КПК

Перегляд Повної Версії : тиск турбо geo фіксованого GP 1.3 mjet ex75cv

dibbutz
19-05-2013, 22:39
привіт, хлопці, у мене є GP 1.3 mjet ex75cv
у мене проблема з тиском турбо-кала вражаюче, після піку
я поясню: після перепризначений у мене встановлений кран на westgate; цей кран має в самому кран/клапан, який робить функцію затримки відкриття westgate, а також c'? другий кран, що робить функція скидання, щоб знизити свій пік і мати значення + констант, таких, як тиск
в кінці? після тисячі тестів, я завжди пікове значення 1.5 бар, а значення 1.0 бар 4000giri
це призводить до того, що на високих машина працює, але може дати, безумовно, pi?, а після піку, gi? 500 оборотів, так як тиск ? на 1.2 бар....
як ви думаєте, як я міг би отримати кращі результати??
на кран я міг би внести деякі інші зміни??

danny677
20-05-2013, 04:33
міняти привід перепускного клапана з однією пружиною-й? твердий і бадьорий моторошні хакі були перенесені крани і труби

baraldino
20-05-2013, 06:43
Зміна gi? перевірена? Що привід ви використовували?

danny677
20-05-2013, 08:30
тобі необхідно не менше 20 psi

mimmus
20-05-2013, 21:24
якщо ви хочете, ви можете покласти всередину трубки клапана в jetto foralo з наконечником 2,5 і подивитися що вирішуйте

cinqueturbo
20-05-2013, 21:28
якщо ви хочете, ви можете покласти всередину трубки клапана в jetto foralo з наконечником 2,5 і подивитися що вирішуйте

Так збільшується тільки пік, але не постійно..

SandroMarciano
20-05-2013, 21:34
я дав один оборот гайки на перепускний і дизельного палива робить все інше: 1,4 пік і 1,25 постійно...

angelolsp
21-05-2013, 00:06
але навіть не існують додаткові модулі для вирішення цих проблем?

dibbutz
21-05-2013, 01:13
міняти привід перепускного клапана з однією пружиною-й? твердий і бадьорий моторошні хакі були перенесені крани і труби

тобі необхідно не менше 20 psi

я хотів би спробувати насправді видалити стор? я кран і встановити всі безпосередньо від перепускного клапана, але на мій mjet nn ? просто зручно робити цю операцію + раз на вулиці до оптимального значення, на жаль...
а посилання ke ви мені прислали ? один westegate, що я повинен замінити на мій?? але таким чином я би пік 20psi, але постійне, завжди низька чи ні?

Так збільшується тільки пік, але не постійно..
якщо ставлю цей "перешкода" за праву я можу тільки збільшити пік...потім я постійно низьким одно я думаю що...я б той же ефект, кран, класичний чи ні?

я дав один оборот гайки на перепускний і дизельного палива робить все інше: 1,4 пік і 1,25 постійно...
але на gp 1.3 mjet 75cv без DPF???

але навіть не існують додаткові модулі для вирішення цих проблем?
для моєї немає, чому? управління турбо ? доручено просто до механіки, в ECU максимум можна торкнутися значення recovery, але я віддаю перевагу їх залишатися cos? як чому? вони вже є? граничні значення

SandroMarciano
21-05-2013, 13:59
щоб бути точним, в 70cv, але повинні монтувати один і той же турбіна... в будь-якому випадку додаткові модулі існують, щоб уникнути збоїв, але, звичайно, не для регулювання турбіни.

для регулювання перепускний ми розібрали багато речей, справді... не ? операція 5 хв...

danny677
21-05-2013, 15:23
20 psi ? значення, з якого починається відкриття ( хоча в реальності? ? завжди приблизно на 10% менше, ніж на цих приводів), за яким кран або отвори різних буде зайвим.

dibbutz
21-05-2013, 15:53
щоб бути точним, в 70cv, але повинні монтувати один і той же турбіна... в будь-якому випадку додаткові модулі існують, щоб уникнути збоїв, але, звичайно, не для регулювання турбіни.

для регулювання перепускний ми розібрали багато речей, справді... не ? операція 5 хв...

