Прагляд Поўнай Версіі : Як усталяваць інтэрвал абслугоўвання з MultiEcuScan?
bravosport150
12-05-2013, 12:25
хлопцы, прабачце, але з МНС можна? змяніць і ўсталяваць прабег, каб зрабіць абслугоўванне на машыне? Мне ? значэнне кожнага 30000km, я ўбачыў, што МНС робіць скід у той момант, у якім я рэзка, але калі б я хацеў ўсталяваць яго, напрыклад, кожныя 15000km, вы можаце? рабіць?
MultiBravo
12-05-2013, 16:30
я спрабаваў з версіі 1.3 праграмнае забеспячэнне, у тэорыі паглядзець, што вы можаце ўвесці значэнне, але на практыцы не ўдаецца ўвесці лічбы ў поле..
таксама як і тэрмін у днях будзем паглядзець, што вы можаце ўсталяваць але полі не прымае значэнне..
паспрабуйце з апошняй выпушчанай версіі: 1.4,..
bravosport150
12-05-2013, 16:35
але які голас, я павінен паспрабаваць ўвесці прабег (15000km)?
вы можаце зрабіць, вы можаце вырашаць, як інтэрвал ў днях, што ў kmetri ? важна, каб мець іх, sw зарэгістраваны, то вы нічога не робіце. x адносна версіі 1.3 або іншы пп ? версія sw але інтэрфейс elm..ўвагу, што калі вы ўсталюеце дату інтэрвалу праведзена, вы павінны ўвесці яго з метадам амерыканскага cio? дзень, месяц і год.
bravosport150
12-05-2013, 16:37
вы ў мяне 1.4, зарэгістраванай. Але я павінен паказаць дату, што прабег?
хлопцы, вы тут?
MultiBravo
15-05-2013, 13:19
ды ды вось я!!!
Я з версіяй праграмнага Забеспячэння 1.3 студзеня 2013 года не мог, у траўні ? выхад 1.4 і як раз у мяне момант з гэтым справіцца? доказаў..
bravosport150
15-05-2013, 13:31
ок, дайце мне ведаць, проста зрабіце тэст cos? давайце паглядзім, калі ? можна.
MultiBravo
16-05-2013, 22:26
Толькі што спрабаваў..
Тады ? магчыма і працуе: перайдзіце ў блок кіравання "індыкацыя дапамога" і абярыце іншую кнопку "перабудовы"..
Цяпер вы можаце ўсталяваць некалькі рэчаў: адлегласць паміж абслугоўвання ў дні і км, колькасць service можа, дзень апошні пакет, і г.д...
Звярнуцца? прыміце змены павінны? зрабіць reset service. Я растлумачу, вы не можаце сказаць, што інтэрвал паміж адным і іншым праходзіць у 15000km і думаць, што аўтаматычна эбу адпавядаць аб'ему нататкі астатнія, але вы павінны ўнесці менавіта скід, што знаходзіцеся як апошні элемент спісу.
Адзінае, што не працуе ? змяненне дзен, якія засталіся пасля скарачэння, чаму? я, кажа, аперацыя не ўдалася. Нават у гэтым выпадку? вы можаце ўсталяваць абмежаванне temporare напрыклад, 450 дзен, і на момант скіду прымае, што значэнне..
Я спадзяюся, што ты даў нейкі савет, можна паспрабаваць, нават ты і то дайце нам ведаць.. добрыя тэсты!!!
bravosport150
17-05-2013, 00:04
ок, вельмі далікатны, толькі што ты мне напісаў, што, перш чым ўсталяваць прабег (15000km) я павінен зрабіць reset, што я, як апошні элемент. Вось як апошні пункт вы маеце на ўвазе: "ануляванне звестак абслугоўванне-замена Алею" (апошні пункт), або "абнуленне адлегласць да наступнага" (перадапошні пункт)?
MultiBravo
17-05-2013, 07:39
Я зразумеў..
Спачатку трэба ўсталяваць новыя значэння (дні і кіламетры паміж service і многае іншае), якія вы жадаеце, якія ўсталеўваюцца, калі пойдзеш рабіць скід.
Зрабіў налады (вы можаце праверыць, прачытаўшы параметры, якія будуць вынятыя), перайдзіце на абнуленне service.
Для вас тады ? перадапошні пункт, чаму? я спрабаваў на ідэі, а затым яны памяняліся месцамі апошнія два.
Ваш апошні ? лічыльнік нумары пакета, які ідзе ў пераліку на кожны сэрвіс фінч? дасягае 0, як правіла, пачынаецца з 10.
bravosport150
17-05-2013, 09:38
ок, на гэтым тыдні, калі я магу, я купон і ўнесці гэтыя настаўленні, я дам вам ведаць ;)
Дзякуй
bravosport150
20-05-2013, 20:51
тады, хлопцы, я зрабіў працэдуру ўчора, пасля таго, як купон на мае Брава, вось крокі:
service interval reset;
карэкціроўкі;
абнуленне адлегласць наступны паслугі;
чытанне дыяпазон паслуг.
І вось...тут, у гэтай апошняй запісу задаць км, што вы хочаце.
Да мяне адразу ж пасля іх ўстаноўкі, на trip я з'явіўся км, якія я выбраў для наступнага (15000km).
Калі я хадзіў на элемент: пакінутае адлегласць наступны званок, як раз settavo км і я даваў, ок, я сказаў, што запіс не ўдалася!
MultiBravo
21-05-2013, 13:15
Дакладна,як я сказаў вам, перш, зацверджаных кіламетраў і час і пасля зрабіце скід cos? загрузка наступнага пакета са значэннямі, якія вы выбралі..
