КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Ужо
08-05-2013, 23:51
Усім прывітанне

Вынікаючы некалькі дыскусій, якія "карту альфа 147 120cv", " пі? магутнасць менш, расход паліва" і іншыя, я хацеў паспрабаваць зрабіць гэтую карту, вынікаючы логіцы, што я меў на ўвазе гі? ад часу і бачыў, што і было proprosta-й? раз тут, на форуме, я прыступіў да працы.

што скажаце?

danny677
09-05-2013, 05:19
Глядзіце, я не магу бачыць яе па-ранейшаму, аднак, жадаючы заставацца ў рамках soft я я выступаю ў асноўным у раене сярэдняй/нізкай rail да прыкладна 70% нагрузкі пры пераключэнні павелічэнне з 20% да 10% прыкладна. Gi? толькі cos?, у штодзенным выкарыстанні, несумненна, паляпшае эфектыўнасць і guidabilit? асяроддзя. Каб зрабіць рэзюмэ, вядома, закранае і падправіць ін'екцый і ў гэтых выпадках законы фізікі, на жаль, мы не можам пазбегнуць..

Ужо
10-05-2013, 22:29
Глядзіце, я не магу бачыць яе па-ранейшаму, аднак, жадаючы заставацца ў рамках soft я я выступаю ў асноўным у раене сярэдняй/нізкай rail да прыкладна 70% нагрузкі пры пераключэнні павелічэнне з 20% да 10% прыкладна. Gi? толькі cos?, у штодзенным выкарыстанні, несумненна, паляпшае эфектыўнасць і guidabilit? асяроддзя. Каб зрабіць рэзюмэ, вядома, закранае і падправіць ін'екцый і ў гэтых выпадках законы фізікі, на жаль, мы не можам пазбегнуць..

На жаль, я не згодны, чаму? у адваротным выпадку basterebbbe пакласці добры дадатковы модуль і гуляць ? факт.

На жаль, у мяне не было яшчэ часу, каб загрузіць карту, і бачыць вынікі. Адзінае пытанне, якое ў мяне есць карты лямбда, што я не крануў.

SandroMarciano
11-05-2013, 08:57
1cb942 ? праца ecusafe ці ваша?
1cbcd0 так ? recovery, было б лепш пакінуць актыўнай...
турбіна 1480 бар у 4750rpm... ? занадта важна, што вы ўжо? у бітком 1,4 бар на гэтых абарачэннях...
Мне не вельмі падабаюцца "плоскасці" карты, якія абмяжоўваюць у залежнасці ад тэмпературы, а калі і ламаецца радыятар і не адчуваеш, што тэмпература падымаецца рухавік робіць на ўра з усім, што дызель...
У лямбда-studiale добра, як савет, магу табе даць стаяць прыкладна ў стехиометрической, па крайняй меры, у першых стоўбцах, так што машына адразу гатовая пры націску газу, то, калі вы не хочаце паліць ўстаяце прыкладна да 1130 і калі не робіць вас праблемы, навязаныя яго stechio па ўсей крывой.
Вы нарэшце-то адзначу, што педаль створана такім чынам вы render? * цяжка падтрымліваць хуткасць? пастаянна...
P.S. вочы на тое, што ціск турбо дыягностыка (значэнне вымяраецца)

Ужо
12-05-2013, 16:27
Вы! Гэтыя два адрасы быў мод раз.
Што тычыцца карты, лямбда, я не магу зразумець логікі выкарыстоўвае для вызначэння stechio. Столькі, каб быць упэўненым, значэнне лямбда 1 павінна быць стехиометрической, у той час як для значэнняў вышэй мы паліўнай тоўстай, для значэнняў l'1 мы зьбядненьня.

На edc15 карты дыму былі самыя простыя, таму што паказвалі непасрэдна значэнне carburante.arebbe нядрэнна, каб пераўтварыць значэнне лямбда у мм3-канцэнтратар.

Карта педаль, гэты недахоп я не думаў. Вы кажаце, знізіць у нізкі працэнт?

michele30
13-05-2013, 14:14
для мяне карты педаль, а таксама іншыя рэчы агляду, каб карту педалі, напрыклад, часткі ад 1250 або 1500 не з пачатку карты, а затым 400% павелічэнне на 5000 абаротах, мне здаецца, занадта шмат, як тых, перад
абмежавальнік крутоўнага добра, больш паступовае, як у пачатку..
prex turbo 150 ачкоў, магчыма, нават што-то менш .
нічога rail ?

тыя з драйвераў не ведаю іх усе , а затым выконвайце радзе сандра.

Ужо
13-05-2013, 14:32
выбачайце, я хацеў выправіць сваю памылку

Значэнне лямбда 1, калі гарэнне ? стехиометрической;
< 1, калі c'? лішак паліва;
> 1, калі c'? лішак паветра.

