Прагляд Поўнай Версіі : Праблема yaris бензін ...
freddyecu
12-05-2013, 12:50
Прывітанне ўсім у мяне праблема на гэтай машыне, рухавік працуе, але не паступае ток на свечкі... Датчык фазы замененыя, і bobbine порт 1 x кожны цыліндр... З вамі здарылася? Загадзя дзякую
прывітанне ў дыягностыцы, што дае
з чаго і нарадзіўся праблемы. ад трохі інфа , што nn паступлення бягучай свечкі і агульная інфармацыя.
SandroMarciano
12-05-2013, 16:06
я чуў, што yaris існуе версія, французская і японскі, апошні, калі есць праблема, напрыклад, цыліндр, і ўсе, што есць? што тычыцца яго, здымае харчавання на ўсе.
freddyecu
12-05-2013, 22:44
У дыягназ ня код памылкі... Што вы мелі на ўвазе сказаць, праблема ў цыліндры? У bobbine былі заменены ўсе 4, уключаючы датчык фазы...але машына не хоча ведаць,
Нават калі не ідзе нейкі інжэктар????
SandroMarciano
13-05-2013, 11:02
шчыра інфа-й? дакладныя не я, але калі ў наступную суботу вы да гэтага часу не вырашана, прашу усе, што я магу, каму я казаў вам, што гэта...
danny677
14-05-2013, 14:58
прабачце, але калі вы паспрабуеце настойваць, па крайняй меры, адчуваеце пах бензіну unburned ? калі не прыходзіць ток на фарсункі, можа быць, нават maf ў працы ( адзін з нямногіх аўтамабіляў, які не пойдзе ў ход, калі выходзіць з ладу датчык выдатку паветра )
мы павінны былі б зразумець, што motorizzazzione і потым, у год і ўсе dtc ў есм ,калі ен не прыходзіць на ток свечкі і ўбачыў, што шпулькі былі замененыя паглядзець, калі ен станоўчы і адмоўны сігнал на шпулькі, магчыма, сігнал з асцылографа