КПК

Перегляд Повної Версії : info alfa brera 2.4 210cv

lucatuning
22-05-2013, 14:27
Цікаво, інформація Про Alfa brera 2.4 210cv 2008 року.
Машина на холодному двигуні робить багато білого диму протягом одного або двох хвилин, потім проходить
потім йшла двигун іноді йде strattoni і тому трохи диму.
Мапу зараз ? оригінал? ? було картографоване близько 6 місяців.
Точно, що машина в 100 тисяч кілометрів на годину ? все оригінальне( egr pdf).
Хтось порадив, що eopportuno робити???

Заздалегідь дякую всіх тих, які хочуть допомогти.

Dragonfly
22-05-2013, 14:32
Bho' будь більш точні, може бути багато проблем, як вже сказав, на інші посади , за перший прекрасний діагноз, а потім пошти помилки, які ви від.

lucatuning
22-05-2013, 16:57
Bho' будь більш точні, може бути багато проблем, як вже сказав, на інші посади , за перший прекрасний діагноз, а потім пошти помилки, які ви від.

Привіт,
у діагностиці порушень в роботі системи egr .
я думаю, що проблема піти і ударів залежить від egr замість диму biqnco холодний двигун
залежить від того, що fap як itasato і не зможе регенерувати
Або, Може бути, ці ламелі встановлені у впускному колекторі???.
Завтра я Післязавтра dovreii бачити вас у майстерні, так я можу побачити, що в діагностиці, що говорить......
Дивна річ ? що не світиться жодна контрольна лампа несправності, boooohhh!!!!

paolo159
22-05-2013, 17:04
несправність системи рециркуляції ог ок, але діагноз можу бачити, якщо відкривається і закривається правильно? випадково egr ? раніше був відключений від карти?
для fap ж саме, діагноз, що відсоток засмічення повідомляє вам?

legendaryslave
22-05-2013, 17:07
є кілька тестів зробити, в тому числі корекція форсунок, роботу системи рециркуляції ог, датчик температури двигуна, см. виправлення холодної і покладіть лист на egr тільки для доказу, ви не preuccupare на даний момент dpf, що холодна не rigenara але один погляд на перепад тиску не було, то навіть всмоктуваного повітря та obbiettiva

lucatuning
22-05-2013, 17:08
Я механік, я порадив почистити впускний колектор, видалити виступи ,чистити egr
закрити його з звичайним фланцем.Потім побачу,' видалити функцію
egr від ecu через раз .
Що ви думаєте???

є кілька тестів зробити, в тому числі корекція форсунок, роботу системи рециркуляції ог, датчик температури двигуна, см. виправлення холодної і покладіть лист на egr тільки для доказу, ви не preuccupare на даний момент dpf, що холодна не rigenara але один погляд на перепад тиску не було, то навіть всмоктуваного повітря та obbiettiva
корекція форсунки я alliniamento робить засіб діагностики???

oakley1
22-05-2013, 17:19
Привіт у мене такий же авто.., Що номер sw закінчується на 001 випадково?

lucatuning
22-05-2013, 17:26
несправність системи рециркуляції ог ок, але діагноз можу бачити, якщо відкривається і закривається правильно? випадково egr ? раніше був відключений від карти?
для fap ж саме, діагноз, що відсоток засмічення повідомляє вам?
У diagnos в percentualei 'egr йде ривками ess. Утримуючи педаль газу в 1800/2000 йде від 15% al75% .
Для решти карту і орі у всьому. принаймні, я думаю,!!!!
Одна річ, ви знаєте, якщо півень V2la закон і scive без проблем???
і якщо ви в будь-який час +чи - ???