SandroMarciano
13-05-2013, 14:45
выбачайце, я хацеў выправіць сваю памылку

Значэнне лямбда 1, калі гарэнне ? стехиометрической;
< 1, калі c'? лішак паліва;
> 1, калі c'? лішак паветра.

ок, цяпер ? правільна, у любым выпадку ? проста, фіксаваныя справаздачу afr, што вы хочаце, падзяліць на 14,7 і памножце на 1000, і што ? значэнне, якое будзе выкарыстоўвацца ў карце.
Але калі хочаце савет карты дзюр роўныя...

Ужо
13-05-2013, 16:27
gi? ад золата яны роўныя, верхняй і ніжняй... я павінен зрабіць некаторыя даследаванні, каб быць бяспечным, але стехиометрической для дызеля, калі я правільна памятаю, адбываецца вакол вас 18:1, а не 14:1.

Ужо
13-05-2013, 16:30
для мяне карты педаль, а таксама іншыя рэчы агляду, каб карту педалі, напрыклад, часткі ад 1250 або 1500 не з пачатку карты, а затым 400% павелічэнне на 5000 абаротах, мне здаецца, занадта шмат, як тых, перад
абмежавальнік крутоўнага добра, больш паступовае, як у пачатку..
prex turbo 150 ачкоў, магчыма, нават што-то менш .
нічога rail ?

тыя з драйвераў не ведаю іх усе , а затым выконвайце радзе сандра.

Педаль 5000rpm ? доказ таго, што я хачу зрабіць я, каб убачыць, калі пасля 4500 rpm памірае менш, але ў рэальнасці? я не зацікаўлены, каб гэтыя абароты.
Педаль я не дакрануўся да 1500rpm і тых колаў, нізкія працэнты, вы можаце spierti лепш.

На рэйку не чапаць. Я раблю карту, проста адкрываць розныя абмежавальнікі і паглядзець, што вы атрымліваеце. Мэта: добрая прадукцыйнасць без дыму

SandroMarciano
13-05-2013, 16:35
gi? ад золата яны роўныя, верхняй і ніжняй... я павінен зрабіць некаторыя даследаванні, каб быць бяспечным, але стехиометрической для дызеля, калі я правільна памятаю, адбываецца вакол вас 18:1, а не 14:1.

пасля гэтага даследавання добра :rolleyes:

mariodarkblue
13-05-2013, 17:19
пасля гэтага даследавання добра :rolleyes:

Я дапамагу ВАМ;)
When discussing engine tuning the Air/Fuel Ratio' (AFR) is one of the main topics. Proper AFR calibration is critical to performance and durability of the engine and it's components. The AFR defines the ratio of the amount of air consumed by the engine compared to the amount of fuel.

У 'Stoichiometric' AFR has the correct amount of air and fuel to produce a chemically complete combustion event. For gasoline engines, the stoichiometric, A/F ratio is 14.7:1, which means 14.7 parts of air to one part of fuel. The stoichiometric AFR depends on fuel-- type for alcohol it is 6.4:1 і 14.5:1 for diesel.

So what is meant by a rich or lean AFR? У ніжнім AFR number contains less than the air 14.7:1 stoichiometric AFR, therefore it is a richer mixture. Conversely, вышэй AFR number contains more air and therefore it is a leaner mixture.

For Example:
15.0:1 = Lean
14.7:1 = Stoichiometric
13.0:1 = Rich

Leaner AFR results in higher temperatures as the mixture is combusted. У цэлым, нармальна-aspirated spark-ignition (ВЫ) gasoline engines вырабляе maximum power just slightly rich of stoichiometric. However, in practice it is kept between 12:1 і 13:1 in order to keep exhaust gas temperatures in check and to account for variances in fuel quality. This is a realistic full-load INFO on normally-aspirated engine but can be небяспечна lean with a highly-росту engine.

Let's take a closer look. As the air-fuel mixture is ignited by the spark plug, flame front propagates from the spark plug. The now-burning mixture raises the cylinder pressure and temperature, peaking at some point in the combustion process.

The turbocharger increases the density of the air, у выніку чаго ў denser mixture. The denser mixture raises the peak cylinder pressure, таму increasing the probability of knock. As the AFR is leaned out, the temperature of the burning gases павялічваецца, which also increases the probability of knock. This is why it is абавязковых to run richer AFR на павышаны engine at full load. Doing so will reduce the likelihood of knock, and will also keep temperatures under control.

There are actually three ways to reduce the probability of knock at full load on a турбинным рухавіком engine: reduce boost, adjust the AFR to richer mixture, and ignition retard тэрміны. These three parameters need to be optimized together to yield the highest reliable power.

відавочна, што ўсе ? узяў з сайта вытворцы турбокомпрессоров....

