КПК

Прагляд Поўнай Версіі : карту l200

legendaryslave
22-05-2013, 12:46
хлопцы, у вас есць вопыт, каб гэтыя сродкі што тычыцца адлюстравання, я кінуў уніз адзін крок, але машыны ходзіць менш, чым у врі
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2253-l200&p=44701#post44701

oakley1
22-05-2013, 12:58
Прывітанне легенда, што год ? у mitzu? Вы павінны азнаеміцца з piasini або певень v53?

legendaryslave
22-05-2013, 12:58
год 2002 азнаеміцца з piasini

oakley1
22-05-2013, 13:04
Мантуе denso то? Я думаю, што ў вас звязана адкрыць

legendaryslave
22-05-2013, 13:13
не, назад да школы прама на грэбень прыкладаю першы крок, які я кінуў на май

oakley1
22-05-2013, 13:31
Ок. Я не магу бачыць ўкладанні, чаму? у мяне мала паведамленняў, але мне было б цікава. Як выдаткавала на чытанне?

legendaryslave
22-05-2013, 15:08
Ок. Я не магу бачыць ўкладанні, чаму? у мяне мала паведамленняў, але мне было б цікава. Як выдаткавала на чытанне?
менш хвіліны

legendaryslave
22-05-2013, 17:01
вентылятар..........ці з гэтай карты l200 таму я на гэтай зямлі салямі мой брат не быў прымацаваны датчык ціску на intercouler
праблема вырашана:cool:

msport (exil77grande)
22-05-2013, 21:55
вентылятар..........ці з гэтай карты l200 таму я на гэтай зямлі салямі мой брат не быў прымацаваны датчык ціску на intercouler
праблема вырашана:cool:

haahahah,я даў адзін погляд, але я не бачыў у гэтым нічога дзіўнага, наадварот карту і ў норме.

legendaryslave
22-05-2013, 22:19
haahahah,я даў адзін погляд, але я не бачыў у гэтым нічога дзіўнага, наадварот карту і ў норме.

вы на самай справе, я кінуў чэрвень першы крок, каб убачыць, як regiva з крокам, і не было магчыма, што ен страціў так шмат, але і прымаюць карту, гараж машыну ori горш, чым ісці ноччу

oakley1
23-05-2013, 06:53
Распиновка c'? на дакументы piasini? Што тычыцца chcks робіць запісы ці трэба яе вылічыць?

legendaryslave
23-05-2013, 10:34
Распиновка c'? на дакументы piasini? Што тычыцца chcks робіць запісы ці трэба яе вылічыць?

pin-out so 4 драты, а ў вас схема ў дакументах што тычыцца cks-прыйдзецца кампенсаваць, перш чым пісаць, у любым выпадку гэта сродак займае шмат, я не чакаў, што ўся тая пара, помпа механіка

franco75
06-06-2013, 11:28
pin-out so 4 драты, а ў вас схема ў дакументах што тычыцца cks-прыйдзецца кампенсаваць, перш чым пісаць, у любым выпадку гэта сродак займае шмат, я не чакаў, што ўся тая пара, помпа механіка

Сапраўды? я адмовіўся, у мяне 115 л. з. і пускавая камера. спажывае, як Scania і ідзе, як Ligier.
Вы можаце зрабіць толькі з Piasini?

legendaryslave
06-06-2013, 11:55
Сапраўды? я адмовіўся, у мяне 115 л. з. і пускавая камера. спажывае, як Scania і ідзе, як Ligier.
Вы можаце зрабіць толькі з Piasini?
мая таксама была пускавая камера вочы, блакаванне дыферэнцыялаў таму спажываць, калі застаецца прыкладаецца

franco75
06-06-2013, 12:23
блакаванне дыферэнцыяла ? стаката, як пярэднія ступіцах, па-мойму, спажывае электраэнергію, нават калі ? трымальнік

franco75
19-08-2013, 11:28
pin-out so 4 драты, а ў вас схема ў дакументах што тычыцца cks-прыйдзецца кампенсаваць, перш чым пісаць,
Добры дзень, у дакументацыі, што я, аказваецца, што трэба адкрыць блок кіравання, не маглі б вы размясціць ваш распиновка?
Версія майго Piasini ? у 4.1,

Дзякуй за дапамогу

Piciolomio
28-12-2013, 21:55
прывітанне, у мяне l200 k74t 2001 года маглі б вы даць мне некалькі саветаў аб тым, як я магу чытаць эбу праз obd улічваючы, што ў мяне autocom але вам не трэба нічога з гэтай асяроддзем . Дзякуй

legendaryslave
28-12-2013, 22:37
[QUOTE=Piciolomio;74474]прывітанне, у мяне l200 k74t 2001 года маглі б вы даць мне некалькі саветаў аб тым, як я магу чытаць эбу праз obd улічваючы, што ў мяне autocom але вам не трэба нічога з гэтай асяроддзем . Дзякуй[/QUOTE

ад бд вы не можаце? трэба зняць ecu да школы

puntospeed1.3
[QUOTE=Piciolomio;74474]прывітанне, у мяне l200 k74t 2001 года маглі б вы даць мне некалькі саветаў аб тым, як я магу чытаць эбу праз obd улічваючы, што ў мяне autocom але вам не трэба нічога з гэтай асяроддзем . Дзякуй[/QUOTE

ад бд вы не можаце? трэба зняць ecu да школы

прабачце, калі ворошу гэтую старую дыскусію.
я павінен зрабіць pajero з аднаго тыпу эбу E6t0x.
чытаю ў boot mode з v53 ад грэбня.
У запісу якой-то засцярогі? cecksum?
акрамя таго, я бачыў карту вышэй, акрамя прырашчэння, імя якой-то адрас ў вас можа быць?
дзякуй.

puntospeed1.3
Аднаўлю гэтую тэму, таму што мне патрэбна рэальная дапамога.

я чытаў праз boot mode з v54 усё ок.
змены файла, я напісаў гэта без праблем, заўсёды boot mode, пасля папярэдні даты, для карэкцыі
cecksum то:

1apro файл. 2scrittura. 3messaggio папярэджанне("загрузіць файл на врі, каб выправіць cks") 4scrittura завершана.

pajero ўваходзе ні адзін індыкатар, не бярэ газ і разгуливающую ў ўверх спіны не праходзіць 2500 3000 абаротаў.

перапісаць файл крычы. усё ў парадку.

Магчыма, што праблема разліку cecksum няправільна з гэтай працэдурай пеўня?
карта ідэнтычная той, гбц ў пачатку абмеркавання l200, файлы ідэнтычныя.

ugoboss
усё, што можна, да мяжы, трэба паспрабаваць, каб выправіць cks раней з іншай праграмай, і бачыць, што, магчыма, ты не ўдзельнік якой-то біт зменены выпадкова, ты не спрабаваў перачытаць файл, які вы напісалі, каб убачыць, калі і як гэта выправіць cks, калі вы хочаце адправіць свой крычы, а свой мод, які правярае іх.

puntospeed1.3
усё, што можна, да мяжы, трэба паспрабаваць, каб выправіць cks раней з іншай праграмай, і бачыць, што, магчыма, ты не ўдзельнік якой-то біт зменены выпадкова, ты не спрабаваў перачытаць файл, які вы напісалі, каб убачыць, калі і як гэта выправіць cks, калі вы хочаце адправіць свой крычы, а свой мод, які правярае іх.
Дзякуй.уга. толькі я магу замест файлаў.

puntospeed1.3
вось файлы: