КПК

Перегляд Повної Версії : Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Вже
08-05-2013, 23:51
Всім привіт

Дотримуючись кілька дискусій, які "карту альфа 147 120cv", " пі? потужність менше, витрата палива" та інші, я хотів спробувати зробити цю карту, слідуючи логіці, що я мав на увазі гі? від часу і бачив, що і було proprosta-й? саме тут, на форумі, я приступив до роботи.

що скажете?

danny677
09-05-2013, 05:19
Дивіться, я не можу бачити її, як і раніше, однак, бажаючи залишатися в рамках soft я я виступаю в основному в районі середньої/низької rail до приблизно 70% навантаження при перемиканні збільшення з 20% до 10% приблизно. Gi? тільки cos?, в повсякденному використанні, безсумнівно, покращує ефективність і guidabilit? середовища. Щоб зробити резюме, звичайно, зачіпає і підправити ін'єкцій і в цих випадках закони фізики, на жаль, ми не можемо уникнути..

Вже
10-05-2013, 22:29
Дивіться, я не можу бачити її, як і раніше, однак, бажаючи залишатися в рамках soft я я виступаю в основному в районі середньої/низької rail до приблизно 70% навантаження при перемиканні збільшення з 20% до 10% приблизно. Gi? тільки cos?, в повсякденному використанні, безсумнівно, покращує ефективність і guidabilit? середовища. Щоб зробити резюме, звичайно, зачіпає і підправити ін'єкцій і в цих випадках закони фізики, на жаль, ми не можемо уникнути..

На жаль, я не згоден, чому? в іншому випадку basterebbbe покласти хороший додатковий модуль і грати ? факт.

На жаль, у мене не було ще часу, щоб завантажити карту, і бачити результати. Єдине сумнів, що у мене є карти лямбда, що я не торкнувся.

SandroMarciano
11-05-2013, 08:57
1cb942 ? робота ecusafe чи ваша?
1cbcd0 так ? recovery, було б краще залишити активної...
турбіна 1480 бар 4750rpm... ? дуже важливо, що ви вже? у битком 1,4 бар на цих обертах...
Мені не подобаються дуже "площині" карти, які обмежують в залежності від температури, а якщо і ламається радіатор і не відчуваєш, що температура піднімається двигун робить на ура з усім, що дизель...
В лямбда-studiale добре, як рада можу тобі дати стояти приблизно в стехиометрической, принаймні, у перших стовпцях, так що машина готова при натисканні газу, то, якщо ви не хочете курити встаєте приблизно до 1130 і якщо не робить вас проблеми, нав'язані його stechio по всій кривій.
Ви нарешті-то зазначу, що педаль створена таким чином ви render? * важко підтримувати швидкість? постійно...
P.S. очі на те, що тиск турбо діагностика (значення вимірюється)

Вже
12-05-2013, 16:27
Ви! Ці дві адреси був мод раз.
Що стосується карти, лямбда, я не можу зрозуміти логіки використовує для визначення stechio. Стільки, щоб бути впевненим, значення лямбда 1 повинна бути стехиометрической, в той час як для значень вище ми паливної жирної, для значень l'1 ми збіднення.

На edc15 карти диму були найпростіші, тому що вказували безпосередньо значення carburante.arebbe непогано, щоб перетворити значення лямбды в мм3-концентратор.

Карта педаль, цей недолік я не думав. Ви говорите, знизити низький відсоток?

michele30
13-05-2013, 14:14
для мене карти педаль, а також інші речі огляду, щоб мапу педалі, наприклад, від 1250 1500 не з початку картки, а потім 400% збільшення на 5000 оборотах, мені здається, занадто багато, як тих, перед
обмежувач крутного гаразд, більш поступове, як на початку..
prex turbo 150 очок, можливо, навіть менше .
нічого rail ?

ті з драйверів не знаю їх всі , а потім дотримуйтесь раді сандро.

Вже
13-05-2013, 14:32
вибачте, я хотів виправити свою помилку

Значення лямбда 1, коли горіння ? стехиометрической;
< 1, коли з'? надлишок палива;
> 1, коли з'? надлишок повітря.

SandroMarciano
13-05-2013, 14:45
вибачте, я хотів виправити свою помилку

Значення лямбда 1, коли горіння ? стехиометрической;
< 1, коли з'? надлишок палива;
> 1, коли з'? надлишок повітря.

ок, тепер ? правильно, в будь-якому випадку ? просто, фіксовані звіт afr, що ви хочете, розділити на 14,7 і помножте на 1000, і що ? значення, яке буде використовуватися в карті.
Але якщо хочете рада карти дірок рівні...

Вже
13-05-2013, 16:27
gi? від золота вони рівні, верхній і нижній... я повинен зробити деякі дослідження, щоб бути безпечним, але стехиометрической для дизеля, якщо я правильно пам'ятаю, що відбувається навколо вас 18:1, а не 14:1.

Вже
13-05-2013, 16:30
для мене карти педаль, а також інші речі огляду, щоб мапу педалі, наприклад, від 1250 1500 не з початку картки, а потім 400% збільшення на 5000 оборотах, мені здається, занадто багато, як тих, перед
обмежувач крутного гаразд, більш поступове, як на початку..
prex turbo 150 очок, можливо, навіть менше .
нічого rail ?

ті з драйверів не знаю їх всі , а потім дотримуйтесь раді сандро.

Педаль 5000rpm ? доказ того, що я хочу зробити я, щоб побачити, якщо після 4500 rpm помирає менше, але в реальності? я не зацікавлений, щоб ці обороти.
Педаль я не торкнувся до 1500rpm і тих кіл, низькі відсотки, ви можете spierti краще.

На рейку не чіпати. Я роблю карту, просто відкривати різні обмежувачі і подивитися, що ви отримуєте. Мета: хороша продуктивність без диму

SandroMarciano
13-05-2013, 16:35
gi? від золота вони рівні, верхній і нижній... я повинен зробити деякі дослідження, щоб бути безпечним, але стехиометрической для дизеля, якщо я правильно пам'ятаю, що відбувається навколо вас 18:1, а не 14:1.

після цього дослідження добре :rolleyes:

mariodarkblue
13-05-2013, 17:19
після цього дослідження добре :rolleyes:

Я допоможу ВАМ;)
When discussing engine tuning the Air/Fuel Ratio' (AFR) is one of the main topics. Proper AFR calibration is critical to performance and durability of the engine and it's components. The AFR defines the ratio of the amount of air consumed by the engine compared to the amount of fuel.

В 'Stoichiometric' AFR has the correct amount of air and fuel to produce a chemically complete combustion event. For gasoline engines, the stoichiometric, A/F ratio is 14.7:1, which means 14.7 parts of air to one part of fuel. The stoichiometric AFR depends on fuel-- type for alcohol it is 6.4:1 і 14.5:1 for diesel.

So what is meant by a rich or lean AFR? У нижньому AFR number contains less than air the 14.7:1 stoichiometric AFR, therefore it is a richer mixture. Conversely, higher AFR number contains more air and therefore it is a leaner mixture.

For Example:
15.0:1 = Lean
14.7:1 = Stoichiometric
13.0:1 = Rich

Leaner AFR results in higher temperatures as the mixture is combusted. В цілому, нормально-aspirated spark-ignition (ВИ) gasoline engines виробляє maximum power just slightly rich of stoichiometric. However, in practice it is kept between 12:1 і 13:1 in order to keep exhaust gas temperatures in check and to account for variances in fuel quality. This is a realistic full-load INFO on by-aspirated engine but can be небезпечно lean with a highly-зростання engine.

Let's take a look closer. As the air fuel mixture is ignited by the spark plug, flame front propagates from the spark plug. The now-burning mixture raises the cylinder pressure and temperature, peaking at some point in the combustion process.

The turbocharger increases the density of the air, в результаті чого в denser mixture. The denser mixture raises the peak cylinder pressure, тому increasing the probability of knock. As the AFR is leaned out, the temperature of the burning gases збільшується, which also increases the probability of knock. This is why it is обов'язкових to run richer AFR на підвищений engine at full load. Doing so will reduce the likelihood of knock, and will also keep temperatures under control.

There are actually three ways to reduce the probability of knock at full load on a турбінним двигуном engine: reduce boost, adjust the AFR to richer mixture, and ignition retard терміни. These three parameters need to be optimized together to yield the highest reliable power.

