Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Зразумець ecu з dpf off

MOT
09-05-2013, 10:28
Прывітанне,
сябар купіў 500 1.3 MJT 75c дылер месяцы таму,учора загарэўся індыкатар рухавіка, збіраюся зрабіць дыягностыку з сталевы алхімік мне паведамілі, масы паветра, памяняў расходомер але самае дзіўнае, што ў сталевы алхімік не адзначана, сістэмы рэцыркуляцыі ог :eek::eek:
у pi? кажа мне, што кожны раз, калі машына робіць паліце белая і аднаўляецца без папярэджання ,чытаючы розныя абмеркавання на форумах, я думаў, што быў выдалены сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf няправільна c'? спосаб, каб высветліць, ці не быў ен выдалены або няма,на жаль, я магу ўсталяваць толькі адзін MPPS v5
дзякуй усім за супрацоўніцтва

Ад матфея

Alfa159 q4
09-05-2013, 10:35
Адключыць fap і паглядзець, калі ? апусцелі!
Для egr ved? % адкрыцця, калі ? была зачынена, вы дар?: адключана або 2% фіксаваны.
Або пошта файла чытайце ў bdm!

MOT
09-05-2013, 10:53
Тады ў дыягназе бяздзейнасці ,проста ў мяне мала часу кіравання fap
на жаль, не ў мяне вытворчасць і я нават не ведаю, чытаць у bdm...

SandroMarciano
09-05-2013, 15:32
каб убачыць, калі ? быў выдалены праз sw quarda дыягназ працэнт засмечвання, павінна быць блізкая да 0.

alfajtd
09-05-2013, 15:43
Калі вы выкарыстоўваеце TEXA і выдаленне DPF ? правільна, перш за ўсе, есць памылкі і ў pi? усе налады
пра DPF няма.

MOT
09-05-2013, 19:05
Бачачы, з TEXA параметры dpf есць яшчэ і кажа мне, засмечвання FAP 60% і тыпу тыдзень таму, да машыны, прыйшоў і алей вышэй ****llo але індыкатар dpf не вы ? менавіта гарыць, а не таксама TEXA мне кажа, неактыўнай egr

Dragonfly
09-05-2013, 19:40
Бачачы, з TEXA параметры dpf есць яшчэ і кажа мне, засмечвання FAP 60% і тыпу тыдзень таму, да машыны, прыйшоў і алей вышэй ****llo але індыкатар dpf не вы ? менавіта гарыць, а не таксама TEXA мне кажа, неактыўнай egr

І быў выдалены DPF, дрэнна!!! Для мяне ен быў зняты толькі DTC, я зрабіў два тыдні таму ці ўніз, і калі вы ўваходзіце ў дыягностыцы не існуе нічога, павінен вам сказаць, DPF няма, попелу няма, і г.д. і да т.п. Будзьце асцярожныя, не звязвайцеся на гэтыя аўтамабілі есць небяспека ўзгарання!!!!!

alfajtd
09-05-2013, 20:06
Яны не важдаўся.. І не дабіліся поспеху ў сваіх намерах....
Раю адразу прачытаць у Bdm або знайсці арыгінальны файл і пакласьці яго прымацаваныя....

paolo159
09-05-2013, 21:14
на fiatescuscan есць некалькі параметраў, якія ўплываюць на сістэмы рэцыркуляцыі ог, некаторыя з іх на некаторыя машыны, а таксама ў залежнасці ад тыпу інтэрфейсу не працуюць належным чынам, паспрабуйце кантраляваць таксама і іншыя запісы на egr, той, які вам паказвае на адкрыцце клапана павінна працаваць, нават калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? адключаная або зачынена механічна.
Нармальна ці гэта ? быў зачынены з-карце вы можаце апынуцца ў двух сітуацыях:
1 - заўседы ў нуль некаторыя пікі некалькіх мілісекунд да 3%
2 - заўседы 2%

