КПК

Перегляд Повної Версії : Ford focus 1.6 Tdci no fap

Alfiuccio
12-05-2013, 09:48
Всім привіт і це перший раз, коли я пишу( я вже зробила презентацію деякий час назад), тому прошу вибачення, якщо я уявляю якісь помилки....у мене в майстерні, як назва ford focus 1.6 tdci 110 к.с., що я повинен видалити fap....у мене ecusafe і раз, але мені сказали, що тут працює....nn в змозі виконати запис з mpps...я повинен був читати з kess (slave) alientech, і я послав файл допомоги....я їх послав файл mod + nofap.... машині залишається шпигун горить помилка dpf....Хтось з вас хотілося б рада від мене?Я поставив на вкладений файл орі і немає fap + mod......
Заздалегідь спасибі....

SandroMarciano
12-05-2013, 10:43
я не бачив файли, але я можу сказати вам, що раз правити багато непотрібних речей, але все залежить біт щодо nofap, а потім спробуйте запустити мод з цим p.s. факти резервного bdm, а потім напишіть, що ви хочете (краще kess v1 або курка 2 з дешевих)

leandro89
12-05-2013, 11:26
привіт, у мене зроблено саме вчора, файл я ? статус, наданий сервіс в інтернеті. результат не горить, я порівняв ваш файл з моїм і є кілька відмінностей.

Alfiuccio
12-05-2013, 13:12
Велике спасибі за вашу участь....модів, які я написав, і це було зроблено від alientech, а " вони сказали мені, що працює.....лампа горить кажуть, що треба було йти, насамперед, від ford виконайте оновлення програмного забезпечення, щоб потім зробити мод no fap....booooo
Я, наприклад, виконати запис я тільки kess (slave)....ви знаєте, як перетворити файл "нормальний" (master) у slave? якщо можна було мені зробити файлів з веб-служби, то стаю slave, а потім виконати запис....або спробувати, як каже Сандро з раз.... що ви думаєте?

Alfiuccio
12-05-2013, 13:16
Я забув, мені також сказали, що файл, який я читав!!!' орі....хтось володіє ori цього авто?
Ще раз спасибі

leandro89
12-05-2013, 13:41
в якому сенсі ? - орі? мій файл ori ідеально відповідає вашій орієнтації

Alfiuccio
12-05-2013, 14:01
Я не знаю, леандро....вони сказали мені, так....знаю, якщо їх використовують ******* для виключення....я намагався як з ecusafe, що раз і правити, і зовсім інше, ніж те, що я зробив їх.....більшою мірою, діагноз мені закон завжди протитиск фіксованого 119.85 мбар........по мені, не виключено, все....

leandro89
12-05-2013, 14:46
зміна, яку я отримав від служби в інтернеті ? інший ніж той, який вас в курсі ви, раз і ecusafe, і саме в результаті ? не горить і не провал. щоб протитиск не знаю, говорити нічого з цього приводу. ви можете чекати, що хтось пі? досвід, скажіть щось, або ви можете звернутися безпосередньо до admin.

leandro89
12-05-2013, 15:13
проте допомога, як professionachiptunig не ? порівняти з ні, не в образу, звичайно, але, читаючи ваш пост, я бачу, що ваш не дав вам відповідь що стосується відмови!

Alfiuccio
12-05-2013, 15:16
Моя проблема в тому, що nn, я можу написати цей ecu з mpps.....але тільки з kess....мій страх стоїть на тому, що отримання файлів з інтернет-служби....alientech мене, перетворює її в раба? може бути, я роблю, перш ніж купити galletto v2 :) завтра з ними зв'язатися....будемо сподіватися, що так... дякую, леандро ви terro обґрунтовані....

legendaryslave
12-05-2013, 15:36
біт у файлі ? був зворушений, що помилки ви опинитеся в діагностиці

Alfiuccio
12-05-2013, 15:51
помилка: P2454 ланцюга диференціального тиску низький рівень сигналу
P1622 ідентифікації іммобілайзер не відповідає
у діагностиці протитиск завжди стабільний 119.85 мбар.....на жаль, не можу побачити, екіпірування...nn ce sta в якості параметра....(texa і tecnomotor)

SandroMarciano
12-05-2013, 16:01
порада ? щоб купити інтерфейс, навіть курка 2 клон робить свою роботу добре, і якщо саме ви його професії ripaghi найближчим часом. Після записати у файл no fap добре.