очевидно, що всі ? взяв з сайту виробником турбокомпресорів....

SandroMarciano
13-05-2013, 17:26
Я допоможу ВАМ;)
When discussing engine tuning the Air/Fuel Ratio' (AFR) is one of the main topics. Proper AFR calibration is critical to performance and durability of the engine and it's components. The AFR defines the ratio of the amount of air consumed by the engine compared to the amount of fuel.

В 'Stoichiometric' AFR has the correct amount of air and fuel to produce a chemically complete combustion event. For gasoline engines, the stoichiometric, A/F ratio is 14.7:1, which means 14.7 parts of air to one part of fuel. The stoichiometric AFR depends on fuel-- type for alcohol it is 6.4:1 і 14.5:1 for diesel.

So what is meant by a rich or lean AFR? У нижньому AFR number contains less than air the 14.7:1 stoichiometric AFR, therefore it is a richer mixture. Conversely, higher AFR number contains more air and therefore it is a leaner mixture.

For Example:
15.0:1 = Lean
14.7:1 = Stoichiometric
13.0:1 = Rich

Leaner AFR results in higher temperatures as the mixture is combusted. В цілому, нормально-aspirated spark-ignition (ВИ) gasoline engines виробляє maximum power just slightly rich of stoichiometric. However, in practice it is kept between 12:1 і 13:1 in order to keep exhaust gas temperatures in check and to account for variances in fuel quality. This is a realistic full-load INFO on by-aspirated engine but can be небезпечно lean with a highly-зростання engine.

Let's take a look closer. As the air fuel mixture is ignited by the spark plug, flame front propagates from the spark plug. The now-burning mixture raises the cylinder pressure and temperature, peaking at some point in the combustion process.

The turbocharger increases the density of the air, в результаті чого в denser mixture. The denser mixture raises the peak cylinder pressure, тому increasing the probability of knock. As the AFR is leaned out, the temperature of the burning gases збільшується, which also increases the probability of knock. This is why it is обов'язкових to run richer AFR на підвищений engine at full load. Doing so will reduce the likelihood of knock, and will also keep temperatures under control.

There are actually three ways to reduce the probability of knock at full load on a турбінним двигуном engine: reduce boost, adjust the AFR to richer mixture, and ignition retard терміни. These three parameters need to be optimized together to yield the highest reliable power.

очевидно, що всі ? взяв з сайту виробником турбокомпресорів....

michele30
13-05-2013, 21:10
тут, мені здається, крок, але

Вже
13-05-2013, 22:24
тут, мені здається, крок, але

Безумовно, ця карта ? включити бачили, що ми не кнопка sport. Це зміна, можливо, ви зможете краще зрозуміти, якщо gurdi карту в таблиці. І було зроблено, щоб уникнути мати точок, у яких крутний момент попит падає порівняно з попереднім значенням. Можливо, і ту річ, що я роблю, і навіть на інших картах ДГ я змінені, маючи на увазі цю річ.
Крім цієї карти тобі виділена, під 1500rpm я нічого не змінив

SandroMarciano
14-05-2013, 16:18
між іншим, не ? неправильно на педаль до тих значень, дійсно, я arriverei до 500, потім 2 не використовуються ебу, чому? обмежені або з обмежувачем крутного моменту або інших обмежувачів...

Вже
20-05-2013, 21:35
з авансів, як ви regoleresti?

Ті цінності, які читайте в tabbellare ( ecm ) авансів або posticipi. Наприклад, якщо читати 20 значить 20 градусів до або після вмт?
В теорії повинні бути аванси, а то як би вони не позитивні значення?

SandroMarciano
21-05-2013, 17:27
не хвилюйся марк, коли аванси були позитивні, коли негативні відкладає. У будь-якому випадку розглядає не піднімається вище 27?*4000rpm, і відрегулюйте їх до тями. Правило правильне було б бути розраховані тривалість уприскування і відрегулювати їх так, що це ви тримаєте в певних межах після вмт.

Вже
24-05-2013, 14:03
Я намагався карту, і прискає 96,58mm3\цикл. я б сказав, що ми. Надання та поліпшується, і я повинен сказати, що ті, хто хоче гарну продуктивність у повній безпеці проходить більше? що добре.