Привіт у мене такий же авто.., Що номер sw закінчується на 001 випадково?
Не знаю ще, як тільки я йду до майстерні ? я читаю файл.
.
Класична, якщо sw закінчується con001che проблеми ??

oakley1
22-05-2013, 17:32
Якщо ви скажете мені, останні три цифри hw і sw я бачу, якщо я можу допомогти вам.. у Мене була ваша ж проблема, і я вирішив

Спочатку я повинен знати, що sw у вас cos? я можу сказати вам, sw писати до цього часу, звичайно ..
Проблема sparira. Є
Виправлення в карту

lucatuning
22-05-2013, 18:30
Спочатку я повинен знати, що sw у вас cos? я можу сказати вам, sw писати до цього часу, звичайно ..
Проблема sparira. Є
Виправлення в карту
ок, як тільки я читаю замість файлу

oakley1
22-05-2013, 18:54
Мені потрібні тільки цифри hw і sw

paolo159
22-05-2013, 19:56
lucatuning я підтверджую, що з півень v2 читати без проблем, я ніколи не читається v2, але півень v1 закону, близько 40 хвилин.

відсоток рециркуляції відпрацьованих газів, як описано, здається вірним, навіть якщо, очевидно, не означає, що функції насправді правильно в реальність?.

Для видалення egr не використовувати раз, краще зробити його за руку...якщо людина мапу вам на допомогу, виключити її правильно.

Тоді я так, а legendaryslave було б корисно також знати значення корекції всі 5 форсунок таким чином, щоб виключити їх несправність та prex диференціальної просто щоб зрозуміти якщо у вас проблеми з dpf, хоча ? мало ймовірно, що проблема пов'язана з ним.

lucatuning
22-05-2013, 21:37
lucatuning я підтверджую, що з півень v2 читати без проблем, я ніколи не читається v2, але півень v1 закону, близько 40 хвилин.

відсоток рециркуляції відпрацьованих газів, як описано, здається вірним, навіть якщо, очевидно, не означає, що функції насправді правильно в реальність?.

Для видалення egr не використовувати раз, краще зробити його за руку...якщо людина мапу вам на допомогу, виключити її правильно.

Тоді я так, а legendaryslave було б корисно також знати значення корекції всі 5 форсунок таким чином, щоб виключити їх несправність та prex диференціальної просто щоб зрозуміти якщо у вас проблеми з dpf, хоча ? мало ймовірно, що проблема пов'язана з ним.
Ок, спасибі, просто механічно зробити? випробування, викликані механік і я читаю файл , то ми побачимо, що робити
у merito.Poi, поясніть мені, як відключити egr manualmente.Neanche ecusafe виконує роботу правильно??

Ок, спасибі, просто механічно зробити? випробування, викликані механік і я читаю файл , то ми побачимо, що робити
у merito.Poi, поясніть мені, як відключити egr manualmente.Neanche ecusafe виконує роботу правильно??
Вибачте, але я пишу з телефону ;)

oakley1
22-05-2013, 21:55
Отже, ecusafe тому defap регулярно, але нехай l засмічення на 1000%, але це нічого не змінює. C'? біт покласти і пломб. Я тепер сон поза домом послуги торн? серед десяти днів, але якщо ви говорите, то дані, які я просив, давайте вирішувати проблему, що твоя Брера.... Він і мій, і будьте впевнені, що не форсунки ne насос hp ne нічим іншим.

paolo159
22-05-2013, 22:08
точно підтверджую, що говорили oakley1, ecusafe на що ecu працює добре для defap, що потрібно зробити це вручну було б набагато більше? комплекс, єдиний недолік ecusafe ? що залишає intasameno 1000% (тільки питання естетики, втім,...не створює проблем в машині).
Виняток egr ? зручний для edc16c39, так що не варто їх з ecusafe або раз і ризикувати, що б порушити деякі біти з dtc....
тільки що закачав карту я вам скажу, як діяти далі ;-)

lucatuning
22-05-2013, 22:23
Отже, ecusafe тому defap регулярно, але нехай l засмічення на 1000%, але це нічого не змінює. C'? біт покласти і пломб. Я тепер сон поза домом послуги торн? серед десяти днів, але якщо ви говорите, то дані, які я просив, давайте вирішувати проблему, що твоя Брера.... Він і мій, і будьте впевнені, що не форсунки ne насос hp ne нічим іншим.
Ок, дякую ,тільки я все, що потрібно місце
цей файл.

