mazzu, я паклаў рукі і змяніўся з 5 да 7), за перыяд часу я хадзіла з 4, але зрабіў мала, то я паклаў яго у 5-і засталася так, каб прыкладна ў паўтара года прадукцыйнасць змяніліся адразу ж, аўтамабіль быў яшчэ больш вострае, чым раней, і абгон хутка і адразу, вядома, заўважалі, нават трохі дыму нармальная рэч, я думаю!? змены вы заўважыце адразу не пераходзіць у recovery ne-небудзь! я ўсе яшчэ спрабую, але, бачачы, што я вырашыў зрабіць чып у эбу дзень бяру і прадаю за некалькі еўра! калі хто-то і зацікаўлены, дайце мне ведаць!!! блок кіравання мае менш 2-х гадоў і працуе як мусіць, тады, калі адзін здавольваецца тым, што робіць і хоча зэканоміць некалькі капеек у супастаўленні, можа сабраць і зрабіць свае выпрабаванні. прывітанне
panterargento
10-08-2013, 20:20
Магчыма, пасля таго, як устаноўлены на адзін крок у выпадку, рабіць часопіс з прыбораў і sw падыходзяць і зразумець, што адбываецца...было б цікава, што скажаце?
tonyteam
20-08-2013, 17:11
але як вы, якія так шмат ілжывых каштоўнасцяў? адзіны спосаб ? зрабіць rullata да модулю прыкладаецца, а затым супаставіць толькі rail і падняцца да гэтай магутнасці.
нават калі sar? цяжка, так як у карту, калі падніміце rail паніжаюць, але і час ўпырску...***** uqnue як маштабуючы усе было б цікава паспрабаваць
Дадатковыя модулі нічога не робяць, прадбачыць ўпырску дызельнага паліва і павялічыць ціск.
Калі вы набиваете руку, могуць быць пашкоджанні.
Я выкарыстаў модуль на gp 1.3 75 л. з, прадукцыйнасць ок, але шум, як мінімум, на трактар (мікра-ін'екцыі.), і халодныя, з тэмпературай ніжэй нуля, самастойна хадзіў у 3. Зняў усе, дыягназ з multiecuscan і аўтамабіль ? вярнулася на месца.
franco75
26-08-2013, 15:49
Калі аўтамабіль ідзе ў recovery з дапамогай гэтых модуляў ? чаму? не можа пераследваць ціску ў рампы, які мае чытанне скажоныя?
Гэтыя модулі павялічваюць выдатак паліва з павелічэннем ціску ў рампы, вы не рызыкуеце пашкодзіць, акрамя помпы, інжэктараў?
Калі аўтамабіль ідзе ў recovery з дапамогай гэтых модуляў ? чаму? не можа пераследваць ціску ў рампы, які мае чытанне скажоныя?
Гэтыя модулі павялічваюць выдатак паліва з павелічэннем ціску ў рампы, вы не рызыкуеце пашкодзіць, акрамя помпы, інжэктараў?
Так, у primisi помпа-фарсунак.
Залежыць ад аўто, але помпа і фарсункі пабудаваны, каб вытрымліваць пэўныя ціску, калі ен перавышае з ****lli карты, жыцце механічных упершыню згадваецца кала рэзка.
Тое ж самае тычыцца кпп і счаплення. Блокі кіравання, дадатковыя працуюць у плане прадукцыйнасці, але кала надзейнасць.
Падняўшыся з картамі, а таксама павялічвае крутоўны момант, і калі абмен ? прызначана для пэўнага значэння, крутоўны момант больш ptrebbe пашкодзіць яго.
Вы таксама аўтамабіль ідзе ў ricovery.
Магчыма, пасля таго, як устаноўлены на адзін крок у выпадку, рабіць часопіс з прыбораў і sw падыходзяць і зразумець, што адбываецца...было б цікава, што скажаце?
Было б добра, але я думаю, што значэння ложка эбу аднолькавыя тых, ложкі з арыгінальны аўтамабіль, considernado, што блок кіравання дадатковага ўхіляецца ад ecu.