Єдиний недолік! я піковий тиск 1,6\1.65 бар і потім знижується до 1,4 бар, як мапу мети. Як я можу виправити цей дефект?

SandroMarciano
24-05-2013, 20:20
калу карту управління змінної геометрії в останніх стовпцях, але легше, трохи за раз, в іншому випадку ви машину "мертва", щоб почати калу на 2% (200punti) останній стовпець.

mariodarkblue
24-05-2013, 20:32
Gia, я щиро не турбуватися, що пік...якщо він триває саме одну мить...? навіть "звичайне"...

SandroMarciano
24-05-2013, 20:38
потрібно подивитися, на скільки оборотів робить d?, чому? якщо відбувається 4000rpm не змінюється нічого, а якщо його d? на 1800rpm ви входите в зростання, і ? дуже шкідливо для турбіни...

Вже
24-05-2013, 20:47
Це пік його d? тільки коли мотор ? gi? красива пара, і таким чином, після 2000 об / хв (близько 2500), якщо випади ходу в гору. У звичайній їзді пік ? 1,55 бар біля

SandroMarciano
24-05-2013, 23:24
тому ми говоримо, що ? менш шкідливий, але я трохи abbasserei карту змінної геометрії, то ви завжди можете спробувати і повернутися до оригінальної версії.

Вже
25-05-2013, 11:02
ми бачимо. я роблю цей тест! Але не з'? карту час overboost, як в edc15?

SandroMarciano
25-05-2013, 13:48
ми бачимо. я роблю цей тест! Але не з'? карту час overboost, як в edc15?

так, я мав на увазі один, але назву "пори overboost" нічого не говорить, зазвичай, ті, alientech використовують нові терміни.

cjack
25-05-2013, 19:44
Піки тиску відбуваються, чому? c'? пік дизель, спробуйте зробити журнал...

cinqueturbo
25-05-2013, 19:50
Піки тиску відбуваються, чому? c'? пік дизель, спробуйте зробити журнал...

Може бути, ми..

danny677
26-05-2013, 00:49
або c'? дизель теж у зоні оборотів, в якому відбувається ( перевірити-то мапу приживається, пу? трапитися ) або знижує трохи прес-turbo ( як правило, у деяких районах ? pi? чутливі до piccare, навіть якщо ви залишите орі, коли від + дизель )

Вже
26-05-2013, 01:11
якщо ви перевіряєте карту я дав дизельного палива pi? слідуючи linearita ecu орі, просто я відкрив всі фільтри дизель, на підставі обмежувачем крутного моменту, і потім пара запитом, і переробив карту педаль по своєму смаку. Тоді причина повинна бути обмежувачем крутного моменту занадто висока в тих кіл?

cjack
26-05-2013, 01:53
я пропоную зробити журнал, щоб побачити, якщо дизель вводили ? дійсно те, що ви встановили... На моїй 120cv mjet я помітив, що під час швидких перехідних процесів ecu iniettava-й? дизель, відповідний з різними обмежувачами... ніби не прийняті до уваги деякі з цих але, тільки карту перетворення пара - iq

SandroMarciano
26-05-2013, 09:47

cjack
26-05-2013, 11:06
Безумовно, вам треба? переконайтеся також, що це, я не пішов далі, ніж iq максимальний в осі duty c. Геометрії.... Для цього я пропоную зробити журнал і стежити за дизель...
Я кажу це, тому що я теж в перший час я працював з duty c. Щоб спробувати вирішити цю проблему...
Однак це може? бути, що наші 2 проблеми, ми по своїй природі

SandroMarciano
26-05-2013, 11:11
в кінці кінців ? те ж саме, чому? ви опинитеся з IQ вище, але мапу duty cycle продумані, щоб IQ менше, то у вас є пік, ненав'язливий.

Вже
27-05-2013, 14:06
Я думав, що діяти безпосередньо на цівку від waste gate в цілях зниження пікової і опір, які виступають проти лопатки на виході газів. Справити приємне з корисним! що ви говорите!

cjack
27-05-2013, 14:41
? ні... ви Не можете зробити так...? турбіна фіксованій геометрії з перепускного клапана з приводом від тиску повітря на всмоктуванні, тут контроль ? електронний

SandroMarciano
27-05-2013, 16:24
також працює таким чином, але, зрештою, що ви отримуєте було б зняти кілька сотень точок по всій карті duty cycle, так ? pi? зручно таким чином...

