Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога для расшыфроўкі карты дызель land rover Td5
Вітаю ўсіх,
Я б, пачынаючы з замовы, адпраўляю некаторыя карты, дадзеныя карты есць "правільныя" у тым сэнсе, што індэксы радкоў і слупкоў, а таксама? памер табліцы, размешчаны ў галоўцы блока дадзеных, якія змяшчаюцца ў памяці, адрасы, галовак блокаў знаходзяцца, у сваю чаргу, у табліцы, якая змяшчаецца ў адным файле па адрасе 0x1CEFE (як паведамляецца, на ўвесь файл, 256k кантэнт у flash-кіравання), адрасы ў гэтай табліцы вар'іруюцца ад адной версіі прашыўкі да іншай (defender, discovery), а таксама? некалькі гадоў вытворчасці)? яны трымаюць posizionalmente роўныя, cio? маючы 2 гэтых табліцы з 2 блокаў розных версіях, з першага адрасы, і першы адрас іншай, што, як правіла, адрозніваюцца адзін ад аднаго, калі вы ідзяце па існуючым адрасах знаходзяцца 2 табліцы, якія аднолькавыя па памеры, што для індэксаў, для значэнняў, а затым рабіць тое ж самае.
Мая "праблема" ? зразумець, што робяць гэтыя табліцы і, асабліва, на што паказваюць індэксы, ніжэй, я прыкладаю некаторыя фатаграфіі з гэтых табліц, карт, якія я мяркую, расшыфраваць, але я не зусім ясна значэнне восяў.
гэтая табліца кіруе egr, і я ведаю, што, паставіўшы ўсе значэння да 16000 блакуе функцыянальныя магчымасці? (але я не ведаю, што яны значэння па восях)
4077
гэтыя дзве табліцы пры змене мяняюць паводзіны рухавіка, адпаведна з рэдуктарам ў дыяпазоне хутка (Hi) або ў дыяпазоне павольнай (Low), блок кіравання ведае, перадач рэдуктара праз кантакт на редукторе ж, я бачыў, што variandole змяняецца прадукцыйнасць, але я не ведаю, што яны робяць, уяўляецца гранічных значэнняў, у якіх рухавік набліжаецца, свайго роду абмежавальнік. есць 2 фатаграфіі Hi-чаму? у 1 толькі я не мог размясціць усе значэння з табліцы.
4079
4080
4081
Я павінен бы напісаць яшчэ адно паведамленне, чаму? я памылкова напісаў паведамленне перад temrinarlo...
гэтыя дзве табліцы пры змене адрозніваюцца па рэакцыі на педаль акселератара, у тым сэнсе, што змяняюцца значэння мае педаль-й? - менш адчувальныя? не павялічвае нічога ****llo прадукцыйнасці, змяняецца толькі рэжым, у якім рухавік забяспечвае магутнасць у парытэт? ціск педалі, 2 чаму? эбу паказвае рэдуктар ? у спектр павольна або хутка, і ў аснове есць? змяняецца паводзіны педалі (таксама адбываецца і ў арыгінала)
? нават гэтых, я не разумею значэння па восях.... intuisco, што абароты рухавіка на радкі і працэнт націску на педаль на слупкі, але не зусім-то, вядома,....
4083
4084
Гэты іншы табліцы (у рэальнасці? 4 вельмі падобныя, ne прыкладаю толькі адзін, але калі трэба у мяне есць таксама 3 іншых), а не ўплывае істотна на паводзіны рухавіка, павелічэнне значэння вы атрымаеце павышэнне прадукцыйнасці, але пры дакрананні празмерна павялічвае fumosit?, тут для? я не разумею, значэнні па восях, я мяркую, што ў радках есць абароты рухавіка, але на акуратныя, я не ведаю....
4085
Я дзякую тых, хто гатовы даць мне руку, каб зразумець, я не зарэгістраваны (перадай мне temrine) для прафесіі, ні для прыбытку, я раблю гэта, каб запал, і каб зразумець, як яны працуюць, а таксама? для таго, каб сек, на гэтым эбу для выкарыстання ў спаборніцкі рухавіка...
Прывітанне
Што ніхто не можа мне дапамагчы, я dispace, што прыкладзеныя фатаграфіі не былі бачныя тым, хто мае менш, чым 80messaggi, можа быць зручным нават тым, хто, як я, не ? прыйшоў да фатальны парог, але, можа быць, меў бы здольнасць?-веданне, каб дапамагчы мне, сення я спрабую прайсці некаторыя табліцы, тэкставы фармат, так? можа быць, вы можаце бачыць што-то...
Прывітанне
magi1984
16-05-2013, 14:31
прыклад файла ? тое, што вы паставілі ў іншую тэму?
пачнем з карты, сістэмы рэцыркуляцыі ог,...восяў, безумоўна, абаротаў і то не s?.
3 наступнага малюнка з абмежавальнікі крутоўнага моманту, абмяжоўваюць крутоўны момант рухавіка ў залежнасці ад колькасці спіной, калі падзяліць дадзеныя табліцы 0.1 атрымаеце значэнне крутоўнага моманту, напрыклад, 4250/0 .1 =425nm
на педаль акселератара, як вы кажаце, у вас АБАРОТАЎ і становішча педалі, нават у гэтым выпадку падзяліць значэння ў табліцы 0.1, і вы атрымаеце запытаны крутоўны момант у залежнасці ад абаротаў і становішча педалі
4 карты вельмі падобныя яны на час ўпырску, восі кручэння і па мне справа? паліва ўпырснуць. у табліцы ў вас значэнне (у мілісекундах) час адкрыцця фарсунак
відавочна, pi? крокам значэння pi? фарсункі, яны адкрываюцца, впрыскивая дызельнае паліва-й? часу. калі злоўжыванне аўтамабіль паліць, чаму? впрысните дызель, нават калі вы не павінны больш? зрабіць гэта
Дзякуй Чараўнікоў за прадстаўленую мне руку, ты мяне крыху ператвараць ідэі :)
На табліцы педалі, такім чынам, заўседы павінны быць парамі, ад попыту, ад нас? я разумею, што значэнне "назоўнік" эбу, так менавіта момант патрабуецца?
