КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Даступная інфармацыя па Iveco

jared_poe
16-05-2013, 20:25
Усім прывітанне калі вам трэба што-то на iveco, вы можаце спытаць, ці магу я дапамагчы вам з задавальненнем ;)

Ужо
16-05-2013, 21:06
Вы ведаеце, дзе яго знайсці, калі ен існуе і як называецца банк дадзеных для грузавікоў

jared_poe
16-05-2013, 21:13
банка даных, якія звычайна? файл врі?

Ужо
16-05-2013, 22:12
тып аўто.....

jared_poe
16-05-2013, 22:34
Мы выкарыстоўваем Texa, і мне здаецца, што гэта вельмі добра зроблена для Мультыбрэндавых, у прыватнасці (кажу адносна truck) аб MB і Iveco.

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1354-cominicazione-importante-per-tutti-nessuno-escluso

angelolsp
16-05-2013, 22:37
Але і іншыя базы дадзеных? ведаеце?

jared_poe
16-05-2013, 22:44
bosch esitronic

я чуў таксама Mitchell Heavy Truck, але не s? калі f? толькі на замежным рынку

angelolsp
16-05-2013, 22:48
bosch esitronic і для машын і для грузавікоў?

jared_poe
17-05-2013, 10:13
Асабліва ў машыне, але што-то нават грузавік

angelolsp
17-05-2013, 22:34
ок, дзякуй, але знаходзіцца ў інтэрнэце? :)

jared_poe
17-05-2013, 23:04

cele
22-08-2013, 22:10
Мы павінны быць Iveco power truck з усе ручныя сродкі iveco daily ў stralis

cele
25-08-2013, 09:24
Мы павінны быць Iveco power truck з усе ручныя сродкі iveco daily ў stralis
Я няправільна power truck ? для autoricambi у той час як power easy ? для майстэрняў

jared_poe
14-09-2013, 15:52
Прабачце, але калі вы маеце на ўвазе, Iveco Power, есць не ручныя, але на запчасткі

rimec
01-06-2014, 00:48
прывітанне
Daily 2.3 jtd паведаміць аб няспраўнасці рухавіка, дыягностыка, як код p0014, то можа быць датчык фазы распредвала. я змяніў але праблема застаецца, калі resetto памылка пасля некалькіх секунд з выключаным рухавіком рамках вкл, індыкатар загараецца зноў, зноў. гэтыя рухавікі горнай ланцугу ззаду блока цыліндраў для кручэння двух валаў, але калі б гэта (ланцуга, павольна або наступнай паломкі) індыкатар будзе ісці толькі пры які працуе рухавіку, калі датчык фазы распредвала выяўляе difformit? з датчыка абарачэнняў каленчатага вала. што пу? быць?
я заяўляю, што ван добра і не мае прыкметы дрэннай працы, але індыкатар c'

cele
01-06-2014, 06:23
прывітанне
Daily 2.3 jtd паведаміць аб няспраўнасці рухавіка, дыягностыка, як код p0014, то можа быць датчык фазы распредвала. я змяніў але праблема застаецца, калі resetto памылка пасля некалькіх секунд з выключаным рухавіком рамках вкл, індыкатар загараецца зноў, зноў. гэтыя рухавікі горнай ланцугу ззаду блока цыліндраў для кручэння двух валаў, але калі б гэта (ланцуга, павольна або наступнай паломкі) індыкатар будзе ісці толькі пры які працуе рухавіку, калі датчык фазы распредвала выяўляе difformit? з датчыка абарачэнняў каленчатага вала. што пу? быць?
я заяўляю, што ван добра і не мае прыкметы дрэннай працы, але індыкатар c'?.

Добры дзень, калі ласка, праверце праводку

rimec
01-06-2014, 23:43
праверыў правады для провада......c'? там вар'яты!

