Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : cambil км на 5sf3 fiat (цікава, info...)

obd75
10-05-2013, 12:01
я б патрэба cambire значэнне odom. на гэтыя ecu.
мне цікава,што робіць чытанне з gallo2 таксама чытаюцца часопісы км?
існуе sw, што пій мяне выпраўляе?
у выпадку, калі я scodifica парз. адбываецца, як edc16 fiat, што ўсе значэння odometrici вы аднаўляюць?(можа быць выхад)

я не gallo2 але будзе падставаў у-ы? для aquistarlo
дзякуй

motorsport
10-05-2013, 13:02
Працаваць трэба ў інструментальнай Панэлі, з певень не можаце нічога зрабіць,вы павінны мець іншыя праграмісты eeprom тыпу upa/willem/xprog,тое, які аўтамабіль мы гаворым аб пункце panda або што пошта-й? ...sw c'? іх тысячы, каб выправіць свае км!!

carlo abarth
10-05-2013, 14:31
прывітанне..ідзі за мной добра.....з гала-вы можаце зрабіць гэта ў ecu, так як закон ST10F280....я раблю з piasini і portanto экю панны azzeri усе опцыі!!!маючы аўтамабіль з < нуля і не маючы магчымасці прагледзець км на яе, і робяць веру толькі ў тако інструменты!!!!hihihihi................!!!
я б патрэба cambire значэнне odom. на гэтыя ecu.
мне цікава,што робіць чытанне з gallo2 таксама чытаюцца часопісы км?
існуе sw, што пій мяне выпраўляе?
у выпадку, калі я scodifica парз. адбываецца, як edc16 fiat, што ўсе значэння odometrici вы аднаўляюць?(можа быць выхад)

я не gallo2 але будзе падставаў у-ы? для aquistarlo
дзякуй

carlo abarth
10-05-2013, 14:35
я забыўся soft ricalibrano ў ecu бензіну есць вельмі мала ці амаль няма.. ўважлівыя, калі машына і газ есць нават у метатрона!!!я спадзяюся, што гэта дапаможа іне вы калі-блытаць ідэі...hihihihih!!!
прывітанне..ідзі за мной добра.....з гала-вы можаце зрабіць гэта ў ecu, так як закон ST10F280....я раблю з piasini і portanto экю панны azzeri усе опцыі!!!маючы аўтамабіль з < нуля і не маючы магчымасці прагледзець км на яе, і робяць веру толькі ў тако інструменты!!!!hihihihi................!!!

motorsport
10-05-2013, 15:40
а я паведаміла ў mod падліку для ecu гэта ведаў нават мой пляменнік hihiihihihihihi ;) ;)

obd75
10-05-2013, 15:58
motorsport: для komby абсталяваны,probblema ? для ecu hibryd,спецыяльныя інструменты стаяць вочы, і шчыра кажучы, я яшчэ не ўсе гэтыя запыты, каб апраўдаць выдаткі, як правіла.

карла abart:дзякуй за адказы, вы пацвердзілі, што есць? што я і падазравала,я лічу, што з гала v2 вынік будзе аднолькавым,я і не падазраваў замест экю метану, у маім выпадку ? gpl, і я павінен праверыць, ці есць дадзеныя odom.

дзякуй

carlo abarth
10-05-2013, 16:27
карла abart:дзякуй за адказы, вы пацвердзілі, што есць? што я і падазравала,я лічу, што з гала v2 вынік будзе аднолькавым,я і не падазраваў замест экю метану, у маім выпадку ? gpl, і я павінен праверыць, ці есць дадзеныя odom.

дзякуй

калі ласка, obd75..мы імкнемся адказаць .. так вычарпальным пытанні, якія мы спадзявайцеся ..так прафесійна!!!калі ў вас есць праблемы, звяжыцеся са мной, добры дзень!!!!!

legendaryslave
10-05-2013, 20:30
вы прама ў mariolo :cool:

carlo abarth
10-05-2013, 22:36
;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zondra
16-05-2013, 01:31
аднак, каб зрабіць гэта экю, калі пішыце нейкія файлы я магу зрабіць, я з праграмы, якую я я..

obd75
16-05-2013, 09:08
аднак, каб зрабіць гэта экю, калі пішыце нейкія файлы я магу зрабіць, я з праграмы, якую я я..