leandro89
12-05-2013, 16:03
але файл ori вам давав ці помилки?

legendaryslave
12-05-2013, 16:09
по-моєму у вас проблема в проводці датчика перепаду тиску або сам датчик, спробуйте scaccare la spinetta, або, як мінімум, перевіряє на наявність короткого замикання або поміняти датчик, потім P1622 ? зовсім інша історія,ці випробування і, ви знаєте, що

legendaryslave
12-05-2013, 16:16
але файл ori вам давав ці помилки?
це ? також хороший питання

Alfiuccio
12-05-2013, 20:21
Я повернувся автомобіль горить і з помилкою (за fap проник колега)...я зв'язався з ними і сказав, що він тільки пробили fap, так як він був засмічений і зруйнував дві турбіни.....я вже пробував інший датчик dpf, але нічого не робити....., зв'язавшись з допомогу alientech мені сказали, що помилка знімає автоматично усуваючи fap від ecu......і то тому що закон завжди протитиск?

msport (exil77grande)
12-05-2013, 22:18
вибачте, хлопці, але може бути, що у мене проблеми зору я,в два файли, розміщені користувачем alfiuccio я бачу:
1 файл повністю орі
1 файл з тільки відображення неповної і міркування про те, що я повністю не згоден
тепер моє питання:
але де, чорт візьми, і defap?
тоді відповідаю користувачеві alfiuccio,якщо ви говорите, що прочитали з kess slave і відправляється alientech, що це ваш майстер, як ніколи два файлу не шифруються?
файли ліжка з slave-їх може ясно тільки ваш майстер, тому навіть не інший майстер може зробити це, але тільки тих, хто зв'язаний з тобою,то я не розумію, чому з mpps ви не можете писати на цей ебу, що вона повністю сумісна з mpps, хоча і трохи ризиковано для втрати кодування форсунок,крім того, вони говорили, що файл прочитаний вас і мод,але який цей файл, якщо у вас є тільки файл золотих і один мод від них?

leandro89
12-05-2013, 22:59
msport не погано подивитися, якщо відомо, файл-орі ? одно те, що я послав вам, я для defap, тільки, що мій результат, як я говорила раніше ? дуже добре (без шпигун і без recovery

Alfiuccio
12-05-2013, 23:05
Привіт msport я ясно деякі моменти.....у мене є mpps v3, що закон зовсім ці ecu....проблема полягає на записи (помилка запитом поза діапазону) навіть у 5 (mpps) здійснює запис....спочатку я прочитав з mpps...я провели no fap з раз і зроблений мод (скажімо, повний)....nn potento виконати запис я повинен був прочитати файл орі з slave і в той же час я послав мій мод + nofap таким чином, що їх я міг зробити "копіювати" і " вставити" мій мод в форматі slave......Вони мені відповідають, що коли-nn працює на цих ебу і що б змінив мій мод-файли (я маю на увазі відображення).....надсилає мені файл mod (зробив з них) у форматі slave і після запису я перечитав файл з mpps.....ось чому два файли, які я відправив nn шифруються....мій мод файл був набагато більш повним, ніж те, що вони зробили і що-то я не розумію їх defap зовсім інше, ніж те, що я зроблено з раз....

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:09
Привіт msport я ясно деякі моменти.....у мене є mpps v3, що закон зовсім ці ecu....проблема полягає на записи (помилка запитом поза діапазону) навіть у 5 (mpps) здійснює запис....спочатку я прочитав з mpps...я провели no fap з раз і зроблений мод (скажімо, повний)....nn potento виконати запис я повинен був прочитати файл орі з slave і в той же час я послав мій мод + nofap таким чином, що їх я міг зробити "копіювати" і " вставити" мій мод в форматі slave......Вони мені відповідають, що коли-nn працює на цих ебу і що б змінив мій мод-файли (я маю на увазі відображення).....надсилає мені файл mod (зробив з них) у форматі slave і після запису я перечитав файл з mpps.....ось чому два файли, які я відправив nn шифруються....мій мод файл був набагато більш повним, ніж те, що вони зробили і що-то я не розумію їх defap зовсім інше, ніж те, що я зроблено з раз....

