Прагляд Поўнай Версіі : xprog-m,тых, хто выкарыстоўвае яго час ад часу мне можа казаць?
добры дзень ўсім карыстачам.
я хацеў тлумачэнняў на гэты праграміст, я ўжо? упа,але я бачу, што xprog мае некаторыя функцыі ў pi?,
тып:
-разблакаваць micro locked(усе больш і больш? адказы на прыладах, якія маюць дадзеныя odometrici у прыватнасці, у tedesce)
-закон і scive ў flasch 912-9S12
-закон і scive i micromas v.a.g,хоць я не sw, якая змяняе значэння(карыстаюся выпадкам, каб спытаць, калі quacuno выкарыстоўвае для прыстасаванне v.a.g змяняючы значэнні ў мікра-а таксама ў e2prom)
цікава,гэтыя particolarit? яны працуюць?
magi1984
14-05-2013, 13:27
сон шчырым, я бачыў, але да гэтага часу я выкарыстаў толькі для таго, каб пісаць нармальныя e2p і flash, таму не ведаю адказу
дзякуй вешчуноў..
ніхто ? можаце сказаць мне, рэальныя функцыі гэтага праграміст?
legendaryslave
22-05-2013, 23:16
ахоплівае шырокі спектр працэсараў, безумоўна, прадукт у дадатак да упа адзінае, адаптары пад пайку, яны трохі складаныя табе савет аб'яднаць упа-xprog-і gx4 і даволі крыты
што сказаць, адзін spalleggia іншы
ахоплівае шырокі спектр працэсараў, безумоўна, прадукт у дадатак да упа адзінае, адаптары пад пайку, яны трохі складаныя табе савет аб'яднаць упа-xprog-і gx4 і даволі крыты
дзякуй sar? у pi? хутка новы прыбыцця ў майстэрню.
пацвярджаю, я таксама рада legendary калі ў вас есць гэтыя інструменты, вы можаце зрабіць добрую працу.....
motorsport
23-05-2013, 12:45
Я ў поўным сябрамі,3 праграмістаў, згаданыя ідуць вялікія!!
я шукаў у сеткі праграміст gx4, але я не знаходжу нічога,мне было цікава ўбачыць, што гэта такое,? тып wellon?
або, як упа і xprog закона мікра, якія выкарыстоўваюцца ў нашай галіны...?
тых, хто вырабляе?
legendaryslave
23-05-2013, 21:15
я шукаў у сеткі праграміст gx4, але я не знаходжу нічога,мне было цікава ўбачыць, што гэта такое,? тып wellon?
або, як упа і xprog закона мікра, якія выкарыстоўваюцца ў нашай галіны...?
тых, хто вырабляе?
вельмі падобна на тое wellon
тэст на ****** GQ-4x вы ўбачыце, што знаходзіцеся спакойна......
motorsport
23-05-2013, 22:22
вырабляе MCUmall ў GQ-4X - я купіў непасрэдна ў канадзе.....і бомба доб. усе афіцэры і ўсе бясплатна!!
вельмі падобна на тое wellon
ок ўжо? у мяне wellon
ок ўжо? у мяне wellon
тады ўжо вы прымацаваныя атрымаць яшчэ, што казаў легендарны cos? вы можаце мець добрае пакрыцце...
Я ў адпаведнасці з гэтым на адно пытанне:
Я бачу, што xprog-m і упа вельмі падобныя, і з пункту гледжання цэны.
што робіць пераважным, чым іншы?
ce n'? адзін прыходзіць больш поўная дакументацыя?
Я думаў узяць УПА шчыра кажучы, мне здаецца, добра падтрымліваецца, як дакументацыі, і, шчыра кажучы, я казыча мець, як мінімум, асцылограф!
У любым выпадку, сумневы маей асноўнай ?: гэтыя праграмісты працуюць нават без отпаяйте памяць або мікра? Таму, калі я вазьму УПА я магу наўпрост падключыць усе кабелі на кампаненты без отпаяйте? (або soic8 выкарыстоўваць шчыпцы...)
linus146
05-10-2013, 22:21
з пункту гледжання цэны, не падобныя
x prog ( арыгінал), у камплекце каштуе каля 2000 еўра - упа, можа быць, дзясятая частка, зараз я дакладна памятаю
не, intermini кошт, безумоўна, няма.
Я меў на ўвазе ў плане чып, на якім вы пу? працаваць
linus146
06-10-2013, 22:42
intermini чып, я думаю, роўныя
а то я ніколі не папрацаваў зрабіць праверку
x prog я знаходжу гэта больш зручным