Перегляд Повної Версії : Скільки буде реальним?
bravosport150
08-05-2013, 20:07
Хлопці, сьогодні після підключення ФЕС на мій Fiat Bravo 1.9 150CV я хотів поглянути в частині, що відноситься до service, а потім подивіться, що я знайшов:
http://img835.imageshack.us/img835/1976/kmreali.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/kmreali.jpg/)
Як ви думаєте, скільки Км повинні мати свою машину?
З самого початку, що я його купив, використовується дилер, який мав близько 98000Km зазначені на картинці.
tidus1985
08-05-2013, 20:22
якщо км, що подивитися справедливі перейти тихий, що тут їх не торкнувся, тільки те, що вони тривалий км сервіс, щоб не мати безлад на дисплеї, безумовно, звичайно, smpre, вважаючи, що вони не змінили одометра, але я не думаю, ви йдете в тюрму, якщо вони втікають з певних речей,
bravosport150
08-05-2013, 20:29
тобто у мене сумніви, як подивитися запис служби повертає 2, так ось цей голос-частина 9-коли машина ? нова і кожен раз, коли ви скинути-сервіс", а потім кожен 30000km) повинні піднятися, аж до нуля. Ось cissome ? два означає, що вони скинуті в сервіс 7 разів і завжди, якщо не зробили це менше ніж 30000km означає, що 7x30000km= 210000km, а мені повідомляє, 119000km близько...
і правильно моє міркування?
tidus1985
08-05-2013, 20:36
be теоретично, єдине, що можна зробити ? шукати старого власника і попросити роз'яснення, хоча я дуже сподіваюся, що є помилки на управління пакетом
bravosport150
08-05-2013, 20:38
факт ? що машина, я її взяв у дилера, який, у свою чергу, було прийнято socet? прокат авто в північній...тому? я ? прийшов сумніви.....
пу? бути зокрема, що вони забули, не змінити ті, що знизили км правильно?
r6raven2010
08-05-2013, 21:01
факт ? що машина, я її взяв у дилера, який, у свою чергу, було прийнято socet? прокат авто в північній...тому? я ? прийшов сумніви.....
пу? бути зокрема, що вони забули, не змінити ті, що знизили км правильно?
ви можете перевірити в системі, fiat, мені потрібно зробити, що б в табличку...
carlo abarth
08-05-2013, 21:04
насправді правильно, що подивитися журнал fiat!!
bravosport150
08-05-2013, 21:10
до кого я повинен дати табличку, щоб перевірити?
legendaryslave
08-05-2013, 21:24
подивитися одометра в ебу двигуна :cool:
зробіть перевірте журнал на linkentry але, в принципі, не оцінка їх ніколи ніхто не купони на сиги, але подивитися хоча б км в гарантійні і дати, і зробіть порівняння
потім ce той факт, що якщо, може бути, автомобіль зробив всі маршрути короткі і, як ми знаємо, з-за dpf погіршує масло, можливо, вони скинути ще раз, так і деградації, що service
останнє, що часто на нові автомобілі я бачу, вже лічильник service, в 3 діях, і, по мені, скидаються ще раз на склад або дилерів для запуску служби в kmetraggio доставки автомобіля клієнту,то, можливо, зараз ви опинитеся з більш' service зроблені
bravosport150
08-05-2013, 23:18
ах, ок, зрозумів, хоча мій, на щастя, не має dpf :)
r6raven2010
09-05-2013, 00:20
mandamela в лічку мені і я буду знати... управління, в принципі, історія автомобіля, і давайте подивимося, якщо ми прийшли до км
ось чому і була defappata але в минулому воно було!
bravosport150
09-05-2013, 08:46
він? але насправді? як ви бачите? як я можу побачити, якщо ? була defappata, під я не помітив ніяких dpf.
Я знав, що euro4 були без dpf, а потім я був неправий?
Також у fiat ecu scan, однак, не змушує мене робити жоден з варіантів, які включають в dpf, як якщо gi? фес знає що ? без dpf, як пу? бути?
але від оригінальної карті, що я виклав в іншому пості ви можете побачити, якщо мій автомобіль був dpf?
