Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карты 156

paolo159
12-05-2013, 00:29
Прывітанне, хлопцы,
сябар папрасіў мяне рукі, каб паправіць яго машыну, 156 1.9 mjet 140cv так? акрамя паліце тыпу цягнік вугальная турбіна пачала свістаць надзвычай...
Я дастаў карту з сваей машыны, а затым паглядзіце, што я знайшоў! ? паміж ўкладаннямі 156_PRIMA_MAPPA
мне здаецца, адно дзярмо неверагоднае, і нічога больш? шкодна гэта для бедных турбіна для кпк бачыў, што спажывае як ferrari!!!!

Каб выратаваць яго я я перарабіў карту даволі ціха, улічваючы, што турбіна ? для таго каб адрамантаваць, ен маю карту каля месяца, і ен сказаў мне, што аўтамабіль ? rinata, вельмі пі? гатовы (у папярэдняй не кранулі карту педалі) выдатак паліва ў два разы і свіст турбіны ? скарацілі шмат.

Я хацеў бы ведаць, якія вашыя погляды на абедзве карты, але, перш за ўсе, на першай відаць, што я не разумею логікі, з якой ? была рэалізаваная.

tidus1985
12-05-2013, 13:26
тады ен дакрануўся матэрыял, які, верагодна, не ведаюць, cos'?, змены, via драйверы з'яўляюцца вельмі нізкімі, карты педалі арыгінальныя, ужо тут вы разумееце, веданне funionamento ecu, нізкі, вы кажаце ок, я мяняю карту tinj, такім чынам, не ці трэба ўносіць змены ў карты, педаль ок, але павінны быць зробленыя разлікі на аснове, як вы хочаце аўтамабіль і дзе вы хочаце, у пэўным сэнсе, але з крокам ад 2 да 4% не ідзе далека, moddati у prex turbo і абмежавальнікі, авансавых абсурдныя для мала павелічэнне, 3.5? іх не даю, я амаль з 100mm3 ўводзяць...
для мод, каштуюць іх парады на іншую пасаду, выдаліць непатрэбныя моды з драйвера, зробленыя ім, nanticipi вы змянілі іх, наадварот, пры павелічэнні абарачэнняў і добра аб гэтым менш, і ад 2000 да 3000 больш

paolo159
13-05-2013, 00:53
tidus яшчэ раз дзякуй за выдатныя парады, калі я зрабіў выпраўлення на гэтай карце я ішла хутка, і я зрабіў проста неабходна звярнуцца? не пачнуць выскокваць з гатэля ў паветра турбіна :-)
дыягназ я бачыў падняцца prex мэта 2900 мбар :-D нават калі я не растлумачу, як вы можаце заўважыць, што lim іх не дакрануўся...

я не разумею, што былі закранутыя значэння па-за драйвера, цяпер я бачу, мая версія, і я раблю так, каб пакінуць трохі...

думаеце, што чувак, які стварыў гэтую карту ? вельмі папулярны тут, у раене..., калі ен ? складальнікаў я прыдумаў common rail ;-)

Tidus я не зусім зразумеў тое, што я казала пра часы ўпырску...
каб прадбачыць, я павінен паменшыць дакладна? таму я магу даць ад 2000 да 3000 -1 градусаў, і ад 3000 у на-0,3 напрыклад? я правільна зразумеў?
ясна ? проста, напрыклад, то значэння будуць прапарцыйныя на аснове прырашчэння часу ўпырску.

я спрабаваў перарабіць карту...заўседы даволі мяккая і я ачышчаны моды, па-за драйвер
што вы на гэта скажаце?