КПК

Перегляд Повної Версії : Дивний поштовх на 2800rpm

bravosport150
16-05-2013, 09:00
Хлопці, я помітив, це те, що на практиці в певний момент, коли accelero відчуваю, як стукіт/поштовх/імпульс приблизно на 2800rpm, який потім зникає одразу, і продовжує нормально розвиватися в прискоренні, як він робить, я не знаю, як це пояснити...як ви думаєте, що пу? бути?

Я просто зробила тест, щоб вимкнути машину, перевірити стан вала турбіни, ніж на привід змінної геометрії, то я пересилання ключа, але не привести в рух, і ключем, поворот, я побачив, що стовп був перенесений, тому виключаю, що залежить від геометрії змінної, чому? вал працює спокійно, або я повинен перевірити щось ще? Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що вал входить і виходить.

Як добре ви знаєте у мене машина підключений диск? я зробив також спробуйте замінити оригінальні карти, відчувається трохи менше потяг, але c'?!

з чим це може бути пов'язано?

SandroMarciano
16-05-2013, 10:36
Не приймайте на особисте, а ви ? gi? сказали, у всіх відносинах, у системі несправність, що ви d? системи живлення, то якщо у вас є ця "проблема" поговоримо...

bravosport150
16-05-2013, 10:49
ок, було, щоб зрозуміти, в тому сенсі, що я читала клапанів swirl я думав, могли бути ним ставляться або pierburg!

SandroMarciano
16-05-2013, 11:17
В даний час причина-й? певно, бачив, що також породжує несправність ? системи живлення.

bravosport150
16-05-2013, 11:19
ок, тоді давайте зупинимося тут тільки для того, щоб виправити харчування, продовжимо, якщо він повинен існувати, це теж проблема, спасибі, хлопці ;)

mimmus
20-05-2013, 21:37
контролює датчик тиску в рампі

bravosport150
20-05-2013, 23:00
я вже? змінилося!

порося
30-05-2013, 19:08
Хлопці, я помітив, це те, що на практиці в певний момент, коли accelero відчуваю, як стукіт/поштовх/імпульс приблизно на 2800rpm, який потім зникає одразу, і продовжує нормально розвиватися в прискоренні, як він робить, я не знаю, як це пояснити...як ви думаєте, що пу? бути?

Я просто зробила тест, щоб вимкнути машину, перевірити стан вала турбіни, ніж на привід змінної геометрії, то я пересилання ключа, але не привести в рух, і ключем, поворот, я побачив, що стовп був перенесений, тому виключаю, що залежить від геометрії змінної, чому? вал працює спокійно, або я повинен перевірити щось ще? Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що вал входить і виходить.

Як добре ви знаєте у мене машина підключений диск? я зробив також спробуйте замінити оригінальні карти, відчувається трохи менше потяг, але c'?!

з чим це може бути пов'язано?
Вибачте, про яку машину ми говоримо?

hyrosat
30-05-2013, 19:54
Також з МНС, якщо я роблю перевірку регулювання змінної геометрії відомо, що стовп входить і виходить.

Добре, де я можу знайти цю команду на мнс, що я хочу спробувати мені?

дякую

bravosport150
31-05-2013, 09:07
ми говоримо про Fiat Bravo 1.9 150CV Mjet

- Ви приводи в моторному тест для перепускного клапана!

hyrosat
31-05-2013, 09:20
я не вважаю, як викликати мнс, я йду в ecu двигуна, приводи, який з цих ??

4292

hyrosat
31-05-2013, 09:26
інша справа, добре, що на відміну від c'? серед останніх два регулятора? cio? регулятор тиску палива і регулятора тиску палива (вхід насоса високого тиску)? якщо немає, то я не зрозумів перший ? rail другого ? регулятор стоїть на насосі, чи я помиляюся?

bravosport150
31-05-2013, 11:17

Для двох інших повинно бути як ти написав ти, я думаю!

hyrosat
31-05-2013, 11:25
як ми можемо бути впевнені, чому? мені перший не робить активацію, другий -

bravosport150
31-05-2013, 12:21
вибачте, я не зрозумів, регулятор, турбо не робить активацію? що він робить?

hyrosat
31-05-2013, 14:49
Після цього регулятор Turbo, регулятор тиску передостанній на екрані приводи мнс каже мені, виконання не вдалося, останній, а не той, потім інший-novosti? я зібрав датчик rail інший 159 не я ? пішов у відмову, мій, змонтованого на інший ? пішов у recovery чому? я не зробив коригування rail