прогрес у вас є коробка pm повній ви можете звільнити трохи?
хлопці, але цей голос, який говорить: відстань від останнього 97800km, що означає, по-вашому?
Cio? якщо fiat riculta, що зробили скидання на 30000km потім 62000km і тоді я брав що було 97000km і я подумав, що у fiat в 98000km в результаті скидання в 98000km, зараз він 119288km, що означає, що запис по-вашому?
хлопці, те, що ви думаєте?
Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?
ecuboost
24-05-2013, 12:38
все що ви можете? з'ясувати, якщо ви хочете бути впевнені, перейти від одного, що ремонт одометрів, і якщо ? чесний ви dir? якщо хтось поклав нам руки? як правило, мають тенденцію покривати, а в тому авто, якщо демонтувати картину ми бачимо, якщо є зварні шви дивні, для отримання роз'яснень, вам потрібно Nyo
legendaryslave
24-05-2013, 13:23
Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?
якщо їх я, зрозуміло, з обладнанням наса, то дізнайтеся, якщо робота ? зробив, як ви повинні, немає можливості
увагу на те, що ви говорите ce закон, який говорить ясно, іди в кримінальну!
потім для мови, що навіть наса не бачить км і все підробка, виробників abs бачать параметри на блок управління abs і блок управління, який зчитує км з допомогою датчиків), що навіть в будинок матері (автомобільної) і дозвіл не кажучи вже про вас і мене з різними діагноз орі і не
я бачив, що я отримав, щоб подивитися на досвід на автомобіль, аварій не було запиту від прокурора частин додано: майстерня,будинок матері і виробник антиблокувальна система (автомобіль і закінчилася в укіс і ce втік майже мертвий, який зробив скарги, судова бо стверджував, що автомобіль не frenava)
legendaryslave
24-05-2013, 15:16
увагу на те, що ви говорите ce закон, який говорить ясно, іди в кримінальну!
потім для мови, що навіть наса не бачить км і все підробка, виробників abs бачать параметри на блок управління abs і блок управління, який зчитує км з допомогою датчиків), що навіть в будинок матері (автомобільної) і дозвіл не кажучи вже про вас і мене з різними діагноз орі і не
я бачив, що я отримав, щоб подивитися на досвід на автомобіль, аварій не було запиту від прокурора частин додано: майстерня,будинок матері і виробник антиблокувальна система (автомобіль і закінчилася в укіс і ce втік майже мертвий, який зробив скарги, судова бо стверджував, що автомобіль не frenava)
ви абсолютно праві, щоб благодійність не сумніваюся, лише одне слово, але якщо ви робите роботу як слід двигун, abs, body, instrumental навіть не читаючи колишній чистого читайте те, що я написав, то є segrati, що я не тут, щоб пояснити, але ви
motorsport
25-05-2013, 13:43
А l один legend ви без проблем з роботи!!:)
bravosport150
28-05-2013, 10:40
немає не зменшує, а тобі я підтверджую, чому? я це зробив минулого тижня, коли я зробив купон...він піднімався один.
дивіться, що працює, а не як ви кажете...0, і, коли приходить в 9, не робить вас більш зробити service, і ви повинні скинути його в 0, щоб почати скидання service
bravosport150
24-06-2013, 10:14
подивіться, я в це вірю, чому? як тільки я зробив останній я піднявся на один!
panterargento
24-06-2013, 12:59
зробіть перевірте журнал на linkentry але, в принципі, не оцінка їх ніколи ніхто не купони на сиги, але подивитися хоча б км в гарантійні і дати, і зробіть порівняння
потім ce той факт, що якщо, може бути, автомобіль зробив всі маршрути короткі і, як ми знаємо, з-за dpf погіршує масло, можливо, вони скинути ще раз, так і деградації, що service
останнє, що часто на нові автомобілі я бачу, вже лічильник service, в 3 діях, і, по мені, скидаються ще раз на склад або дилерів для запуску служби в kmetraggio доставки автомобіля клієнту,то, можливо, зараз ви опинитеся з більш' service зроблені
Згоден повністю ;)
bravosport150
24-06-2013, 17:50
але я вже? сказав, що l amia немає DPF!
panterargento
24-06-2013, 20:52
але я вже? сказав, що l amia немає DPF!