SandroMarciano
13-05-2013, 17:26
Я дапамагу ВАМ;)
When discussing engine tuning the Air/Fuel Ratio' (AFR) is one of the main topics. Proper AFR calibration is critical to performance and durability of the engine and it's components. The AFR defines the ratio of the amount of air consumed by the engine compared to the amount of fuel.

У 'Stoichiometric' AFR has the correct amount of air and fuel to produce a chemically complete combustion event. For gasoline engines, the stoichiometric, A/F ratio is 14.7:1, which means 14.7 parts of air to one part of fuel. The stoichiometric AFR depends on fuel-- type for alcohol it is 6.4:1 і 14.5:1 for diesel.

So what is meant by a rich or lean AFR? У ніжнім AFR number contains less than the air 14.7:1 stoichiometric AFR, therefore it is a richer mixture. Conversely, вышэй AFR number contains more air and therefore it is a leaner mixture.

For Example:
15.0:1 = Lean
14.7:1 = Stoichiometric
13.0:1 = Rich

Leaner AFR results in higher temperatures as the mixture is combusted. У цэлым, нармальна-aspirated spark-ignition (ВЫ) gasoline engines вырабляе maximum power just slightly rich of stoichiometric. However, in practice it is kept between 12:1 і 13:1 in order to keep exhaust gas temperatures in check and to account for variances in fuel quality. This is a realistic full-load INFO on normally-aspirated engine but can be небяспечна lean with a highly-росту engine.

Let's take a closer look. As the air-fuel mixture is ignited by the spark plug, flame front propagates from the spark plug. The now-burning mixture raises the cylinder pressure and temperature, peaking at some point in the combustion process.

The turbocharger increases the density of the air, у выніку чаго ў denser mixture. The denser mixture raises the peak cylinder pressure, таму increasing the probability of knock. As the AFR is leaned out, the temperature of the burning gases павялічваецца, which also increases the probability of knock. This is why it is абавязковых to run richer AFR на павышаны engine at full load. Doing so will reduce the likelihood of knock, and will also keep temperatures under control.

There are actually three ways to reduce the probability of knock at full load on a турбинным рухавіком engine: reduce boost, adjust the AFR to richer mixture, and ignition retard тэрміны. These three parameters need to be optimized together to yield the highest reliable power.

відавочна, што ўсе ? узяў з сайта вытворцы турбокомпрессоров....

michele30
13-05-2013, 21:10
тут, мне здаецца, крок, але

Ужо
13-05-2013, 22:24
тут, мне здаецца, крок, але

Безумоўна, гэтая карта не ? ўключыць бачылі, што мы не кнопка sport. Гэта змяненне, магчыма, вы зможаце лепш зразумець, калі gurdi карту ў табліцы. І было зроблена, каб пазбегнуць мець кропак, у якіх крутоўны момант попыт падае па параўнанні з папярэднім значэннем. Магчыма, і тую рэч, што я раблю, і нават на іншых картах ДГ я зменены, маючы на ўвазе гэтую рэч.
Акрамя гэтай карты табе выдзелена, пад 1500rpm я не змяніў нічога

SandroMarciano
14-05-2013, 16:18
між іншым, не ? няправільна на педаль да тых значэнняў, сапраўды, я arriverei да 500, потым 2 не выкарыстоўваюцца эбу, чаму? абмежаваныя або з абмежавальнікам крутоўнага моманту або іншых абмежавальнікаў...

Ужо
20-05-2013, 21:35
з авансаў, як вы regoleresti?

Тыя каштоўнасці, якія чытайце ў tabbellare ( ecm ) авансаў або posticipi. Напрыклад, калі чытаць 20 значыць 20 градусаў да або пасля вмт?
У тэорыі павінны быць авансы, а то як бы яны не станоўчыя значэння?

SandroMarciano
21-05-2013, 17:27
не турбуйцеся, марк, калі авансы былі станоўчыя, калі адмоўныя posticipi. Аднак, лічыць не ісці вышэй 27?*4000rpm, і адрэгулюйце іх у пачуцце. Правіла правільнае было б быць разлічана працягласць упырску і адрэгуляваць іх так, што гэта вы трымаеце ў пэўных межах пасля вмт.

Ужо
24-05-2013, 14:03
Я спрабаваў карту, і ўпырсквае 96,58mm3\цыкл. я б сказаў, што мы. Прадастаўлення і паляпшаецца, і я павінен сказаць, што тыя, хто хоча добрую прадукцыйнасць у поўнай бяспецы праходзіць больш? што добра.

Адзіны недахоп! я пікавае ціск 1,6\1.65 бар і затым зніжаецца да 1,4bar, як карту мэты. Як я магу выправіць гэты дэфект?