Вже
27-05-2013, 20:59
? ні... ви Не можете зробити так...? турбіна фіксованій геометрії з перепускного клапана з приводом від тиску повітря на всмоктуванні, тут контроль ? електронний

Намагався (не для цієї машини) з інших причин, і працює. ? він прав, сандро. Я rifletuto

msport (exil77grande)
28-05-2013, 09:23
Намагався (не для цієї машини) з інших причин, і працює. ? він прав, сандро. Я rifletuto

у разі турбіни збільшилася і різниця тиску, як ви дієте.

SandroMarciano
28-05-2013, 10:42

перед викл. контролери (PID) і, регулюючи duty змінної геометрії я роблю так, щоб завжди мати виміряний тиск вищий, ніж мета (кілька мбар, цей факт rinseriscono PID і пу? дати в пі? в duty з високою потоку дизельного палива, щоб мати overboost та набрання тиск під час незначних turbo. Все це вимагає, однак, численні випробування, для яких шлях pi? швидко ? щоб вставити модуль, в якому ви пу? регулярні пікова і постійна.

Вже
28-05-2013, 13:26
у разі турбіни збільшилася і різниця тиску, як ви дієте.

На жаль, я не займаюся обчисленнями, і, отже, не s? відповісти на це питання.

Мені трапилося, що я отримаю автомобіль у відмові і тиску турбо. Я роблю перевірку rutine( датчик, геометрії та ін.), але я не знаходжу нічого, контроль карту і ? орі і, нарешті, вони переїхали регулятор, щоб мати більше? тиск. Зазвичай я ніколи не торкатися. Це був експеримент, який я хотів зробити

Вже
29-05-2013, 13:35
вибачте , любить, щоб я відправив мод неправильний (неповний)

SandroMarciano
02-06-2013, 09:40
мені здається, хороший мод, у вас перевірена? що ви скажете на це?
Єдине, можливо, мені заперечити, я тиск турбіни, на високих обертів calerei трохи, загалом, зробіть так, що у нього максимальний тиск на 3000rpm, то перейдіть на спад, 4000 за тим, що він близько 1,4 бар, в іншому випадку знос sar? перебільшені. До речі, що машина без dpf немає проблем, я сумніваюся, що fumer

cicciogsr
02-06-2013, 10:24
у разі турбіни плюс, щоб зробити роботу добре, я приступаю cos?:
перед викл. контролери (PID) і, регулюючи duty змінної геометрії я роблю так, щоб завжди мати виміряний тиск вищий, ніж мета (кілька мбар, цей факт rinseriscono PID і пу? дати в пі? в duty з високою потоку дизельного палива, щоб мати overboost та набрання тиск під час незначних turbo. Все це вимагає, однак, численні випробування, для яких шлях pi? швидко ? щоб вставити модуль, в якому ви пу? регулярні пікова і постійна.

і якщо ви відключите pid карту duty не ви d? pi? посилання точну, щоб змусити працювати geo...я baserei тільки на параметр, який потрібно налаштувати (тобто, якщо у вас занадто багато тиску на високих rpm встановіть лопатки, щоб не мати ж, якщо у вас відставання в низ... не ? просто те, що ви хочете зробити, якщо в ланцюзі зворотного зв'язку, штрихи, контролер той, хто вирішує, яким буде? вхідний сигнал на привід? для мене, в мережу просто налаштувати посилання так? pid calcoler? вихід не тільки на поточне значення, але також і на минулі і на швидкості? зміни...

