КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытанне fiat stilo 1.9 100 л.с.

michele30
09-05-2013, 14:05
я прачытаў раніцай, стілус 1.9 8v (74 квт, такім чынам, 105 л. с.
толькі што ў magpro2 не c'? і c'? толькі 115 edc 15 чытаю і пішу з гэтай, ці не так?

SandroMarciano
09-05-2013, 14:12
вы, павінна ўсталяваць edc15c7, як jtd115

davidehfnos
16-05-2013, 11:23
я прачытаў раніцай, стілус 1.9 8v (74 квт, такім чынам, 105 л. с.
толькі што ў magpro2 не c'? і c'? толькі 115 edc 15 чытаю і пішу з гэтай, ці не так?

прывітанне, як падрабязна напісаць спакойна,,,edc15 ў magpro2 то плюе hahahahahaha...выпраўце cek я рэкамендую

rebirthafterrevenge
17-05-2013, 08:46
ну і дарма! ніколі не blcoccate edc15 з актавы.

ago27
04-10-2013, 05:17
у мяне нядаўна pro mag, і edc15 усе назад, як бы нічога не выправіш, толькі cheksam, перш чым пісаць, ідзіце і ціхі--

msport (exil77grande)
04-10-2013, 22:19
у мяне нядаўна pro mag, і edc15 усе назад, як бы нічога не выправіш, толькі cheksam, перш чым пісаць, ідзіце і ціхі--

і абмеркаванне 5 месяцаў таму,вы заўважылі?

ago27
05-10-2013, 00:13
выбачайце, шчыра кажучы, не там я зрабіў так, я проста хацеў сказаць, мая, і я не лічыў дату.....

msport (exil77grande)
05-10-2013, 10:22
выбачайце, шчыра кажучы, не там я зрабіў так, я проста хацеў сказаць, мая, і я не лічыў дату.....

справа ў тым, што я разумею, што можна адказаць erroriamente ў стары пост, які, магчыма, і яго цікавасць, але рабіць гэта на многія іншыя пасады, толькі напісаўшы заяву прымушае мяне смярдзіць спам парог у 80 essaggi і тады я вымушаны вярнуць іх у 0, я спадзяюся, гэта было ясна.

ago27
05-10-2013, 13:35
відаць, што вы думаеце так, вы, адказваю адразу, (і не зразумеў, што я не хачу, каб спрэчкі) не думаю, што я адказаў з простых сцвярджэнняў, але відаць, што не прафесіянал і не магу сказаць яшчэ так, каб не даць ілжывыя або няправільныя ідэі або водгукі, я ўсяго толькі тое, што ведаю без пераходу. Тое, што тычыцца парог 80 балаў, я магу сказаць, што я, мой парог (калі ен быў у 50) я ўжо ragiunta, то я не ведаю, па якой прычыне былі перамешчаныя ў 80-х, які мне можа быць добра, але гэта правіла трэба было аддаць для новых чальцоў, а не пісаць, што вам трэба больш аднаго года, нават калі час ад часу па прычынах, якія я не магу стаяць у спіс, але я магу запэўніць вас, што аднак я рушыў услед за ім ад майго тэлефона. І як, калі я ў адзін выдатны дзень куплі новага аўтамабіля, і я раблю кантракт на пяцьдзесят тысяч еўра, у той дзень, што я збіраюся забраць прадавец мне кажа: " не, глядзіце, што зараз гэты аўтамабіль каштуе восемдзесят тысяч еўра, вы, што б вы зрабілі,???? паўтараю, я не хацеў зрабіць спрэчка або проста выказаў мае меркаванне.

msport (exil77grande)
05-10-2013, 14:52
тут вы не рабілі, без кантракту, у адваротным выпадку ўсе было добра некалькі і ў любым выпадку мы пакідаем за сабой права дадаваць ці змяняць гэтыя правілы ў любы час і справядліва для ўсіх новых або старых карыстальнікаў,аднак, заўважыць, што мы будзем прытрымлівацца за больш чым год, я пакажу вам заўважыць, што вы ўсяго 77 паведамленняў, то 0, калі вы лічыце, што людзі прыйшлі пасьля цябе, што яна нават 1000,акрамя таго, я, звярніце ўвагу, што нават калі перавышае парог 80 паведамленняў, і я бачу твае недаступны' я заўседы магу (як я ўжо зрабіў з іншымі) вырашыць, ці пакінуць свае паведамленні дасягнутыя, і зачыніць сябе спампаваць,я спадзяюся, што вы разумееце нашу кропку гледжання, але калі вы не пагодзіцеся, я не магу нічога з гэтым зрабіць.

ago27
05-10-2013, 15:35
на самай справе я цалкам згодны на правілы, (як я ўжо сказаў), гэта было толькі тое са старых членаў, якія я не хадзіў, і той факт, што дагавор быў толькі мой прыклад, я суджу, як правілы, падаткі і што вы прымаеце ў момант рэгістрацыі. Тады, калі я не дасягнула тысячы паведамленняў, як я ўжо растлумачыў, і, што не прафесіянал, а астатнія з задавальненнем чытаць абмеркавання іншых, не ўмешвацца, каб не зрабіць няправільных, якія могуць адправіць яго рашэнне, зацікаўленая асоба, гэта я думаю, гэта ад чалавека giudizievole.

ago27
05-10-2013, 15:59
Цяпер я не хачу абсалютна, што вы будзеце думаць, што я, адказваючы, каб дасягнуць gl'80 паведамленняў msport, (нават, калі хочаце, можаце нават togliermeli), але час назад я спрабаваў звязацца з вамі ў прыват, у раздзеле асабістыя паведамленні свае, каб пагаварыць з табой, гэта мая праблема, але ў мяне не было ніякага адказу з вашага боку....

msport (exil77grande)
05-10-2013, 16:09
Цяпер я не хачу абсалютна, што вы будзеце думаць, што я, адказваючы, каб дасягнуць gl'80 паведамленняў msport, (нават, калі хочаце, можаце нават togliermeli), але час назад я спрабаваў звязацца з вамі ў прыват, у раздзеле асабістыя паведамленні свае, каб пагаварыць з табой, гэта мая праблема, але ў мяне не было ніякага адказу з вашага боку....

слухай, я проста хачу ўдакладніць, што я genralizzo, таму што правілы і роўны для ўсіх, так што нічога асабістага,то праблема ці не праблема, я буду правяраць усе і ўсіх, і, як кажа рэгламент, хто не актыўны будзе deglassato не спампаваць,тэма зачынена.