SandroMarciano
24-05-2013, 20:20
кала карту кіравання зменнай геаметрыі ў апошніх слупках, але лягчэй, трохі за раз, у адваротным выпадку вы машыну "мертвая", каб пачаць кала на 2% (200punti) апошні слупок.

mariodarkblue
24-05-2013, 20:32
Гиа, я шчыра не турбавацца, што пік...калі ен доўжыцца менавіта адно імгненне...? нават "звычайнае"...

SandroMarciano
24-05-2013, 20:38
трэба паглядзець, на колькі абаротаў робіць d?, чаму? калі адбываецца 4000rpm не змяняецца нічога, а калі яго d? на 1800rpm вы ўваходзіце ў рост, і ? вельмі шкодна для турбіны...

Ужо
24-05-2013, 20:47
Гэта пік яго d? толькі калі матор ? gi? прыгожая пара, і такім чынам, пасля 2000 аб / мін (каля 2500), калі выпады ходу ў гару. У звычайнай яздзе пік ? 1,55 каля бар

SandroMarciano
24-05-2013, 23:24
таму мы кажам, што ? менш шкоднае, але я трохі abbasserei карту зменнай геаметрыі, то вы заўседы можаце паспрабаваць і вярнуцца да арыгінальнай версіі.

Ужо
25-05-2013, 11:02
мы бачым. я раблю гэты тэст! Але не c'? карту час overboost, як у edc15?

SandroMarciano
25-05-2013, 13:48
мы бачым. я раблю гэты тэст! Але не c'? карту час overboost, як у edc15?

так, я меў на ўвазе адзін, але назва "часы overboost" нічога не кажа, звычайна, тыя, alientech выкарыстоўваюць новыя тэрміны.

cjack
25-05-2013, 19:44
Пікі ціску адбываюцца, чаму? c'? пік дызель, паспрабуйце зрабіць часопіс...

cinqueturbo
25-05-2013, 19:50
Пікі ціску адбываюцца, чаму? c'? пік дызель, паспрабуйце зрабіць часопіс...

Можа быць, мы..

danny677
26-05-2013, 00:49
або c'? дызель таксама ў зоне абаротаў, у якім адбываецца ( праверыць-то карту прыжываецца, пу? здарыцца ) або паніжае трохі прэс-turbo ( як правіла, у некаторых раенах ? pi? адчувальныя да piccare, нават калі вы пакінеце крычы, калі ад + дызель )

Ужо
26-05-2013, 01:11
калі вы правяраеце карту я даў дызельнага паліва ў pi? вынікаючы linearita ecu крычы, проста я адкрыў усе фільтры дызель, на падставе абмежавальнікам крутоўнага моманту, і затым пара запыце, і перарабіў карту педаль па сваім гусце. Тады прычына павінна быць абмежавальнікам крутоўнага моманту занадта высокая ў тых колаў?

cjack
26-05-2013, 01:53
я прапаную зрабіць часопіс, каб убачыць, калі дызель ўводзілі ? сапраўды тое, што вы ўсталявалі... На маей 120cv mjet я заўважыў, што падчас хуткіх пераходных працэсаў ecu iniettava-й? дызель, адпаведны з рознымі абмежавальнікамі... Як быццам не прынятыя пад увагу некаторыя з гэтых але, толькі карту пераўтварэнні пара - iq

SandroMarciano
26-05-2013, 09:47

cjack
26-05-2013, 11:06
Безумоўна, вам трэба? пераканайцеся таксама, што гэта, я не пайшоў далей, чым iq максімальны ў восі duty c. Геаметрыі.... Для гэтага я прапаную зрабіць часопіс і сачыць за дызель...
Я кажу гэта, таму што я таксама ў першы час я працаваў з duty c. Каб паспрабаваць вырашыць гэтую праблему...
Аднак гэта можа? быць, што нашы 2 праблемы, мы па сваей прыродзе

SandroMarciano
26-05-2013, 11:11
у рэшце рэшт ? тое ж самае, чаму? вы апынецеся з IQ вышэй, але карту duty cycle прадуманы, каб IQ менш, то ў вас есць пік, ненадакучлівы.

Ужо
27-05-2013, 14:06
Я думаў, што дзейнічаць непасрэдна на цаўе ад waste gate у мэтах зніжэння пікавай і супраціў, якія выступаюць супраць лапаткі на выхадзе газаў. Вырабіць прыемнае з карысным! што вы кажаце!

cjack
27-05-2013, 14:41
? не... вы Не можаце зрабіць так... Не ? турбіна фіксаванай геаметрыі з перепускного клапана з прывадам ад ціску паветра на ўсмоктванні, тут кантроль ? электронны

SandroMarciano
27-05-2013, 16:24
таксама працуе такім чынам, але, у рэшце рэшт, што вы атрымліваеце было б зняць некалькі сотняў кропак па ўсей карце duty cycle, так ? pi? зручна такім чынам...

