КПК

Перегляд Повної Версії : Відмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

bravosport150
08-05-2013, 20:20
Хлопці, у мене FIAT BRAVO SPORT 150CV НЕМАЄ DPF з водостічна труба.
Поясню: стілець зробити один, що робить rimappature, карту для моєї машини, прийшов із завантаженням? карту на моїй машині, і як тільки завантажується карта, ми в машину і перед прискореної глибокої 4-ї передач, і? у разі відмови двигуна, fiat ecu scan дав помилку на насос високого тиску (P0091), то зареєстрований я встаю трішки обмежувач на рейку від 4% до 5%, riprovammo і не дав пі? помилки, тому я заплатив йому ? пішов.
Ось після всього одного місяця ? повторно, прискорення я від несправності двигуна, я заходив на 120 км/год на шостій передачі на 2100rpm приблизно, я почав прискорюватися глибоко, щоб зробити обгін і bhammm помилка і машина завод не підштовхує-й? як слід, і йде відмова....я приїхав на кілька хвилин, а потім я ділю і знову йде добре....
Помилка ? у P0091 - Тиск палива (регулятор Входу насоса високого тиску).

Через деякий час він ricontattai, і я reimpost? тиск в магістралі rail спочатку так 1600, я знову відчув машину і на третій передачі affondai прискорювача, і тільки на початку? натиснути ось повторитися-відмова двигуна.
Ось тренер мені сказав, що він може залежати від насоса, від датчика високого тиску на насос або від датчика rail, той озброєний терпінням я купив датчик rail оригінальний регулятор високого тиску на насос і я замінив їх обидва, але думаю, що....ви ? повторно та ж помилка.

Я зв'язався з моїм хорошим другом, і він мені зробив карту, що я завантажений, а ви ? повторно помилка знову.

Я заявляю, що тренер попросив мало, cio? до 20 або 25Cv і що автомобіль я consumasse менш ходою тихою.

Ось тепер хотілося б зрозуміти, що може бути в реальності? питання карту чи механіка?
Я додаю деякі карти (в доповнення до оригіналу), які я завантажив, і що у мене є-відмова. Тільки сьогодні мій друг зробив мене ще одна карта (6, які ви знайдете в архіві, який додаю) розділ rail встановлений оригінальний і сказав мені, щоб спробувати.

Для тих, хто хоче знаходити карти я послав в лічку, що я даю вам пароль від архіву

__________________________________________________ ________________________________________________

Хлопці, нарешті, сьогодні вдалося зробити діагностику включити, я маючи ноутбук і мені вдалося виштовхнути відмова, як ви бачите на графіку, відповідає кожен пік кількості? дизель запитом (діаграма внизу), відкриття регулятора тиск знижує (графік вище), я контуром червоного, де ви ? перевірка несправності, насправді, як бачите, регулятор тиску ? пішов до нуля....в попередніх випадках, як я говорив, він опускав, але не ? прибув до нуля.
Я також помітив, що відкриття регулятора тиску не перевищує 48,92%, але як ви думаєте ? нормально? Cio? цей регулятор повинен одержати 100%, або максимум отримаєте 50%?

Що капуста пу? бути по-вашому....це зводить мене з розуму це діло. Це як якщо б, коли вимагає-й? дизель або тиску, або, як ви це визначте, регулятор знижує до нуля в деяких випадках і змусити мене піти машина в recovery! sad.gif

Інше, що я помітив ? тиск дизельного палива вимірюється завжди перевищує ту мета, задана карта, cio? якщо карта максимальний тиск має бути 1664bar я побачив, що виміряна приходило навіть у 1687bar, cos? як ви можете бачити на максимальні і мінімальні значення ліворуч зображення. Обмежувач на цій карті? ? було поставлено також 1664bar cos? як максимальний тиск, але в реальності? не відбувалося нічого....Якщо для? зверніть увагу на те місце, де я отримав відмову, тиск палива вимірюється ? залишилися-й? низький для цієї мети....

http://img541.imageshack.us/img541/3858/rec2bist.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/541/rec2bist.jpg/)

http://img248.imageshack.us/img248/2382/errore271212.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/248/errore271212.jpg/)

Хлопці, що і як я можу вирішити? Було б більше? показано довести машину pompista?
Заздалегідь дякую :)

bravosport150
08-05-2013, 20:22
Мене gi? відповів в попередніх іграх серії, в іншому місці? сьогодні мені ? прийшли ці сумніви:
і якщо б він був винен якийсь форсунки?

Я зробив ці тести з нерухомій машині на нейтралі, екран ? зроблено з двигуном, як мінімум, в той час як другий екран з двигуном народився близько 1650 обертів.

Що ви думаєте про тих виправлення, які робите?

http://img40.imageshack.us/img40/50/iniettori.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/40/iniettori.jpg/)

http://img11.imageshack.us/img11/391/iniettori2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/iniettori2.jpg/)

Хтось із вас ? успіх?

