Перегляд Повної Версії : Думку Карта Renault_Trafic_1.9DCI_ 100cv
Привіт, хлопці, хтось пу? скажіть мені, що ви думаєте про цю карту? очевидно, не ? повний, але я хотів би знати вашу думку.
Дякую
msport (exil77grande)
12-05-2013, 22:27
для початку не погано, крім роботи, яку ви зробили на картах уприскування parzializzato boostxrpm але, ви повинні:
починаючи трохи після обмежувач крутного моменту і дати трохи більше, ближче до кінця
видалити фамільні кроком на перших 3 кривих карту збагачення при прискоренні
тоді можна спробувати.
Завантажено 2 step... Я також змінив карти boost, але якщо у вас є рада ? добре прийнята
Хлопці, ніхто не, що я від руки?
magi1984
15-05-2013, 16:02
адреса 6dc32 знаходитесь обмежувач тиску турбо ? з драйвера, і ви повинні змінити його в 2d
решта ? ок
адреса 6dc32 знаходитесь обмежувач тиску турбо ? з драйвера, і ви повинні змінити його в 2d
решта ? ок
Спасибі волхвів, як я можу взяти її?
magi1984
15-05-2013, 16:24
якщо на турбо ти дав кроком, починаючи з 6-го по 7%), обмежувач aumentalo 7, 7.5%
якщо на турбо ти дав кроком, починаючи з 6-го по 7%), обмежувач aumentalo 7, 7.5%
Dov'? обмежувач точно? Я поставив адресу, але я не розумію, який..
magi1984
15-05-2013, 17:23
подивитися на карті, вибравши IEEE замість motorola
подивитися на карті, вибравши IEEE замість motorola
Факт.. з чого я повинен почати з зміни?
magi1984
15-05-2013, 19:28
IEEE 16bit, я припускав, на 16bit :D
IEEE 16bit, я припускав, на 16bit :D
Ви вибачте, я пробував, навіть в 16 біт, але адресу який ти мені дав ? тільки точки
magi1984
15-05-2013, 19:41
ось тут:
http://s12.postimg.org/qkg0u4ol5/Immagine.jpg (http://postimg.org/image/qkg0u4ol5/)
ось тут:
http://s12.postimg.org/qkg0u4ol5/Immagine.jpg (http://postimg.org/image/qkg0u4ol5/)
Спасибі, був неправий, наприклад, встановити масштаб, ось чому? не бачила... а що стосується egr-я спробував закрити його, але не я.
Адресу, не ? класична 110000348. але починається відразу з 3 нуля, як ніколи?
magi1984
15-05-2013, 19:50
якщо ви шукаєте добре видно, я поставив 5 секунд, щоб знайти його
726DD, встановити біт з 1 на 0,
потім відключають гніздо клапана egr в іншому випадку кошти, не зірки? навіть на мотоциклі
якщо ви шукаєте добре видно, я поставив 5 секунд, щоб знайти його
726DD, встановити біт з 1 на 0,
потім відключають гніздо клапана egr в іншому випадку кошти, не зірки? навіть на мотоциклі
Вибачте, чому? я не бачу його? Потім, після від'єднання роз'єму клапана треба flangiarla або пу? залишитися тихо так?
magi1984
15-05-2013, 20:09
якщо не бачите, вам потрібні окуляри, або навчитися використовувати hex-редактор, чому? біт ? прямо в першому ряду на вашому скріншоті
просто staccar роз'єм
якщо не бачите, вам потрібні окуляри, або навчитися використовувати hex-редактор, чому? біт ? прямо в першому ряду на вашому скріншоті
просто staccar роз'єм
Вибачте рядок від золота має бути на цій 1 1 1 0 0 0 0 3 1 0 1 0 1 48??
magi1984
15-05-2013, 20:56
якщо ви використовуєте відображення у режимі? ДЕСЯТКОВЕ ви, але ви використовуєте режим? HEX
якщо ви використовуєте відображення у режимі? ДЕСЯТКОВЕ ви, але ви використовуєте режим? HEX
Вибачте :) я зробив так
А я подивився ? я в екран я використовував режим? десяткове число, а рядок 1 1 1 0 0 0 0 3 1 0 1 0 1 48 не вважаю.
4118
magi1984
17-05-2013, 00:10
? неможливо не подивитися, він у вас перед очима!!!
перший рядок зверху, як вона закінчується???? у підсумку 1 1 1 0, а потім продовжити під
? неможливо не подивитися, він у вас перед очима!!!
перший рядок зверху, як вона закінчується???? у підсумку 1 1 1 0, а потім продовжити під
ок, ок, я думав має бути все на ріго
привіт Carb092, я бачив, що ви incrementeto карту курите, і педаль до значення близько 69-72 мм3, можливо, sarebbegiusto якщо відповідати обсягом замітки також обмежувач крутного моменту, який ? майже 63 мм3 до 2500 оборотів, щоб потім отримати від 44 до 4000 оборотів.
