КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ford focus 1.6 Tdci no fap

Alfiuccio
12-05-2013, 09:48
Усім прывітанне і гэта першы раз, калі я пішу( я ўжо зрабіла прэзентацыю некаторы час назад), таму прашу прабачэння, калі я ўяўляю нейкія памылкі....у мяне ў майстэрні, як назва ford focus 1.6tdci 110 л.с., што я павінен выдаліць fap....у мяне ecusafe і раз, але мне сказалі, што тут працуе....nn ў стане выканаць запіс з mpps...я павінен быў чытаць з kess (slave) alientech, і я паслаў файл дапамогі....іх я паслаў файл mod + nofap у машыне.... застаецца гарыць памылка dpf....Хто-небудзь з вас хацелася б савет ад мяне?Я паставіў на укладзены файл врі і няма fap + mod......
Дзякуй загадзя....

SandroMarciano
12-05-2013, 10:43
я не бачыў файлы, але я магу сказаць вам, што раз правіць шмат непатрэбных рэчаў, але ўсе залежыць біт адносна nofap, а затым паспрабуйце запусціць мод з гэтым ps. факты рэзервовага bdm, а затым напішыце, што вы хочаце (лепш kess v1 або курыца 2 з танных)

leandro89
12-05-2013, 11:26
прывітанне, у мяне зроблена менавіта учора, роўна, файл я ? статус, які прадстаўляецца сэрвіс у інтэрнэце. вынік не гарыць, я параўнаў ваш файл з маім, і есць некалькі адрозненняў.

Alfiuccio
12-05-2013, 13:12
Вялікае дзякуй за ваш удзел....модов, якія я напісаў, і гэта было зроблена ад alientech, а " яны сказалі мне, што працуе.....лямпа гарыць кажуць, што трэба было ісці, перш за ўсе, ад ford выканайце абнаўленне праграмнага забеспячэння, каб затым зрабіць мод no fap....booooo
Я, напрыклад, выканаць запіс я толькі kess (slave)....вы ведаеце, як ператварыць файл "нармальны" (master) у slave? калі можна было мне зрабіць файлаў з вэб-службы, то станаўлюся slave, а затым выканаць запіс....ці паспрабаваць, як кажа Сандра з раз.... што вы думаеце?

Alfiuccio
12-05-2013, 13:16
Я забыўся, мне таксама сказалі, што файл, які я чытаў!!!' крычы....хто-то валодае ori гэтага аўто?
Яшчэ раз дзякуй

leandro89
12-05-2013, 13:41
у якім сэнсе ? - крычы? мой файл ori ідэальна адпавядае вашай арыентацыі

Alfiuccio
12-05-2013, 14:01
Я не ведаю, леандра....яны сказалі мне, так....ведаю, калі іх выкарыстоўваюць ******* для выключэння....я спрабаваў як з ecusafe, што раз і правіць, і зусім іншае, чым тое, што я зрабіў іх.....у большай ступені, дыягназ мне закон заўседы супрацьціск фіксаванай 119.85 мбар........па мне, не выключана, усе....

leandro89
12-05-2013, 14:46
змяненне, якое я атрымаў ад службы ў інтэрнэце ? іншы, чым той, які вас у курсе вы, раз і ecusafe, і менавіта ў выніку ? не гарыць і не правал. каб супрацьціск не ведаю, казаць нічога па гэтай нагоды. вы можаце чакаць, што хто-то пі? вопыт, скажыце што-то, ці вы можаце звярнуцца непасрэдна да admin.

leandro89
12-05-2013, 15:13
аднак дапамога, як professionachiptunig не ? параўнаць з ні, не ў крыўду, вядома, але, чытаючы ваш пост, я бачу, што ваш не даў вам адказ што тычыцца адмовы!

Alfiuccio
12-05-2013, 15:16
Мая праблема ў тым, што nn, я магу напісаць гэты эбу з mpps.....але толькі з kess....мой страх стаіць на тым, што атрыманне файлаў з інтэрнэт-службы....alientech мяне, ператварае яго ў раба? можа быць, я раблю, перш чым купіць galletto v2 :) заўтра з імі звязацца....будзем спадзявацца, што так... дзякуй, леандра вы terro абгрунтаваныя....

legendaryslave
12-05-2013, 15:36
біт у файле ? быў крануты, што памылкі вы апынецеся ў дыягностыцы

Alfiuccio
12-05-2013, 15:51
памылка: P2454 ланцуга дыферэнцыяльнага ціску нізкі ўзровень сігналу
P1622 ідэнтыфікацыі иммобилайзер не адпавядае
у дыягностыцы супрацьціск заўседы стабільны 119.85 мбар.....на жаль, не магу ўбачыць, экіпіроўка...nn ce sta ў якасці параметру....(texa і tecnomotor)

SandroMarciano
12-05-2013, 16:01
савет ? каб купіць інтэрфейс, нават курыца 2 клон робіць сваю працу добра, і калі менавіта вы яго прафесіі ripaghi ў бліжэйшы час. Пасля запісаць у файл no fap добра.