прогрес
08-05-2013, 22:39
привіт по-перше, щоб убити тебе сумніви, якщо проблема в карті, за що прощати файл орі, а потім riprovi, якщо він повинен йти погано, то проблема і механічних/чайник якби це було навпаки, проблема полягає в карту,і тут вступають в гру гуру карт, які після того, як розмістив файл mod скажуть або порадять, де проблема і як її вирішити

legendaryslave
08-05-2013, 23:01
треба робити, що контролювати тиск obbiettiva і чим вимірюється, а також низька так подивитися, що не вистачає ps карту ori відбувається те ж саме

msport (exil77grande)
08-05-2013, 23:09
буду вдячний, якщо можете, що inserissi файли орі і мод без абонемента,якщо вам потрібна порада, ми тут, але з абонемента не має сенсу.

blackwolf76
08-05-2013, 23:40
Я ? capitanto кілька разів, що ті й зробили, що типу проблема, на прискорення, на максимальну і випадкових, або вимикається, або переходить в захист, а потім залишити, як ніби нічого не сталося.
В цьому випадку, що ідеально зробити ? що завантажити карту орі тільки defap, враховуючи, що в даний час не ви-й?, потім riprovi, якщо проблема повториться. У разі, якщо ricapitare виключити проблеми відображення, то ви повинні відремонтувати або замінити насос високого тиску, який на 99% ? злочинець, враховуючи, що ви вже замінений регулятор тиску (в залежності від поломки), і можна було risparmiarti датчик, який не ламається майже ніколи.

bravosport150
09-05-2013, 08:49
хлопці з мапу золотих, я не ? здавалося, що вдається, але знову ж пу? бути, що, будучи спочатку chiss? яке умова повинен з'явитися звернутися? не відмова, boooo
Хлопці, додаю файли карт без пароля.

Що ви думаєте про цих виправлень на инжекторах?

bravosport150
09-05-2013, 08:53
треба робити, що контролювати тиск obbiettiva і чим вимірюється, а також низька так подивитися, що не вистачає ps карту ori відбувається те ж саме

цей тест я зробив і ви бачите на першій картинці, що я розмістив вище (з графіка), де відображається тиск дизельного палива мета і вимірюється, Коли premevo чим вимірюється виходив трохи за межі цієї мети, іт-директор? у цій карті цією метою було 1664bar і я могла 1687bar, cos? як ви помітили, ліворуч від зображення, тому, трохи похибка є, але я думаю, що може бути нормально, правда?

legendaryslave
09-05-2013, 09:19
цей тест я зробив і ви бачите на першій картинці, що я розмістив вище (з графіка), де відображається тиск дизельного палива мета і вимірюється, Коли premevo чим вимірюється виходив трохи за межі цієї мети, іт-директор? у цій карті цією метою було 1664bar і я могла 1687bar, cos? як ви помітили, ліворуч від зображення, тому, трохи похибка є, але я думаю, що може бути нормально, правда?
не бачив, ну все одно сходить всмоктуючий в баку і якщо подивитися ? забиті брудом, потрібно escudere падіння в низьке, контролюючи тиск , після того як ви переконалися, що в ланцюзі ? все ок" очі на valvolina на фільтр", однак, відомо, що в момент, коли стрибає фурі помилка, не вистачає 300 мілібар ти не підеш, є внутрішніми клапанами, насоса, які не тримають більше тиск

bravosport150
09-05-2013, 09:35
ок, в ці дні зміниться? фільтр дизельного палива та клієнтського доступу rpc? що насос в баку чистий.
Ви в даний момент несправності не вистачає тиску, але саме дивне ? що не завжди робить, насправді, якщо подивитися графіка у періоди, що передують тих тисках, сказав він, досягнуті спокійно, як ніколи? Ви повинні робити це завжди, не вистачає тиску?

motorsport
09-05-2013, 10:13
привіт,pompista, безумовно, знайти дефект,проблема в механічної частини!!

bravosport150
09-05-2013, 10:51
ви прямо зараз я повинен спробувати карту, то курс дизельного фільтра і чистити насос низького тиску в баку, а потім, якщо все ще триває права від pompista.

Хлопці, що ви думаєте про тих, виправлення, зроблені від форсунок? Може центрувати інжекторів?

msport (exil77grande)
09-05-2013, 12:07
я проаналізував деякі карти від вас, то пишіть, мені здається, що є 2 різних руках, але ті, що я бачив, навіть якщо не всі, можливо, не найкращі, але я не вірю, не можуть дати вам проблеми, то з моєї точки зору, тест карту з тиску в рампі орі, і якщо він як і раніше робить mettigli файл грі та двері з pompista.

bravosport150
09-05-2013, 12:19
є 3 різних руках....але все дав мені проблеми! :(

Хлопці, що ви думаєте про тих, виправлення, зроблені від форсунок? Може центрувати інжекторів?

SandroMarciano
09-05-2013, 16:41
коли корекція йде вище 2мм^3/i, звичайно ж, не добре, подивіться, як виправляє холодної, як тільки горить, але спочатку перевірте справність системи з точки зору насоса. те, інжекторів у всякому випадку ? другорядним, але ****лло не виходить відправити в несправності машини.

bravosport150
09-05-2013, 17:00
ах ок, але як завжди, як мінімум, я цих значень, а якщо я прискорюю хід, і я приблизно 1600giri (на другій картинці), значення змінюються і знижують?

