Прагляд Поўнай Версіі : Даступная інфармацыя па Iveco
jared_poe
16-05-2013, 20:25
Усім прывітанне калі вам трэба што-то на iveco, вы можаце спытаць, ці магу я дапамагчы вам з задавальненнем ;)
Вы ведаеце, дзе яго знайсці, калі ен існуе і як называецца банк дадзеных для грузавікоў
jared_poe
16-05-2013, 21:13
банка даных, якія звычайна? файл врі?
jared_poe
16-05-2013, 22:34
Мы выкарыстоўваем Texa, і мне здаецца, што гэта вельмі добра зроблена для Мультыбрэндавых, у прыватнасці (кажу адносна truck) аб MB і Iveco.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1354-cominicazione-importante-per-tutti-nessuno-escluso
angelolsp
16-05-2013, 22:37
Але і іншыя базы дадзеных? ведаеце?
jared_poe
16-05-2013, 22:44
bosch esitronic
я чуў таксама Mitchell Heavy Truck, але не s? калі f? толькі на замежным рынку
angelolsp
16-05-2013, 22:48
bosch esitronic і для машын і для грузавікоў?
jared_poe
17-05-2013, 10:13
Асабліва ў машыне, але што-то нават грузавік
angelolsp
17-05-2013, 22:34
ок, дзякуй, але знаходзіцца ў інтэрнэце? :)
jared_poe
17-05-2013, 23:04
Мы павінны быць Iveco power truck з усе ручныя сродкі iveco daily ў stralis
Мы павінны быць Iveco power truck з усе ручныя сродкі iveco daily ў stralis
Я няправільна power truck ? для autoricambi у той час як power easy ? для майстэрняў
jared_poe
14-09-2013, 15:52
Прабачце, але калі вы маеце на ўвазе, Iveco Power, есць не ручныя, але на запчасткі
прывітанне
Daily 2.3 jtd паведаміць аб няспраўнасці рухавіка, дыягностыка, як код p0014, то можа быць датчык фазы распредвала. я змяніў але праблема застаецца, калі resetto памылка пасля некалькіх секунд з выключаным рухавіком рамках вкл, індыкатар загараецца зноў, зноў. гэтыя рухавікі горнай ланцугу ззаду блока цыліндраў для кручэння двух валаў, але калі б гэта (ланцуга, павольна або наступнай паломкі) індыкатар будзе ісці толькі пры які працуе рухавіку, калі датчык фазы распредвала выяўляе difformit? з датчыка абарачэнняў каленчатага вала. што пу? быць?
я заяўляю, што ван добра і не мае прыкметы дрэннай працы, але індыкатар c'
прывітанне
Daily 2.3 jtd паведаміць аб няспраўнасці рухавіка, дыягностыка, як код p0014, то можа быць датчык фазы распредвала. я змяніў але праблема застаецца, калі resetto памылка пасля некалькіх секунд з выключаным рухавіком рамках вкл, індыкатар загараецца зноў, зноў. гэтыя рухавікі горнай ланцугу ззаду блока цыліндраў для кручэння двух валаў, але калі б гэта (ланцуга, павольна або наступнай паломкі) індыкатар будзе ісці толькі пры які працуе рухавіку, калі датчык фазы распредвала выяўляе difformit? з датчыка абарачэнняў каленчатага вала. што пу? быць?
я заяўляю, што ван добра і не мае прыкметы дрэннай працы, але індыкатар c'?.
Добры дзень, калі ласка, праверце праводку
праверыў правады для провада......c'? там вар'яты!
З што вы рабілі дыягностыку ?
tecnotest і autocom....*****unque, я вырашыў.