leandro89
12-05-2013, 16:03
але файл ori вам даваў гэтыя памылкі?

legendaryslave
12-05-2013, 16:09
па-мойму ў вас праблема ў праводцы датчыка перападу ціску ці сам датчык, паспрабуйце scaccare la spinetta, або, як мінімум, правярае на наяўнасць кароткага замыкання або памяняць датчык, потым P1622 ? зусім іншая гісторыя,за гэтыя выпрабаванні і, вы ведаеце, што

legendaryslave
12-05-2013, 16:16
але файл ori вам даваў гэтыя памылкі?
гэта ? таксама добры пытанне

Alfiuccio
12-05-2013, 20:21
Я вярнуўся аўтамабіль гарыць і з памылкай (з-за fap які пракраўся калега)...я звязаўся з імі і сказаў, што ен толькі прабілі fap, так як ен быў засорен і разбурыў дзве турбіны.....я ўжо спрабаваў іншы датчык dpf, але нічога не рабіць....., звязаўшыся з дапамогу alientech мне сказалі, што памылка здымае аўтаматычна ухіляючы fap ад ecu......і то таму што закон заўседы супрацьціск?

msport (exil77grande)
12-05-2013, 22:18
прабачце, хлопцы, але, можа быць, што ў мяне праблемы гледжання я,у два файла, размешчаныя карыстальнікам alfiuccio я бачу:
1 файл цалкам врі
1 файл з толькі адлюстраванне няпоўнай і развагі пра тое, што я цалкам не згодны
цяпер мае пытанне:
але дзе, чорт вазьмі, і defap?
тады адказваю карыстачу alfiuccio,калі вы кажаце, што прачыталі з kess slave і адпраўляецца alientech, што гэта ваш майстар, як ніколі два файла не шыфруюцца?
файлы ложку з slave-іх можа ясна толькі ваш майстар, таму нават не іншы майстар можа зрабіць гэта, але толькі тых, хто звязаны з табой,то я не разумею, чаму з mpps вы не можаце пісаць на гэты эбу, што яна цалкам сумяшчальная з mpps, хоць і трохі рызыкоўна для страты кадоўкі фарсунак,акрамя таго, яны казалі, што файл прачытаны вас і мод,але які гэты файл, калі ў вас есць толькі файл залатых і адзін мод ад іх?

leandro89
12-05-2013, 22:59
msport не дрэнна паглядзець, калі вядома, файл врі ? роўна тое, што я паслаў вам, я для defap, толькі, што мой вынік, як я казала раней ? вельмі добра (без шпіен і без recovery

Alfiuccio
12-05-2013, 23:05
Прывітанне msport я ясна некаторыя моманты.....у мяне есць mpps v3, што закон цалкам гэтыя ecu....праблема заключаецца на запісы (памылка запыце па-за дыяпазону) нават у 5 (mpps) ажыццяўляе запіс....спачатку я прачытаў з mpps...я правялі no fap з раз і зроблены мод (скажам, поўны)....nn potento выканаць запіс я павінен быў прачытаць файл врі з slave і ў той жа час я паслаў мой мод + nofap такім чынам, што іх я мог зрабіць "капіяваць" і " уставіць" мой мод у фармаце slave......Яны мне адказваюць, што калі-nn працуе на гэтых эбу і што б змяніў мой мод-файлы (я маю на ўвазе адлюстраванне).....дасылае мне файл mod (зрабіў з іх) у фармаце slave і пасля запісу я перачытаў файл з mpps.....вось чаму два файла, якія я адправіў nn шыфруюцца....мой мод файл быў нашмат больш поўным, чым тое, што яны зрабілі і што-то я не разумею іх defap зусім іншае, чым тое, што я зроблена з раз....

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:09
Прывітанне msport я ясна некаторыя моманты.....у мяне есць mpps v3, што закон цалкам гэтыя ecu....праблема заключаецца на запісы (памылка запыце па-за дыяпазону) нават у 5 (mpps) ажыццяўляе запіс....спачатку я прачытаў з mpps...я правялі no fap з раз і зроблены мод (скажам, поўны)....nn potento выканаць запіс я павінен быў прачытаць файл врі з slave і ў той жа час я паслаў мой мод + nofap такім чынам, што іх я мог зрабіць "капіяваць" і " уставіць" мой мод у фармаце slave......Яны мне адказваюць, што калі-nn працуе на гэтых эбу і што б змяніў мой мод-файлы (я маю на ўвазе адлюстраванне).....дасылае мне файл mod (зрабіў з іх) у фармаце slave і пасля запісу я перачытаў файл з mpps.....вось чаму два файла, якія я адправіў nn шыфруюцца....мой мод файл быў нашмат больш поўным, чым тое, што яны зрабілі і што-то я не разумею іх defap зусім іншае, чым тое, што я зроблена з раз....