дзякуй за disponibbilit?...
але sw, які дазваляе рабіць гэтыя ecu ? класічны тып праграмы ecucalc,nyo4....
або ? размяшчаецца ўнутры партатыўны тып плаціны,загадка...
тыя, хто мае веды, якія я,яны ўсе-частка palmanre або праграміст спецыяльна для 5,6 тыпаў ecu,
мне цікава,а ў тым, што існуюць праграмісты тыпу gallov2, што параўнанне робяць 700% ecu ў pi?,
мець sw або нават. што elabbori файл, вы павінны зніжаць кошт інвестыцый..

zondra
16-05-2013, 12:32
прывітанне obd няма, што спакойна не і ні адна праграма з тых, ke вы думаеце, вы дашліце мне ваш файл, вы скажыце, <, што законы ў ecu з дапамогай дыягностыкі вы я файл і прачытаць км у ecu, і вы ўбачыце, што гэта працуе.

carlo abarth
16-05-2013, 12:59
калі і free чытаць артыкул...а калі і звольнілі, дайце нам ведаць, як вы kiama ...!!!
прывітанне obd няма, што спакойна не і ні адна праграма з тых, ke вы думаеце, вы дашліце мне ваш файл, вы скажыце, <, што законы ў ecu з дапамогай дыягностыкі вы я файл і прачытаць км у ecu, і вы ўбачыце, што гэта працуе.

zondra
16-05-2013, 13:08
адправіць іх аднаму, што робіць іх тут, у палерма, не ведаю, што за праграма ў зша.

msport (exil77grande)
16-05-2013, 19:53
адправіць іх аднаму, што робіць іх тут, у палерма, не ведаю, што за праграма ў зша.

апраўданне-тое, што вы напісалі, што вы робіце з вашай праграмай?

zondra
16-05-2013, 20:34
я няправільна ведаю, калі выкарыстоўваецца праграма яго ці іншае, але паслаў іх да amiko

carlo abarth
16-05-2013, 22:26
калі для вас не праблема, усе можна спытаць, як вы kiama!!
я няправільна ведаю, калі выкарыстоўваецца праграма яго ці іншае, але паслаў іх да amiko

obd75
22-05-2013, 17:58

(я думаў, што я адказаў maevidentemente sar? uscitio з форуму без адпраўкі паведамлення), каб на гэты раз я вырашыў з калегам.. я не прысутнічаў падчас працы,для? памятаеце, што час f? я яго злавіў, калі ен працаваў на hibryda для км. быў ecu, адкрытага ў багажніку, і тое, што я зразумеў ? праграміст чытае і піша толькі часопісы, якія ўтрымліваюць odometrico,не пытайцеся мяне, імя праграміста, чаму? есць дні, што я спрабую ricordalo,у любым выпадку ? той жа, што карыстаецеся для komby

linus146
01-10-2013, 08:55
інструмент, які робіць км у fiat ў бд існуе

obd75
01-10-2013, 10:47
існуе кабель, які f? што-то ў komby,шукае, мабыць, я, што называецца fiat km tool

linus146
01-10-2013, 17:36
fiat km tool таму толькі рамкі

filetuning
20-04-2014, 22:56
так, але abrites commander 5.4 арыгінальны li таму ўсюды падліку ecu, а не толькі<, а таксама сэрвіс і чытаць непасрэдна з serial цела і rivergina і scodifica разам амаль ва ўсіх сем'ях fiat

msport (exil77grande)
21-04-2014, 23:49
так, але abrites commander 5.4 арыгінальны li таму ўсюды падліку ecu, а не толькі<, а таксама сэрвіс і чытаць непасрэдна з serial цела і rivergina і scodifica разам амаль ва ўсіх сем'ях fiat

мы чакаем вашага ўмяшання ў раздзеле прэзентацыі, акрамя таго, я прапаную вам зірнуць на правілы дзякуй.