? вы можаце паспрабаваць, я мог бы зрабіць гэта таксама, але я не + праводка, або на спецыяльных гручках. У гэтым злучыліся sn зламаныя, дзе я мог бы знайсці іх ??
panterargento
28-08-2013, 12:59
Я не ведаю дакладна, можа быць, іх не прадаюць асобна, таму я сумняваюся, што вам атрымаецца іх знайсці, калі c'? хто-тое, што мае форму, што? не f? pi? ...
Віншуем форме і з павагай да рухавіка, я думаю, што такая хуткасць? (і частоты кручэння...) могуць іх raggiugnere некалькі разоў !
:D
Я адчула, што аўтамабіль чубкі? чыгуначных conun модуль aggiutivo...ahahaha....навіна была сапраўднай
Я не ведаю дакладна, можа быць, іх не прадаюць асобна, таму я сумняваюся, што вам атрымаецца іх знайсці, калі c'? хто-тое, што мае форму, што? не f? pi? ...
Sar? складана..
nasone147
28-08-2013, 19:23
толькі сумны вопыт з гэтыя модулі,калі мы не гаворым аб буйных брэндаў,500/600 еўра выдаткаў, аднак не аплачаны на 100%!!
dantesfx
01-09-2013, 18:43
Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?
Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?
Каб зарабіць грошы сення, калі яны прыдумляюць ўсе больш і больш?.
Гэтыя блокі кіравання sfasciano аўтамабілі.
і " сардэчна запрашаем ваша прэзентацыя,дзякуй.
Я хацеў бы праверыць, ці сапраўды, колькі з іх маюць sfasciato сапраўды аўтамабіль з moduletto плату.
Часта людзі кажуць, па чутках, стрыечны брат -- сястра аднаго, які па віне блока кіравання, дадатковы ен урослага пазногця,песцяць на праводцы акселератара і boooommmmmmmm.
Але, хлопцы, мы мэты, што модуль не ваш аптымальны выбар-гэта праўда, але твар усе гэтыя пашкоджанні-гэта парадокс.
Унізе банкі, як разумныя не могуць перавышаць ліміт у recovery усталяваны ў ecu,
наадварот, аб тым, што адбываецца, калі супаставіць робіць сабака.
Або мы хочам сказаць, што ўсе тыя, хто пераназначаны яны ніколі не зламанай турбіны на inieettore etcc. etcc. ???:)
прадстаўленыя.
Virusmoschino
15-11-2013, 18:03
Прывітанне, Хлопцы, мяне завуць Павел і я са Швейцарыі.
У мінулым я зрабіў вопыт на Цюнінг, а не толькі эбу, але і механікі. У мяне быў Fiat Coup? T20 з больш 400cv. Вядома, я падняў шмат задавальнення, але і шмат грошай. (Я б не стаў больш)
Я хачу прыехаць да яго.
У мяне ўсталяваны блок кіравання дадатковай Drakebox 2 на маей Bravo 1.6 Mjet 120cv. Проста, каб узяць гэта curiosity гэтыя блокі кіравання 100-200€.
Машына адказвае, безумоўна, лепш (тое, што я шукаў) хоць коней, якія абяцаюць не дасягае іх. Па-мойму, калі не перабраць з прадукцыйнасцю, так званай кансервавай банку, наносіць менш шкоды карціравання. Чаму? у любым цюнінг для павелічэння магутнасці павялічваюць, аднак, ціск турбо, ўпырск, etc...
І для кожнага аўтамабіля аўтавытворцы зніжаюць магутнасць больш чым на 25%. (Нават не столькі з-за надзейнасці, але і для правілаў, якія павінны выконваць.
І ўсе, пытанне ГРОШАЙ!!!!
Прывяду параўнанне.
BMW мае ў гандаль, 4.4L Biturbo 450cv усталяваны на розных 550i , 650i,
Ідэнтычны Рухавік з невялікім змены ў блоку кіравання і выхлапной мантуе M5, M6 560cv
Затым гэтыя скрынкі, якія рэгулююцца nn павінны выклікаць шмат непрыемнасцяў з рухавіком, калі выкарыстоўваць з асцярогай.
tecnoecu
15-11-2013, 18:27
дарагія сябры форуму я сумняваюся: ke служаць усе гэта абсталяванне, праграмістаў, sw, аплачаны пшанічнай еўра, калі з 150 еўра або крыху больш вы атрымаеце гэтыя вынікі? 245kmh абавязваецца прадаць патэнт ў alitalia........ з павагай
Для працы дызельнага рухавіка проста дызель.