быў перамыкач педалі тормазу.
cerchio18
02-02-2015, 09:05
добры дзень, я карыстаюся сваім вопытам, каб спытаць, як я магу ўздзейнічаць на адзін stralis e3 430
мы замянілі ўвесь рухавік, электрыка, блокі кіравання і цюкі рознага засталіся яго арыгінальных
але не хадзіў на матацыкле, не апазнаў ключ, мы зрабілі выдаліць з эбу код ключа і грузавік гарыць
але практычна 90% прыбораў не ідзе і не робіць мяне патрапіць у дыягназ ў боды кампутары з texa, спрабуем body іншага
stralis ў майстэрні, і грузавік, гэта добра, але ад анамаліі, запавольнік (што машына родам не мае) і акп
але не пойдзе ў ход
устаўляемы ў body задыяку stralis quasto ў адпаведнасці з stralis і тыя ж недахопы, тахометр і одометр ў канцы ходу, не заб'е ціск паветра, і т. д. і т. п.
rimontiamo яго цела ў машыну, як ў паходжання, і мы можам увайсці ў дыягностыку, там некалькі памылак, якія захоўваюцца але там нічога не ясна
тады мне атрымаць гэтую ў іншы майстэрні боды-машына, на роўных , без запавольнік і з мкпп, праблема амаль вырашана, грузавік не мае pi? асаблівых дэфектаў, толькі што не свеціцца ад карціны, але я павінен зрабіць мост у motorino.........
я хацеў бы ведаць, калі купіць боды новы пагладзіць, на iveco, прыкладна ў 900?, і я падыходжу, магу вырашыць гэтую праблему?
загадзя дзякуй
cerchio18
11-02-2015, 17:55
р? статычны гэтым форуме, я спадзяваўся на руку
giallino
12-02-2015, 10:10
Прывітанне ўсім, я хацеў спытаць, калі хто-небудзь ведае адрозненні паміж рухавікамі cursor і 480 540
Усім прывітанне калі вам трэба што-то на iveco, вы можаце спытаць, ці магу я дапамагчы вам з задавальненнем ;)
Добры дзень, вы б для рухавіка iveco daily F1AE0481F тэхнічнае кіраўніцтва, d' майстэрня ?
добры дзень, я карыстаюся сваім вопытам, каб спытаць, як я магу ўздзейнічаць на адзін stralis e3 430
мы замянілі ўвесь рухавік, электрыка, блокі кіравання і цюкі рознага засталіся яго арыгінальных
але не хадзіў на матацыкле, не апазнаў ключ, мы зрабілі выдаліць з эбу код ключа і грузавік гарыць
але практычна 90% прыбораў не ідзе і не робіць мяне патрапіць у дыягназ ў боды кампутары з texa, спрабуем body іншага
stralis ў майстэрні, і грузавік, гэта добра, але ад анамаліі, запавольнік (што машына родам не мае) і акп
але не пойдзе ў ход
устаўляемы ў body задыяку stralis quasto ў адпаведнасці з stralis і тыя ж недахопы, тахометр і одометр ў канцы ходу, не заб'е ціск паветра, і т. д. і т. п.
rimontiamo яго цела ў машыну, як ў паходжання, і мы можам увайсці ў дыягностыку, там некалькі памылак, якія захоўваюцца але там нічога не ясна
тады мне атрымаць гэтую ў іншы майстэрні боды-машына, на роўных , без запавольнік і з мкпп, праблема амаль вырашана, грузавік не мае pi? асаблівых дэфектаў, толькі што не свеціцца ад карціны, але я павінен зрабіць мост у motorino.........
я хацеў бы ведаць, калі купіць боды новы пагладзіць, на iveco, прыкладна ў 900?, і я падыходжу, магу вырашыць гэтую праблему?
загадзя дзякуй
я не разумею, калі з рухавіком у камплекце вы маеце на ўвазе рухавік + блок кіравання ms 6.2
па мне, цела, што вы спрабуеце каго-іншаму праграмавання датчыка перакульвання кабіны на самай справе павінен заставацца святло, а не частка ад кабіны
калі есць іншыя памылкі, вы павінны выправіць
розніца паміж 480 і 540 іншыя карты мяняюцца таксама некаторыя адносіны, у абмен