КПК

Перегляд Повної Версії : карту l200

legendaryslave
22-05-2013, 12:46
хлопці, у вас є досвід, щоб ці кошти що стосується відображення, я кинув вниз один крок, але машини ходить менше, ніж у орі
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2253-l200&p=44701#post44701

oakley1
22-05-2013, 12:58
Привіт легенда, що рік ? у mitzu? Ви повинні ознайомитися з piasini або півень v53?

legendaryslave
22-05-2013, 12:58
рік 2002 ознайомитися з piasini

oakley1
22-05-2013, 13:04
Монтує denso? Я думаю, що у вас пов'язано відкрити

legendaryslave
22-05-2013, 13:13
ні, назад до школи прямо на гребінь додаю перший крок, який я кинув на травень

oakley1
22-05-2013, 13:31
Ок. Я не можу бачити вкладення, чому? у мене мало повідомлень, але мені було б цікаво. Як витратила на читання?

legendaryslave
22-05-2013, 15:08
Ок. Я не можу бачити вкладення, чому? у мене мало повідомлень, але мені було б цікаво. Як витратила на читання?
менше хвилини

legendaryslave
22-05-2013, 17:01
fan..........чи з цієї карти l200 тому я на цій землі салямі мій брат не був прикріплений датчик тиску на intercouler
проблема вирішена:cool:

msport (exil77grande)
22-05-2013, 21:55
fan..........чи з цієї карти l200 тому я на цій землі салямі мій брат не був прикріплений датчик тиску на intercouler
проблема вирішена:cool:

haahahah,я дав один погляд, але я не бачив у цьому нічого дивного, навпаки карту і в нормі.

legendaryslave
22-05-2013, 22:19
haahahah,я дав один погляд, але я не бачив у цьому нічого дивного, навпаки карту і в нормі.

ви насправді, я кинув чер перший крок, щоб побачити, як regiva з кроком, і не було можливо, що він втратив так багато, але і приймають карту, гараж машину ori гірше, ніж йти вночі

oakley1
23-05-2013, 06:53
Терморегулятори c'? на документи piasini? Що стосується chcks робить записи або треба її вирахувати?

legendaryslave
23-05-2013, 10:34
Терморегулятори c'? на документи piasini? Що стосується chcks робить записи або треба її вирахувати?

pin-out so 4 дроти, а у вас схема в документах що стосується cks-доведеться компенсувати, перш ніж писати, в будь-якому випадку це засіб займає багато, я не очікував, що вся та пара, насос механіка

franco75
06-06-2013, 11:28
pin-out so 4 дроти, а у вас схема в документах що стосується cks-доведеться компенсувати, перш ніж писати, в будь-якому випадку це засіб займає багато, я не очікував, що вся та пара, насос механіка

Справді? я відмовився, у мене 115 л. с. і пускова камера. споживає, як Scania і йде, як Ligier.
Ви можете зробити тільки з Piasini?

legendaryslave
06-06-2013, 11:55
Справді? я відмовився, у мене 115 л. с. і пускова камера. споживає, як Scania і йде, як Ligier.
Ви можете зробити тільки з Piasini?
моя теж була пускова камера ока, блокування диференціалів тому споживати, якщо залишається додається

franco75
06-06-2013, 12:23
блокування диференціала ? стаккато, як передні ступиці, по-моєму, споживає електроенергію, навіть коли ? тримач

franco75
19-08-2013, 11:28
pin-out so 4 дроти, а у вас схема в документах що стосується cks-доведеться компенсувати, перш ніж писати,
Доброго дня, в документації, що я, виявляється, що треба відкрити блок управління, не могли б ви розмістити ваш терморегулятори?
Версія мого Piasini ? у 4.1,

Дякую за допомогу

Piciolomio
28-12-2013, 21:55
привіт, у мене l200 k74t 2001 року могли б ви дати мені кілька порад про те, як я можу читати ебу через obd враховуючи, що у мене autocom але вам не потрібно нічого з цим середовищем . Дякую

legendaryslave
28-12-2013, 22:37
[QUOTE=Piciolomio;74474]привіт, у мене l200 k74t 2001 року могли б ви дати мені кілька порад про те, як я можу читати ебу через obd враховуючи, що у мене autocom але вам не потрібно нічого з цим середовищем . Дякую[/QUOTE

від бд ви не можете? потрібно зняти ecu до школи

puntospeed1.3
[QUOTE=Piciolomio;74474]привіт, у мене l200 k74t 2001 року могли б ви дати мені кілька порад про те, як я можу читати ебу через obd враховуючи, що у мене autocom але вам не потрібно нічого з цим середовищем . Дякую[/QUOTE

від бд ви не можете? потрібно зняти ecu до школи

вибачте, якщо ворушити цю стару дискусію.
я повинен зробити pajero з одного типа ебу E6t0x.
читаю в boot mode з v53 від гребеня.
В запису якийсь заходи? cecksum?
крім того, я бачив карту вище, крім збільшення, ім'я якусь адресу у вас може бути?
спасибі.

puntospeed1.3
Оновлю цю тему, тому що мені потрібна реальна допомога.

я читав через boot mode з v54 все ок.
зміни файлу, я написав це без проблем, завжди boot mode, після передує дати, для корекції
cecksum то:

1apro файл. 2scrittura. 3messaggio попередження("завантажити файл орі, щоб виправити cks") 4scrittura завершена.

pajero вході ні один індикатор, не бере газ і разгуливающую в вгору спини не проходить 2500 3000 оборотів.

переписати файл орі. все в порядку.

Можливо, що проблема розрахунку cecksum неправильно з цією процедурою півня?
карта ідентична тій, гбц на початку обговорення l200, файли ідентичні.

ugoboss
все, що можна, до межі, треба спробувати, щоб виправити cks раніше з іншою програмою, і бачити, що, можливо, ти не учасник якийсь біт змінено випадково, ти не пробував перечитати файл, який ви написали, щоб побачити, якщо і як це виправити cks, якщо ви хочете відправити свій орі, а свій мод, який їх перевіряє.

puntospeed1.3
все, що можна, до межі, треба спробувати, щоб виправити cks раніше з іншою програмою, і бачити, що, можливо, ти не учасник якийсь біт змінено випадково, ти не пробував перечитати файл, який ви написали, щоб побачити, якщо і як це виправити cks, якщо ви хочете відправити свій орі, а свій мод, який їх перевіряє.
Спасибі.удо. тільки я можу замість файлів.

puntospeed1.3
ось файли: