КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Блок кіравання свечак напальвання пункт 1.3 95 коней

nokiaspace
16-05-2013, 17:26
Усім прывітанне я хацеў бы спытаць вас пра адну рэч.
Я і мой сябар, мы сабралі рухавік 1.3 mtj 95 коней на месца, што на пачатку было тое, ад 70cv.
Цяпер у мяне наступная праблема:
рухавік магутнасцю 70 конскіх сіл дзверы, свечак запальвання, якія працуюць на 12 вольт, у той час як гэта, што я сабраў 90 коней збірае свечкі запальвання каля 4 вольт.
Я ўзяў падрыўніка блок кіравання свечак напальвання 90 коней, але, на жаль ? адрозніваецца ад іншы ў 70cv цяпер я хацеў бы ведаць, як я магу выйсці з гэтай сітуацыі? як я магу вывесці ток стабілізуецца каля 4 вольт?
я прыкладаю фота блока 90 л. з.

cinqueturbo
16-05-2013, 23:51
Усім прывітанне я хацеў бы спытаць вас пра адну рэч.
Я і мой сябар, мы сабралі рухавік 1.3 mtj 95 коней на месца, што на пачатку было тое, ад 70cv.
Цяпер у мяне наступная праблема:
рухавік магутнасцю 70 конскіх сіл дзверы, свечак запальвання, якія працуюць на 12 вольт, у той час як гэта, што я сабраў 90 коней збірае свечкі запальвання каля 4 вольт.
Я ўзяў падрыўніка блок кіравання свечак напальвання 90 коней, але, на жаль ? адрозніваецца ад іншы ў 70cv цяпер я хацеў бы ведаць, як я магу выйсці з гэтай сітуацыі? як я магу вывесці ток стабілізуецца каля 4 вольт?
я прыкладаю фота блока 90 л. з.

Глядзіце і тое ж самае адбылося з маім сябрам, электрыка,
заўтра я распавяду, як і s? на вырашана,
тады вам абнавіць..

nokiaspace
17-05-2013, 00:19
Дзякуй, да заўтра, спакойнай ночы

Ужо
17-05-2013, 09:14
выбачайце!але вы не можаце ўсталяваць свечкі напальвання 12 V?

cinqueturbo
17-05-2013, 09:44
выбачайце!але вы не можаце ўсталяваць свечкі напальвання 12 V?

Тады на самай справе, мой сябар электрыкі, якія або тэлефануйце прама дзве хвіліны назад,
у вырашана filettando адтуліны індывідуальна для 12в...
я асабіста ніколі не рабіў і не ведаю,што рабіць,
але ен кажа, што і прагулка...