Павелічэнне ціску і шляхі праходнасці, калі вы робіце гэта з дапамогай дадатковага модуля не добра, калі вы робіце " праз карту, то гаворка змяняецца ??
Каб ведаць, калі карту і зроблена добра, трэба вывучыць і зразумець.
Каб ведаць, калі дадатковы модуль адстой , проста спытаеце брамніка, які ніколі не мае вадзіцельскіх правоў.
Стэрэатыпы, яны жывучыя.
msport (exil77grande)
17-11-2013, 21:30
дарагія сябры форуму я сумняваюся: ke служаць усе гэта абсталяванне, праграмістаў, sw, аплачаны пшанічнай еўра, калі з 150 еўра або крыху больш вы атрымаеце гэтыя вынікі? 245kmh абавязваецца прадаць патэнт ў alitalia........ з павагай
шчыра вашыя дзеянні не дакладна зразумелі нават, таму што тут мы кажам дадатковы модуль, у прыватнасці.
msport (exil77grande)
17-11-2013, 21:31
Для працы дызельнага рухавіка проста дызель.
Павелічэнне ціску і шляхі праходнасці, калі вы робіце гэта з дапамогай дадатковага модуля не добра, калі вы робіце " праз карту, то гаворка змяняецца ??
Каб ведаць, калі карту і зроблена добра, трэба вывучыць і зразумець.
Каб ведаць, калі дадатковы модуль адстой , проста спытаеце брамніка, які ніколі не мае вадзіцельскіх правоў.
Стэрэатыпы, яны жывучыя.
бачыў, што іх заклікі не чытайце, мы дзякуем вас за ваш удзел і мы развітваемся.
Вялікі дзякуй за ўсе гэтыя думкі цікавыя.
Roberto_Bmw
12-01-2014, 09:48
Іншая справа, дадатковых модуляў ? той факт, што ? фізічна відаць. На самай справе 4 гады таму, што ў мяне быў bmw E60 седан, я праверыў з люстэрка рухавік (тады, магчыма, шукалі іншага, а ? адзіная прычына, што я знайшла я)
mulazzone
25-03-2014, 08:48
прывітанне, добрае раніца, антоніа новай пошты ў мяне таксама такая ж праблема, што ў вас былі і вы, і я, заінтрыгаваны ,як вы вырашылі праблему?які гэта модуль, які вы купілі ен хацеў бы купіць, нават я(спадзяюся, не супярэчыць правілам сайта). я быў бы ўдзячны, у адказ, і тады вы маяк ведаць . дзякуй
mulazzone
25-03-2014, 11:15
Распавяду мой асабісты вопыт, зроблены ў Германіі з вышэй эбу, усталяваны на tdi Audi A4 170 л.с. common-rail 2010 года.