Есць і іншыя табліцы, якія якім-небудзь чынам расшыфраваць, сення ўвечары я спрабую размясціць іх :)
Затым curiosit?, гэты блок таксама кіруе модулятор перепускной, у вас есць цьмянае ўяўленне пра тое, што тып табліцы я павінен шукаць, каб знайсці?
p.s. Вы файл ? тое, што я паклаў у іншы абмеркаванне, калі трэба, прывяду яго і тут.
Прывітанне
magi1984
17-05-2013, 00:08
не, не трэба, каб вярнуць тут, было для таго, каб зразумець, які мы казалі файл
Такім чынам, я спрабую ехаць у разведку :)
есць 2 табліцы множання рэгістр (памер 1x2) і аднолькавых, ne кладу толькі 1 для зручнасці?, я не магу зразумець, што яны робяць, нават калі значэнне 740 я вельмі падобная на рэжым халастога ходу рухавіка, абароты, што ў выпадку вельмі халоднай тэмпературы пу? падняцца, але я не ведаю, калі 1000 ? максімальнае значэнне, да якога пу? падняцца.... ці tuttaltra што?!
4121
У гэтай табліцы замест ? размерной роўна тыя педалі акселератара, мае тыя ж паказчыкі на asssi, але значэння розныя, я не ведаю, ці можна, але можа быць падключана да IDLE SPEED ERROR?
4122
Зараз жа табліцы, што я не магу зразумець нічога.... я ведаю, што ўплывае якім-небудзь чынам прадукцыйнасць, але я раблю высновы толькі з-за таго, што сярод мноства адлюстраванняў, што ў мяне маецца, зробленыя прафесіяналамі (пакуль абмежаваныя брытанскія) гэтыя табліцы, і іншыя, часам змяняюцца.....
4123
4124
4125
іншыя 2 mppe anchesse incomprese, як і папярэдніх 3
4127
4128
У той час як у гэтай табліцы, я думаю, ідзе кіраваць ціскам turbo, вернецца таксама дадзеныя, запісаныя ў іншы discossione, для? не магу зразумець, як "працуе", мне здавалася б магчымым, што індэксы радкоў з'яўляюцца абароты рухавіка, але тыя, слупок, не разумею іх....
4126
Дзякуй за дапамогу :) :)
Прывітанне
St? спрабуючы расшыфраваць гэтыя карты, але цяпер я не доўгі шлях, я? зразумеў, што дзве табліцы рэгістра 1x2 з'яўляюцца мінімальнымі, у прыватнасці, першае значэнне ? "максімум" мінімум, у тое значэнне, якое эбу на pi? паскарае рухавіка, калі тэмпература астуджальнай вадкасці ? ВЕЛЬМІ нізкі, а другі ? мінімум "нармальны"; два, чаму? як я ўяўляў, адрозніваюцца паміж перадачамі звычайных і малых
Прывітанне
magi1984
21-05-2013, 08:24
? цяжка дапамагчы, гледзячы толькі экран
калі можна поштай на врі і мод, які даем нам вочы...
PS: на врі і mod ў фармат, распознаваемый месцах sw-цюнінг, так што вы можаце бачыць карты нават у 2d
мм у дапамогу, я attimino нічога не ведаюць скарачэнняў.... файлы ori і мод-што будзе? я файл, які я размясціў у іншай дыскусіі, я адкрываю яго, нават з winols, адзінае ? што не есць damos, каб зразумець, што такое табліцы, калі я не памыляюся, я прыклаў файл .map, для? іншы, не ? што .бэн з пашырэннем перайменаваная, каб адкрыць яго з winols, калі я не памыляюся, у абмен на пашырэнне і проста....
У адваротным выпадку скажыце, што трэба, што тое месца, файл ўсю памяць эбу я яго ў двайковым фармаце ? адзін абаронца, але акрамя некаторага разнастайнасці? падобныя, у адваротным выпадку мне атрымаць гэтую-то discovery, калі пу? быць карысным... я нават змест другой памяці, блок кіравання, які павінен ўтрымліваць коды фарсунак і памылкі, запісаныя ў эбу...
Прабачце мяне за мае невуцтва, але, як правіла, не эксперт :(
зноў дзякуй за дапамогу :)
Прывітанне
я стараюся, калі я зразумеў, ну і врі знаходзяцца арыгінальныя файлы для блока кіравання, у той час як mod яны зменены, цяпер я прыкладаю гэта мод, які ori defender td5 euro3, з клапанам сістэмы рэцыркуляцыі ог і заняткі з выкладчыкам, я думаю, вы маглі бачыць з любой праграмай, я іх адкрытымі з winols, карты пачынаецца з адрасы 0x19010 пачынаючы з пачатку файла, усе, што c'? вышэй ? прашыўкі...
тут ўнутры есць два файла, у врі ? Defender Td5 E3, у той час як мод ? Def89V0 (файлы, зробленыя мной, каб праверыць некаторыя варыянты паводзін табліц)
Прывітанне