SandroMarciano
02-06-2013, 10:31
регулювання te d? все в порядку, comander? турбіна тільки одна карта duty cycle, без перевірки на тиск, проблеми ? що ? дуже важко налаштувати геометрію, коли є pid включені, тиск ви постійно коливається, тому перш, ніж ви краще знайти регулювання геометрії на основі тиску, виміряного - мета, потім дійте за pid, щоб мати більше? або менше, пік, коливання і тиск падає! взагалі, що стосується контролера PID хорошу операцію ? щоб опустити перше і збільшити друге, але, як правило, якщо в duty змінної геометрії ? добре відкалібрований просто навіть "Р"...

cicciogsr
02-06-2013, 10:44
duty cicle я маю на увазі, як set-point ланцюга тепер тиск вимірюється - set point d? мій сигнал помилки, що pid обробляє, перш ніж діяти на привід, якщо eilimini pid ви залишили все це без контролю, для початку, вам потрібно зробити 1000 тестів без pid, а потім його потрібно буде ввести для сили, якщо ви не хочете мати проблем, а коли вставити треба налаштовувати pid в експлуатацію новий set-point і ви забули також, що змінити його не буде? легко, не знаючи, калібрування датчика і його посилення... я б запропонувала діяти тільки на час закінчена, і шукати компроміс, так завжди? підеш охороняти...

cicciogsr
02-06-2013, 11:00
вибачте , любить, щоб я відправив мод неправильний (неповний)

вибачте, але заздалегідь навмисно не ви allinaenato 100 мм? потім 1cf480 мені не здається, вирівнюється і потім питає, на картку до того, swirl, чому? улюбленець..

Вже
02-06-2013, 12:06
мені здається, хороший мод, у вас перевірена? що ви скажете на це?
Єдине, можливо, мені заперечити, я тиск турбіни, на високих обертів calerei трохи, загалом, зробіть так, що у нього максимальний тиск на 3000rpm, то перейдіть на спад, 4000 за тим, що він близько 1,4 бар, в іншому випадку знос sar? перебільшені. До речі, що машина без dpf немає проблем, я сумніваюся, що fumer?!

Як ви кажете, дьогтю в бочці меду ? пік тиску! Дим навіть тінь. Так, щоб бути щирим, то подивитися, тільки якщо вночі, у вас за машина з ксенон і все газу після 3000 оборотів в хвилину. Але ? дійсно мало.

X ciccio gsr: Ви передоплату я не вирівняні по 100mm3 добровільно. Я дав тільки те, що незабаром після 3000rpm при повному навантаженні, тому що в 100mm3 usar? і ті, і переробляти всю карту (насправді 5mappe), не варто. Що стосується іншій карті, що ви говорите, тепер-контроль. cos? не пам'ятаю

Вже
02-06-2013, 12:07
карту до того, swirl, чому? улюбленець..

Я хотів торкнутися я, щоб побачити, що ефекти давав. Це ? моя особиста машина

SandroMarciano
03-06-2013, 09:39
duty cicle я маю на увазі, як set-point ланцюга тепер тиск вимірюється - set point d? мій сигнал помилки, що pid обробляє, перш ніж діяти на привід, якщо eilimini pid ви залишили все це без контролю, для початку, вам потрібно зробити 1000 тестів без pid, а потім його потрібно буде ввести для сили, якщо ви не хочете мати проблем, а коли вставити треба налаштовувати pid в експлуатацію новий set-point і ви забули також, що змінити його не буде? легко, не знаючи, калібрування датчика і його посилення... я б запропонувала діяти тільки на час закінчена, і шукати компроміс, так завжди? підеш охороняти...
якщо вам вдасться налаштувати gtb2260vk за допомогою цієї системи ви innalso пам'ятник... gi? пробував, підніміть геометрії, щоб змусити її піти під тиском і помітили, що у вас є пік, то тиск падає дуже сильно, і отримаєте автомобіль, який ? померла під фінч? не має другий пік і на цей раз гасить трохи, і тиск падає менше, але і отримаєте автомобіль, який scpinge від собак до тих пір, поки тиск не буде? постійно...
Я знаю, що не ? операція просто те, що я сказав, але з деяких машин та деяких турбін великого розміру ? єдиний шлях...

cicciogsr
03-06-2013, 09:59
На старі автомобілі в гонках на прискорення виключають l електроніка і регулюють усі вручну

carmageddon
03-06-2013, 11:01
у змаганнях трофей монобрендових l електроніка ? оригінальний і видаляються всі стратегії, залежні від норм по боротьбі із забрудненням або обмеження потужності для виробництва, але потім все-електроніка оригінальні.

cicciogsr
03-06-2013, 11:51
Налаштувати турбо відрізняється від орі, сара дуже важко, я, щоб уникнути проблем, я вибрав для механічної установки з краном, і т. д...

carmageddon
03-06-2013, 12:06
я знаю, що ? відповіді зі знижкою, але ? важко тільки для тих, хто не має знання, щоб зробити нам?....l альтернативою регулювання механіки ? альтернатива поїздці на

SandroMarciano
03-06-2013, 12:10
Налаштувати турбо відрізняється від орі, сара дуже важко, я, щоб уникнути проблем, я вибрав для механічної установки з краном, і т. д...