Ужо
27-05-2013, 20:59
? не... вы Не можаце зрабіць так... Не ? турбіна фіксаванай геаметрыі з перепускного клапана з прывадам ад ціску паветра на ўсмоктванні, тут кантроль ? электронны

Спрабаваў (не для гэтай машыны) па іншых прычынах, і працуе. ? ен мае рацыю, сандра. Я rifletuto

msport (exil77grande)
28-05-2013, 09:23
Спрабаваў (не для гэтай машыны) па іншых прычынах, і працуе. ? ен мае рацыю, сандра. Я rifletuto

у выпадку турбіны павялічылася і розніца ціску, як вы дзейнічаеце.

SandroMarciano
28-05-2013, 10:42

перад выкл. кантралеры (PID) і, рэгулюючы duty зменнай геаметрыі я раблю так, каб заўседы мець вымеранае ціск вышэй, чым мэта (некалькі мбар, гэты факт rinseriscono PID і пу? даць-то ў пі? у duty з высокай патоку дызельнага паліва, каб мець overboost і ўступлення ў ціск падчас нязначных turbo. Усе гэта патрабуе, аднак, шматлікія выпрабаванні, для якіх шлях pi? хутка ? каб ўставіць модуль, у якім вы пу? рэгулярныя пікавая і пастаянная.

Ужо
28-05-2013, 13:26
у выпадку турбіны павялічылася і розніца ціску, як вы дзейнічаеце.

На жаль, я не займаюся вылічэннямі, і, такім чынам, не s? адказаць на гэтае пытанне.

Мне здарылася, што я атрымаю аўтамабіль у адмове і ціску турба. Я раблю праверку rutine( датчык, геаметрыі і інш.), але я не знаходжу нічога, кантроль карту і ? на врі і, нарэшце, яны пераехалі рэгулятар, каб мець больш? ціск. Звычайна я не дакранацца ніколі. Гэта быў эксперымент, які я хацеў зрабіць

Ужо
29-05-2013, 13:35
выбачайце , любіць, каб я адправіў мод няправільны (няпоўны)

SandroMarciano
02-06-2013, 09:40
мне здаецца, добры мод, у вас правераная? што вы скажаце на гэта?
Адзінае, магчыма, мне запярэчыць, я ціск турбіны, на высокіх абаротаў calerei трохі, увогуле, зрабіце так, што ў яго максімальны ціск на 3000rpm, то перайдзіце на змяншэнне, 4000 за тым, што ен каля 1,4 бар, у адваротным выпадку знос sar? перабольшаныя. Дарэчы, што машына без dpf няма праблем, я сумняваюся, што fumer

cicciogsr
02-06-2013, 10:24
у выпадку турбіны плюс, каб зрабіць працу добра, я прыступаю cos?:
перад выкл. кантралеры (PID) і, рэгулюючы duty зменнай геаметрыі я раблю так, каб заўседы мець вымеранае ціск вышэй, чым мэта (некалькі мбар, гэты факт rinseriscono PID і пу? даць-то ў пі? у duty з высокай патоку дызельнага паліва, каб мець overboost і ўступлення ў ціск падчас нязначных turbo. Усе гэта патрабуе, аднак, шматлікія выпрабаванні, для якіх шлях pi? хутка ? каб ўставіць модуль, у якім вы пу? рэгулярныя пікавая і пастаянная.

і калі вы адключыце pid карту duty не вы d? pi? спасылку дакладную, каб прымусіць працаваць geo...я baserei толькі на параметр, які трэба наладзіць (гэта значыць, калі ў вас занадта шмат ціску на высокіх rpm усталюйце лапаткі, каб не мець жа, калі ў вас адставанне ў ніз... не ? проста тое, што вы хочаце зрабіць, калі ў ланцугі зваротнай сувязі, рыскі, кантролер той, хто вырашае, якім будзе? уваходны сігнал на прывад? для мяне, у сетку проста наладзіць спасылкі так? pid calcoler? выхад не толькі на бягучае значэнне, але таксама і на мінулыя і на хуткасці? змены...

SandroMarciano
02-06-2013, 10:31
рэгуляванне te d? усе ў парадку, comander? турбіна толькі адна карта duty cycle, без праверкі на ціск, праблемы ? што ? вельмі цяжка наладзіць геаметрыю, калі есць pid уключаны, ціск вы пастаянна вагаецца, таму перш, чым вы лепш знайсці рэгуляванне геаметрыі на аснове ціску, вымеранага - мэта, затым дзейнічайце па pid, каб мець больш? або менш, пік, ваганні і ціск падае! наогул, што тычыцца кантролера PID добрую аперацыю ? каб апусціць першае і павялічыць другое, але, як правіла, калі ў duty зменнай геаметрыі ? добра адкалібраваць проста нават "Р"...