ви б, cos? люб'язний, щоб сказати мені, що зняти?? я хотів би зуміти знайти компроміс, може бути, не пік феноменальним, але постійний тиск + висока

dibbutz
21-05-2013, 15:56
20 psi ? значення, з якого починається відкриття ( хоча в реальності? ? завжди приблизно на 10% менше, ніж на цих приводів), за яким кран або отвори різних буде зайвим.

але це так встаю, просто тиск, при якому діє westgate, а ecu percepir? значення + вище звичайного і andr? у recovery...
але, що ще + важливо ? що тиск, що я йду, щоб підняти cos? було б ПІКУ, і замість мене цікавить та постійно!

поради??

SandroMarciano
21-05-2013, 16:15
ви б, cos? люб'язний, щоб сказати мені, що зняти?? я хотів би зуміти знайти компроміс, може бути, не пік феноменальним, але постійний тиск + висока

точно не знаю, я поки механік займався цією готував карту, однак, якщо я правильно пам'ятаю демонтажу? каталізатор і якийсь картер, який був попереду, але він tribolato багато часу...

dibbutz
23-05-2013, 23:33
точно не знаю, я поки механік займався цією готував карту, однак, якщо я правильно пам'ятаю демонтажу? каталізатор і якийсь картер, який був попереду, але він tribolato багато часу...

так, то, можливо, це було просто, щоб дістатися до гвинта westgate немає??

danny677
24-05-2013, 00:16
але це так встаю, просто тиск, при якому діє westgate, а ecu percepir? значення + вище звичайного і andr? у recovery...
але, що ще + важливо ? що тиск, що я йду, щоб підняти cos? було б ПІКУ, і замість мене цікавить та постійно!

поради??

Ні, ти не зрозумів..
в wg + жорсткий ви d? постійний gi? його + високий власний вірт? його більше заперечувати проти відкриття, і мені здалося, щоб зрозуміти, що тобі потрібно постійно..
також, чому? без постійної, але тільки з високий пік у вас тільки питань моменти, але резюме, як ви хочете їх зробити ?
Виходячи з припущення, що турбіна на 70 і 75 л. с ? фен мови recovery ми б, якщо перевищує 1,5 бар ( межа будинку на 1.3 mjet ) і в будь-якому разі, якщо ви знаєте, куди покласти руки, поріг recovery встаєте за смаком і проблем не буде..

Інше : але ви дали олії до форсунок ? якщо ви можете підтримувати ****лло в fumosit? пристойний, в районах-й? високі навантаження прискорювача можна сміливо щось в +, і ви побачите велику тиск турбо ( навіть постійно), без pastrugnare з waste gate

explode82
24-05-2013, 16:15
я, я можу сказати вам, що ви не відрегульований добре, кран,я, змонтованих в різних подвійний регулюванням, і їх я можу пристосуватися до 1.46-1.52 пік і 1.4-константа, не вдаючись у recovery,але їх таро, перш ніж монтувати їх на автомобіль з компресором ;) маленька хитрість, і щоб уникнути кинути дизель,але очі, що зчеплення дає відразу, а якщо не арматура

мансардний
24-05-2013, 17:26
якщо від 1.5 пік ви падає до 1.0 означає, що у вас є пружини перепускного клапана занадто м'яка, якщо поміняти привід, montandone один з пружиною-й? міцний, ви будете мати пік більше, і різниця між піковою і постійної, менше, ніж тепер, розраховує, що, як правило, є 0,2 бар різниця між піковою і постійної, отже, якщо приведе його до вас 1,5 1,3 стійкий, що не мало, я б порадив вам зняти різні крани і зробити точних робіт, приймаючи вас час, необхідний

dibbutz
25-05-2013, 02:19
Ні, ти не зрозумів..
в wg + жорсткий ви d? постійний gi? його + високий власний вірт? його більше заперечувати проти відкриття, і мені здалося, щоб зрозуміти, що тобі потрібно постійно..
також, чому? без постійної, але тільки з високий пік у вас тільки питань моменти, але резюме, як ви хочете їх зробити ?
Виходячи з припущення, що турбіна на 70 і 75 л. с ? фен мови recovery ми б, якщо перевищує 1,5 бар ( межа будинку на 1.3 mjet ) і в будь-якому разі, якщо ви знаєте, куди покласти руки, поріг recovery встаєте за смаком і проблем не буде..