якщо ви подивитеся в моєму першому повідомленні на цю тему я написав саме те, що і навіть для тих, хто має знання з цього питання, необхідно кілька спроб, щоб зробити змінною геометрією і PID.

cicciogsr
03-06-2013, 12:21
[QUOTE=carmageddon;46813]я знаю, що ? відповіді зі знижкою, але ? важко тільки для тих, хто не має знання, щоб зробити нам?....l альтернативою регулювання механіки ? альтернатива

Відповідь дуже знижкою, знання є, але без доказів на папері не думаю, що нам вдасться, сандро я згоден на ваші труднощі? мені важко думати, відключити контролер...

мегамозок
03-06-2013, 16:02
потрібно подивитися, на скільки оборотів робить d?, чому? якщо відбувається 4000rpm не змінюється нічого, а якщо його d? на 1800rpm ви входите в зростання, і ? дуже шкідливо для турбіни...

Значить ви належите до зростання? І, як на мене, я не розумію?

SandroMarciano
03-06-2013, 16:23
цитую з вікіпедії

"... обмеження по швидкості? максимальна ? пов'язаний з тим, що якщо на виході з лопаток досягається швидкість? sonica, ми стикаємося з стіна звуку (або конуса Маха), тобто хвилі тиску, що робить s? що потік рідини виявиться більше? менше з перервами. Він каже, що компресор досягнуть межа накачування (або surge limit або сплесків flow англійською мовою). У disequilibratura очевидною крильчатки відбувається саме від того, що тиск на совок, не ? рівномірне..."

для того щоб дізнатися пошук якоїсь відео на youtube, ті, які ви знайдете крайніх випадках, коли ви наближаєтеся або увійдіть трохи зростання, ви не ті ефекти, і ви не будете чути це, ви зрозумієте, чому? турбіна? балансувати в найкоротші терміни. Щоб уникнути цього, ви повинні studiarti добре compressor map турбіни, що гори, але рідко знаходять...

мегамозок
03-06-2013, 16:46
цитую з вікіпедії

"... обмеження по швидкості? максимальна ? пов'язаний з тим, що якщо на виході з лопаток досягається швидкість? sonica, ми стикаємося з стіна звуку (або конуса Маха), тобто хвилі тиску, що робить s? що потік рідини виявиться більше? менше з перервами. Він каже, що компресор досягнуть межа накачування (або surge limit або сплесків flow англійською мовою). У disequilibratura очевидною крильчатки відбувається саме від того, що тиск на совок, не ? рівномірне..."

для того щоб дізнатися пошук якоїсь відео на youtube, ті, які ви знайдете крайніх випадках, коли ви наближаєтеся або увійдіть трохи зростання, ви не ті ефекти, і ви не будете чути це, ви зрозумієте, чому? турбіна? балансувати в найкоротші терміни. Щоб уникнути цього, ви повинні studiarti добре compressor map турбіни, що гори, але рідко знаходять...

Garazie тисячу!
Щось типу цього? Але, як повідомляється, на картах? :rolleyes:
Думаю, що їсти хочуть, навички і вивчень за деякий ****лло не ? що для простих любителів...
Замість choke line, що означає?

SandroMarciano
03-06-2013, 16:56
Garazie тисячу!
Щось типу цього? Але, як повідомляється, на картах? :rolleyes:
Думаю, що їсти хочуть, навички і вивчень за деякий ****лло не ? що для простих любителів...
Замість choke line, що означає?

ви, як в цій публікації, chocke грубо ставиться на межі турбіни, на турбокомпресори автомобільні, відбувається на високих обертах і досягається той поріг швидкості? вала турбіни пу? зросте, а тиск наддуву солі мало. для? це ? менш небезпечним, ніж зростання, хоча і значно збільшує знос.

