Перегляд Повної Версії : надлишковий заряд генератора ford focus 1.6 benz 2000 року mot.FJDA ecu EEC5 ZETEC ЯКЩО
Як випливає з назви, Замінений регулятор, батарею ,другий регулятор, генератор взяв в руїнах, але у відмінному стані,перевірена проводка у continuit? з ecu двигуна, на червоний провід живлення + 30 цього, ні один провід на масу або коротке замикання.
Від'єднавши підключення три дроти на генератор заряд стабілізується на 14 вольт не знаю, що ще зробити ,уявіть, що ecu має проблеми дякую всім, гарну роботу, з повагою.
але у вас є недоліки в діагностиці контрольна лампа горить або ще...?
може бути нормальна напруга, як,
16 вольт 30 ампер без навантаження, мені здається, трохи забагато
Вирішена sosituito генератор новий спасибі
16 вольт 30 ампер без навантаження, мені здається, трохи забагато
14в є accettabbili,але 16v і 30А, безсумнівно, надмірно
Як випливає з назви, Замінений регулятор, батарею ,другий регулятор, генератор взяв в руїнах, але у відмінному стані,перевірена проводка у continuit? з ecu двигуна, на червоний провід живлення + 30 цього, ні один провід на масу або коротке замикання.
Від'єднавши підключення три дроти на генератор заряд стабілізується на 14 вольт не знаю, що ще зробити ,уявіть, що ecu має проблеми дякую всім, гарну роботу, з повагою.
у мене була така ж проблема. замінив l aternatore заряду ок, але індикатор генератора продовжує acendersi передбачається, що diffeto як блок управління модуль двигуна.
:D
blackwolf76
23-11-2013, 00:17
у цієї машини блок управління двигуном не має нічого спільного з контрольна лампа генератора. І він несправний.
Alfiuccio
23-11-2013, 16:49
і щодо мені не вистачало, мало, що батарея пішла у вогні (було спекотним), або, що, можливо, зробив великий силою.....