ок, ты мяне выдаліў некаторыя сумневы, але застаецца пытанне,у файле mod, што вы адправілі ім, што яна павінна быць карта+defap дзе капуста і defap?
паставіў і пры ўмове, што гэта зроблена з біт я не бачу, або, можа быць, будзе стомленасць і скакаць не ведае, illuminatemi вас,у любым выпадку, як ужо напісаў вышэй, будзем заўтра, што мы вырашаем праблемы і ўважлівы да прамовы абнаўлення, што за бздура.

Alfiuccio
12-05-2013, 23:11
Вось мой мод + no fap, што я паслаў іх, і мне давялося ператварыць у фармаце slave (каб у далейшым пісаць з kess)

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:15
Вось мой мод + no fap, што я паслаў іх, і мне давялося ператварыць у фармаце slave (каб у далейшым пісаць з kess)

але,паўтараю, першы мод-файлы, якія вы адправілі, зрабілі з іх ты бачыш defap? я яго не бачыў і ў гэтым і праблема, разумееце?

Alfiuccio
12-05-2013, 23:16
Msport ведаю, дзе ен дэ-fap-гэта тое, што я спытаць я....што праграмы выкарыстоўвалі boooo....nn маючы інтэрфейс для таго, каб пісаць звязаныя, разумееце? вас, уявіце, што я думаў, купіць у пер'і v 2, а затым скарыстацца вашай паслугай анлайн - ...і таму, што' ў мяне другі аўтамабіль аналагічнай defappare.....

Тое, што я бачу і mod, а затым зона зменена, так што дзіўна....добра, адрозніваюцца ад тых, якія калі-то...

msport (exil77grande)
12-05-2013, 23:27
вось,я толькі што rguardato файл, які вы паслалі іх і effettiavamente і я, нарэшце, saperto добра фамільныя вочы і ўбачыў, што яны выдалены dpf, з bit switch, але не заўседы проста так, таму для мяне гэта не поўнае.

Alfiuccio
14-05-2013, 21:28
Прывітанне ўсім....сення быў кантакт на дапамогу, і мне сказалі мяняць датчык дыферэнцыяльнага ціску....думаюць, што праблема ідзе іх....дзіўна, але калі і адключаецца, таму што закон наяўнасць датчыка? booo
Я ўжо спрабаваў (нават калі выкарыстоўваецца знос) dpf, але індыкатар nn выключаецца....вядома nn ce вельмі давяраць....але ў любым выпадку, перш чым купіць новы кантакт мой сябар, які валодае той жа машыне.....будзем спадзявацца, што так.....вы terro' ў курсе.....

legendaryslave
14-05-2013, 23:30
Прывітанне ўсім....сення быў кантакт на дапамогу, і мне сказалі мяняць датчык дыферэнцыяльнага ціску....думаюць, што праблема ідзе іх....дзіўна, але калі і адключаецца, таму што закон наяўнасць датчыка? booo
Я ўжо спрабаваў (нават калі выкарыстоўваецца знос) dpf, але індыкатар nn выключаецца....вядома nn ce вельмі давяраць....але ў любым выпадку, перш чым купіць новы кантакт мой сябар, які валодае той жа машыне.....будзем спадзявацца, што так.....вы terro' ў курсе.....
вачэй таксама праводкі

Alfiuccio
16-05-2013, 14:13
Я лічу, што вырашыць праблему....сення раніцай я вярнуўся ў аўтамабіль майго сябра, і я паспрабаваў датчык dfp....выдаліў памылку і цяпер індыкатар не гарыць....у другой палове дня маяк " на некалькі км пацверджання....я terro' ў курсе....

legendaryslave
16-05-2013, 15:19
Я лічу, што вырашыць праблему....сення раніцай я вярнуўся ў аўтамабіль майго сябра, і я паспрабаваў датчык dfp....выдаліў памылку і цяпер індыкатар не гарыць....у другой палове дня маяк " на некалькі км пацверджання....я terro' ў курсе....
вас стральба вушы з самага пачатку я сказаў вам, у вас есць probla або на датчык або праводка

Alfiuccio
16-05-2013, 22:21
Легендарны я чытаў, дзякуй, вашы дадзеныя (акрамя') на самой справе я ўзяў датчык dpf выкарыстоўваецца ў autodemolizione.....nn я хацеў бы купіць яго зноў, не будучы ўпэўнены, вы разумееце? усталеўваецца на машыны ж праблема.....так што ў аўто я думаў, што тут ен....вядома, nn ce вельмі давяраць у autodemolizione але што рабіць.....сення я зрабіў каля 50 км і ніякіх праблем....акрамя таго, што пасля вяртання я правеў дыягностыку і знайшоў памылку p2584 запыце кантрольная лямпа няспраўнасці модуля кіравання addetivo паліва....але індыкатар нагрузкі не гарыць....boooo
Вас ведаеце, калі толькі вы можаце выключыць egr на гэты эбу?
У любым выпадку я дзякую ўсіх, хто супрацоўнічаў....дзякуй

SandroMarciano
17-05-2013, 09:50
C346a
c349c

Alfiuccio
17-05-2013, 14:18
Дзякуй Сандра....такім чынам, раз працуе.......