SandroMarciano
09-05-2013, 22:47
хутчэй за ўсе, машына мае шланг defap, але не мае defap поўную карту. Аднак хачу адзначыць, што не ? гэта неабходна для таго, каб атрымаць defap працуе на гэтых рухавіках мы павінны мець дадзеныя не ад дыягназу, ******* напрыклад, выдаленне dpf, пакідаючы актыўныя параметры...

legendaryslave
09-05-2013, 22:51
хутчэй за ўсе, машына мае шланг defap, але не мае defap поўную карту. Аднак хачу адзначыць, што не ? гэта неабходна для таго, каб атрымаць defap працуе на гэтых рухавіках мы павінны мець дадзеныя не ад дыягназу, ******* напрыклад, выдаленне dpf, пакідаючы актыўныя параметры...
вы на самой справе і толькі што візуальна праверыць, ці, экіпіроўка lamda-зонд і індыкатар, які гарыць ceck

MultiBravo
09-05-2013, 23:25
Дарэчы, гарыць ceck лямпа dpf?

MOT
10-05-2013, 08:46
вы толькі check гарыць!!

ах, тады я сказаў, што, калі машына таму гэтыя паляць, смярдзіць шмат, чаму? ен першапачаткова не заўважыў, ен машына, якая пахла,і чалавек свісток, сказаўшы, што машыну ен выганяў белы дым

SandroMarciano
10-05-2013, 09:46
probabilemente ен dpf зліць і карту defap зроблена дрэнна...

MOT
10-05-2013, 10:57
але чаму? кажа, што па-ранейшаму забітыя на 60%, не павінна б неактыўным, як сістэмы рэцыркуляцыі ог?

alfajtd
10-05-2013, 11:20
але чаму? кажа, што па-ранейшаму забітыя на 60%, не павінна б неактыўным, як сістэмы рэцыркуляцыі ог?

Калі, як я думаю, не адключыў працягваць? рэгенераваць..
Будзе толькі пасля ачысткі dpf, Як некалькі разоў паўтарыў

SandroMarciano
10-05-2013, 12:47

MultiBravo
10-05-2013, 13:27
Сапраўды, чаму? павінны даць засмечвання 0% або 1000% у мяжы, але не затрымацца на іншы працэнт..
Я згодны, таму? я таксама ў працы defap электроннага дрэнна..

MOT
10-05-2013, 17:00
тыдзень таму, калі сал? у ****llo алею працэнт быў нашмат больш? нізкі тып, 30%-20% не памятаю дакладна

SandroMarciano
10-05-2013, 17:30
так, але працэнт засмечвання канферэнц вельмі хутка... разлічваць, што вялікі момант мой механік, што назад шляху па-за абнаўляецца кожныя прыкладна 80 км, то працэнт падымаецца на вачах...

paolo159
10-05-2013, 22:13
калі адсотак засмечвання канферэнц есць 2 здагадкі:
1 - не ? быў паспяхова выдалены (ачыстка не працуе правільна)
2- ? быў пашкоджаны датчык ціску, і ў любым выпадку выдаленне ад ecu не ? была праведзена правільна

MultiBravo
10-05-2013, 23:14
x праверыць датчык з дапамогай дыягностыкі мы бачым, калі ен працуе: паскарэнне, таксама без dpf, мінімальны перапад ціску вымяраецца, калі ? у парадку..
факт застаецца фактам, у трынідадзе выпадку, што выдаленне ад ecu ? няправільны

blackwolf76
10-05-2013, 23:33
Калі дастае белы дым ? чаму? таму бетону і не прысутнічае фізічна fap, дызельнае паліва трапляе ў глушыцель, спалучаючы гэты беспарадак.
Я на яго месцы ў riporterei прадаўцу, улічваючы, што зрабіў адзін месяц, і калі не быў у курсе змяненняў у фап ваш сябар таксама будзе ў стане на фарсі сцвярджаць.