КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дзіўны штуршок на 2800rpm

bravosport150
16-05-2013, 09:00
Хлопцы, я заўважыў, гэта тое, што: на практыцы ў пэўны момант, калі accelero адчуваю, як стук/штуршок/імпульс прыкладна на 2800rpm, які затым знікае адразу ж, і працягвае нармальна развівацца ў паскарэнні, як ен робіць, я не ведаю, як гэта растлумачыць...як вы думаеце, што пу? быць?

Я проста зрабіла тэст, каб выключыць машыну, праверыць становішча вала турбіны, чым на прывад зменнай геаметрыі, то я перасылкі ключа, але не прывесці ў рух, і ключом, паварот, я ўбачыў, што слуп быў перанесены, таму выключаю, што залежыць ад геаметрыі зменнай, чаму? вал працуе спакойна, ці я павінен праверыць што-то яшчэ? Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што вал ўваходзіць і выходзіць.

Як добра вы ведаеце ў мяне машына падлучаны дыск? я зрабіў таксама паспрабуйце замяніць арыгінальныя карты, адчуваецца ледзь-ледзь менш цяга, але c'?!

з чым гэта можа быць звязана?

SandroMarciano
16-05-2013, 10:36
Не прымайце на асабістае, але вы ? gi? сказалі, ва ўсіх адносінах, у сістэме няспраўнасць, што вы d? сістэмы харчавання, то калі ў вас есць яшчэ гэтая "праблема" пагаворым...

bravosport150
16-05-2013, 10:49
ок, было, каб зразумець, у тым сэнсе, што я чытала клапанаў swirl я думаў, маглі быць ім ставіцца або pierburg!

SandroMarciano
16-05-2013, 11:17
У цяперашні час прычына-й? верагодна, бачыў, што таксама спараджае няспраўнасць ? сістэмы харчавання.

bravosport150
16-05-2013, 11:19
ок, тады давайце спынімся тут, толькі для таго, каб выправіць харчаванне, працягнем, калі ен павінен існаваць, гэта таксама праблема, дзякуй, хлопцы ;)

mimmus
20-05-2013, 21:37
кантралюе датчык ціску ў рампы

bravosport150
20-05-2013, 23:00
я ўжо? змянілася!

парася
30-05-2013, 19:08
Хлопцы, я заўважыў, гэта тое, што: на практыцы ў пэўны момант, калі accelero адчуваю, як стук/штуршок/імпульс прыкладна на 2800rpm, які затым знікае адразу ж, і працягвае нармальна развівацца ў паскарэнні, як ен робіць, я не ведаю, як гэта растлумачыць...як вы думаеце, што пу? быць?

Я проста зрабіла тэст, каб выключыць машыну, праверыць становішча вала турбіны, чым на прывад зменнай геаметрыі, то я перасылкі ключа, але не прывесці ў рух, і ключом, паварот, я ўбачыў, што слуп быў перанесены, таму выключаю, што залежыць ад геаметрыі зменнай, чаму? вал працуе спакойна, ці я павінен праверыць што-то яшчэ? Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што вал ўваходзіць і выходзіць.

Як добра вы ведаеце ў мяне машына падлучаны дыск? я зрабіў таксама паспрабуйце замяніць арыгінальныя карты, адчуваецца ледзь-ледзь менш цяга, але c'?!

з чым гэта можа быць звязана?
Выбачайце, аб якой машыне мы гаворым?

hyrosat
30-05-2013, 19:54
Таксама з МНС, калі я раблю праверку рэгулявання зменнай геаметрыі вядома, што слуп ўваходзіць і выходзіць.

Добра, дзе я магу знайсці гэтую каманду на мнс, што я хачу паспрабаваць мне?

дзякуй

bravosport150
31-05-2013, 09:07
мы гаворым пра Fiat Bravo 1.9 150CV Mjet

- Вы прывады ў маторным тэст для перепускного клапана!

hyrosat
31-05-2013, 09:20
я не лічу, як называе мнс, я іду ў ecu рухавіка, прывады, які з гэтых ??

4292

hyrosat
31-05-2013, 09:26
іншая справа, добра, якая розніца, c'? апошнія два рэгулятара? cio? рэгулятар ціску паліва, рэгулятар ціску паліва (на ўваход помпы высокага ціску)? калі я не зразумеў, першы ? rail другога ? рэгулятар стаіць на помпе, ці я памыляюся?

bravosport150
31-05-2013, 11:17

Для двух іншых павінна быць як ты напісаў ты, я думаю!

hyrosat
31-05-2013, 11:25
як мы можам быць у гэтым упэўненыя, чаму? мне першы не робіць актывацыю другі

bravosport150
31-05-2013, 12:21
прабачце, я не зразумеў, рэгулятар, турба не робіць актывацыю? што ен робіць?

hyrosat
31-05-2013, 14:49
Пасля гэтага рэгулятар Turbo, рэгулятар ціску перадапошні на экране прывады мнс кажа мне, выкананне не ўдалося, апошні, а не той, потым другога-novosti? я сабраў датчык rail іншага 159 не я ? пайшоў у адмову, мой усталяваны на іншы ? туды ў recovery, чаму? я не зрабіў карэкціроўкі rail