у адваротным выпадку, як ? поспеху, табе, табе: "Failed"..
bravosport150
21-05-2013, 15:14
не, я я раней абнуленне і тады я паставіў км, у адрозненне ад і, аднак, пад загалоўкам "чытанне дыяпазон паслуг", а не да пункта "пакінутае адлегласць наступны званок"!
MultiBravo
21-05-2013, 21:58
ах, ок.. можа быць, я не спрабаваў на брава..
але чытанне дыяпазон паслуг, мне, аказваецца, той лічыльнік, які ідзе ў пераліку на кожнага купон.. я кажу, добра гэта ці блытаць мяне?
мансардных
21-05-2013, 22:00
выдатныя info хлопцы, гэтая праграма працуе вельмі добра
але ліміт часу ўсталяваць ммддгггг?
bravosport150
24-06-2013, 10:20
калі я не памыляюся, вы, у фармаце мм-дд-гггг!
калі я не памыляюся, вы, у фармаце мм-дд-гггг!хто-небудзь так ласкавы, не маглі б зрабіць відэа-кіраўніцтва?
SlimPickens
13-12-2013, 15:12
Вакол сетцы што-то знаходзіцца, я некаторыя візы ў мінулым...
калі я не памыляюся, вы, у фармаце мм-дд-гггг!
але гэта не ? дата апошняга service?
Толькі што спрабаваў..
Тады ? магчыма і працуе: перайдзіце ў блок кіравання "індыкацыя дапамога" і абярыце іншую кнопку "перабудовы"..
Цяпер вы можаце ўсталяваць некалькі рэчаў: адлегласць паміж абслугоўвання ў дні і км, колькасць service можа, дзень апошні пакет, і г.д...
Звярнуцца? прыміце змены павінны? зрабіць reset service. Я растлумачу, вы не можаце сказаць, што інтэрвал паміж адным і іншым праходзіць у 15000km і думаць, што аўтаматычна эбу адпавядаць аб'ему нататкі астатнія, але вы павінны ўнесці менавіта скід, што знаходзіцеся як апошні элемент спісу.
Адзінае, што не працуе ? змяненне дзен, якія засталіся пасля скарачэння, чаму? я, кажа, аперацыя не ўдалася. Нават у гэтым выпадку? вы можаце ўсталяваць абмежаванне temporare напрыклад, 450 дзен, і на момант скіду прымае, што значэнне..
Я спадзяюся, што ты даў нейкі савет, можна паспрабаваць, нават ты і то дайце нам ведаць.. добрыя тэсты!!!
прабачце multibravo я чытала ваш цікавы гід ,мне трэба зразумець і вырашыць гэтую праблему .Я хацеў бы перанесці на 9-service fiat stilo ,на самай справе ўсе апошнім пакетам не робіць мяне больш падлік 20000 км і 365 дзен ,вы хацелі б спытаць вы можаце зрабіць з *********** 2.6 ,або 3.5, таму што я толькі ў гэтых двух версіях, запісаных або толькі з multiecuscan?адчуваеце, але вы можаце зрабіць з кабель elm 327 або з vag і адпаведныя адаптары .Для працэдуры, вы ідзяце з указаннем d дапамогу або прыборы?адчуваеце, я хацеў бы таксама спытаць, калі вы можаце ўключыць або адключыць гукавы сігнал рамянеў, а ад таго, дзе вы ўваходзіце?
дзякуй
прабачце multibravo я чытала ваш цікавы гід ,мне трэба зразумець і вырашыць гэтую праблему .Я хацеў бы перанесці на 9-service fiat stilo ,на самай справе ўсе апошнім пакетам не робіць мяне больш падлік 20000 км і 365 дзен ,вы хацелі б спытаць вы можаце зрабіць з *********** 2.6 ,або 3.5, таму што я толькі ў гэтых двух версіях, запісаных або толькі з multiecuscan?адчуваеце, але вы можаце зрабіць з кабель elm 327 або з vag і адпаведныя адаптары .Для працэдуры, вы ідзяце з указаннем d дапамогу або прыборы?адчуваеце, я хацеў бы таксама спытаць, калі вы можаце ўключыць або адключыць гукавы сігнал рамянеў, а ад таго, дзе вы ўваходзіце?
дзякуй
скід зрабіў, і riporgrammato нумар service дзякуй усім вам.
Цяпер я не магу зразумець, чаму на fiat stilo не прымушае мяне ўключыць ,зумер рамянеў?
Я хацеў бы спытаць, з *********** 3.5 не прымушае мяне рабіць ,калі крок у multiecuscan 1.2 можа прымусіць мяне зрабіць гэтую функцыю ?
дзякуй
SlimPickens
23-12-2013, 17:11
уключыць або адключыць?
rodcraft86
19-08-2014, 21:37
riesumo гэта стары пост, каб попыт на multiecuscan 1.7, калі вы скінуць service, усталяваўшы прабег і дату апошняга ўмяшання, у тэорыі павінна быць, улічваючы, паведамілі ў бартавы кампутар, сення я выканаў скід на punto evo 2011 года, у мяне скідаецца ўсе, але ў мяне есць сумневы на дату, я паставіў дд/мм/год
чытаючы, я заўважыў, што папярэднія версіі былі налады на мм/дд/год, хто-небудзь ведае ? яшчэ не так? потым я заўважыў яшчэ адну рэч, калі я ўваходжу ў ecu рухавіка кажа мне, адлегласць да наступнай замены алею 30.000 км, нават калі я скіну замены алею непасрэдна ў ecu, можа быць, я памыляюся-то?