КПК

Прагляд Поўнай Версіі : info alfa brera 2.4 210cv

lucatuning
22-05-2013, 14:27
Цікава, інфармацыя Аб Alfa brera 2.4 210cv 2008 года.
Машына на халодны рухавік робіць шмат белага дыму, для аднаго ці двух хвілін, потым праходзіць
затым ішла рухавік часам ідзе strattoni і таму трохі дыму.
Карту цяпер ? арыгінал? ? было картографировано каля 6 месяцаў.
Дакладна, што машына ў 100 тысяч кіламетраў у гадзіну ? усе арыгінальнае( egr pdf).
Хто-то параіў, што eopportuno рабіць???

Загадзя дзякую ўсіх тых, што мне хочуць дапамагчы.

Dragonfly
22-05-2013, 14:32
Bho' будзьце больш дакладныя, можа быць шмат праблем, як ужо сказаў, на іншыя пасады , за першы добры дыягназ, а то пошта памылак, якія дае.

lucatuning
22-05-2013, 16:57
Bho' будзьце больш дакладныя, можа быць шмат праблем, як ужо сказаў, на іншыя пасады , за першы добры дыягназ, а то пошта памылак, якія дае.

Прывітанне,
у дыягностыцы парушэнняў у працы сістэмы egr .
я думаю, што праблема пайсці і удараў залежыць ад egr замест дыму biqnco халодны рухавік
залежыць ад таго, што fap як itasato і не можа рэгенераваць
Ці, Можа быць, гэтыя ламелі ўстаноўлены на впускном калектары???.
Заўтра я, Паслязаўтра dovreii ўбачыць яе ў майстэрні, дык я магу бачыць у дыягназ, што кажа......
Дзіўная рэч ? што не загараецца ні адна кантрольная лямпа няспраўнасці, boooohhh!!!!

paolo159
22-05-2013, 17:04
няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог ок, але дыягназ магу бачыць, калі адкрываецца і зачыняецца правільна? выпадкова сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў раней адключаны ад карты?
для fap ж самае, дыягназ, што працэнт засмечвання вам паведамляе?

legendaryslave
22-05-2013, 17:07
есць некалькі доказаў, сярод якіх карэкцыя форсунок, праца сістэмы рэцыркуляцыі ог датчык тэмпературы рухавіка, гл. выпраўленне халоднай і пакладзеце ліст на egr толькі для доказу, вы не preuccupare на дадзены момант dpf, што халодная не rigenara але адзін погляд на перапад ціску не было, то нават всасываемого паветра і obbiettiva

lucatuning
22-05-2013, 17:08
Я механік, я параіў чысціць впускной калектар, выдаліць выступы ,чысціць і egr
зачыніць яго з звычайнай flangia.Poi vedro' выдаліць функцыю
egr ад ecu праз раз .
Што вы думаеце???

есць некалькі доказаў, сярод якіх карэкцыя форсунок, праца сістэмы рэцыркуляцыі ог датчык тэмпературы рухавіка, гл. выпраўленне халоднай і пакладзеце ліст на egr толькі для доказу, вы не preuccupare на дадзены момант dpf, што халодная не rigenara але адзін погляд на перапад ціску не было, то нават всасываемого паветра і obbiettiva
карэкцыя фарсункі я alliniamento робіць сродак дыягностыкі???

oakley1
22-05-2013, 17:19
Прывітанне у мяне такі ж аўто.., Што колькасць sw заканчваецца на 001?

lucatuning
22-05-2013, 17:26
няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог ок, але дыягназ магу бачыць, калі адкрываецца і зачыняецца правільна? выпадкова сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў раней адключаны ад карты?
для fap ж самае, дыягназ, што працэнт засмечвання вам паведамляе?
У diagnos ў percentualei 'egr ідзе рыўкамі ess. Прымаючы пад дросельнай 1800/2000 ідзе ад 15% al75% .
Для астатніх карту і крычы ва ўсе. па крайняй меры, я думаю,!!!!
Адна рэч, вы ведаеце, калі певень V2la закон і scive без праблемаў???
і калі вы, на колькі часу +ці - ???