Навіть якщо немає DPF, пу? бути, однак, що купони вони зроблені до закінчення терміну дії і, отже, pi? часто, викреслювати однак останній, x це, швидше за все, купони не є відповідно до км і з лічильником.
Також я не чим ніколи не останній, і я купон на півдорозі?, тільки не скидання налаштувань комунікаційних пар service, може бути, ще за звичкою роблять, і тоді ви опинитесь з лічильник до нуля.
bravosport150
25-06-2013, 12:12
panterargento
25-06-2013, 15:35
Не хвилюйтеся, є кілька дилерів, які підіймаються, c'? в'язниці, а потім, якщо одометр наближається до км на приладовій панелі ? причина-й? сподіваюся, добре, важливо ? що у машини немає проблем.
Мій друг володіє Alfa romeo 146, 580000 км, і купив її, що з неї 140000, уявіть, якщо б всі прийшли до нього сумніви:)
dantesfx
01-09-2013, 19:02
Не хвилюйтеся, є кілька дилерів, які підіймаються, c'? в'язниці, а потім, якщо одометр наближається до км на приладовій панелі ? причина-й? сподіваюся, добре, важливо ? що у машини немає проблем.
Мій друг володіє Alfa romeo 146, 580000 км, і купив її, що з неї 140000, уявіть, якщо б всі прийшли до нього сумніви:)
Дуже небагато не один раз ? достатньо зателефонувати в дилерський центр opel в районі, щоб знати, що автомобіль, з риму 2007 року, я ходив у 2009 році вже? 60000km.
В минулому році (2012) у продажу з 39000.
В ****llo теоретичний вірять так багато речей, справа в тому, що якийсь слід завжди залишається, я особисто не поділяю ідею привезти км і буде? послуги, які не навести? серед моїх, не тому, що? мене лякає цей штраф, але для моєї етики, не купую нові машини, чому? по-моєму, не має сенсу, якщо я думаю, що я збираюся купити старий умовив купити хороший продукт, і тоді вони мене обдурили, я думаю, що мені incavolerei багато, тут не це пі? зняти fap, якої я абсолютно переконаний в тому, що особа ї? погано, що добре, після завершення деяких досліджень, перепризначити блок управління для оптимізації вприскування палива.
вийняти км я маю на увазі тільки як справжня афера.
я сподіваюся, що ніхто не образився на цю вісь, і в цьому випадку прошу вибачення, не будучи моїм наміром
cristianbomberos
06-09-2013, 20:18
rosspigna
06-09-2013, 21:53
Привіт. Від параметрів, які ви бачите в цьому ? фактичний kilometraggio.
Кількість пакетів ? вірно, що v? у страждати і не вказує на те, що сили, відрізавши йому доведеться робити кожен 30000km.
У самому справі, крім закінчення терміну kilometrica c'? час (365 днів).
Але все це не тримає вас далеко красивий підійматися км.
Фахівці серйозні їх піднімаючись всі блоки управління, можливих. Хороший опитування би зробити запит на офіційному сайті fiat доступний від дилерів.
Якщо n? повірте. Проте ці двигуни НІКОЛИ не скінчиться.... В ті км, якщо tagliandata правильно ? під обкатки.
у мене є можливість? спробуйте подивитися на сайті fiat, якщо ви хочете, щоб ми вам пу? дивитися, але не гарантую нічого, ще не дуже вільно обертатися всередині на портал fiat.
на порталі fiat ви можете отримати відгуки, якщо вони зробили все купони в дилерський центр, або, якщо вони були зроблені посиланнями за межами гарантійного терміну, в іншому випадку я бачу, триває.
також з гарантійного обслуговування ви повинні дати км на fiat тому? відзначаються також і їх.
cristianbomberos
07-09-2013, 11:44
Але, як каже ugoboss тільки, якщо автомобіль ? повернулася в представництві, а потім ви повинні бачити, як termpo ? пройшов з моменту останньої перевірки немає?
