Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд на 1.9 tdi

danny677
22-05-2013, 01:32
Я заяўляю, што ? просты эксперымент на Таледа майго брата, што ў канцы чэрвеня будзе? прэс для прымус абмежаванні et?.
Карту, што я зрабіў у машыне ? жывеліна, любы марш сканчаецца на 6000 аб / мін прыкладна, і нават fumosit?, бачыў, як штурхае ? яшчэ прымальна.
Адзіны недахоп ? што калі я кідаю ўжо? паскаральнік таблетка " ва ўпор" адчувае сябе чыстай рэзкі каля 3000 абаротаў, як быццам адключаецца.
Я проста хацеў, каб ваша меркаванне пра тое, дзе, магчыма, я памыляюся ( я выкарыстаў ecm titan..) і парады, каб зрабіць яе пайсці добра ці лепш, і выдаліць раздражняе рэзкі.

Спыняецца, астатнія памяшкання: не я павінен улічваць гэта надзейна, але я павінен rottamarla і скончыць з-леонэ ў апошнія некалькі дзен, што застаюцца, так няма paternali на счапленне, на махавік, на турбіну, якая ўспыхвае, і інш. таксама ў аэз, дзе я напісаў я лічу правільным :)
Я не магу спампаваць файлы, для якіх толькі парады. дзякуй тым, хто выст? супрацоўніцтва або фарсі 4 смех разам.

gezame
22-05-2013, 01:58
Прывітанне
Файл перарабляць.
Limitattore turbo функцыя атмасфернага ціску, абмежавальнікі крутоўнага моманту, туто перарабляць.
Не modificatto адно значэнне абмежавальніка turbo (single value boost limiter)для cuanto аўтамабіль не sobrepassa значэнне turbo maximo арыгінал (950 мб).
Каб скончыць, une праблема з voltajio ў помпа rotattiva, sobrepassat мяжа 4,8 v, для гэтага разрэзу.