Прывітанне у мяне такі ж аўто.., Што колькасць sw заканчваецца на 001?
Не ведаю яшчэ, як толькі я іду ў майстэрню ? я чытаю файл.
.
Класічная, калі sw заканчваецца con001che праблемы ??

oakley1
22-05-2013, 17:32
Калі вы скажаце мне, апошнія тры лічбы hw і sw, я бачу, калі я магу дапамагчы вам.. у Мяне было ж праблема і я вырашыў

Спачатку я павінен ведаць, што sw у вас cos? я магу сказаць вам, sw пісаць да гэтага часу, вядома ..
Праблема sparira. Есць
Выпраўленні ў карту

lucatuning
22-05-2013, 18:30
Спачатку я павінен ведаць, што sw у вас cos? я магу сказаць вам, sw пісаць да гэтага часу, вядома ..
Праблема sparira. Есць
Выпраўленні ў карту
ок, як толькі я чытаю месца файла

oakley1
22-05-2013, 18:54
Мне патрэбныя толькі лічбы hw і sw

paolo159
22-05-2013, 19:56
lucatuning я пацвярджаю, што з певень v2 чытаць без праблем, я ніколі не чытаецца v2, але певень v1 закона, каля 40 хвілін.

працэнт рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як апісана, здаецца верным, нават калі, відавочна, не азначае, што функцыі на самай справе правільна ў realit?.

Для выдалення egr не выкарыстоўваць разоў, лепш зрабіць яго за руку...калі чалавек карту вам на дапамогу, выключыць яе правільна.

Тады я так, а legendaryslave было б карысна таксама ведаць значэння карэкцыі усе 5 фарсунак такім чынам, каб выключыць іх няспраўнасць і prex дыферэнцыяльнай проста каб зразумець, калі ў вас праблемы з dpf, хоць ? мала верагодна, што праблема звязаная з ім.

lucatuning
22-05-2013, 21:37
lucatuning я пацвярджаю, што з певень v2 чытаць без праблем, я ніколі не чытаецца v2, але певень v1 закона, каля 40 хвілін.

працэнт рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як апісана, здаецца верным, нават калі, відавочна, не азначае, што функцыі на самай справе правільна ў realit?.

Для выдалення egr не выкарыстоўваць разоў, лепш зрабіць яго за руку...калі чалавек карту вам на дапамогу, выключыць яе правільна.

Тады я так, а legendaryslave было б карысна таксама ведаць значэння карэкцыі усе 5 фарсунак такім чынам, каб выключыць іх няспраўнасць і prex дыферэнцыяльнай проста каб зразумець, калі ў вас праблемы з dpf, хоць ? мала верагодна, што праблема звязаная з ім.
Ок дзякуй, проста механічна вырабіць? выпрабаванні, выкліканыя механік і я чытаю файл , то мы ўбачым, што рабіць
у merito.Poi, растлумачце мне, як адключыць egr manualmente.Neanche ecusafe выконвае працу правільна??

Ок дзякуй, проста механічна вырабіць? выпрабаванні, выкліканыя механік і я чытаю файл , то мы ўбачым, што рабіць
у merito.Poi, растлумачце мне, як адключыць egr manualmente.Neanche ecusafe выконвае працу правільна??
Прабачце, але я пішу з тэлефона ;)

oakley1
22-05-2013, 21:55
Такім чынам, ecusafe таму defap рэгулярна, але няхай l засмечвання на 1000%, але гэта не змяняе нічога. C'? біт пакласці і пломбаў. Я цяпер сон па-за дома паслугі торн? сярод дзесяці дзен, але калі вы кажаце, то дадзеныя, якія я прасіў, давайце вырашаць праблему, што твая Spider.... Ен таксама і мой, і будзьце ўпэўненыя, што не фарсункі ne помпа hp ne нічым іншым.

paolo159
22-05-2013, 22:08
дакладна пацвярджаю, што казалі oakley1, ecusafe на што ecu працуе добра для defap, што трэба зрабіць гэта ўручную было б нашмат больш? комплекс, адзіны недахоп ecusafe ? што пакідае intasameno 1000% (толькі пытанне эстэтыкі, зрэшты, не стварае праблем у машыне).
Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зручны для edc16c39, так што не варта іх з ecusafe або раз і рызыкаваць, што б парушыць некаторыя біты з dtc....
толькі што запампаваў карту я вам скажу, як дзейнічаць далей ;-)

lucatuning
22-05-2013, 22:23
Такім чынам, ecusafe таму defap рэгулярна, але няхай l засмечвання на 1000%, але гэта не змяняе нічога. C'? біт пакласці і пломбаў. Я цяпер сон па-за дома паслугі торн? сярод дзесяці дзен, але калі вы кажаце, то дадзеныя, якія я прасіў, давайце вырашаць праблему, што твая Spider.... Ен таксама і мой, і будзьце ўпэўненыя, што не фарсункі ne помпа hp ne нічым іншым.
Ок, дзякуй ,толькі я ўсе, што трэба месца
гэты файл.

дакладна пацвярджаю, што казалі oakley1, ecusafe на што ecu працуе добра для defap, што трэба зрабіць гэта ўручную было б нашмат больш? комплекс, адзіны недахоп ecusafe ? што пакідае intasameno 1000% (толькі пытанне эстэтыкі, зрэшты, не стварае праблем у машыне).
Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зручны для edc16c39, так што не варта іх з ecusafe або раз і рызыкаваць, што б парушыць некаторыя біты з dtc....
толькі што запампаваў карту я вам скажу, як дзейнічаць далей ;-)
Дзякуй Паўлу і ( калегі на форуме) што і бескарыслівасць!!!
ВІНШУЮ ЎСІХ І ПЕРСАНАЛУ!!!! ;)

lucatuning
24-05-2013, 14:47
Ок, дзякуй ,толькі я ўсе, што трэба месца
гэты файл.

Дзякуй Паўлу і ( калегі на форуме) што і бескарыслівасць!!!
ВІНШУЮ ЎСІХ І ПЕРСАНАЛУ!!!! ;)
Я аднавіў файл brera крычы. І гэта
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я праверыў з адным у маім распараджэнні і можа быць прыменена( CKS)
Хто-то Мне пу? дапамагчы??

Я ў свой невялікі вопыт ( не ne механік і нават не эксперт у электронным выглядзе), я раблю гэта запал)
я думаю, што з-за праблем быць зрабіць нельга, варта замяніць:
1) абнаўленне файла
2) клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з ладу, я брудны ( зрэшты, як зачыніць у электронным выглядзе ? фізічна з фланцем)
3) выпраўленне файлаў на халодным рухавіку ( не ведаю, што чапаць)
4) праблема fap, што не зможа рэгенераваць ( выклікана
карта выраблена каля 1 гады таму, і тады ўзята класічная паліў занадта
і кожны раз запаліў лямпу fap ) і спажываў
цягнік шын у месяц :)
5) ці гэта можа быць матылек, якая і ўстаноўлена на
ва впускном калектары.
.
Дзякуй загадзя, x супрацоўніцтва :)
Lucatuning.

oakley1
24-05-2013, 14:55
Колькасць sw мне здаецца дзіўным. Загрузіць карту на ecm і напішыце, што ад. L hw я разумею

lucatuning
24-05-2013, 16:45
Колькасць sw мне здаецца дзіўным. Загрузіць карту на ecm і напішыце, што ад. L hw я разумею
Nn я магу размясціць файл xche'з х працы.
Вось дадзеныя torretti.
Дадзеныя ecu bosch edc16c39
Hw0281014459
Sw1037390927
Fiat.51820069

oakley1
24-05-2013, 17:03
Прывітанне, то я цяпер не дома, дзе torner? 3 - .. я Цябе прашу спампаваць файл з нумарам sw 1037506095 копію на вашым розным крокам, што знаходзіцеся ў кіравання рухавіком.. так сказаць з карты педаль да карты limitatricidel rail... Калі вы яшчэ не знайшлі гэты файл вяртання табе месца. Я вырашыў, cos?.. Спадзяюся, што гэта быў d дапамогу, дайце мне ведаць

lucatuning
24-05-2013, 17:10
Прывітанне, то я цяпер не дома, дзе torner? 3 - .. я Цябе прашу спампаваць файл з нумарам sw 1037506095 копію на вашым розным крокам, што знаходзіцеся ў кіравання рухавіком.. так сказаць з карты педаль да карты limitatricidel rail... Калі вы яшчэ не знайшлі гэты файл вяртання табе месца. Я вырашыў, cos?.. Спадзяюся, што гэта быў d дапамогу, дайце мне ведаць
Ок, дзякуй, я проста бачу, калі я магу рабіць тое, што
мне парады .
X цяпер, дзякуючы x l' цікавасць. :)

alfajtd
24-05-2013, 17:13
Я аднавіў файл brera крычы. І гэта
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я праверыў з адным у маім распараджэнні і можа быць прыменена( CKS)
Хто-то Мне пу? дапамагчы??

Я ў свой невялікі вопыт ( не ne механік і нават не эксперт у электронным выглядзе), я раблю гэта запал)
я думаю, што з-за праблем быць зрабіць нельга, варта замяніць:
1) абнаўленне файла
2) клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з ладу, я брудны ( зрэшты, як зачыніць у электронным выглядзе ? фізічна з фланцем)
3) выпраўленне файлаў на халодным рухавіку ( не ведаю, што чапаць)
4) праблема fap, што не зможа рэгенераваць ( выклікана
карта выраблена каля 1 гады таму, і тады ўзята класічная паліў занадта
і кожны раз запаліў лямпу fap ) і спажываў
цягнік шын у месяц :)
5) ці гэта можа быць матылек, якая і ўстаноўлена на
ва впускном калектары.
.
Дзякуй загадзя, x супрацоўніцтва :)
Lucatuning.

на жаль, у 2.4, што ты, як іншыя ? р? ната дрэнна...
практычна ўсе пакутуюць ад адхіленняў і мінімум непастаянны гарачы, рухавік кульгае... і г.д....

з добрай налады, вы можаце паспяхова выдаліць 90% праблем, якія церпяць....

oakley1
24-05-2013, 17:24
Que гэты файл
Не ? яшчэ, што абнаўлення ECU на пытанне .. У альфа-пачалі казаць, што былі c замяніць фарсункі і ўсе 20 впускных і выпускных клапанаў.... Як толькі вы зменіце карту і перапісаць, праблема, што стогнамі і скардзіўся, што не вы ? pi? - пра... вам Не застаецца, што паспрабаваць . Прывітанне

на жаль, у 2.4, што ты, як іншыя ? р? ната дрэнна...
практычна ўсе пакутуюць ад адхіленняў і мінімум непастаянны гарачы, рухавік кульгае... і г.д....

з добрай налады, вы можаце паспяхова выдаліць 90% праблем, якія церпяць....

У
Праблема не ўзнікае гарачы, але бенс? халодная.... Трохі fumosita белы пры пуску і мінімальнай танцор.... Што тычыцца motorizzazzione 2.4 210cv я рады, і да гэтага часу ніколі важныя праблемы.....

lucatuning
24-05-2013, 19:11
У
Праблема не ўзнікае гарачы, але бенс? халодная.... Трохі fumosita белы пры пуску і мінімальнай танцор.... Што тычыцца motorizzazzione 2.4 210cv я рады, і да гэтага часу ніколі важныя праблемы.....
Ок, толькі вы можаце мне растлумачыць, як гэта зрабіць, ці робіце мяне мець зменены файл ад цябе, таму я імкнуся, калі ідзе лепш??
Сення механік закрыла рэцыркуляцыі з фланцам і zoppiccare і амаль зніклі
усе, але дыму халоднай працягвае гэта рабіць x 1-2 мін. Затым перадае іх.
Адна рэч, у замку запальвання вы чуеце ціканне тып фарсункі сліва дызельнага паліва і механік думаеце, гэта звязана з фарсунак. (у 100.000km) Mahh!!! Ведаю, як вырашыць гэтую праблему....

oakley1
24-05-2013, 19:29
? проста... Вазьмі файл з sw095 фінал..нагрузкі на ecm... і вазьмі свой файл ori-так вы дзе, як правіла, змесціце файлы mod. Затым, пачынаючы з карты педалі пракруціць і ўсе варыяцыі 095 скапіявалі колькі аб'ектаў іх на ваш... калі скончыце, захавайце файл і напісаць .

lucatuning
24-05-2013, 19:47
? проста... Вазьмі файл з sw095 фінал..нагрузкі на ecm... і вазьмі свой файл ori-так вы дзе, як правіла, змесціце файлы mod. Затым, пачынаючы з карты педалі пракруціць і ўсе варыяцыі 095 скапіявалі колькі аб'ектаў іх на ваш... калі скончыце, захавайце файл і напісаць .
Ок, я паспрабую . Я спадзяюся, што я памылюся.:)

oakley1
24-05-2013, 19:51
Тады, калі не можаце проста вяртанне ў Сардзініі я бачу, мінскае

lucatuning
24-05-2013, 23:38
Тады, калі не можаце проста вяртанне ў Сардзініі я бачу, мінскае

