Перегляд Повної Версії : xprog-m,тих, хто використовує його час від часу мені може говорити?
добрий день всім користувачам.
я хотів роз'яснень на цей програміст, я вже? упа,але я бачу, що xprog має деякі функції pi?,
тип:
-розблокувати micro locked(все більше і більше? відповіді на пристроях, які мають дані odometrici зокрема, в tedesce)
-закон і scive в flasch 912-9S12
-закон і scive i micromas v.a.g,хоча я не sw, яка змінює значення(користуюся нагодою, щоб запитати, якщо quacuno використовує для пристосування v.a.g змінюючи значення в мікро-а також в e2prom)
цікаво,ці particolarit? вони працюють?
magi1984
14-05-2013, 13:27
сон щирим, я бачив, але досі я використовував тільки для того щоб писати нормальні e2p і flash, тому не знаю відповіді
спасибі волхвів..
ніхто ? можете сказати мені, реальні функції цього програміст?
legendaryslave
22-05-2013, 23:16
охоплює широкий спектр процесорів, безумовно, продукт в додаток до упа єдине, адаптери під пайку, вони трохи складні тобі порада об'єднати упа-xprog-і gx4 і досить критий
що сказати, один spalleggia інший
охоплює широкий спектр процесорів, безумовно, продукт в додаток до упа єдине, адаптери під пайку, вони трохи складні тобі порада об'єднати упа-xprog-і gx4 і досить критий
спасибі sar? у pi? скоро новий прибуття в майстерню.
підтверджую, я теж рада legendary якщо у вас є ці інструменти, ви можете зробити хорошу роботу.....
motorsport
23-05-2013, 12:45
Я в повному друзями,3 програмістів, згадані йдуть великі!!
я шукав в мережі програміст gx4, але я не знаходжу нічого,мені було цікаво побачити, що це таке? тип wellon?
або, як упа і xprog закону мікро, використовувані в нашій галузі...?
тих, хто виробляє?
legendaryslave
23-05-2013, 21:15
я шукав в мережі програміст gx4, але я не знаходжу нічого,мені було цікаво побачити, що це таке? тип wellon?
або, як упа і xprog закону мікро, використовувані в нашій галузі...?
тих, хто виробляє?
дуже схоже wellon
тест на ****** GQ-4x ви побачите, що перебуваєте спокійно......
motorsport
23-05-2013, 22:22
виробляє MCUmall в GQ-4X - я купив безпосередньо в канаді.....і бомба доб. всі офіцери і все безкоштовно!!
дуже схоже wellon
ок вже? у мене wellon
ок вже? у мене wellon
тоді ви вже прикріплені отримати ще, що говорив легендарний cos? ви можете мати гарне покриття...
Відповідно з цим на одне питання:
Я бачу, що xprog-m і упа дуже схожі, і з точки зору ціни.
що робить кращим, ніж інший?
ce n'? один приходить більш повна документація?
Я думав взяти УПА чесно кажучи, мені здається, добре підтримується, як документації, і, чесно кажучи, я лоскоче мати, як мінімум, осцилограф!
У будь-якому випадку, сумніви моєю основною ?: ці програмісти працюють навіть без отпаять пам'ять або мікро? Тому, якщо я візьму УПА я можу безпосередньо підключити всі кабелі на компоненти без отпаять? (або soic8 використовувати щипці...)
linus146
05-10-2013, 22:21
з точки зору ціни, не схожі
x prog ( оригінал), в комплекті коштує близько 2000 євро - упа, може бути, десята частина, тепер я точно пам'ятаю
ні, intermini ціна, безумовно, немає.
Я мав на увазі в плані чіп, на якому ви пу? працювати
linus146
06-10-2013, 22:42
intermini чіп, я думаю, дорівнюють
а то я ніколи не потрудився зробити перевірку
x prog я знаходжу це більш зручним