точно підтверджую, що говорили oakley1, ecusafe на що ecu працює добре для defap, що потрібно зробити це вручну було б набагато більше? комплекс, єдиний недолік ecusafe ? що залишає intasameno 1000% (тільки питання естетики, втім,...не створює проблем в машині).
Виняток egr ? зручний для edc16c39, так що не варто їх з ecusafe або раз і ризикувати, що б порушити деякі біти з dtc....
тільки що закачав карту я вам скажу, як діяти далі ;-)
Спасибі Павлу і ( колеги на форумі) що і безкорисливість!!!
ВІТАЮ ВСІХ І ПЕРСОНАЛУ!!!! ;)

lucatuning
24-05-2013, 14:47
Ок, дякую ,тільки я все, що потрібно місце
цей файл.

Спасибі Павлу і ( колеги на форумі) що і безкорисливість!!!
ВІТАЮ ВСІХ І ПЕРСОНАЛУ!!!! ;)
Я відновив файл brera орі. І це
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я перевірив з одним в моєму розпорядженні і може бути застосована( CKS)
Хтось Мені пу? допомогти??

Я в свій невеликий досвід ( не ne механік і навіть не експерт в електронному вигляді), я роблю це пристрасть)
я думаю, що з-за проблем бути зробити не можна, слід замінити:
1) оновлення файлу
2) клапан системи рециркуляції ог з ладу, я брудний ( втім, як закрити в електронному вигляді ? фізично з фланцем)
3) виправлення файлів на холодному двигуні ( не знаю, що чіпати)
4) проблема fap, що не зможе регенерувати ( викликано
карта вироблено близько 1 року назад, і тоді взята класична курив занадто
і кожен раз запалив лампу fap ) і споживав
поїзд шин в місяць :)
5) чи це може бути метелик, яка і встановлена на
у впускному колекторі.
.
Дякую заздалегідь, x співпрацю :)
Lucatuning.

oakley1
24-05-2013, 14:55
Кількість sw мені здається дивним. Завантажити карту на ecm і напишіть, що від. L hw я розумію

lucatuning
24-05-2013, 16:45
Кількість sw мені здається дивним. Завантажити карту на ecm і напишіть, що від. L hw я розумію
Nn я можу розмістити файл xche'з х роботи.
Ось дані torretti.
Дані ecu bosch edc16c39
Hw0281014459
Sw1037390927
Fiat.51820069

oakley1
24-05-2013, 17:03
Привіт, я зараз не вдома, де torner? 3 - .. я Тебе прошу завантажити файл з номером sw 1037506095 копію на вашому різним кроком, що знаходитесь в управління двигуном.. так сказати з карти педаль до карти limitatricidel rail... Якщо ви ще не знайшли цей файл повернути тобі місце. Я вирішив, cos?.. Сподіваюся це був d допомогу, дайте мені знати

lucatuning
24-05-2013, 17:10
Привіт, я зараз не вдома, де torner? 3 - .. я Тебе прошу завантажити файл з номером sw 1037506095 копію на вашому різним кроком, що знаходитесь в управління двигуном.. так сказати з карти педаль до карти limitatricidel rail... Якщо ви ще не знайшли цей файл повернути тобі місце. Я вирішив, cos?.. Сподіваюся це був d допомогу, дайте мені знати
Ок, спасибі, просто я бачу, якщо я можу робити те, що
мені поради .
X тепер, завдяки x l' інтерес. :)

alfajtd
24-05-2013, 17:13
Я відновив файл brera орі. І це
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я перевірив з одним в моєму розпорядженні і може бути застосована( CKS)
Хтось Мені пу? допомогти??

