Прагляд Поўнай Версіі : залішні зарад генератара ford focus 1.6 benz 2000 года mot.FJDA ecu EEC5 КАЛІ ZETEC
Як вынікае з назвы, Заменены рэгулятар, батарэю ,другі рэгулятар, генератар узяў у руінах, але ў выдатным стане,праверана праводка ў continuit? з ecu рухавіка, на чырвоны провад харчавання + 30 гэтага, ні адзін провад на масу або кароткае замыканне.
Адлучыць падключэнне тры правады на генератар зарад стабілізуецца на 14 вольт не ведаю, што яшчэ зрабіць ,уявіце, што ecu мае праблемы дзякуй усім, і добрую працу, з павагай.
але ў вас есць недахопы ў дыягностыцы кантрольная лямпа гарыць ці яшчэ...?
можа быць нармальнае напружанне, як,
16 вольт 30 ампер без нагрузкі, мне здаецца, крыху занадта шмат
Вырашана sosituito генератар новы дзякуй
16 вольт 30 ампер без нагрузкі, мне здаецца, крыху занадта шмат
14у з'яўляюцца accettabbili,але 16v і 30А, несумненна, празмерна
Як вынікае з назвы, Заменены рэгулятар, батарэю ,другі рэгулятар, генератар узяў у руінах, але ў выдатным стане,праверана праводка ў continuit? з ecu рухавіка, на чырвоны провад харчавання + 30 гэтага, ні адзін провад на масу або кароткае замыканне.
Адлучыць падключэнне тры правады на генератар зарад стабілізуецца на 14 вольт не ведаю, што яшчэ зрабіць ,уявіце, што ecu мае праблемы дзякуй усім, і добрую працу, з павагай.
у мяне была такая ж праблема. замяніў l aternatore зарада ок, але індыкатар генератара працягвае acendersi мяркуецца, што diffeto як блок модуль кіравання рухавіка.
:D
blackwolf76
23-11-2013, 00:17
у гэтай машыны блок кіравання рухавіком не мае нічога агульнага з кантрольная лямпа генератара. І ен няспраўны.
Alfiuccio
23-11-2013, 16:49
і наконт мне не хапала, мала, што батарэя пайшла ў агні (было гарачым), або, што, магчыма, зрабіў вялікі сілай.....