ок, ти мене видалив деякі сумніви, але залишається питання,у файлі mod, що ви відправили їм, що вона повинна бути карта+defap де капуста і defap?
поставив і за умови, що це зроблено з біт я не бачу або, може бути, буде втому і стрибати не знає, illuminatemi вас,в будь-якому випадку, як вже написав вище, будемо завтра, що ми вирішуємо проблеми і уважний до речі оновлення, що за фігня.

Alfiuccio
12-05-2013, 23:11
Ось мій мод + no fap, що я послав їх, і мені довелося перетворити у форматі slave (щоб надалі писати з kess)

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:15
Ось мій мод + no fap, що я послав їх, і мені довелося перетворити у форматі slave (щоб надалі писати з kess)

але,повторюю, перший мод-файли, які ви відправили, зробили з них ти бачиш defap? я його не бачив і в цьому і проблема, розумієте?

Alfiuccio
12-05-2013, 23:16
Msport знаю, де він де-fap-це те, що я запитати я....які програми використовували boooo....nn маючи інтерфейс для того, щоб писати пов'язані, розумієте? вас, уявіть, що я думав, купити в пір'ї v 2, а потім скористатися вашою послугою онлайн - ...і тому, що' у мене інший автомобіль аналогічної defappare.....

Те, що я бачу і mod, а потім зона змінена, так що дивно....добре, відрізняються від тих, що коли-то...

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:27
ось я тільки що rguardato файл, який ви послали їх і effettiavamente і я, нарешті, saperto добре фамільні очі і побачив, що вони видалений dpf, з bit switch, але не завжди просто так, тому для мене це не повне.

Alfiuccio
14-05-2013, 21:28
Привіт всім....сьогодні був контакт на допомогу, і мені сказали міняти датчик диференціального тиску....думають, що проблема йде їх....дивно, але якщо і відключається, тому що закон наявність датчика? booo
Я вже пробував (навіть якщо використовується знесення) dpf, але індикатор вимикається nn....звичайно, nn ce дуже довіряти....але в будь-якому випадку, перш ніж купити новий контакт мій друг, який володіє тій же машині.....будемо сподіватися, що так.....ви terro' в курсі.....

legendaryslave
14-05-2013, 23:30
Привіт всім....сьогодні був контакт на допомогу, і мені сказали міняти датчик диференціального тиску....думають, що проблема йде їх....дивно, але якщо і відключається, тому що закон наявність датчика? booo
Я вже пробував (навіть якщо використовується знесення) dpf, але індикатор вимикається nn....звичайно, nn ce дуже довіряти....але в будь-якому випадку, перш ніж купити новий контакт мій друг, який володіє тій же машині.....будемо сподіватися, що так.....ви terro' в курсі.....
око також проводки

Alfiuccio
16-05-2013, 14:13
Я вважаю, що вирішити проблему....сьогодні вранці я повернувся у автомобіль мого друга, і я спробував датчик dfp....видалив помилку і тепер індикатор не горить....у другій половині дня маяк " на кілька км підтвердження....ви terro' в курсі....

legendaryslave
16-05-2013, 15:19
Я вважаю, що вирішити проблему....сьогодні вранці я повернувся у автомобіль мого друга, і я спробував датчик dfp....видалив помилку і тепер індикатор не горить....у другій половині дня маяк " на кілька км підтвердження....ви terro' в курсі....
вас стрільба вуха з самого початку я сказав вам, у вас є probla або на датчик або проводка

Alfiuccio
16-05-2013, 22:21
Легендарний я читав, дякую, ваші дані (крім') насправді я взяв датчик dpf використовується в autodemolizione.....nn, я хотів би купити його знову, не будучи впевнений, ви розумієте? встановлюється на машини ж проблема.....тому автоматично я подумав, що тут він....звичайно, nn ce дуже довіряти autodemolizione але що робити.....сьогодні я зробив близько 50 км і ніяких проблем....за винятком того, що після повернення я провів діагностику і знайшов помилку p2584 запитом контрольна лампа несправності модуля управління addetivo палива....але " шпигун навантаження вимкнена....boooo
Вас знаєте, якщо тільки ви можете виключити egr на цей ебу?
У будь-якому випадку я дякую всіх, хто співпрацював....дякую

SandroMarciano
17-05-2013, 09:50
C346a
c349c

Alfiuccio
17-05-2013, 14:18
Спасибі Сандро....так що раз працює.......