не ? сказав з законом гір гарантії можуть дати їй всі сто, не ? сказав, що якщо ви купите фіат або форд можеш піти у відповідних дилерів.
cristianbomberos
07-09-2013, 12:05
Точно ? те, що говорив я, що часто ви йдете саме в інших майстерень, а не в автосалонах (на щастя) я не хочу тих, хто має офіційний дилерський центр
не ? сказав з законом гір гарантії можуть дати їй всі сто, не ? сказав, що якщо ви купите фіат або форд можеш піти у відповідних дилерів.
час тут, ви робите безлад, із законом гори ви можете піти і зробити купони також у майстернях загальні умови використання оригінальних запчастин або аналогів і дотримуйтесь вся процедура особливо добре, у такому разі їх будинок, мати повинна визнати вас гарантія, що в будь-якому випадку доведеться йти в хату, мати не в майстерні загального призначення.
cristianbomberos
07-09-2013, 12:46
Точно ? так що цей закон працює
spatullo
07-09-2013, 13:41
Я б сказав, що ? звичай досить. Тут є elettrauti спеціалізованих і c'? спосіб перейти від дилерів, що робить accapponare шкіри.
Вибачте, я не робив розмірів, я мав на увазі погану звичку дилерів використовував, щоб піднятися на Км.
ні, не ? правда. прямо зараз я відкриваю обговорення нової, чому? тут ми збираємося не по темі, і там-теж я вставляю директиву гори, cos? ми можемо обговорити це разом, і інтерпретувати її як можна краще.
обговорення ? є технічні керівництва заводу, це називається закон гір. Для тих, хто хоче продовжувати говорити про це можна? зробити.
racanacci
11-09-2013, 16:33
Дуже небагато не один раз ? достатньо зателефонувати в дилерський центр opel в районі, щоб знати, що автомобіль, з риму 2007 року, я ходив у 2009 році вже? 60000km.
В минулому році (2012) у продажу з 39000.
те ж саме з мого боку..., на жаль, зміна пробігу, дуже оцінки автомобіля!
Я читав всі обговорення, і думаю, доречно також додати свої коментарі.
Я кажу з особистого досвіду, так? час назад я купив автомобіль з 69.000 Км, у дилера-торінезе з розумінням того, що я поставила б навіть книжка.
Підкреслив мої постійні прохання, навіть після того, як зняв машину, продавець мені consegn? бажаний буклет, який, після короткого іспиту, ви rivel? підроблені, або іншим чином не відноситься до моєї машині.
Cos? сімейна фотосесія дослідження, під час яких я побачив в очах традиційного стіни omert? натхнення від нашої промисловості (в автомайстерень, а не, elettrauti etc..), але тим не менш, riusc?? довести, що машина була вже? шлях 175.000 км один від одного.
Scatenai Пекло! Звичайно, адвокат, прокуратура, а не суд, чому? у той же час ті з них, хто warp шахраїв взяли рахунок реальні проблеми і cos? ми accordammo у позасудовому порядку. Відійшли, старий автомобіль, який я додав 25000 Км, мені повернули повну суму, що я заплатив, наприклад? ви accollarono витрати на мого адвоката. Кінець історії.
Висновок: що старі автомобілі мають майже всі відразу підтяжку особи, до км ? одна річ, я насмілюся сказати, "інституційної"; може бути введена в практику різні заходи, щоб запобігти цю практику, але ніхто законодавчо цього робити сенсу, саме для запобігання пригнічувати ще більше? ринок уживаних автомобілів і, все наведене, пов'язаного з ним.
Мораль, навіть в цьому випадку, як, втім, і в житті, він хоче****!!!!
браво giary ви добре зробили, також я проти цих змін, чому? це ? в нашій галузі, і не їх ми маємо на увазі, але якщо б обдурив, в іншій галузі, чому? не знають предмета, або я не компетентності, я б сильно турбує, я думаю, що ніхто не може дозволити собі скористатися послугами невігластва хтось, і їх там, я думаю, що ви мали задоволений, оскільки ті зміни, ви йдете в кримінальну.