SandroMarciano
09-05-2013, 17:16
на це питання ми могли б хотіти де-сторінкової пост, щоб відповісти... грубо, залежить від гідродинамічного дизельного палива, що розпилюється, що, в свою чергу, залежить від тиску, втрати тиску різних, що ви можете мати різних страв і fequenze по-різному.

bravosport150
10-05-2013, 09:02
Хлопці я хочу купити це добавка від Bardahl http://www.bardahl.it/lubrificanti_additivi/olio_motore/auto/additivi_motore_auto/additivi_diesel/pulitore_iniettori_diesel.html#2 але як ви думаєте, як я повинен його використовувати?
По інструкції каже, що його в баку близько 20 літрів дизельного палива, у той час як я на свою стару машину, маючи дизельного фільтра з отвором вище, то витекло всередині фільтра дизель новий, наповнюючи її clearer, montavo фільтр, в той час як на фільтр, моє Браво не з'? отвір у арго, де ви можете залити очищувач, але є дві звичайні пробірки.
Ви мені порадите?

blackwolf76
10-05-2013, 09:18
Щоб не витрачати гроші, в добавок і відремонтувати насос rail.

bravosport150
10-05-2013, 09:29
так, ви праві, але так як sedo просторий фільтр я в першу віднесіть її в pompista, я хотів би використовувати цей очищувач для інжекторів ;)

SandroMarciano
10-05-2013, 09:45
форсунки не брудні, але starati, і це часто відбувається, коли ви поклали бензину в баку.

alfajtd
10-05-2013, 10:35
форсунки не брудні, але starati, і це часто відбувається, коли ви поклали бензину в баку.

якщо ви покладете бензин в бак не starano, остаточно псуються, ризикуючи, що потім ви не покладете на мотоциклі..
ми повинні негайно забезпечити перегляд приймаючи їх від pompista, що valuter? пошкоджень... не виключається також насос HP зруйнована..

bravosport150
10-05-2013, 10:45
azzz я ніколи не маси бензин, але я знаю, що деякі просто для очищення форсунок на повному ставлять 10€, бензин, quiandi у цей момент вони не праві, кремезний правильно?
Вибачте, але цих прибиральників bardahl роблять добре чи погано?

alfajtd
10-05-2013, 10:56
azzz я ніколи не маси бензин, але я знаю, що деякі просто для очищення форсунок на повному ставлять 10€, бензин, quiandi у цей момент вони не праві, кремезний правильно?
Вибачте, але цих прибиральників bardahl роблять добре чи погано?

? щось не так зробити....
? на самому-різному, що йти бензин помиляюся....

для очищення форсунок-це і двері в майстерню і з допомогою спеціалізованого пристрою без демонтажу форсунок
вам роблять чистку, в той час як двигун працює на холостому ходу...

я на моєму я роблю це кожні 2 року або коли я помічаю, що не працює чисто... різницю відчуває... не використовувати присадки в середині...
і все з однієї азс, крім як у виняткових випадках...

bravosport150
10-05-2013, 11:01
ах ось, я зрозумів, як робиться ця чистка без зняття форсунок?
Але вас це робити в день?

alfajtd
10-05-2013, 11:16
ах ось, я зрозумів, як робиться ця чистка без зняття форсунок?
Але вас це робити в день?

Мені роблять з інструментом wins, близько години..
Вони нападають на напірній лінії...

bravosport150
10-05-2013, 11:24
ах, ось, добре б знати.

tt225
10-05-2013, 12:30
Мені роблять з інструментом wins, близько години..
Вони нападають на напірній лінії...

Я підтверджую, працює добре

bravosport150
10-05-2013, 15:46

хлопці, питання, якщо в ФЕС я місце дії, де він говорить: заміна ебу і форсунки, що робити?
Чому? сьогодні я намагався, але після першого проходження я скасував...що може статися?

blackwolf76
10-05-2013, 23:11

хлопці, питання, якщо в ФЕС я місце дії, де він говорить: заміна ебу і форсунки, що робити?
Чому? сьогодні я намагався, але після першого проходження я скасував...що може статися?

Я не думаю, не сталося нічого серйозного... може бути, змушує адаптації poratta, але впевнений, не вирішуйте нічого, якщо проблему ? в ****llo механік.

rego88
11-05-2013, 03:03

привіт.... де ви знаходитесь? я вирішив проблему минулого тижня на 159, мав мапу незначно, і, як гинув зак... проблема виявилося.... де ти?? ми хочемо розібрати насос dell високого тиску.... а що стосується виправлення форсунок на 90% вирішити шляхом додавання присадки для інжекторів і з скинути налаштування autoadattativi всередині ебу двигуна.....

bravosport150
11-05-2013, 09:48
я апулії, а ти?
я не розумію, що означає ця фраза: ми хочемо розібрати насос dell високого тиску

rego88
11-05-2013, 11:47
проблема полягає в насос високого тиску.... слід розібрати і зробити її побачити pompista браво... ви вирішує проблему.... але, щоб повернути насос до школи треба зняти з машини, я в марці.... трохи lontanucci!!

paolo159
11-05-2013, 15:09
Ви irregolarita до мінімуму? Якщо ви гарячий або холодний?
На жаль, я не можу бачити ще вкладення...маючи карту, щоб я міг дати руку на... 2мм виправлення сенсі, а може бути щось розглянути на карті.
якщо ви можете вислати мені карту в pvt даю йому подивитися...я вже було ж проблема і в мене вирішена, то спроба не катування

msport (exil77grande)
11-05-2013, 15:20
Ви irregolarita до мінімуму? Якщо ви гарячий або холодний?
На жаль, я не можу бачити ще вкладення...маючи карту, щоб я міг дати руку на... 2мм виправлення сенсі, а може бути щось розглянути на карті.
якщо ви можете вислати мені карту в pvt даю йому подивитися...я вже було ж проблема і в мене вирішена, то спроба не катування