привіт Carb092, я бачив, що ви incrementeto карту курите, і педаль до значення близько 69-72 мм3, можливо, sarebbegiusto якщо відповідати обсягом замітки також обмежувач крутного моменту, який ? майже 63 мм3 до 2500 оборотів, щоб потім отримати від 44 до 4000 оборотів.
Як я повинен його примножити, по-вашому?
msport (exil77grande) вам відповіли у другому пості, дотримуйтесь його порад, що ви будете добре.
msport (exil77grande) вам відповіли у другому пості, дотримуйтесь його порад, що ви будете добре.
Я їх слідувати насправді я завантажив другий крок
У першому етапі збільшення ddel 19% до 3750 обертів, і у відповідності з кроком 15%.
Пошук дивитися карту в 2D , значення, читайте в десятковій системі, не ? інший обмежувач дизельного палива, виражений у мм3.
Спочатку ви повинні вибрати, як дизель vorresri додати, а потім коригувати карту), карту педалі,і, очевидно, також і обмежувачем крутного моменту.( крім турбо)
Якщо не помиляюся, має бути і якийсь інший обмежувач дизель поза драйвера, я ще не перевірив.
У першому етапі збільшення ddel 19% до 3750 обертів, і у відповідності з кроком 15%.
Пошук дивитися карту в 2D , значення, читайте в десятковій системі, не ? інший обмежувач дизельного палива, виражений у мм3.
Спочатку ви повинні вибрати, як дизель vorresri додати, а потім коригувати карту), карту педалі,і, очевидно, також і обмежувачем крутного моменту.( крім турбо)
Якщо не помиляюся, має бути і якийсь інший обмежувач дизель поза драйвера, я ще не перевірив.
ОК, як тільки я можу я аналізую карту
Ось карту, слідуючи вашим порадам. Дайте мені знати, що ви думаєте
Привіт Карбо 92, обмежувач крутного моменту також може йти, можливо, слід підправити обмежувач turbo, принаймні, 200 очок, ніж в оригіналі.
Тоді ви могли б спробувати, але чекає, хтось думка ще фахівця, щоб бути впевненим.
Привіт Карбо 92, обмежувач крутного моменту також може йти, можливо, слід підправити обмежувач turbo, принаймні, 200 очок, ніж в оригіналі.
Тоді ви могли б спробувати, але чекає, хтось думка ще фахівця, щоб бути впевненим.
Не, я трохи багато на 200 пунктів? Я хотів би мапу soft просто, щоб зробити менше навантаження на двигун і зменшити витрату палива
Привіт carbo92, що ви з вашої картки ?
L' ви ще не пробували ?
Привіт carbo92, що ви з вашої картки ?
L' ви ще не пробували ?
Дійсно, на цій карті утримувач і чекати якийсь рада.
Я ж сказав-збільшити іол обмежувач turbo, чому? тиск мети ? більш високий обмежувач ж .
І чекаємо, хто більш досвідчений, що нам його думку.
Я ж сказав-збільшити іол обмежувач turbo, чому? тиск мети ? більш високий обмежувач ж .
І чекаємо, хто більш досвідчений, що нам його думку.
Звичайно, не я зробив, але чекав когось думка про інших збільшень або адреси знайти.
Хлопці, що ніхто не може? допоможіть мені знайти якийсь один корисний адресу?
074494 на цю адресу відправляються обмежувачі крутного моменту одного руху, adeguali в іншому випадку більш 65mg не перейти
074494 на цю адресу відправляються обмежувачі крутного моменту одного руху, adeguali в іншому випадку більш 65mg не перейти
Вибачте, але що ви бачили? У winols не з'? саме цю адресу, і єдиний обмежувач, який я знайшов ? 74c4a
Вибачте, але що ви бачили? У winols не з'? саме цю адресу, і єдиний обмежувач, який я знайшов ? 74c4a
Не.. навіть те, що було обмеженням крутного моменту бенс? карту запалювання... pinotec якщо ви можете сказати мені адресу, я намагаюся, але так я не знайшов нічого
Вибачте, але що ви бачили?
окуляри :cool:
жарт ,а також адаптація адреса 74c4a ,що повинен мати обмежувач temp vs IQ
Так, адресу 74c4a здається, карта обмежувач IQ в залежності від температури, але якщо ви подивитеся осі, обороти доходять до 1500 і може бути карта запалювання.
Так, адресу 74c4a здається, карта обмежувач IQ в залежності від температури, але якщо ви подивитеся осі, обороти доходять до 1500 і може бути карта запалювання.
Точно ? у запалювання
Як я повинен відповідно обмежувачі? Беруть участь всі, 75?