cicciogsr
02-06-2013, 10:44
duty cicle я маю на ўвазе, як set-point ланцуга цяпер ціск вымяраецца - set point d? мой сігнал памылкі, што pid апрацоўвае, перш чым дзейнічаць на прывад, калі eilimini pid вы пакінулі ўсе гэта без кантролю, для пачатку, вам трэба зрабіць 1000 тэстаў без pid, а затым яго трэба будзе ўвесці для сілы, калі вы не хочаце мець праблем, а калі ўставіць трэба наладжваць pid ў эксплуатацыю новы set-point і вы забыліся таксама, што змяніць яго не будзе? легка, не ведаючы, каліброўкі датчыка і яго ўзмацнення... я б прапанавала толькі дзейнічаць на час скончана, і шукаць кампраміс, так заўседы? пойдзеш ахоўваць...

cicciogsr
02-06-2013, 11:00
выбачайце , любіць, каб я адправіў мод няправільны (няпоўны)

выбачайце, але загадзя наўмысна не вы allinaenato 100 мм? затым 1cf480 мне не здаецца, выраўноўваецца і затым пытаецца, на карту да таго, swirl, чаму? улюбенец..

Ужо
02-06-2013, 12:06
мне здаецца, добры мод, у вас правераная? што вы скажаце на гэта?
Адзінае, магчыма, мне запярэчыць, я ціск турбіны, на высокіх абаротаў calerei трохі, увогуле, зрабіце так, што ў яго максімальны ціск на 3000rpm, то перайдзіце на змяншэнне, 4000 за тым, што ен каля 1,4 бар, у адваротным выпадку знос sar? перабольшаныя. Дарэчы, што машына без dpf няма праблем, я сумняваюся, што fumer?!

Як вы кажаце, дзегцю ў бочцы меду ? пік ціску! Дым нават цень. Так, каб быць шчырым, то паглядзець, толькі калі ноччу, у вас за машына з ксенон і ўсе газу пасля 3000 абаротаў у хвіліну. Але ? сапраўды мала.

X ciccio gsr: Вы перадаплату я не выраўнаваны па 100mm3 добраахвотна. Я даў толькі тое, што неўзабаве пасля 3000rpm пры поўнай нагрузцы, таму што ў 100mm3 usar? і тыя, і перарабляць усю карту (на самай справе 5mappe), не варта. Што тычыцца іншай карце, што вы кажаце, цяпер-кантроль. cos? не памятаю

Ужо
02-06-2013, 12:07
карту да таго, swirl, чаму? улюбенец..

Я хацеў закрануць я, каб убачыць, што эфекты даваў. Гэта ? мая асабістая машына

SandroMarciano
03-06-2013, 09:39
duty cicle я маю на ўвазе, як set-point ланцуга цяпер ціск вымяраецца - set point d? мой сігнал памылкі, што pid апрацоўвае, перш чым дзейнічаць на прывад, калі eilimini pid вы пакінулі ўсе гэта без кантролю, для пачатку, вам трэба зрабіць 1000 тэстаў без pid, а затым яго трэба будзе ўвесці для сілы, калі вы не хочаце мець праблем, а калі ўставіць трэба наладжваць pid ў эксплуатацыю новы set-point і вы забыліся таксама, што змяніць яго не будзе? легка, не ведаючы, каліброўкі датчыка і яго ўзмацнення... я б прапанавала толькі дзейнічаць на час скончана, і шукаць кампраміс, так заўседы? пойдзеш ахоўваць...
калі вам атрымаецца наладзіць gtb2260vk з дапамогай гэтай сістэмы вы innalso помнік... gi? спрабаваў, падніміце геаметрыі, каб прымусіць яе пайсці пад ціскам і заўважылі, што ў вас есць пік, то ціск падае вельмі моцна, і атрымаеце аўтамабіль, які ? памерла пад фінч? не мае другі пік і на гэты раз гасіць трохі, і ціск падае менш, але і атрымаеце аўтамабіль, які scpinge ад сабак да тых часу, пакуль ціск не будзе? пастаянна...
Я ведаю, што не ? аперацыя проста тое, што я сказаў, але з некаторых машын і некаторых турбін вялікага памеру ? адзіны шлях...

cicciogsr
03-06-2013, 09:59
На патрыманыя аўтамабілі ў гонках на паскарэнне выключаюць l электроніка і рэгулююць усе ўручную

carmageddon
03-06-2013, 11:01
у спаборніцтвах трафей монабрэндавых l электронікі ? арыгінальны і выдаляюцца ўсе стратэгіі, залежныя ад нормаў па барацьбе з забруджваннем або абмежаванні для вытворчасці магутнасці, але потым усе-электроніка арыгінальныя.

cicciogsr
03-06-2013, 11:51
Наладзіць турба адрозніваецца ад крычы, сара вельмі цяжка, я, каб пазбегнуць праблем, я абраў для механічнай налады з кранам, і г.д...

carmageddon
03-06-2013, 12:06
я ведаю, што ? адказ зніжкай, а ? цяжка толькі для тых, хто не мае веды, каб зрабіць там?....l альтэрнатывай ўстаноўкі механікі ? альтэрнатыва паездцы на

SandroMarciano
03-06-2013, 12:10
Наладзіць турба адрозніваецца ад крычы, сара вельмі цяжка, я, каб пазбегнуць праблем, я абраў для механічнай налады з кранам, і г.д...