дякуємо за вашу відвертість", але якщо ти читав правила, ти знаєш, що не може відправити файл в лічку.

bravosport150
11-05-2013, 16:17
хлопці, тут є два течії думки, хто говорить, що залежить від карти і той, хто говорить, що ? насос високого тиску, зараз намагаюся нову карту...подивимося, як піде, і я дам вам знати.

paolo159
11-05-2013, 17:28
*msport:
вибачте, але я не знав, не міг попросити файли...я не читав добре постановою очевидно..
Спасибі за інформацію в будь-якому разі :-)

*bravosport150: я вам спочатку привести свій автомобіль від pompista, з якого ви проводите, безумовно, я постараюся, щоб завантажити карту орі і переконайтеся, що несправність не виникає cos? ви можете зрозуміти, де проблема... не спробувати інші карти мод, який не має сенсу в цьому випадку.
Якщо з орі машина в порядку, можна виключити проблеми з насосом і шукати аномалії на карті.

carmageddon
11-05-2013, 17:49
якщо машина в порядку з оригінального файлу, не завжди означає, що проблема була розв'язана з файлу змінений, або, вірніше, змінений файл може заподіяти l помилка, але просто тому, що? якийсь орган або датчик в кінці життя.

bravosport150
11-05-2013, 18:55

paolo159
11-05-2013, 20:32
*carmageddon: ви праві, але ви повинні отримати виняток, тому, на мій погляд пристойно від того, що пі? простий, а потім повернувши карту орі, то ви пу? подальшої перевірки..

*bravosport150: зробіть хороший аналіз вихідній карті і зробіть логи даних, ви побачите, що якщо насправді c'? щось не так в механіці, ми бачимо,...коли факти, логи, пошти, а також графіки так, як ви робили на початку посту, подивіться, може бути, грати в такій же ситуації, в якій виявилося проблемою.
Потім хороший фільтр для очищення дизельного палива, безумовно, боляче не робить ;-)

bravosport150
11-05-2013, 21:05
немає фільтр дизель повинен змінити, я беру новий UFI ;)

motorsport
11-05-2013, 22:41
якщо ви можете робити всі тести з фільтром і карту і не вирішите, якщо вам потрібно відремонтувати насос hp, дайте мені знати, чи є в наявності!! :)

bravosport150
11-05-2013, 22:49
ви, але я бачу, що ви знаходитеся в регіоні :(

motorsport
11-05-2013, 22:58
Яка проблема???? тому зняти насос з вашого механіка і відправити...думаю скромну ціну варто,валюти, а потім, я знаю,....

bravosport150
11-05-2013, 23:10

Потім я повинен заплатити тобі, що механік, щоб розібрати і зібрати, в цей момент я волів би робити людина.
Але ви, ви потрапите на інших авто з таким же помилки і проблеми, і було що-то в насосі високого тиску, що не так?

paolo159
12-05-2013, 00:57
bravosport150, де ти?

bravosport150
12-05-2013, 08:07
я апулії

carmageddon
12-05-2013, 09:00
так, але що б надто багато часу, і я не я

зробити діагностику або знайти рішення через інтернет, не ? ніколи не легко, якщо не неможливо, незважаючи на всі ingegnino різні варіанти.
факт ? що ? необхідно мати автомобіль, щоб відвідати пізнання, знання і терпіння...відповідь, який ви написали вище ? жанр risporta, що не слід коли-небудь написаних, чому? я відповім cos? : ми бачимо, коли ти пішки або вам втомився дефекту, і якщо ви не знайдете час, щоб взяти її, хто знає, що робити!!!!

кожен запит має свій власний час роботи, швидкі речі і відразу ж всі ви можете зробити, тільки якщо ви знаєте їх...не в образу, так!

bravosport150
12-05-2013, 09:38

danny677
14-05-2013, 12:18
Вибачте, але ваш-браво, насос підкачки палива є ? якщо ви, може бути, просто вона не приносить досить дизельного палива в основний насос, змушуючи його йти в замок, як тільки запит нафта ? висока.. я випадково кілька common rail cos

bravosport150
14-05-2013, 12:27
ви маєте на увазі насос в баку?

danny677
14-05-2013, 12:42
ви , може бути spompa

bravosport150
14-05-2013, 13:24
але з multiecuscan я можу зробити тест/тест/діагностика включити, щоб побачити, якщо він працює, як насос в баку?

danny677
14-05-2013, 13:55
сталевий алхімік я не вірю, але examiner fiat, безумовно.

paolo159
14-05-2013, 14:17
ви навіть multiecuscan, подивіться в розділі приводи (F6) - fuel pump relay.

для того, щоб тест утримуйте auto не горить, і в тихому місці, скільки включенні насоса необхідно відчувати кт-реле і свого роду легкий свист, якщо насос працює

danny677
14-05-2013, 14:54
Ок, але відхилення тиску в бар ( зазвичай 3 мінімум ) тобі це говорить ? Очевидно, що on/off, навіть без діагностики перевірте це - на додаток до того, що якщо офф не піде прямо на мотоциклі :)

bravosport150
14-05-2013, 16:52
ви тест вкл/викл я вже? зробив, і відчуває, працює, але я цікаво, якщо ви могли б зробити діагностику активного тиску насоса, бака...ви можете? робити з МНС?