Інше : але ви дали олії до форсунок ? якщо ви можете підтримувати ****лло в fumosit? пристойний, в районах-й? високі навантаження прискорювача можна сміливо щось в +, і ви побачите велику тиск турбо ( навіть постійно), без pastrugnare з waste gate

ми говоримо, що presumevo мови пропорційно між пружини + жорсткі і значення тиску турбіни...для цього ipotizzavo, що пік піднявся більш ніж на константу, якщо nn ? cos? то presumevo погано

порогу recovery я не хотів її підняти на моєму зареєстрований саме для nn є проблеми з натовпом (що добре 230mila км) :)

мова нафта/fumosit? я вам скажу, що prp зареєстрований GHIZMO я змінив + разів значення в залежності від навантаження прискорювача, але тиск turbo вів себе майже завжди однаково, на жаль....

dibbutz
25-05-2013, 02:20
я, я можу сказати вам, що ви не відрегульований добре, кран,я, змонтованих в різних подвійний регулюванням, і їх я можу пристосуватися до 1.46-1.52 пік і 1.4-константа, не вдаючись у recovery,але їх таро, перш ніж монтувати їх на автомобіль з компресором ;) маленька хитрість, і щоб уникнути кинути дизель,але очі, що зчеплення дає відразу, а якщо не арматура

про т!!! я френсіс!

а т к я момент готові бути шипованих pm чому? ви повинні пояснити мені, p? як зробити
я в ті цінності, все, що там прибуття ніколи (prex постійно кажу...)

dibbutz
25-05-2013, 02:21
якщо від 1.5 пік ви падає до 1.0 означає, що у вас є пружини перепускного клапана занадто м'яка, якщо поміняти привід, montandone один з пружиною-й? міцний, ви будете мати пік більше, і різниця між піковою і постійної, менше, ніж тепер, розраховує, що, як правило, є 0,2 бар різниця між піковою і постійної, отже, якщо приведе його до вас 1,5 1,3 стійкий, що не мало, я б порадив вам зняти різні крани і зробити точних робіт, приймаючи вас час, необхідний

але пружина не може? можливо, "м'якості" за i 230mila км мого GP??

мансардний
25-05-2013, 02:24
звичайно, навіть безумовно ? за те, але турбіна вас контролюється? різноманітні ігри та можливих знос?

dibbutz
25-05-2013, 09:54
звичайно, навіть безумовно ? за те, але турбіна вас контролюється? різноманітні ігри та можливих знос?

турбіну я видалив 15 тисяч км назад і все-він навіть ігри, або краще, - це речі дійсно непомітним
було дуже всередині (у мене 35 тисяч км парів видалені)? я помітив, що коли я ставлю регулятор/кран турбіни, на valvolina і вентиляції всередині кран/регулятор завжди утворюється р? масла, ? нормально??

мансардний
25-05-2013, 09:56
не повинні утворюватися, але якщо ? мало, не ? проблема, що змащення ви використовуєте?

danny677
25-05-2013, 10:09
Трохи масла надходять через нього ? фізіологічної, так як завжди вдається, волочильні дошки, навіть з турбін на нові. У фіксованій геометрії ? також менш схильні до пошкоджень від куріння саме із-за відсутності рухомих частин радіальних

мансардний
25-05-2013, 10:16
про вихор, що я особисто зняв з плином часу, я не помітив масло на клапан або пробку, яка управляє перепускний, то я не знаю

dibbutz
25-05-2013, 12:33
не повинні утворюватися, але якщо ? мало, не ? проблема, що змащення ви використовуєте?

використовую Bardahl XTC C60 5w40 даний з fullerene

dibbutz
25-05-2013, 12:34
Трохи масла надходять через нього ? фізіологічної, так як завжди вдається, волочильні дошки, навіть з турбін на нові. У фіксованій геометрії ? також менш схильні до пошкоджень від куріння саме із-за відсутності рухомих частин радіальних

про вихор, що я особисто зняв з плином часу, я не помітив масло на клапан або пробку, яка управляє перепускний, то я не знаю

цей невеликий прокачування масла і завжди, може бути, що є залишки парів масла, і якщо їх тягне, коли йде тиск??