Зак
02-06-2014, 00:55
З што вы рабілі дыягностыку ?

rimec
03-06-2014, 13:17
tecnotest і autocom....*****unque, я вырашыў.
быў перамыкач педалі тормазу.

cerchio18
02-02-2015, 09:05
добры дзень, я карыстаюся сваім вопытам, каб спытаць, як я магу ўздзейнічаць на адзін stralis e3 430
мы замянілі ўвесь рухавік, электрыка, блокі кіравання і цюкі рознага засталіся яго арыгінальных
але не хадзіў на матацыкле, не апазнаў ключ, мы зрабілі выдаліць з эбу код ключа і грузавік гарыць
але практычна 90% прыбораў не ідзе і не робіць мяне патрапіць у дыягназ ў боды кампутары з texa, спрабуем body іншага
stralis ў майстэрні, і грузавік, гэта добра, але ад анамаліі, запавольнік (што машына родам не мае) і акп
але не пойдзе ў ход
устаўляемы ў body задыяку stralis quasto ў адпаведнасці з stralis і тыя ж недахопы, тахометр і одометр ў канцы ходу, не заб'е ціск паветра, і т. д. і т. п.
rimontiamo яго цела ў машыну, як ў паходжання, і мы можам увайсці ў дыягностыку, там некалькі памылак, якія захоўваюцца але там нічога не ясна
тады мне атрымаць гэтую ў іншы майстэрні боды-машына, на роўных , без запавольнік і з мкпп, праблема амаль вырашана, грузавік не мае pi? асаблівых дэфектаў, толькі што не свеціцца ад карціны, але я павінен зрабіць мост у motorino.........
я хацеў бы ведаць, калі купіць боды новы пагладзіць, на iveco, прыкладна ў 900?, і я падыходжу, магу вырашыць гэтую праблему?
загадзя дзякуй

cerchio18
11-02-2015, 17:55
р? статычны гэтым форуме, я спадзяваўся на руку

giallino
12-02-2015, 10:10
Прывітанне ўсім, я хацеў спытаць, калі хто-небудзь ведае адрозненні паміж рухавікамі cursor і 480 540

tech
03-04-2015, 10:15
Усім прывітанне калі вам трэба што-то на iveco, вы можаце спытаць, ці магу я дапамагчы вам з задавальненнем ;)

Добры дзень, вы б для рухавіка iveco daily F1AE0481F тэхнічнае кіраўніцтва, d' майстэрня ?

jared_poe
добры дзень, я карыстаюся сваім вопытам, каб спытаць, як я магу ўздзейнічаць на адзін stralis e3 430
мы замянілі ўвесь рухавік, электрыка, блокі кіравання і цюкі рознага засталіся яго арыгінальных
але не хадзіў на матацыкле, не апазнаў ключ, мы зрабілі выдаліць з эбу код ключа і грузавік гарыць
але практычна 90% прыбораў не ідзе і не робіць мяне патрапіць у дыягназ ў боды кампутары з texa, спрабуем body іншага
stralis ў майстэрні, і грузавік, гэта добра, але ад анамаліі, запавольнік (што машына родам не мае) і акп
але не пойдзе ў ход
устаўляемы ў body задыяку stralis quasto ў адпаведнасці з stralis і тыя ж недахопы, тахометр і одометр ў канцы ходу, не заб'е ціск паветра, і т. д. і т. п.
rimontiamo яго цела ў машыну, як ў паходжання, і мы можам увайсці ў дыягностыку, там некалькі памылак, якія захоўваюцца але там нічога не ясна
тады мне атрымаць гэтую ў іншы майстэрні боды-машына, на роўных , без запавольнік і з мкпп, праблема амаль вырашана, грузавік не мае pi? асаблівых дэфектаў, толькі што не свеціцца ад карціны, але я павінен зрабіць мост у motorino.........
я хацеў бы ведаць, калі купіць боды новы пагладзіць, на iveco, прыкладна ў 900?, і я падыходжу, магу вырашыць гэтую праблему?
загадзя дзякуй

я не разумею, калі з рухавіком у камплекце вы маеце на ўвазе рухавік + блок кіравання ms 6.2

франк-электрычны
па мне, цела, што вы спрабуеце каго-іншаму праграмавання датчыка перакульвання кабіны на самай справе павінен заставацца святло, а не частка ад кабіны
калі есць іншыя памылкі, вы павінны выправіць

франк-электрычны
розніца паміж 480 і 540 іншыя карты мяняюцца таксама некаторыя адносіны, у абмен