прогрес
14-05-2013, 19:10
щоб подивитися тиск заглибного насоса потрібно з'єднувати манометр на труби, на в'їзді фільтра дизельного палива, можливо, від ревізора і multiecuscan подивитися тільки високий тиск як параметр

bravosport150
14-05-2013, 19:44
ах, ось зараз ? зрозуміло.

danny677
15-05-2013, 11:03
Додам, що, якщо ви принаймні 3 бар ви можете гарантувати, дизельне паливо, необхідне насос rail головна зазначено не знали, як вище, щоб підштовхнути його до форсунок і дати їм правильну сферу.

bravosport150
15-05-2013, 13:13
але насос в баку, як тільки машина ? горить завжди тримає постійний тиск 3bar або у відповідності з запитом насоса високого тиску, вона можна правило який тиск підштовхнути дизельного палива?

danny677
15-05-2013, 13:28
що і постійно , надлишок очевидно, вона повертається в бак

bravosport150
15-05-2013, 13:32
ок, тоді просто встановіть манометр, включити машину і також зупиняється в натовпі, побачити, якщо манометр я забив 3bar константи, якщо він робить це означає, що насос в баку ? виключити, вірно?

danny677
15-05-2013, 14:08
точно, але від якоїсь прискорений, якщо тиск опуститься помітно це означає, що витрата той насос, він має дуже мало.

bravosport150
15-05-2013, 14:09
гаразд з цим впоратися? це випробування...

ecucilacunta
15-05-2013, 14:24
Я вам раджу зробити тест з манометром і на дорозі.

bravosport150
15-05-2013, 15:19
але чому? може змінюватися, навіть у розгоні?

paolo159
15-05-2013, 19:36
чому? у прискорення потрібна велика кількість? палива, і якщо насос не в змозі компенсувати запитом prex caler

bravosport150
15-05-2013, 19:55
але ви сказали, що він божевільний, що це прискорення насос в баку постійний тиск 3bar, тому на даному етапі, не ? правда, чи що ? постійним, а змінюється у відповідності з вимогами акселератора?

mariodarkblue
15-05-2013, 22:38
тобі сказали погано, тиск насосу в баку ? ЗАВЖДИ 3 бар...потім ? насос hp, який піднімає тиск у відповідності з запитом dle двигун!

bravosport150
15-05-2013, 23:25
тоді мені сказали те ж саме, що говорите ви, cio? тиск насоса в баку ? завжди 3 бар константи....правильно?

blackwolf76
15-05-2013, 23:52
Я знаю, що тут ви пишете дуже багато, і ви concluede мало.:cool:

Якщо ви не почнете робити якісь випробування і не вийти, навіть, чому? 100 людей кажуть, що вони 100 різних речей. Ви повинні почати з однієї сторони і йти вперед...

motorsport
16-05-2013, 00:35
Я знаю, що тут ви пишете дуже багато, і ви concluede мало.:cool:

Якщо ви не почнете робити якісь випробування і не вийти, навіть, чому? 100 людей кажуть, що вони 100 різних речей. Ви повинні почати з однієї сторони і йти вперед...

я також знаю,..... він робить все, диму і вогню не "не слухайте l один" хоче свій шматок пирога і з'їсти його!!

bravosport150
16-05-2013, 08:55
щоб зробити висновок, я повинен знайти час. Gi? у ці вихідні зміниться? фільтр дизельного палива і вихованням? добавка, то план слід вчинити з іншими доказами.
Те, що не ви ? воно трапляється ? якщо насос в баку має завжди постійний тиск 3 бар або при збільшенні акселератора, крім насоса HP також насос, в баку підвищується тиск?

msport (exil77grande)
16-05-2013, 09:04
ми говоримо, що пост не має сенсу продовжувати, якщо раніше ви не робите фізичні випробування, в іншому випадку я змушений закрити, так як ми 8 сторінок і все ще не зробив нічого, якщо не писати-писати і писати, то люди втомилися і хочуть більше втрутитися, щоб допомогти вам.

mariodarkblue
22-05-2013, 19:54
Хлопці...підкажіть, а...загальна проблема, навіть для мого "браво" ...я написав карту (досі я тільки з egr закритий)...зіставляється залишивши rail ОРИГІНАЛЬНИЙ...факти часів 100mm3...accelero 4..кт...пошкодження...діагноз ?P0091...проклята насос..або форсунки...я не пробував робити діагностику в управлінні...з prex об'єктивної і prex вимірюється...але я боюся, gi? для насоса і форсунок перевірити ...(навіть гк? у prail ? ori, ймовірно, з часом, більш довгі не ce afa тримати...)...

oakley1
22-05-2013, 20:24
Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)

mariodarkblue
22-05-2013, 20:56
Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)

та я боюся, що ви злочинець-ви, знаєте..., xk? у prex rail ? власний оригінальний..., ймовірно, не може стояти за часи...датчик зауважує невідповідність між метою/вимірюється...і йде у відмову...

oakley1
22-05-2013, 21:07
У 159, про яку я говорив господар сказав мені, що насос всередині було досить зруйнована. Подивитися трохи

bravosport150
23-05-2013, 11:08
Хлопці...підкажіть, а...загальна проблема, навіть для мого "браво" ...я написав карту (досі я тільки з egr закритий)...зіставляється залишивши rail ОРИГІНАЛЬНИЙ...факти часів 100mm3...accelero 4..кт...пошкодження...діагноз ?P0091...проклята насос..або форсунки...я не пробував робити діагностику в управлінні...з prex об'єктивної і prex вимірюється...але я боюся, gi? для насоса і форсунок перевірити ...(навіть гк? у prail ? ori, ймовірно, з часом, більш довгі не ce afa тримати...)...

