Прагляд Поўнай Версіі : памылка ажыццяўленне рэгулятар ціску дызельнага паліва ў multiecuscan
Прывітанне, хлопцы, як назва я спрабаваў зрабіць, рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва, каб убачыць, калі ен працаваў і multiecuscan мне кажа, збой выканання, у той час як на 159 роўная маей жа рухавік 1900 16V 150CV і таму па поўнай, што пу? быць, і яшчэ ў ім адтуліну рэгуляванне дызельнага паліва (DRV) сыходзіць значэнне мяне няма, я атрымліваю значэнне толькі першай, выдзеленай кружком.
што пу? азначаць? я прыкладаю скрыншот
4169
прывітанне :)
я параўнаў дзве машыны, мая не прыносіць, што рэгулятар так што я думаю, што будзе вырашана рэч, я зрабіў дзве дыягностыкі, не адкрываючы капот.
дзякуй усім
bravosport150
20-05-2013, 20:53
у, што пачуцце не прыносіць, што рэгулятар....як правіла, павінны мець яго!
Вось, што мой сябар, на rail з аднаго боку, мае датчык rail, зь іншага-мае рэгулятар ціску дызельнага паліва, што не мая
bravosport150
20-05-2013, 23:02
у DRV не бачыце, нават не мяне, але іншая.
Але ? euro4 або euro5 машына?
blackwolf76
20-05-2013, 23:25
Мы не гаворым ерасі.
На ўсе рухавікі common-rail (і не толькі фіят) рэгулятар ціску ? неабходна, такім чынам, вы можаце знайсці яго усталяваны ў іншым месцы, але павінны быць сілы. Некаторыя збіраюць на флейце фарсунак, у той час як іншыя збіраюць на помпе common rail, у адрозненне ад датчыка ціску, які амаль заўседы ? на флейце.
Напрыклад, мы можам ferificare на 1.3 MJ, якія вельмі распаўсюджаныя, 70 і 75 есць усе, на флейце, у той час як 90 трымае, усталяваны на помпе common rail, гэтак жа, як пі? вялікі.
На 159, у прыватнасці, у першых версіях 16V маюць рэгулятар на помпе, у той час як больш познія версіі і двайняты opel ўсталеўваюць рэгулятар на флейце rail. Таму, калі вы хочаце адабраць у нас сумневы, глядзіце на задняй частцы рухавіка, паміж помпай і разнастайнасцю, і вы ўбачыце, рэгулятар вашага аўтамабіля, мацуецца трыма нітамі да помпы HP.
Калі ў дыягназе не можаце праверыць гэта, верагодна, вы няправільна выберыце тып аўтамабіля, і, будучы рознымі, магчыма, менавіта за тое, вы не можаце.
вы бачылі, што робіць порт на помпа, і тры шрубы, пасля я спрабую змяніць налады ў дыягназ, і я бачу, калі я магу праверыць гэта
Калі ў дыягназе не можаце праверыць гэта, верагодна, вы няправільна выберыце тып аўтамабіля, і, будучы рознымі, магчыма, менавіта за тое, вы не можаце.
я паспрабаваў зноў, паставіўшы іншы тып машыны заўседы ж эбу, але нічога не рабіць, не робіць праверкі рэгулятара
mahhh:(:confused: