КПК

Перегляд Повної Версії : Як встановити інтервал обслуговування з MultiEcuScan?

bravosport150
12-05-2013, 12:25
хлопці, вибачте, але з МНС можна? змінити і встановити пробіг, щоб зробити обслуговування на машині? Мені ? значення кожного 30000km, я побачив, що МНС робить скидання в той момент, в якому я різання, але якщо б я хотів встановити його, наприклад, кожні 15000km, ви можете? робити?

MultiBravo
12-05-2013, 16:30
я пробував з версії 1.3 програмне забезпечення, в теорії подивитися, що ви можете ввести значення, але на практиці не вдається ввести цифри в поле..
також як і термін у днях будемо подивитися, що ви можете встановити але поле не приймає значення..

спробуйте з останньої випущеної версії: 1.4,..

bravosport150
12-05-2013, 16:35
але якийсь голос, я повинен спробувати ввести пробіг (15000km)?

giarras
12-05-2013, 16:36
ви можете зробити, ви можете вирішувати, інтервал у днях, що в kmetri ? важливо, щоб мати їх, sw зареєстрований, то безкоштовно ви нічого не робите. x щодо версії 1.3 або інший пп ? версія sw але інтерфейс elm..увагу, що коли ви встановите дату інтервалу зроблена, ви повинні ввести його з методом американського cio? день, місяць і рік.

bravosport150
12-05-2013, 16:37
ви в мене 1.4, зареєстрованою. Але я повинен вказати дату, що пробіг?

хлопці, ви тут?

MultiBravo
15-05-2013, 13:19
так так ось я!!!

Я з версією програмного Забезпечення 1.3 січня 2013 року не міг, у травні ? вихід 1.4 і якраз у мене момент з цим впоратися? доказів..

bravosport150
15-05-2013, 13:31
ок, дайте мені знати, просто зробіть тест cos? давайте подивимося, якщо ? можна.

MultiBravo
16-05-2013, 22:26
Тільки що пробував..

Тоді ? можливо і працює: перейдіть в блок управління "індикація допомогу" і виберіть іншу кнопку "перебудови"..

Тепер ви можете встановити кілька речей: відстань між обслуговування в дні і км, кількість service може, день останній пакет, і т. д...
Звернутися? прийміть зміни повинні? зробити reset service. Я поясню, ви не можете сказати, що інтервал між одним і іншим проходить в 15000km і думати, що автоматично ебу відповідати обсягом замітки інші, але ви повинні внести саме скидання, що перебуваєте як останній елемент списку.

Єдине, що не працює ? зміна днів, що залишилися після скорочення, чому? я, каже, операція не вдалася. Навіть в цьому випадку? ви можете встановити обмеження temporare наприклад, 450 днів, і на момент скидання приймає, що значення..

Я сподіваюся, що ти дав якусь пораду, можна спробувати, навіть ти і то дайте нам знати.. хороші тести!!!

bravosport150
17-05-2013, 00:04
ок, дуже ніжний, тільки що ти мені написав, що, перш ніж встановити пробіг (15000km) я повинен зробити reset, що я, як останній елемент. Ось як останній пункт ви маєте на увазі: "анулювання відомостей обслуговування-заміна Масла" (останній пункт), або "обнулення відстань до наступного" (передостанній пункт)?

MultiBravo
17-05-2013, 07:39
Я зрозумів..
Спочатку потрібно встановити нові значення (дні і кілометри між service і багато що інше), які ви бажаєте, які встановлюються, коли підеш робити скидання.
Зробив налаштування (ви можете перевірити, прочитавши параметри, які будуть витягнуті), перейдіть на обнулення service.
Для вас тоді ? передостанній пункт, чому? я пробував на ідеї, а потім вони помінялися місцями останні два.
Ваш останній ? лічильник номера пакета, який йде в перерахунку на кожен сервіс фінч? досягає 0, як правило, починається з 10.

bravosport150
17-05-2013, 09:38
ок, на цьому тижні, якщо я можу я купон і внести ці налаштування, я дам вам знати ;)
Дякую

bravosport150
20-05-2013, 20:51
тоді, хлопці, я зробив процедуру вчора, після того як купон на моє Браво, ось кроки:
service interval reset;
коригування;
обнулення відстань наступний послуги;
читання діапазон послуг.
І ось...тут, в цій останній запис задати км, що ви хочете.
До мене одразу ж після їх установки, на trip я з'явився км, які я вибрав для наступного (15000km).

Якщо я ходив на елемент: залишився відстань наступний дзвінок, як раз settavo км і я давав, ок, я сказав, що запис не вдалася!