мансардний
25-05-2013, 12:40
використовую Bardahl XTC C60 5w40 даний з fullerene

прямо зараз ? все ясно, ? нафти мало, повір мені, навіть я намагався, але незабаром після цього він почав давати ознаки уповільнення

dibbutz
25-05-2013, 12:43
мені дійсно рекомендував багато людей

вибачте, але ви, що масло ви використовуєте?

мансардний
25-05-2013, 12:47
я зараз використовую pakelo kripton kt, коштує набагато більше? але ? топ-повір мені, навіть amel'порадив на c60, а ви ? виявлено погане, на жаль

dibbutz
25-05-2013, 13:12
але, побачивши в інтернеті багато хто вважає, що масло Racing...
за ціну, замість цього я бачу навколо, у просуванні на 16 євро...? достатньо, але якщо ви dissangua

angelolsp
25-05-2013, 14:24
я, чесно кажучи, я ttrovo абсолютно з bardhal..***** unque, якщо, і незабаром нафта може бути анке нормальний

dibbutz
25-05-2013, 16:06
я, чесно кажучи, я ttrovo абсолютно з bardhal..***** unque, якщо, і незабаром нафта може бути анке нормальний

чесно кажучи, я думав ставити компресор всередині westgate, щоб побачити, якщо ви "spurga" p?...що ви говорите? я роблю добре, або пошкодження, якщо я йду, наприклад, тиск, cos? висока?

danny677
26-05-2013, 00:55
ризики прориву мембрани і після, може бути, встаєш далеко за 1,5 бар :)

P.S.
але карта у вас є впевненість у тому, що виконана за всіма правилами мистецтва ? Ви робили спроби виправити, перш ніж addentrarti в механічних змін ?
Не знімаючи нічого немає, але ми все ж таки люди, і, найчастіше, далеко від постійного, що замість нього може бути змінною, приводить нас до неправильних висновків і не дозволяє досягти цілей, або ми істотно уповільнює змушує нас йти по вулицях альтернативи зайве..

dibbutz
26-05-2013, 01:14
ризики прориву мембрани і після, може бути, встаєш далеко за 1,5 бар :)

P.S.
але карта у вас є впевненість у тому, що виконана за всіма правилами мистецтва ? Ви робили спроби виправити, перш ніж addentrarti в механічних змін ?
Не знімаючи нічого немає, але ми все ж таки люди, і, найчастіше, далеко від постійного, що замість нього може бути змінною, приводить нас до неправильних висновків і не дозволяє досягти цілей, або ми істотно уповільнює змушує нас йти по вулицях альтернативи зайве..

okok, то все що там я намагаюсь навіть очистити його за допомогою компресора!

на карту я йду +, що з закритими очима! ми зробили численні і різноманітні випробування та, на жаль, здається, prp моя турбіна реагувати таким чином. Реакція турбіни було в деяких відносинах краще, коли у мене ще кішки, а тепер є скат і я бачу, що скачати р? + швидко

danny677
26-05-2013, 04:47
Якщо, як дим, ви все-таки поклали добре зроблених дати 10% нафта і далі перевіряти, якщо підвищується тиск і продуктивність.

msport (exil77grande)
26-05-2013, 15:03
хлопці, залишайтеся в темі, дякую.

dibbutz
26-05-2013, 18:09
Якщо, як дим, ви все-таки поклали добре зроблених дати 10% нафта і далі перевіряти, якщо підвищується тиск і продуктивність.

як дим nn я можу збільшити, так що давайте подивимося, якщо я можу вирішити, якщо встановити в інші манери кран
я розумію, що це ? перший крок, щоб слідувати, у разі, якщо nn вирішую, то я повинен оцінити нову пружину для westegate

SandroMarciano
26-05-2013, 18:17
як дим nn я можу збільшити, так що давайте подивимося, якщо я можу вирішити, якщо встановити в інші манери кран
я розумію, що це ? перший крок, щоб слідувати, у разі, якщо nn вирішую, то я повинен оцінити нову пружину для westegate

або вивернути трохи планку регулювання.

dibbutz
26-05-2013, 18:22
хлопці, залишайтеся в темі, дякую.

scusaci але ми з узяти, але, хлопці, я бачив, що хлопець, навколо мережі використовувати це рішення

єдина проблема ? який коштує досить, і змушує переглянути ідею зміни турбо машини

dibbutz
26-05-2013, 19:43
або вивернути трохи планку регулювання.

і дійсно, спробує? також це, щоб бачити, як збільшується, як константа і, як піку, і зрозуміти, чи є ? проблема більш або кран ? prp в westegate, який відкривається і залишається відкритим, чому? "smollata"

мансардний
26-05-2013, 20:50
по мені ? у wastefate, спробуйте зняти всі крани і перевірте тиск з допомогою манометра ;-) їх не помиляєтесь

baraldino
26-05-2013, 22:24
[QUOTE=garret;45556]з мене ? у wastefate, спробуйте зняти всі крани і перевірте тиск з допомогою манометра ;-) їх не помиляєтеся[/
QUOTE]

А Гарретт розташування від 0, щоб зрозуміти де проблема

dibbutz
27-05-2013, 23:32
по мені ? у wastefate, спробуйте зняти всі крани і перевірте тиск з допомогою манометра ;-) їх не помиляєтесь

але якщо я видалю крани також з авто зіставляється у мене тиск оригінальний turbo після
gi? перевіряв давно
може бути, ти просто якийсь тест на sti днів, і я кажу вам, або ви прямо тенденція turbo

dibbutz
01-06-2013, 01:12
хлопці, сьогодні я зробила тест дивний
як я писав на початку, я кран westegate, що має клапан для регулювання затримки westegate (збільшення prex turbo) і вентиляційний клапан
я спробував закрити повністю вентиляційні працює кран, як з класичною кран на westegate а результат ? справді приголомшують
дивіться самі
4306

ви думаєте, що це означає?? що мій кран вентиляції була повністю нерегульоване?? (тим не менш, я зробив мільйони тестів)

baraldino
01-06-2013, 07:54
не могла все ще скачати можна люб'язно називають мене-то що ? успіх?
привіт спасибі

dibbutz
01-06-2013, 12:21
не могла все ще скачати можна люб'язно називають мене-то що ? успіх?
привіт спасибі

звичайно! я пік тиску в 1.59 і тиску turbo калу з зростання оборотів набагато менше, швидко, тому до 4000 оборотів, я виявив мати 1.3 бар !!

мансардний
01-06-2013, 13:14
але оригінал, як він? 1.3 4000, не ? мало

baraldino
01-06-2013, 16:17
Ori мене на макс йде 1, 3 пік, то scede

мансардний
01-06-2013, 17:52
ви знаходитесь на 0,3 бар і більше?, ? надто, я залишився б на 0,2 максимум

danny677
01-06-2013, 21:55
звичайно! я пік тиску в 1.59 і тиску turbo калу з зростання оборотів набагато менше, швидко, тому до 4000 оборотів, я виявив мати 1.3 бар !!

якщо skatalizzi і магазин хороший ic на передній панелі ( не обов'язково величезний ) з 1,3 бар до тих обертів, красивих резюме, ви їх і надійність? двигун не risentir?.
Турбіна, вважається, що він знаходиться трохи триває 10 тис. км менше, не бачу проблеми. ІМХО

dibbutz
02-06-2013, 20:26
але оригінал, як він? 1.3 4000, не ? мало

я знаю, але ? прямо там? що я шукав
куріння ? різко скоротилося...

якщо skatalizzi і магазин хороший ic на передній панелі ( не обов'язково величезний ) з 1,3 бар до тих обертів, красивих резюме, ви їх і надійність? двигун не risentir?.
Турбіна, вважається, що він знаходиться трохи триває 10 тис. км менше, не бачу проблеми. ІМХО

що добре?? я як ic на передній abarth і скат !! :)

а я 230mila км.....