Перегляд Повної Версії : Доступна інформація за Iveco
jared_poe
16-05-2013, 20:25
Всім привіт якщо вам потрібно щось на iveco, ви можете запитати, чи можу я допомогти вам із задоволенням ;)
Ви знаєте, де його знайти, якщо він існує і як називається банк даних для вантажівок
jared_poe
16-05-2013, 21:13
банку даних, які зазвичай? файл орі?
jared_poe
16-05-2013, 22:34
Ми використовуємо Texa, і мені здається, що це дуже добре зроблено для Мультибрендових, зокрема (кажу щодо truck) про MB і Iveco.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1354-cominicazione-importante-per-tutti-nessuno-escluso
angelolsp
16-05-2013, 22:37
Але й інші бази даних? знаєте?
jared_poe
16-05-2013, 22:44
bosch esitronic
я чув також Mitchell Heavy Truck, але не s? якщо f? тільки на зарубіжному ринку
angelolsp
16-05-2013, 22:48
bosch esitronic і для машин і для вантажівок?
jared_poe
17-05-2013, 10:13
Особливо в машині, але щось навіть вантажівка
angelolsp
17-05-2013, 22:34
ок, спасибі, але знаходиться у інтернеті? :)
jared_poe
17-05-2013, 23:04
Ми повинні бути Iveco power truck з всі ручні засоби iveco daily в stralis
Ми повинні бути Iveco power truck з всі ручні засоби iveco daily в stralis
Я неправильно power truck ? для autoricambi в той час як power easy ? для майстерень
jared_poe
14-09-2013, 15:52
Вибачте, але якщо ви маєте на увазі, Iveco Power, не є ручні, але на запчастини
привіт
Daily 2.3 jtd повідомити про несправність двигуна, діагностика, як код p0014, то може бути датчик фази распредвала. я змінив але проблема залишається, якщо resetto помилка після кількох секунд з вимкненим двигуном рамках вкл, індикатор спалахує знову, знову. ці двигуни гірського ланцюга позаду блоку циліндрів для обертання двох валів, але якщо б це (ланцюги, повільно або наступної поломки) індикатор буде йти тільки при працюючому двигуні, коли датчик фази распредвала виявляє difformit? з датчика обертів колінчастого валу. що пу? бути?
я заявляю, що ван добре і не має ознаки поганої роботи, але індикатор c'
привіт
Daily 2.3 jtd повідомити про несправність двигуна, діагностика, як код p0014, то може бути датчик фази распредвала. я змінив але проблема залишається, якщо resetto помилка після кількох секунд з вимкненим двигуном рамках вкл, індикатор спалахує знову, знову. ці двигуни гірського ланцюга позаду блоку циліндрів для обертання двох валів, але якщо б це (ланцюги, повільно або наступної поломки) індикатор буде йти тільки при працюючому двигуні, коли датчик фази распредвала виявляє difformit? з датчика обертів колінчастого валу. що пу? бути?
я заявляю, що ван добре і не має ознаки поганої роботи, але індикатор c'?.
Здрастуйте, перевірте проводку
перевірив дроту для проводу......c'? там божевільні!
Що ви робили діагностику ?
tecnotest і autocom....*****unque, я вирішив.
був перемикач педалі гальма.
cerchio18
02-02-2015, 09:05
здравствуйте, я користуюся своїм досвідом, щоб запитати, як я можу впливати на один stralis e3 430
ми замінили весь двигун, електрика, блоки управління і тюки різного залишилися його оригінальних
але не ходив на мотоциклі, не впізнав ключ, ми зробили видалити з ебу код ключа і вантажівка горить
але практично 90% приладів не йде і не робить мене потрапити в діагноз у боді комп'ютері з texa, пробуємо body іншого
stralis в майстерні, і вантажівка, це добре, але від аномалії, сповільнювач (що машина родом не має) і акп
але не піде в хід
вставляємо в body зодіаку stralis quasto відповідно до stralis і ті ж недоліки, тахометр і одометр в кінці ходу, не заб'є тиск повітря, і т. д. і т. п.
rimontiamo його тіла в машину, як походження, і ми можемо увійти в діагностику, там кілька помилок, які зберігаються але там нічого не ясно
тоді мені отримати цю в іншій майстерні боді-машина, на рівних , без сповільнювач і з мкпп, проблема майже вирішена, вантажівка не має pi? особливих дефектів, що не світиться від картини, але я повинен зробити міст motorino.........
я хотів би знати, якщо купити боді новий погладити, на iveco, приблизно в 900?, і я підходжу, можу вирішити цю проблему?
заздалегідь спасибі
cerchio18
11-02-2015, 17:55
р? статичний цьому форумі, я сподівався на руку
giallino
12-02-2015, 10:10
Привіт всім, я хотів запитати, якщо хтось знає відмінності між двигунами cursor 480 540
Всім привіт якщо вам потрібно щось на iveco, ви можете запитати, чи можу я допомогти вам із задоволенням ;)
Здрастуйте, ви б для двигуна iveco daily F1AE0481F технічне керівництво, d' майстерня ?
jared_poe
22-05-2015, 22:36
здравствуйте, я користуюся своїм досвідом, щоб запитати, як я можу впливати на один stralis e3 430
ми замінили весь двигун, електрика, блоки управління і тюки різного залишилися його оригінальних
але не ходив на мотоциклі, не впізнав ключ, ми зробили видалити з ебу код ключа і вантажівка горить
але практично 90% приладів не йде і не робить мене потрапити в діагноз у боді комп'ютері з texa, пробуємо body іншого
stralis в майстерні, і вантажівка, це добре, але від аномалії, сповільнювач (що машина родом не має) і акп
але не піде в хід
вставляємо в body зодіаку stralis quasto відповідно до stralis і ті ж недоліки, тахометр і одометр в кінці ходу, не заб'є тиск повітря, і т. д. і т. п.
rimontiamo його тіла в машину, як походження, і ми можемо увійти в діагностику, там кілька помилок, які зберігаються але там нічого не ясно
тоді мені отримати цю в іншій майстерні боді-машина, на рівних , без сповільнювач і з мкпп, проблема майже вирішена, вантажівка не має pi? особливих дефектів, що не світиться від картини, але я повинен зробити міст motorino.........
я хотів би знати, якщо купити боді новий погладити, на iveco, приблизно в 900?, і я підходжу, можу вирішити цю проблему?
заздалегідь спасибі
я не розумію, якщо з двигуном в комплекті ви маєте на увазі двигун + блок управління ms 6.2
по мені, тіло, що ви намагаєтеся когось іншого програмування датчика перекидання кабіни насправді повинен залишатися світло, а не частина від кабіни
якщо є інші помилки, ви повинні виправити
різниця між 480 і 540 інші карти змінюються також деякі відносини, обмін