MultiBravo
21-05-2013, 13:15
Точно,як я сказав вам, перш, затверджених кілометрів і час і після зробіть скидання cos? завантаження наступного пакета зі значеннями, які ви вибрали..
в іншому випадку, як ? успіху тобі, тобі: "Failed"..

bravosport150
21-05-2013, 15:14
ні, я я раніше обнулення і тоді я поставив км, на відміну від і, проте, під заголовком "читання діапазон послуг", а не до пункту "залишився відстань наступний дзвінок"!

MultiBravo
21-05-2013, 21:58
ах, ок.. може бути, я не пробував на браво..
але читання діапазон послуг, що мені, виявляється, той лічильник, який йде в перерахунку на кожного купон.. я кажу, добре чи плутати мене?

мансардний
21-05-2013, 22:00
відмінні info хлопці, ця програма працює дуже добре

savek
23-06-2013, 20:29
але ліміт часу встановити ммддгггг?

bravosport150
24-06-2013, 10:20
якщо я не помиляюся, ви, у форматі мм-дд-рррр!

григорій
13-12-2013, 15:02
якщо я не помиляюся, ви, у форматі мм-дд-рррр!хто-небудь так ласкаві, не могли б зробити відео-керівництво?

SlimPickens
13-12-2013, 15:12
Навколо мережі щось знаходиться, я деякі візи в минулому...

якщо я не помиляюся, ви, у форматі мм-дд-рррр!

але це не ? дата останнього service?

варто
16-12-2013, 18:53
Тільки що пробував..

Тоді ? можливо і працює: перейдіть в блок управління "індикація допомогу" і виберіть іншу кнопку "перебудови"..

Тепер ви можете встановити кілька речей: відстань між обслуговування в дні і км, кількість service може, день останній пакет, і т. д...
Звернутися? прийміть зміни повинні? зробити reset service. Я поясню, ви не можете сказати, що інтервал між одним і іншим проходить в 15000km і думати, що автоматично ебу відповідати обсягом замітки інші, але ви повинні внести саме скидання, що перебуваєте як останній елемент списку.

Єдине, що не працює ? зміна днів, що залишилися після скорочення, чому? я, каже, операція не вдалася. Навіть в цьому випадку? ви можете встановити обмеження temporare наприклад, 450 днів, і на момент скидання приймає, що значення..

Я сподіваюся, що ти дав якусь пораду, можна спробувати, навіть ти і то дайте нам знати.. хороші тести!!!

вибачте multibravo я читала ваш цікавий гід ,мені потрібно зрозуміти і вирішити цю проблему .Я хотів би перенести на 9-service fiat stilo ,насправді все останнім пакетом не робить мене більш підрахунок 20000 км і 365 днів ,ви хотіли б запитати ви можете зробити за *********** 2.6 ,або 3.5, тому що я тільки в цих двох версіях, записаних або тільки з multiecuscan?відчуваєте, але ви можете зробити з кабель elm 327 або з vag і відповідні адаптери .Для процедури, ви йдете з зазначенням d допомогу або прилади?відчуваєте, я хотів би запитати, якщо ви можете включити або відключити зумер ременів, а від того, де ви входите?
дякую

варто
23-12-2013, 17:06
вибачте multibravo я читала ваш цікавий гід ,мені потрібно зрозуміти і вирішити цю проблему .Я хотів би перенести на 9-service fiat stilo ,насправді все останнім пакетом не робить мене більш підрахунок 20000 км і 365 днів ,ви хотіли б запитати ви можете зробити за *********** 2.6 ,або 3.5, тому що я тільки в цих двох версіях, записаних або тільки з multiecuscan?відчуваєте, але ви можете зробити з кабель elm 327 або з vag і відповідні адаптери .Для процедури, ви йдете з зазначенням d допомогу або прилади?відчуваєте, я хотів би запитати, якщо ви можете включити або відключити зумер ременів, а від того, де ви входите?
дякую

скидання зробив, і riporgrammato номер service спасибі всім вам.
Тепер я не можу зрозуміти, чому на fiat stilo не змушує мене включити ,зумер ременів?
Я хотів би запитати, з *********** 3.5 не примушує мене робити ,якщо крок у multiecuscan 1.2 може змусити мене зробити цю функцію ?
дякую

SlimPickens
23-12-2013, 17:11
включити або відключити?

rodcraft86
19-08-2014, 21:37
riesumo це старий пост, щоб попит на multiecuscan 1.7, коли ви скинути service, встановивши пробіг і дату останнього втручання, в теорії має бути, враховуючи, повідомили в бортовий комп'ютер, сьогодні я виконав скидання на punto evo 2011 року, у мене скидається все, але в мене є сумніви на дату, я поставив дд/мм/рік
читаючи, я помітив, що попередні версії були налаштування на дд/мм/рік, хто-небудь знає ? ще не так? потім я помітив ще одну річ, коли я входжу в ecu двигуна говорить мені, відстань до наступної заміни масла 30.000 км, навіть якщо я скину заміни масла безпосередньо в ecu, може бути, я помиляюся?