Перегляд Повної Версії : Проблема yaris бензин ...
freddyecu
12-05-2013, 12:50
Привіт усім у мене проблема на цій машині, двигун працює, але не надходить струм на свічки... Датчик фази замінені, і bobbine порт 1 x кожен циліндр... З вами сталося? Заздалегідь дякую
привіт діагностики, що дає
з чого і народилася проблеми. від трохи інфо , що nn надходження поточної свічки і загальна інформація.
SandroMarciano
12-05-2013, 16:06
я чув, що yaris існує версія, французька і японський, останній, якщо є проблема, наприклад, циліндр, і все, що є? що стосується його, знімає харчування на все.
freddyecu
12-05-2013, 22:44
В діагноз не код помилки... Що ви мали на увазі сказати, проблема в циліндрі? У bobbine були замінені всі 4, включаючи датчик фази...але машина не хоче знати,
Навіть якщо не йде якийсь інжектор????
SandroMarciano
13-05-2013, 11:02
щиро інфо-й? точні не я, але якщо в наступну суботу ви досі не вирішена, прошу все, що я можу, кому я говорив вам, що це...
danny677
14-05-2013, 14:58
вибачте, але якщо ви спробуєте наполягати, принаймні, відчуваєте запах бензину unburned ? якщо не приходить струм на форсунки, може бути, навіть maf в роботі ( один з небагатьох автомобілів, який не піде в хід, якщо виходить з ладу датчик витрати повітря )
ми повинні були б зрозуміти, що motorizzazzione і потім, в рік і все dtc в єсм ,якщо він не приходить струм на свічки і побачив, що котушки були замінені подивитися, якщо він позитивний і негативний сигнал на котушки, можливо, сигнал з осцилографа