Okkkk!!!! Вялікі дзякуй!!!! XD

paolo159
25-05-2013, 08:58
прывітанне lucatuning вось змяненне рабіць што тычыцца праблем, адхіленняў у холад...
капіраванне, а таксама крокам на карту, што ECM вызначае ў якасці пара пры пуску і паспрабаваць, павінна пайсці вельмі добра cos?, тады, калі c'? для акоўкі яшчэ сее-што вы бачыце, зыходзячы з вашых дарожных выпрабаванняў.
Я даў прырашчэння на аснове вопыту, на мой рухавік, калі зроблены ўсе выпрабаванні, вы ўбачыце, калі рухавік па-ранейшаму мае некаторыя ваганні ў аб/temp асаблівых адхіленнях cos? вы можаце ўдакладніць карту, дадаўшы яшчэ якой-то момант у патрэбнай крывой.

http://img809.imageshack.us/img809/5341/avviamentoafreddo.jpg

lucatuning
29-05-2013, 02:24
Я гатовы файл ce вы мне параілі.
Проста ў мяне есць час, я паспрабую!!!
Будзем спадзявацца, што так...... :)
Вам з гэтым справіцца? ведаць, як ідзе!!!

lucatuning
02-06-2013, 19:41
Пятніца : " я напісаў файл у brera
і я павінен сказаць, што лепш за ўсе ідзе на паскарэнне, але праблема
у замку запальвання застаўся амаль як прежде.мы растлумачу.
Першае ўключэнне раніцай і зразумелыя
звычайна стук у галаве, як калі б фарсункі былі пустыя
(пры націску на купон у тым ліку дызельнага фільтра ,бывае практычна на ўсе аўтамабілі, якія пры першым ўводзе ў эксплуатацыю
pIcchino інжэктары, каб што-то я не паўтарыцца да наступнага купон).
Замест гэтага першае ўключэнне ідзе дрэнна ( дым белы x некалькі хвілін)
Тады, калі я выключаю і кладу ў дэвіз пасля 5/ 10 хвілін машына добра без дыму(калі я
дэвіз, зараз стукае і назад у белы дым. :( .
Я думаю, што тут гэта віна сістэмы харчавання
x ess., што не трапіла паветра дзе-небудзь ці дзе-інжэктар, які ў
час адключэння mon трымайце сціску mottore і адкрыюць
паветра ўнутры ўстаноўкі.
ЗНІКАЕ!!!!!

oakley1
02-06-2013, 20:00
Вы напісалі 095?

danny677
02-06-2013, 21:52
я не чытаў стар папярэдніх, але, вы спрабавалі паставіць зваротны клапан на трубаправод вяртання паліва ?

lucatuning
03-06-2013, 01:36
Гэта я напісаў 095 зачынена egr ад ecu +фланец на egr.
У singiozzo і ў мінулым, але ў запуску халоднага або
пасля 1 гадзіну і выключаецца заўседы праблемы
тыпу дым белы дзяцел інжэктараў x некалькі секунд.
У дні installero' задерживающий клапан да фільтра дызельнага паліва.
Вы terro' ў курсе!!!!
Калі хто-небудзь ведае, як выправіць, вы пачынаеце адчуваць сябе"!!!

oakley1
03-06-2013, 07:18
Вы таксама змены крывой крутоўнага моманту all запальвання ?

baraldino
03-06-2013, 08:01
Я не чытаў усяго паста вы праверылі, калі коды фарсунак супадаюць з тымі, якія захоўваюцца ў эбу?
Фарсункі правераны?

lucatuning
03-06-2013, 14:32
няма фарсункі я не кантраляваныя ,не ведаў, што яны пойдуць, і правераны :(?? .
крывая крутоўнага моманту пры ўключэнні харчавання і змяняецца толькі тады, калі я абнавіў файл 927 з тым, 095.

вось файлы ori 0281014459 /927 brera 210cv+ тое, мод.

вось файлы ori 0281014459 /927 brera 210cv+ тое, мод.

тое, модов і абнаўлення, што я і зрабіў + некаторыя іншыя змены

giama
03-06-2013, 16:09
правераны зваротнага патоку інжэктараў

lucatuning
03-06-2013, 17:45
правераны зваротнага патоку інжэктараў

І засталося паспрабаваць задерживающий клапан, а затым дызель рэфлюкс
ад фарсунак.
Апошнім крокам будзе змяніць усе 5 :(

baraldino
03-06-2013, 18:03
перад фолаў праверыць, добры pompista патлумачыўшы сітуацыю, таму што, робячы толькі тэсты, руціны, вядома, могуць быць ок, але не nebulizzano добра, і фінч? камера згарання не ? гарачая паліць
прывітанне