Вже
14-08-2013, 17:13
Ви підкажіть, а на карту вісь, Як я вже говорив у мене скачки тиску до 1,7 бар. Трохи багато. Я мод карту vgt і тепер я вважаю, що прес з шипами 1,55 бар і 1,4 бар константи. Я помітив? що-ї? він набирає обертів і менше дизельного палива впорскує. По карті ми 100mm3 теоретично до 4500rpm, як встановлено в обмежувачі. Буде? якийсь інший обмежувач. Поради?

мегамозок
14-08-2013, 17:38
Що ви зробили саме для регулювання vnt? Для обмеження дизель у вас регулюється карти лямбда новий stekio?

SandroMarciano
14-08-2013, 18:57
Ви підкажіть, а на карту вісь, Як я вже говорив у мене скачки тиску до 1,7 бар. Трохи багато. Я мод карту vgt і тепер я вважаю, що прес з шипами 1,55 бар і 1,4 бар константи. Я помітив? що-ї? він набирає обертів і менше дизельного палива впорскує. По карті ми 100mm3 теоретично до 4500rpm, як встановлено в обмежувачі. Буде? якийсь інший обмежувач. Поради?
я вважаю, що ви зверніть увагу, як змінюється тиск turbo в залежності від оборотів. Карти лямбда роблять інші...

cdauria
31-08-2013, 11:46
я чув ці обмежувачі, але ми марно шукає, а я..

ducati83
11-02-2014, 23:18
цей пост ? дуже-дуже повчально....нарешті, щось на час overboost я зрозумів....дещо-що, що? я не зміг знайти....- цінності перетворення, щоб насправді зрозуміти значення карти vgt що вони показують....повинен бути кут нахилу лопаток....але ці то до чого відносяться?

Вже
11-02-2014, 23:59
Якщо відкрити карту vgt з титаном, дає значення у відсотках, ніж в діагностиці перебуваєте з відкриття клапана. Деякі діагнози називають відкриття клапана турбо, інші відкриття клапана overboost та ін.... Не ? інший, що відкриття giometria змінної, а потім по перепускний

ducati83
12-02-2014, 16:12
ок, ви мене виявлений....і показує мені 75% на холостому ходу двигуна....
отже, ми бачимо, якщо я правильно зрозумів.....мінімум, очевидно, відкриті, чому? на низьких обертах служить не тиск турбіни,а потім прискорюється у міру того, щоб підняти тиск, закривається до максимального значення, зазначені в карту, а потім повторно відкрити після обертання, збільшують, а не ви ? pi? потребує? тиску, як зазначено завжди в карту;
тепер, якщо я захочу працювати, щоб мати більше тяги вниз, а також тиск турбо я міг би працювати навіть на час overboost і, можливо, продовження цього періоду, щоб мати більше і краще протягнути? звичайно, завжди все зроблено із знанням справи,....

jacktheripper2
05-04-2014, 03:41
ок, ви мене виявлений....і показує мені 75% на холостому ходу двигуна....
отже, ми бачимо, якщо я правильно зрозумів.....мінімум, очевидно, відкриті, чому? на низьких обертах служить не тиск турбіни,а потім прискорюється у міру того, щоб підняти тиск, закривається до максимального значення, зазначені в карту, а потім повторно відкрити після обертання, збільшують, а не ви ? pi? потребує? тиску, як зазначено завжди в карту;
тепер, якщо я захочу працювати, щоб мати більше тяги вниз, а також тиск турбо я міг би працювати навіть на час overboost і, можливо, продовження цього періоду, щоб мати більше і краще протягнути? звичайно, завжди все зроблено із знанням справи,....

Немає значення-у % закриттю vgt. Потім до мінімуму sar? закритий на 75%. На низьких обертах вихлопних газів нижче, а, отже, потрібно тримати геометрія-й? закрито, щоб змусити її йти в тиск.
Однак на автомобілі, акції 100mm3 не їх можна вводити до 4500 оборотів, багато і автомобіль fumerebbe, як поїзд. На мій погляд, спочатку turbo-це занадто багато, навіть на низьких обертах, я не йду за 90mm3 з turbo stock, що gi? вони пі? ніж достатньо, щоб робити гарні резюме, якщо все працює ? добре відкалібрований.