калі вы паглядзіце ў маім першым паведамленні на гэтую тэму я напісаў менавіта тое, што і нават для тых, хто мае веды па гэтым пытанні, неабходна некалькі спроб, каб зрабіць змянянай геаметрыяй і PID.

cicciogsr
03-06-2013, 12:21
[QUOTE=carmageddon;46813]я ведаю, што ? адказ зніжкай, а ? цяжка толькі для тых, хто не мае веды, каб зрабіць там?....l альтэрнатывай ўстаноўкі механікі ? альтэрнатыва

Адказ вельмі са зніжкай, веды есць, але без доказаў на паперы, не думаю, што нам удасца, сандра я згодны на вашы цяжкасці? мне цяжка думаць, адключыць кантролер...

мегамозг
03-06-2013, 16:02
трэба паглядзець, на колькі абаротаў робіць d?, чаму? калі адбываецца 4000rpm не змяняецца нічога, а калі яго d? на 1800rpm вы ўваходзіце ў рост, і ? вельмі шкодна для турбіны...

Значыць, вы ўваходзіце ў рост? І, як па мне, я не разумею?

SandroMarciano
03-06-2013, 16:23
цытую з вікіпедыі

"... абмежаванне па хуткасці? максімальная ? ўсталеўваю з таго, што калі на выхадзе з лапатак дасягаецца хуткасць? sonica, мы апыняемся тварам да сцяны гуку (або конус Маха), г. зн хвалі ціску, што робіць s? паток вадкасці апынецца больш? або менш перарывістай. Ен кажа, што кампрэсар дасягнуты мяжа накачкі (або surge limit або surge flow на англійскай мове). У disequilibratura відавочнай крыльчаткі адбываецца менавіта ад таго, што ціск на савок, не ? раўнамернае..."

каб прызнаць яго шукае які-то відэа на youtube, тыя, якія вы знойдзеце крайніх выпадках, калі вы набліжаецеся або пераходзіць трохі ў рост вы не тыя эфекты, і вы не будзеце чуць яго, вы разумееце, чаму? турбіна-то? балансаваць ў самыя кароткія тэрміны. Каб пазбегнуць гэтага, вы павінны studiarti добра compressor map турбіны, што горы, але рэдка знаходзяць...

мегамозг
03-06-2013, 16:46
цытую з вікіпедыі

"... абмежаванне па хуткасці? максімальная ? ўсталеўваю з таго, што калі на выхадзе з лапатак дасягаецца хуткасць? sonica, мы апыняемся тварам да сцяны гуку (або конус Маха), г. зн хвалі ціску, што робіць s? паток вадкасці апынецца больш? або менш перарывістай. Ен кажа, што кампрэсар дасягнуты мяжа накачкі (або surge limit або surge flow на англійскай мове). У disequilibratura відавочнай крыльчаткі адбываецца менавіта ад таго, што ціск на савок, не ? раўнамернае..."

каб прызнаць яго шукае які-то відэа на youtube, тыя, якія вы знойдзеце крайніх выпадках, калі вы набліжаецеся або пераходзіць трохі ў рост вы не тыя эфекты, і вы не будзеце чуць яго, вы разумееце, чаму? турбіна-то? балансаваць ў самыя кароткія тэрміны. Каб пазбегнуць гэтага, вы павінны studiarti добра compressor map турбіны, што горы, але рэдка знаходзяць...

Garazie тысячу!
Што-то тыпу гэтага? Але, як паведамляецца, на картах? :rolleyes:
Я думаю, што мы хочам навыкаў і даследаванні за пэўны ****лло не ? што для простых аматараў...
Замест choke line, што азначае?

SandroMarciano
03-06-2013, 16:56
Garazie тысячу!
Што-то тыпу гэтага? Але, як паведамляецца, на картах? :rolleyes:
Я думаю, што мы хочам навыкаў і даследаванні за пэўны ****лло не ? што для простых аматараў...
Замест choke line, што азначае?

вы, як у гэтай публікацыі, chocke груба ставіцца да мяжа турбіны, на турбокомпрессоры аўтамабільныя, узнікае на высокіх абарачэннях і дасягаецца той парог хуткасці? вала турбіны пу? ўзрасце, а ціск наддува солі мала. ? гэта ? менш небяспечным, чым рост, хоць і значна павялічвае знос.

