КПК

Перегляд Повної Версії : Зрозуміти ecu з dpf off

MOT
09-05-2013, 10:28
Привіт,
друг купив 500 1.3 MJT 75c дилер місяці тому,вчора загорівся індикатор двигуна, збираюся зробити діагностику з сталевий алхімік мені повідомили, маси повітря, поміняв витратомір але саме дивне, що в сталевий алхімік не зазначено, egr :eek::eek:
у pi? каже мені, що кожен раз, коли машина робить курите біла і відновлюється без попередження ,читаючи різні обговорення на форумах, я думав, що був видалений egr dpf неправильно c'? спосіб, щоб з'ясувати, чи не був він видалений або ні,на жаль, я можу встановити тільки один MPPS v5
дякую всім за співпрацю

Від матвія

Alfa159 q4
09-05-2013, 10:35
Відключити fap і якщо подивитися ? спорожніли!
Для egr ved? % відкриття, якщо ? була закрита, ви дар?: вимкнено або 2% фіксований.
Або пошта файлу читайте в bdm!

MOT
09-05-2013, 10:53
Тоді в діагнозі бездіяльності ,просто у мене мало часу управління fap
на жаль, не у мене, виробництво і я навіть не знаю, читати в bdm...

SandroMarciano
09-05-2013, 15:32
щоб побачити, якщо ? був видалений через sw quarda діагноз відсоток засмічення, повинна бути близька до 0.

alfajtd
09-05-2013, 15:43
Якщо ви використовуєте TEXA і видалення DPF ? правильно, перш за все, є помилки і pi? всі налаштування
про DPF немає.

MOT
09-05-2013, 19:05
Бачачи, з TEXA параметри dpf є ще і говорить мені, засмічення FAP 60% і типу тиждень назад, до машини, прийшов і масло вище ****llo але індикатор dpf не ви ? саме горить, а не також TEXA мені каже, неактивній egr

Dragonfly
09-05-2013, 19:40
Бачачи, з TEXA параметри dpf є ще і говорить мені, засмічення FAP 60% і типу тиждень назад, до машини, прийшов і масло вище ****llo але індикатор dpf не ви ? саме горить, а не також TEXA мені каже, неактивній egr

І був вилучений DPF, погано!!! Для мене він був знятий тільки DTC, я зробив два тижні тому або вниз, і коли ви входите в діагностиці не існує нічого, повинен вам сказати, DPF немає, попелу немає, і т. д. і т. п. будьте обережні, не зв'язуйтеся на ці автомобілі є небезпека загоряння!!!!!

alfajtd
09-05-2013, 20:06
Вони не возився.. І не досягли успіху у своїх намірах....
Раджу відразу прочитати в Bdm або знайти оригінальний файл і покласти його прикріплені....

paolo159
09-05-2013, 21:14
на fiatescuscan є кілька параметрів, які впливають на egr, деякі з них на деякі машини, а також залежно від типу інтерфейсу не працюють належним чином, спробуйте контролювати також і інші записи на egr, той, який вам вказує на відкриття клапана повинен працювати, навіть якщо egr ? відключена або закрита механічно.
Чи це Нормально ? був закритий карті ви можете виявитися в двох ситуаціях:
1 - завжди в нуль деякі піки кількох мілісекунд до 3%
2 - завжди 2%

SandroMarciano
09-05-2013, 22:47
швидше за все, машина має шланг defap, але не має defap повну карту. Однак хочу зазначити, що не ? це необхідно для того, щоб отримати defap працює на цих двигунах ми повинні мати дані не від діагнозу, ******* наприклад, видалення dpf, залишаючи активні параметри...

legendaryslave
09-05-2013, 22:51
швидше за все, машина має шланг defap, але не має defap повну карту. Однак хочу зазначити, що не ? це необхідно для того, щоб отримати defap працює на цих двигунах ми повинні мати дані не від діагнозу, ******* наприклад, видалення dpf, залишаючи активні параметри...
ви насправді і тільки що візуально побачити, екіпірування lamda-зонд і індикатор, який горить ceck

MultiBravo
09-05-2013, 23:25
До речі, горить ceck лампа dpf?

MOT
10-05-2013, 08:46
ви тільки check горить!!

ах, тоді я сказав, що, коли машина тому ці курять, смердить багато, чому? він спочатку не помітив, він машина, яка пахла,і людина свисток, сказавши, що машину він виганяв білий дим

SandroMarciano
10-05-2013, 09:46
probabilemente він dpf злити і карту defap зроблено погано...

MOT
10-05-2013, 10:57
але чому? каже, що раніше забиті на 60%, не повинно б неактивним, як egr?

alfajtd
10-05-2013, 11:20
але чому? каже, що раніше забиті на 60%, не повинно б неактивним, як egr?

Якщо, як я думаю, не відключив продовжувати? регенерувати..
Буде тільки після очищення dpf, Як кілька разів повторив

SandroMarciano
10-05-2013, 12:47

MultiBravo
10-05-2013, 13:27
Точно, чому? повинні дати засмічення 0% до 1000% на межі, але не застрягти на інший відсоток..
Я згоден, тому? я теж в роботі defap електронного погано..

MOT
10-05-2013, 17:00
тиждень тому, коли сал? в ****llo масла відсоток був набагато більше? низький тип, 30%-20% не пам'ятаю точно

SandroMarciano
10-05-2013, 17:30
так, але відсоток засмічення конференц дуже швидко... розраховувати, що великий момент мій механік, що назад шляху поза оновлюється кожні 80 км приблизно, то відсоток піднімається на очах...

paolo159
10-05-2013, 22:13
якщо відсоток засмічення конференц є 2 припущення:
1 - не ? був успішно видалений (очищення не працює правильно)
2- ? був пошкоджений датчик тиску, і в будь-якому випадку видалення від ecu не ? була проведена правильно

MultiBravo
10-05-2013, 23:14
x перевірити датчик з допомогою діагностики ми бачимо, якщо він працює: прискорення, також без dpf, мінімальний перепад тиску вимірюється, якщо ? в порядку..
факт залишається фактом, в тринідаді випадку, що видалення від ecu ? неправильний

blackwolf76
10-05-2013, 23:33
Коли дістає білий дим ? чому? тому бетону і не присутній фізично fap, дизельне паливо потрапляє в глушник, поєднуючи цей безлад.
Я на його місці в riporterei продавцю, враховуючи, що зробив один місяць, і якщо не був в курсі змін у фап ваш друг також буде в змозі на фарсі стверджувати.