Перегляд Повної Версії : Допомога для розшифровки карти дизель land rover Td5
Вітаю всіх,
Я б, починаючи з замовлення, надсилаю деякі карти, дані карти є "правильні" у тому сенсі, що індекси рядків і стовпців, а також? розмір таблиці, розташовані в головці блоку даних, що містяться в пам'яті, адреси, головок блоків знаходяться, в свою чергу, до таблиці, що міститься в одному файлі за адресою 0x1CEFE (як повідомляється, на весь файл, 256k контент в flash-управління), адреси в цій таблиці варіюються від однієї версії прошивки до іншої (defender, discovery), а також? кілька років виробництва)? вони тримають posizionalmente рівні, cio? маючи 2 цих таблиці з 2 блоків різних версіях, з першого адреси, і перший адресу іншої, що, як правило, відрізняються один від одного, якщо ви йдете по існуючим адресами знаходяться 2 таблиці, які однакові за розміром, що для індексів, для значень, а потім робити те ж саме.
Моя "проблема" ? зрозуміти, що роблять ці таблиці і, особливо, на що вказують індекси, нижче я додаю деякі фотографії з цих таблиць, карт, які я припускаю, розшифрувати, але я не зовсім зрозуміле значення осей.
ця таблиця управляє egr, і я знаю, що, поставивши всі значення до 16000 блокує функціональні можливості? (але я не знаю, що вони значення по осях)
4077
ці дві таблиці при зміні змінюють поведінку двигуна, відповідно з редуктором в діапазоні швидко (Hi) або в діапазоні повільної (Low), блок керування знає, передач редуктора через контакт на редукторі ж, я бачив, що variandole змінюється продуктивність, але я не знаю, що вони роблять, представляється граничних значень, в яких двигун наближається, свого роду обмежувач. є 2 фотографії Hi-чому? в 1 тільки я не міг розмістити всі значення таблиці.
4079
4080
4081
Я мав би написати ще одне повідомлення, чому? я помилково написав повідомлення перед temrinarlo...
ці дві таблиці при зміні розрізняються по реакції на педаль акселератора, в тому сенсі, що змінюються значення має педаль-й? менш чутливі? не збільшує нічого ****llo продуктивності, змінюється тільки режим, в якому двигун забезпечує потужність в паритет? тиск педалі, 2 чому? ебу показує редуктор ? у спектр повільно або швидко, і в основі є? змінюється поведінка педалі (також відбувається і у оригіналу)
? навіть цих, я не розумію значення по осях.... intuisco, що оберти двигуна на рядки і відсоток натискання на педаль на стовпці, але не зовсім-то, звичайно,....
4083
4084
Цей іншої таблиці (в реальності? 4 дуже схожі, ne додаю тільки один, але якщо потрібно у мене є також 3 інших), а не впливає суттєво на поведінку двигуна, збільшення значення ви отримаєте підвищення продуктивності, але при дотику надмірно збільшує fumosit?, тут для? я не розумію, значення по осях, я припускаю, що в рядках є обороти двигуна, але на акуратні, я не знаю....
4085
Я дякую тим, хто готовий дати мені руку, щоб зрозуміти, що я не зареєстрований (передай мені temrine) для професії, ні для прибутку, я роблю це, щоб пристрасть, і щоб зрозуміти, як вони працюють, а також? для того, щоб рубав на цьому ебу для використання в змагальний двигуна...
Вітання
Що ніхто не може мені допомогти, я dispace, що прикладені фотографії не було видно тим, хто має менше, ніж 80messaggi, може бути зручним навіть тим, хто, як я, не ? прийшов до фатальної поріг, але, може бути, мав би здатність?-знання, щоб допомогти мені, сьогодні я намагаюся пройти деякі таблиці, текстовий формат, так? може бути, ви можете бачити щось...
Вітання
magi1984
16-05-2013, 14:31
приклад файлу ? те, що ви поставили в іншу тему?
почнемо з карти, EGR,...осей, безумовно, оборотів і то не s?.
3 наступного зображення з обмежувачі крутного моменту, обмежують крутний момент двигуна в залежності від числа обертів. якщо розділити дані таблиці 0.1 отримаєте значення крутного моменту, наприклад, 4250/0.1 =425nm
на педаль акселератора, як ви кажете, у вас ОБЕРТІВ і положення педалі, навіть у цьому випадку розділити значення в таблиці 0.1, і ви отримаєте запитуваний крутний момент в залежності від оборотів і положення педалі
4 карти дуже схожі вони на час вприскування, осі обертання і мені діло? палива впорснути. в таблиці у вас значення (в мілісекундах) час відкриття форсунок
очевидно, pi? кроком значення pi? форсунки, вони відкриваються, впорскуючи дизельне паливо-й? часу. якщо зловживання автомобіль курить, чому? введіть дизель, навіть коли ви не повинні більше? зробити це
Спасибі Магам за надану мені руку, ти мене трохи перетворювати ідеї :)
На таблиці педалі, отже, завжди повинні бути парами, від попиту, від нас? я розумію, що значення "знаменник" ебу, так саме момент потрібно?