Ужо
14-08-2013, 17:13
Вы падкажыце, а на карту вось, Як я ўжо казаў у мяне скокі ціску да 1,7 бар. Трохі шмат. Я мод карту vgt і цяпер я лічу, што прэс з шыпамі 1,55 бар і 1,4 бар канстанты. Я заўважыў? што-ы? ен набірае абароты і менш дызельнага паліва, ўпырсквае. Па карце мы 100mm3 тэарэтычна да 4500rpm, як устаноўлена ў абмежавальнікі. Будзе? які-то іншы абмежавальнік. Парады?

мегамозг
14-08-2013, 17:38
Што вы зрабілі менавіта для рэгулявання vnt? Для абмежавання дызель ў вас рэгулюецца карты лямбда новы stekio?

SandroMarciano
14-08-2013, 18:57
Вы падкажыце, а на карту вось, Як я ўжо казаў у мяне скокі ціску да 1,7 бар. Трохі шмат. Я мод карту vgt і цяпер я лічу, што прэс з шыпамі 1,55 бар і 1,4 бар канстанты. Я заўважыў? што-ы? ен набірае абароты і менш дызельнага паліва, ўпырсквае. Па карце мы 100mm3 тэарэтычна да 4500rpm, як устаноўлена ў абмежавальнікі. Будзе? які-то іншы абмежавальнік. Парады?
я мяркую, што вы звярніце ўвагу, як змяняецца ціск turbo у залежнасці ад абарачэнняў. Карты лямбда робяць астатнія...

cdauria
31-08-2013, 11:46
я чуў гэтыя абмежавальнікі, але мы дарэмна шукае, а я..

ducati83
11-02-2014, 23:18
гэты пост ? вельмі-вельмі павучальна....нарэшце, што-то на час overboost я зразумеў....сее-што, што? я не змог знайсці....- каштоўнасці пераўтварэнні, каб на самой справе зразумець значэння карты vgt што яны паказваюць....павінен быць кут нахілу лапатак....але гэтыя тое, да чаго ставяцца?

Ужо
11-02-2014, 23:59
Калі адкрыць карту vgt з тытанам, дае значэнне ў працэнтах, чым у дыягностыцы знаходзіцеся з адкрыцця клапана. Некаторыя дыягназы называюць адкрыцце клапана турба, іншыя адкрыцця клапана overboost і інш.... Не ? іншы, што адкрыцце giometria зменнай, а затым па перепускной

ducati83
12-02-2014, 16:12
ок, вы мяне выяўлены....і мне паказвае 75% на халастым ходзе рухавіка....
такім чынам, мы бачым, калі я правільна зразумеў.....мінімум, відавочна, адкрытыя, чаму? на нізкіх абарачэннях служыць не ціск турбіны,а затым паскараецца па меры таго, каб падняць ціск, зачыняецца да максімальнага значэння, названыя ў карту, а затым паўторна адкрыць пасля кручэння, павялічваюць, а не вы ? pi? мае патрэбу? ціску, як паказана заўседы ў карту;
цяпер, калі я захачу працаваць, каб мець больш цягі ўніз, а таксама ціск турбо я мог бы працаваць нават на час overboost і, магчыма, працягнення гэтага перыяду, каб мець больш і лепш працягнуць? вядома, заўседы ўсе зроблена з веданнем справы....

jacktheripper2
05-04-2014, 03:41
ок, вы мяне выяўлены....і мне паказвае 75% на халастым ходзе рухавіка....
такім чынам, мы бачым, калі я правільна зразумеў.....мінімум, відавочна, адкрытыя, чаму? на нізкіх абарачэннях служыць не ціск турбіны,а затым паскараецца па меры таго, каб падняць ціск, зачыняецца да максімальнага значэння, названыя ў карту, а затым паўторна адкрыць пасля кручэння, павялічваюць, а не вы ? pi? мае патрэбу? ціску, як паказана заўседы ў карту;
цяпер, калі я захачу працаваць, каб мець больш цягі ўніз, а таксама ціск турбо я мог бы працаваць нават на час overboost і, магчыма, працягнення гэтага перыяду, каб мець больш і лепш працягнуць? вядома, заўседы ўсе зроблена з веданнем справы....

Няма значэння-у % закрыцця ў vgt. Затым да мінімуму sar? зачынены на 75%. На нізкіх абарачэннях выхлапных газаў ніжэй, а, такім чынам, трэба трымаць геаметрыя-й? закрыта, каб прымусіць яе ісці ў ціск.
Аднак на аўтамабілі, акцыі 100mm3 не іх можна ўводзіць да 4500 абаротаў, шмат і аўтамабіль fumerebbe, як цягнік. На мой погляд, з першапачаткова turbo-гэта занадта шмат, нават на нізкіх абарачэннях, я не іду за 90mm3 з turbo stock, што gi? яны пі? чым дастаткова, каб рабіць прыгожыя рэзюмэ, калі ўсе працуе ? адкалібраваць добра.