але з оригінальною картою у вас відмова?

обличчя зі шрамом
23-05-2013, 12:47
спробуйте поставити на карту prex rail оригінальний і піднімається однаково обмежувач тиску і подивитися, що відбувається....
я на двох bravo 1.9 120cv я вирішив.

mariodarkblue
23-05-2013, 15:27
То..доведено карту орі..дефект nonsi представляє...а карту ke я надів на тиску в рампі оригінал...тільки часу, обчислені для 100mm3...

bravosport150
23-05-2013, 15:33
мені зі старої карті, що у мене, навіть з тиском оригінальний і обмежувачами встань, я для мене-відмова!

oakley1
23-05-2013, 15:35
Я вважаю, що з ци 100mm3 запит більше, то насос повинен працювати трохи більше?... Однак проблема c'? ? я думаю, ви presenter? навіть карту ori рано чи пізно

обличчя зі шрамом
23-05-2013, 16:44
якщо при всьому ori виникає дефект, як вам пропонували інші візьміть його з pompista і ви побачите, що ? що-ї? просто, навіть якщо є p? боляче,чому? так не вирішити ніколи.

bravosport150
23-05-2013, 18:15
ви пробували міняти карту?

mariodarkblue
23-05-2013, 18:22
Хлопці..марно перемикатися в порожнечу...мапу mod (повторюю rail оригінал, тільки достатньо часу, щоб 100mm3) автомобіль від p0091, з мапу ori помилка не відбувається...
для бути, звичайно, сумніви, що я вісь (насос, що він родом), я повинен зробити журнал у коробці передач з карті мод і записувати час, в якому виникає помилка: тиск об'єктивних і вимірюваних...але вони вже є? впевнений, що вимірюється sar? менше, ніж об'єктив...

bravosport150
23-05-2013, 18:45
однак, якщо ви подивитеся мій перший пост в цій темі, де я вставив зображення графіків факти, мій тиск вимірюється, як правило, була вище, ніж мета, але в момент ушкодження була менше.

mariodarkblue
25-05-2013, 18:41
Ок...проблема завжди присутня...зробив діагностику сьогодні...як з мапу rail оригінал і тільки час, обчислені для 100mm3, що карту rail moddata з вр 100mm3...помилка з'? і завжди..., і ви переконаєтеся, що prex вимірюється не досягає мети...в тиждень, спробує? в обхід фільтра дизель...виміряти тиск низький...і ми бачимо..

bravosport150
25-05-2013, 20:37
ах, ок, от, з нетерпінням чекаємо результатів тестування, що зроби ;)

danny677
26-05-2013, 00:39
безумовно, масла не вистачає? перш ніж потрапити в насос високого тиску, як ipotizzavo

mariodarkblue
26-05-2013, 14:58
безумовно, масла не вистачає? перш ніж потрапити в насос високого тиску, як ipotizzavo

вибач...але я не розумію, як ви робите essserne впевнений...може бути навіть де-інжектор, який відмовляється занадто багато...або насос просто не може тримати тиск, необхідне...я думаю, що це неможливо віднести проблему до лінії низького тиску..

danny677
26-05-2013, 15:16
з тих тиск в грі, інжектор неохоче стріляють в двигун без "якщо", але; якщо насос не тримає тиск, намагається компенсувати, як пу? завдяки датчикам, і якщо не виходить, на межі досяжності, ви відправити двигун в глухий кут з оборотів не розмір нетто харчування..

mariodarkblue
31-05-2013, 21:48

danny677
31-05-2013, 22:09
дуже добре!
скільки км пробіг має автомобіль ?

mariodarkblue
31-05-2013, 22:13
92.000 км, оригінальні...тільки, що я переконаний, що старий власник (я на 2?)...він модуль на рейку...я знайшов насправді автомобіль scatalizzata і зчеплення і маховик замінені...

danny677
31-05-2013, 22:28
я б сказав так, 92k км невже мало, щоб покласти ко-унна, насос, рейку, за рідкісним винятком, отже, безпечної формі ce мав. .