Я в свій невеликий досвід ( не ne механік і навіть не експерт в електронному вигляді), я роблю це пристрасть)
я думаю, що з-за проблем бути зробити не можна, слід замінити:
1) оновлення файлу
2) клапан системи рециркуляції ог з ладу, я брудний ( втім, як закрити в електронному вигляді ? фізично з фланцем)
3) виправлення файлів на холодному двигуні ( не знаю, що чіпати)
4) проблема fap, що не зможе регенерувати ( викликано
карта вироблено близько 1 року назад, і тоді взята класична курив занадто
і кожен раз запалив лампу fap ) і споживав
поїзд шин в місяць :)
5) чи це може бути метелик, яка і встановлена на
у впускному колекторі.
.
Дякую заздалегідь, x співпрацю :)
Lucatuning.

на жаль, в 2.4, що ти, як інші ? р? нато погано...
практично всі страждають від відхилень і мінімум непостійний гарячий, двигун кульгає... і т. д....

з хорошою налаштування, ви можете успішно видалити 90% проблем, які потерпають від....

oakley1
24-05-2013, 17:24
Que цей файл
Не ? ще, що оновлення ECU на питання .. В альфа-почали говорити, що c були замінити форсунки і всі 20 впускних і випускних клапанів.... Як тільки ви зміните карту і переписати, проблема, що стогонами і скаржився, що не ви ? pi? - ...вам Не залишається, що спробувати . Привіт

на жаль, в 2.4, що ти, як інші ? р? нато погано...
практично всі страждають від відхилень і мінімум непостійний гарячий, двигун кульгає... і т. д....

з хорошою налаштування, ви можете успішно видалити 90% проблем, які потерпають від....

В
Проблема не виникає гарячий, але бенс? холодна.... Трохи fumosita білий при пуску і мінімальної танцюрист.... Що стосується motorizzazzione 2.4 210cv я радий, й досі ніколи важливі проблеми.....

lucatuning
24-05-2013, 19:11
В
Проблема не виникає гарячий, але бенс? холодна.... Трохи fumosita білий при пуску і мінімальної танцюрист.... Що стосується motorizzazzione 2.4 210cv я радий, й досі ніколи важливі проблеми.....
Ок, тільки ви можете мені пояснити, як це зробити або робите мене мати змінений файл від тебе, тому я намагаюся, якщо йде краще??
Сьогодні механік закрила рециркуляції з фланцем і zoppiccare і майже зникли
все, але диму холодної продовжує це робити x 1-2 хв. Потім передає їх.
Одна річ, в замку запалювання ви чуєте цокання тип форсунки зливу дизельного палива і механік думаєте, це пов'язано з форсунок. (100 000 км) Mahh!!! Знаю, як вирішити цю проблему....

oakley1
24-05-2013, 19:29
? просто... Візьми файл з sw095 фінал..навантаження на ecm... і візьми свій файл ori-так ви де, як правило, помістіть файли mod. Потім, починаючи з карти педалі прокрутити і всі варіації 095 скопіюєте їх на ваш... коли закінчите, збережіть файл і написати .

lucatuning
24-05-2013, 19:47
? просто... Візьми файл з sw095 фінал..навантаження на ecm... і візьми свій файл ori-так ви де, як правило, помістіть файли mod. Потім, починаючи з карти педалі прокрутити і всі варіації 095 скопіюєте їх на ваш... коли закінчите, збережіть файл і написати .
Гаразд, я спробую . Я сподіваюся, що я помилюся.:)

oakley1
24-05-2013, 19:51
Тоді, якщо не можете просто повернення в Сардинії я бачу, мінське

lucatuning
24-05-2013, 23:38
Тоді, якщо не можете просто повернення в Сардинії я бачу, мінське