Є й інші таблиці, які якимось чином розшифрувати, сьогодні ввечері я намагаюся розмістити їх :)
Потім curiosit?, цей блок також управляє модулятор перепускний, у вас є туманне уявлення про те, що тип таблиці я повинен шукати, щоб знайти?
p.s. Ви файл ? те, що я поклав у інший обговорення, якщо потрібно, наведу його і тут.
Вітання
magi1984
17-05-2013, 00:08
ні, не потрібно, щоб повернути тут, було для того, щоб зрозуміти, який ми говорили файл
Отже, я намагаюся їхати в розвідку :)
є 2 таблиці множення регістр (розмір 1х2) і однакових, ne кладу тільки 1 для зручності?, я не можу зрозуміти, що вони роблять, навіть якщо значення 740 я дуже схожа на режим холостого ходу двигуна, обороти, що у випадку дуже холодної температури пу? піднятися, але я не знаю, якщо 1000 ? максимальне значення, до якого пу? піднятися.... або tuttaltra що?!
4121
У цій таблиці замість ? розмірно одно ті педалі акселератора, має ті ж показники на asssi, але значення різні, я не знаю, чи можна, але може бути підключена до IDLE SPEED ERROR?
4122
Зараз же таблиці, що я не можу зрозуміти нічого.... я знаю, що впливає яким-то чином продуктивність, але я роблю висновки тільки з того, що серед множини відображень, що у мене є, зроблені професіоналами (поки обмежені британські) ці таблиці, і інші, іноді змінюються.....
4123
4124
4125
інші 2 mppe anchesse incomprese, як і попередніх 3
4127
4128
У той час як в цій таблиці, я думаю, йде управляти тиском turbo, повернеться також дані, записані в інший discossione, для? не можу зрозуміти, як "працює", мені здавалося б можливим, що індекси рядків є обороти двигуна, але ті, стовпець, не розумію їх....
4126
Дякую за допомогу :) :)
Вітання
St? намагаючись розшифрувати ці картки, але зараз я не довгий шлях, я? зрозумів, що дві таблиці регістра 1x2 є мінімальними, зокрема, перше значення ? "максимум" мінімум, те значення, яке ебу на pi? прискорює двигуна, якщо температура охолоджуючої рідини ? ДУЖЕ низький, а другий ? мінімум "нормальний"; два, чому? як я уявляв, різняться між передачами звичайних і малих
Вітання
magi1984
21-05-2013, 08:24
? важко допомогти, дивлячись тільки екран
якщо можна поштою орі і мод, який дає нам очі...
PS: орі і mod у формат, який розпізнається місцях sw-тюнінг, так що ви можете бачити карти навіть в 2d
мм на допомогу, я attimino нічого не знають скорочень.... файли ori і мод-що буде? я файл, який я розмістив в іншій дискусії я відкриваю його, навіть з winols, єдине ? що не є damos, щоб зрозуміти, що таке таблиці, якщо я не помиляюся, я доклав файл .map, для? інший, не ? що .бен з розширенням перейменована, щоб відкрити його з winols, якщо я не помиляюся, в обмін на розширення та просто....
В іншому випадку скажіть, що потрібно, що те місце, файл всю пам'ять ебу я його в двійковому форматі ? один захисник, але крім деякої різноманітності? схожі, в іншому випадку мені отримати цю discovery, якщо пу? бути корисним... я навіть зміст другої пам'яті, блок управління, який повинен містити коди форсунок і помилки, записані в ебу...
Вибачте мене за моє невігластво, але як правило не експерт :(
знову дякую за допомогу :)
Вітання
я намагаюся, якщо я зрозумів, ну та грі знаходяться оригінальні файли для блоку управління, в той час як mod вони змінено, тепер я докладаю це мод, який ori defender td5 euro3, з клапаном egr заняття з викладачем, я думаю, ви могли бачити з будь-якою програмою, я їх відкритими з winols, карти починається з адреси 0x19010 починаючи з початку файлу, все, що c'? вище ? прошивки...
тут всередині є два файлу, в орі ? Defender Td5 E3, в той час як мод ? Def89V0 (файли, зроблені мною, щоб перевірити деякі варіанти поведінки таблиць)
Вітання