у будь-якому випадку зараз ви будете радіти з картою..

motorsport
31-05-2013, 23:11

браво всі один маріо радий, що ви вирішили...;)

blackwolf76
01-06-2013, 00:16
сторінок десять потоків, виявлена проблема з перших тактів, не погано;);)

cma насос rail, так що ви можете? перерва навіть у 10000км, просто клюють трохи дизельного палива забруднений чи насичених водою. На браво 120 я випадково кілька з насосом rail маршрут, навіть у 40/50000 км.

bravosport150
01-06-2013, 11:05
маріо скільки ви витратили приблизно для того щоб відремонтувати насос, і скільки часу ? пішов?

mariodarkblue
01-06-2013, 14:36

tidus1985
02-06-2013, 02:30
bravosport, як вона йде, помилка все одно?

bravosport150
03-06-2013, 09:56
зараз у мене не було помилок, я тестую в спокої ;)

engy
04-06-2013, 14:41
зараз у мене не було помилок, я тестую в спокої ;)
Всім привіт , форум, я engy( autoripatpre pompista common rail) ? я новий передплатник ,я прочитав всі papiello, що ви ? написав !!як правило, для того щоб мати хороший дохід і споживання perffetto , насос hp , і форсунок ,слід rivisionati, принаймні, кожні сто тисяч км , а, особливо, після того, зіставлення!!! що вимагає більше точності і постійним тиском, послуги

mariodarkblue
05-06-2013, 17:18
Привіт engy...не могли б ви пояснити мені, що коригувати насос hp?у pompista, сказав, що він не приніс...крім того, у мене є інжектор, який виправляє більш 2mm3...решта все в 0.3 0.4...коригувати у інжектор?що варто?також в mp

engy
06-06-2013, 10:03
Привіт engy...не могли б ви пояснити мені, що коригувати насос hp?у pompista, сказав, що він не приніс...крім того, у мене є інжектор, який виправляє більш 2mm3...решта все в 0.3 0.4...коригувати у інжектор?що варто?також в mp

привіт, маріо хороший питання, яке ви мені місце!!!! йде перероблений, як і ви, редакція двигуна , йде smondata і перевіряє все під мікроскопом або що-органо -, що вони мають чи малого радіуса або v? змінив або v? revisinato , то інжектор буде майже поза квотою , а потім також контактні форсунок йдуть відновлені ( все ) і все піде, перевірена на школі, де імітують всі випробування, ущільнення корпусу і високий тиск , я сподіваюся, що я був вичерпний

bravosport150
06-06-2013, 17:19
engy, але ви, виявляється, що на вхід насоса високого тиску (де трубки в розетку, яка йде з фільтра дизельного палива), c'? невеликий filtrino?

engy
07-06-2013, 10:19
залежить від насоса, який монтується , то ви postami тип авто і рік fabricazione і номер двигуна , nuro двигуна ereperibile на паспорт або на табличці з алюмінію, який лежить в діапазоні двигуна !!! і я кажу тобі, що насос очищають і, якщо приносить filtrino

bravosport150
07-06-2013, 10:32
зараз я можу сказати вам, що ? fiat bravo 1.9 mjet 150cv Спорт 2008 року!

danny677
07-06-2013, 12:52
Вчора довелося ж проблема на Gpunto 1.3mjet 75cv, був filtrino, що лежить під цим гвинтом 19-21 всі забиті. Ретельно очищені, проблема вирішена..
і думаю, що gi? у pompista говорив ревізії насоса.

bravosport150
07-06-2013, 15:33
денні, але який гвинт ви маєте на увазі? Як ви розпакували ваш filtrino?

на четвертій фотографії ми бачимо роз'єм (з зеленим) трубки, яка йде від фільтра дизельного палива, насос Hp, який я відключив.

http://img268.imageshack.us/img268/8904/20130516205448.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/268/20130516205448.jpg/)

http://img819.imageshack.us/img819/4332/20130516205436.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/819/20130516205436.jpg/)

http://img194.imageshack.us/img194/7581/20130516205502.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/20130516205502.jpg/)

http://img801.imageshack.us/img801/8509/20130516205423.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/20130516205423.jpg/)

danny677
07-06-2013, 16:39

і, між іншим, знаходиться також у верхній частині з приводом від осі розподільного валу

bravosport150
07-06-2013, 16:55
я контуром червоний шланг, що йде від дизельного фільтра для того, щоб що ? те, з кріпленням в розетку на насос:
http://img4.imageshack.us/img4/1313/64018994.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/4/64018994.jpg/)

http://img809.imageshack.us/img809/8958/18645524.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/18645524.jpg/)

http://img713.imageshack.us/img713/4659/46012803.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/713/46012803.jpg/)

engy
07-06-2013, 19:00
я бачив фотографії, тому? я не можу прочитати номер насоса,подивитися, якщо ви можете legerllo, починається з 0445110--- подивитися останні три цифри

danny677
07-06-2013, 21:15
на останній фотографії, на кінець?, до 90 градусів c'? горіх, який, здається, сліпий, може бути те, еквівалент, що містить filtrino

nasone147
07-11-2013, 21:07
шкода, розділ був покинутий,це було б корисно і мені. :(

tidus1985
07-11-2013, 21:29
які проблеми у вас??

nasone147
08-11-2013, 14:03
Привіт]: -) x удачу ? якийсь час ke s не робить-й? я живу, але кілька разів, це помилка ? вишли мені теж!!-.-

tidus1985
08-11-2013, 17:41
тоді багато користувачів, проблему з нової картки, якщо він робить це також оригінальний allore я б сказав, що йде перевірив регулятор тиску і sensopre rail

Чайник
08-11-2013, 18:54
я х-й? очистити насос servatoio і вже трапилося в моєму випадку. я поклав пістолет повітря в трубі, яка знаходиться в двигуні до servatoio повернення, звичайно, після великої, продувається або заново все, і машини летіли і тривав тиждень, потім і в**** але я зрозуміла, що servatoio був сповнений schivezze його чистим, і все ок.