Okkkk!!!! Величезне спасибі!!!! XD

paolo159
25-05-2013, 08:58
привіт lucatuning ось зміна робити що стосується проблем, відхилень в холод...
копіювання, а також кроком на карту, що ECM визначає в якості пари при пуску і спробувати, має піти дуже добре cos?, тоді, якщо c'? для ретушування ще дещо-що ви бачите, виходячи з ваших дорожніх випробувань.
Я дав приростів на основі досвіду, на мій двигун, коли зроблені всі випробування, ви побачите, якщо двигун має деякі коливання в об/temp особливих відхилень cos? ви можете уточнити карту, додавши ще якийсь момент в потрібній кривої.

http://img809.imageshack.us/img809/5341/avviamentoafreddo.jpg

lucatuning
29-05-2013, 02:24
Я готовий файл ce ви мені порадили.
Просто у мене є час, я спробую!!!
Будемо сподіватися, що так...... :)
Вам з цим упоратися? знати, як іде!!!

lucatuning
02-06-2013, 19:41
П'ятниця: " я написав файл в brera
і я повинен сказати, що найкраще йде на прискорення, але проблема
у запалювання і залишилося майже як раніше.я поясню краще.
Перше включення вранці і зрозумілі
зазвичай стук в голові, як якщо б форсунки були порожні
(при натисканні на купон у тому числі дизельного фільтра ,буває практично на всі автомобілі, які при першому введенні в експлуатацію
pIcchino інжектори, щоб щось я не повторитися до наступного купон).
Замість цього перше включення йде погано ( дим білий x кілька хвилин)
Тоді, якщо я вимикаю і кладу в девіз після 5/ 10 хвилин машина добре без диму(якщо я
девіз, тепер стукає і тому в білий дим. :( .
Я думаю, що тут це вина системи живлення
x ess. що не увійде повітря десь або де-інжектор, який
час відключення mon тримайте стиснення mottore і відкриють
повітря всередині установки.
ПРОПАДАЄ!!!!!

oakley1
02-06-2013, 20:00
Ви написали 095?

danny677
02-06-2013, 21:52
я не читав стор попередніх, але, ви намагалися поставити зворотний клапан на трубопровід повернення палива ?

lucatuning
03-06-2013, 01:36
Це я написав 095 закрито egr від ecu +фланець на egr.
У singiozzo і минулому, але в запуску холодного або
після 1 годину і вимикається завжди проблеми
типу дим білий дятел інжекторів x кілька секунд.
У дні installero' затримує клапан до фільтра дизельного палива.
Ви terro' в курсі!!!!
Якщо хтось знає, як виправити, ви починаєте відчувати себе"!!!

oakley1
03-06-2013, 07:18
Ви також зміни кривої крутного моменту all запалювання ?

baraldino
03-06-2013, 08:01
Я не читав усього посту ви перевірили, якщо коди форсунок збігаються з тими, які зберігаються в ебу?
Форсунки перевірені?

lucatuning
03-06-2013, 14:32
немає форсунки я не контрольовані ,не знав, що вони підуть, і перевірені :(?? .
крива крутного моменту при включенні живлення і змінюється тільки тоді, коли я оновив файл 927 з тим, 095.

ось файли ori 0281014459 /927 brera 210cv+ те, мод.

ось файли ori 0281014459 /927 brera 210cv+ те, мод.

те, модів і оновлення, що я і зробив + деякі інші зміни

giama
03-06-2013, 16:09
перевірені зворотного потоку інжекторів

lucatuning
03-06-2013, 17:45
перевірені зворотного потоку інжекторів

І залишилося спробувати затримує клапан, а потім рефлюкс дизель
від форсунок.
Останнім кроком буде змінити всі 5 :(

baraldino
03-06-2013, 18:03
перед фолів перевірити, хороший pompista пояснивши ситуацію, тому що, роблячи тільки тести, рутини, звичайно, можуть бути ок, але не nebulizzano добре, і фінч? камера згоряння не ? гаряча курить
привіт