Толькі што ўпершыню сеў на яго на працягу 30 секунд і спрабую розныя step прырашчэнне ціску ў магістралі rail, якія ўсталеўваюцца з дапамогай кнопкі, ўнутры блока кіравання (ад 0 да 9), роды з step 7, пераключэння другой і апускаюся ў праводцы акселератара, прыбыў у 3800 абаротаў ідзе ў recovery і вядома, некаторае паляпшэнне ў стральбе, але нічога, што. Я спыняюся і назад, я стараюся ў 6, прыходзіць у 3800 і харчаванне, вы рэжаце, як быццам трапіла ў абмежавальнік, але не выходзіць у recovery. Я спрабую 5, тое ж самае, але робіць гэта 4000/4100, я 4-тое ж, у 4300/4400. У канцы заезду 3 -, аўта-і цягне добра да 5000, але...практычна, як было першапачаткова. Я вырашыў вярнуць блок кіравання ў Drekebox, тлумачачы, што на самой справе, у маім выпадку, не дае якіх-небудзь пераваг, кампанія адказвае мне, што не c'? праблемы і вяртаннем назад. На наступны дзень мне ў галаву прыходзіць ідэя, і калі знайшоў блок кіравання, які апрацоўвае толькі націск turbo, з дапамогай MAP-сэнсар, у пары з Дрэйк, магчыма, усе protrebbe працаваць (pi? дызельнае паліва, але таксама і pi? паветра!). Шукаю вакол эбу для маей машыны, і пошук і пошук...я лічу, ў Англіі !. Я раблю заяву ў кампанію, і мне кажуць, што яны паляць правадоў спецыяльна для маей машыны, і, па іх думку, у спалучэнні з эбу rail павінны даць добрыя вынікі. Яго купіць, праз некалькі дзен прыходзіць пакет, а ў выхадныя адразу пасля свету. 8 крок (1-8) з дапамогай dip-перамыкачоў, стаўлю адразу на максімум, і спрабую ўсталяваць Drakebox на 5. Вынік: вельмі добра, прагрэсіі ? вельмі адчувальная, нічога агульнага з першым. Я спрабую адразу 7 вельмі добра і яшчэ лепш, харчаванне не памер, а адчувальнасць? на паскаральніку ? diversissima, здаецца, тыпу pedal booster, у той час як раней было sonnecchiosa ніжэй.
Я 9 Дрэйк (максімум), але ідзе ў recovery, спрабую 8 ма памер 4400, аддаю за 7, і гэта добра. Цяпер для мяне "бачыць"? ок.
Цяпер я не проста павінны паспрабаваць, каб добра.
ciaosono антоніо дэ лисо ад неапаля, у мяне тая ж праблема, што ў вас былі вы, то на абаротаў з drake мяне гарыць кантрольная лямпа свечак напальвання, а затым сыходзіць у памылку, выключаю і назад на карціну, усе ок, але калі страляніна будзе ripresenta. мне ці можаце вы сказаць з якога сайта ты купіў іншы блок кіравання і як гэта называецца? гэта таму, што тыя, дрэйк не мне не адказалі акрамя таго, што калі я купіў centralina. вы б вельмі ўдзячны ,не хацеў бы я кінуў 100 еўра inutilmente. вы загадзя дзякую і спадзяюся на ваш хуткі адказ . дзякуй і з павагай atuuti падпісчыкаў
msport (exil77grande)
25-03-2014, 23:14
x карыстальнік mulazzone,калі ласка, прачытайце правілы і прадставіць у адпаведны раздзел, перш чым увайсці ў дом іншых людзей, і задаваць пытанні,дзякуй загадзя.
mulazzone
26-03-2014, 07:54
добры дзень, прашу прабачэння, калі здалося, што мала адпавядае вашых правілах, я хачу прадставіцца, але я шукаў на сайце, не змог знайсці раздзел, дзе новы подписчик можа presentarsi. мне трэба дапамагчы, улічваючы, што гэта першы раз, калі я падпісваюся на форум і сайт, як гэта (вельмі цікава) . дзякуй за дапамогу
msport (exil77grande)
30-03-2014, 20:39
добры дзень, прашу прабачэння, калі здалося, што мала адпавядае вашых правілах, я хачу прадставіцца, але я шукаў на сайце, не змог знайсці раздзел, дзе новы подписчик можа presentarsi. мне трэба дапамагчы, улічваючы, што гэта першы раз, калі я падпісваюся на форум і сайт, як гэта (вельмі цікава) . дзякуй за дапамогу
калі вы ідзяце на галоўнай старонцы знаходзіцеся ў раздзеле прэзентацыі,усярэдзіне, то есць розныя адкрытыя дыскусіі карыстальнікаў,у левым верхнім куце знайсці значок адкрыць новае абмеркаванне і так вы можаце рабіць усе.
я трымала максімум на c3, аднак, даў праблемы
ен быў пабудаваны ў той жа кампаніі drake box
акрамя таго, той факт, што гэтая дыскусія датавана.. форму я, здаецца, сапраўды глупства.. акрамя таго, фактар пераключэння, што можа дапамагчы ў некаторых выпадках (рэдакцыя etc..) для астатніх прыгожую карту аддаю перавагу!