nasone147
08-11-2013, 19:04
тоді багато користувачів, проблему з нової картки, якщо він робить це також оригінальний allore я б сказав, що йде перевірив регулятор тиску і sensopre rail
Я також я вирішив "змінюємо карту",cio? зниження дизель! Тоді, му ? довелося d робити справу, насос+форсунки 100 €, і регулятор gliel я змінив! Скоро ritorner? у попередній карті, щоб зробити тест 9!;-)

enzopezzano
15-11-2013, 09:04
як вже сказав, від blackwolf, проблема і в насосі A/P, що з високих тисках і carchi високі, необхідних миттєво не в змозі впоратися з ними і йде в захист. Той факт, що той, хто зробив вам карту, ви підняв обмежувачі змушує мене думати про його підготовки, так як якщо мапу зробити, він повинен був би знати, як вела себе машина з цими цінностями. Вибачте, ви не можете переглядати файл, для моїх ще кілька повідомлень. пробач, якщо карту ori без dpf не будеш більше? проблеми, швидше за все. чи можу я дозволити собі дати вам технічний висновок від працівника до роботи і, особливо, уповноваженим Fiat, зробіть калібрування ваших форсунок, мають виправлення, паніка, страх.

Ніс, 147, відповідь дав ти тільки, знизьте дизель і нічого несправності....... пробач свою карту mod,після заміни насоса і все інше і перейти спокійно.

kingsnake
30-01-2014, 00:03
у мене також є така ж проблема на Браво 120cv і на bmw 320d 177cv, p0091 на браво і на Bmw не пам'ятаю код, але я d? plausibilit? тиску в рампі

bravosport150
30-01-2014, 18:56

147q2
31-01-2014, 05:22
може бути проблема в карті

Tinturia
05-04-2014, 14:56
7537

Привіт всім,
у мене така ж проблема на 147.
Понеділок? перемикатися? карту ori зрозуміти, якщо ? проблема в карту або немає.
У той же час прошу вашої допомоги, щоб зрозуміти, що може бути, можливо, проблема в карті.
Дякую

Сьогодні
05-04-2014, 21:03
На мій погляд, зробити відображення не переконаєтеся в тому, що ка механічна частина буде ок, я думаю, багато контрпродуктивно... Вони йдуть, щоб підкреслити тільки недоліки механіки! Тому я різання та капітального ремонту форсунок-насос-турбіни, а також зчеплення нове не зашкодить!

mimmoyzf
19-05-2015, 22:28
Привіт, хлопці я прочитав всі сторінки, щоб зрозуміти проблеми, помилки P0091 і якщо я не зрозумів і проблема в карті, чи не так? у мене fiat bravo sport 150cv і карту мені помилку P0091 але мапу орі все працює нормально,,,мені зробили три карти різні? не він вирішує...хтось пу? мені допомогти??' дякую

overbooster
20-05-2015, 12:18
Ні ? механічна проблема. Ваш насос HP не вдається досягти тиску, що вимагати карту, знижує рівень IQ і якщо ви вирішите зробити елементи управління, які написали раніше.

mimmoyzf
20-05-2015, 17:36
Проблема, що карту мені рік зроблено я не знаю, як змінити її в крайньому випадку можу її в машині або читаю...і чоловік, який її зробив переконує мене, що і зроблено добре, і механічні проблеми....

overbooster
21-05-2015, 08:01
у мене була така ж проблема з 159 тільки spremevi p? давав цю помилку і їздив з кроком, які все ще приходять в норму, чому? автомобіль був орі з усього, після перевірки на низький тиск, я приніс насос HP pompista її відремонтувати і проблема вирішена. ти-практичної механіки?

mimmoyzf
21-05-2015, 18:31
Чому? що б ви порекомендували?Якщо ви кажете, що я повинен відремонтувати насос самостійно, і краще, ніж "ні", чому? я знайшов відео на youtube з мого насоса і можу сказати, що відкрити його і легко проблему і після того, як тексти тиск???

Marcuc
Чому? що б ви порекомендували?Якщо ви кажете, що я повинен відремонтувати насос самостійно, і краще, ніж "ні", чому? я знайшов відео на youtube з мого насоса і можу сказати, що відкрити його і легко проблему і після того, як тексти тиск???

однак я можу сказати, що не всі pompisti відчувають тиск самого насоса

mimmoyzf
Цього я не знаю, але я вважаю, що якщо ? шматок, який повинен витримувати тиск, я повинен переконатися, що це-шматок зробіть, якщо немає, який сенс revisionarle...?ок, але те, що я роблю???

Marcuc
Цього я не знаю, але я вважаю, що якщо ? шматок, який повинен витримувати тиск, я повинен переконатися, що це-шматок зробіть, якщо немає, який сенс revisionarle...?ок, але те, що я роблю???

недолік відремонтувати і переконайтеся в тому, щоб змусити відчувати тиск

mimmoyzf
привіт, на вашу думку, може бути датчик насоса високого тиску, що не дуже добре працює, чому? у pompista говорить мені, що дивно, що це насос, чому? насос встановлений переносить високу продуктивність....

freddyecu
Від параметрів, які ви поставили інжектор, виявляється, несправний 4-й з оселедця.. правильні Значення від-2. +2