Перегляд Повної Версії : gpunto 1.4 8v gpl
michele30
07-05-2013, 20:34
? можна трохи збільшити пусковий момент або дати деякі їзда на цій машині?
? трохи повільно , змінюючи карти педаль трохи досить?
legendaryslave
07-05-2013, 21:25
і що ? me 7.9.10?
carmageddon
07-05-2013, 21:31
бензиновий двигун працює з суміш повітря і бензину...визначити правильний момент зробити корисний спалаху c ? l заздалегідь...враховуючи, що на атмосферний двигун, прискорювач, все вже? у впускному колекторі ви, має не більше атмосферний тиск, дане в той день, щоб зробити багато ? l заздалегідь і вся стратегія контролю палива, не ? карту або дві, але логіка)...не знаючи (я вважаю, на це питання) квест останній, чому? змінити сигнал, що в кращому випадку пу? щоб поліпшити час, коли двигун реагує на команди dell прискорювач, вважаючи, що там? значить потужність?
michele30
07-05-2013, 21:46
ебу не пам'ятаю, але має бути marelli iaw 5sf .
я не розумію, стільки на карти бензин , я вже говорив, поставити потенціометр sil педалі акселератора, то я думав, що я, можливо, змінивши карту педалі, ви можете зробити це навіть так.
carmageddon
07-05-2013, 22:34
1.4 8v має marelli 5sf...але воно модуля або зміна карт, про яких ви сказали, треба заробити 1 пара hg
SandroMarciano
07-05-2013, 23:20
так, згоден, скільки вже? сказав, мабуть, єдиний результат, який ти б передбачити педаль і зробити його, таким чином, менш регульованою, звичайно, не aumenteresti продуктивність.
michele30
08-05-2013, 13:54
замість того, змінюючи карту ми говоримо, повної, скільки коней ви подбали, 6 к.с., і тоді я можу мати проблеми з gpl?
SandroMarciano
08-05-2013, 15:25
я не знаю, наскільки ви прийміть, але змінити машину, на бензин, часто в d? багато пі? результати, як ви очікуєте, але вимагає поглиблених знань ? дуже пі? важко з машини і дизельне паливо.
Той факт, що ? на газ ? pi? перевага, що інший, насправді газ має октанове число набагато вище, ніж на бензин, то це дозволило б істотне збільшення авансу. Очевидно, то ти в результаті детонації, перейшовши на бензин, так що ви повинні, як мінімум, залити бензином і спеціальні.
змінюючи відповідним чином вдалося випустити близько 10cv...
danny677
09-05-2013, 05:30
бензиновий двигун працює з суміш повітря і бензину...визначити правильний момент зробити корисний спалаху c ? l заздалегідь...враховуючи, що на атмосферний двигун, прискорювач, все вже? у впускному колекторі ви, має не більше атмосферний тиск, дане в той день, щоб зробити багато ? l заздалегідь і вся стратегія контролю палива, не ? карту або дві, але логіка)...не знаючи (я вважаю, на це питання) квест останній, чому? змінити сигнал, що в кращому випадку пу? щоб поліпшити час, коли двигун реагує на команди dell прискорювач, вважаючи, що там? значить потужність?
А на самому виступі, якщо, звичайно, в цілях оптимізації використання з gpl ви йдете в ретуші всієї таблиці здобутків-то резюме ви presenter? на заклик, не те місце, де ви йдете, щоб оголосити будинку потужність max, але, наприклад, де, спочатку будинок залишив отвір для того, щоб знайти компроміс для використання двохпаливний..
його мало бензину ( можливо, маючи завжди Vpower в бак ) і в основному в снд і 4-5? заздалегідь в потрібних місцях, представляють для цього автомобіля воскресіння
carmageddon
09-05-2013, 09:11
змінюючи відповідним чином вдалося випустити близько 10cv...
зрозуміло, якщо ви йдете в люрд виходять 10 к.с., тільки з поправкою, електроніка!
зрозуміло, якщо ви йдете в люрд виходять 10 к.с., тільки з поправкою, електроніка!
принаймні, принаймні, потрібен распредвал на цих двигунах... але завжди, 1100, 1200 або 1400 ... fire 8v страждають і ****лло, щоб ебу не отримує практично нічого.
carmageddon
09-05-2013, 11:10
тільки правити електроніки в цьому двигуні виходять близько 5 резюме, і нічого більше!
Якщо ми говоримо про 69cv не має великих проблем, щоб взяти на 10 резюме-й?...
carmageddon
09-05-2013, 12:34
8 1.4 бензин marelli 77 резюме і не приймає більше? 5 л., gi? перевірено!
SandroMarciano
09-05-2013, 12:36
У 69cv ? 1200.
baraldino
09-05-2013, 12:59
деякі власники цих автомобілів, на ньому-5cv і трохи готовності ще у відповідь
але хотілося б також споживають менше ви думаєте ? можна?
але проблема більше ? що, однак, c'? від роботи над ним багато, а час стоїть і один з найбільш проводите з більш претендує
SandroMarciano
09-05-2013, 14:25
ви, що ? правда, для цього, як правило, їх dissuado клієнти, в будь-якому випадку поліпшення економічності, є пу? бути, але тільки якщо веде роботи машини майже виключно на газі (грав раніше)
carmageddon
09-05-2013, 17:39
У 69cv ? 1200.
ви, звичайно, насправді говорить про те, 1.4 8v, а не 1.2
carmageddon
09-05-2013, 17:41
деякі власники цих автомобілів, на ньому-5cv і трохи готовності ще у відповідь
але хотілося б також споживають менше ви думаєте ? можна?
але проблема більше ? що, однак, c'? від роботи над ним багато, а час стоїть і один з найбільш проводите з більш претендує
в числове коней, якщо розглядати як абсолютне значення ? абсолютно марно, це ? максимум, що ви можете? витягнути з цієї пошукової...відповідь стає набагато краще, і ви отримаєте двигун, готовий на 2000 оборотів замість? від 4000 оборотів приблизно.
витрата палива безпосередньо залежать від запиту водія, якщо ви запитаєте, завжди всі автомобілі consumer? pi? але хода від CUNA витрата палива трохи знижується.
baraldino
09-05-2013, 20:45
в числове коней, якщо розглядати як абсолютне значення ? абсолютно марно, це ? максимум, що ви можете? витягнути з цієї пошукової...відповідь стає набагато краще, і ви отримаєте двигун, готовий на 2000 оборотів замість? від 4000 оборотів приблизно.
витрата палива безпосередньо залежать від запиту водія, якщо ви запитаєте, завжди всі автомобілі consumer? pi? але хода від CUNA витрата палива трохи знижується.
що може бути цікаво, у мене є декілька клієнтів, які скаржаться, кажучи, що автомобіль ? мало реактивної
але-не урод, завжди з ноги на дно
постараюся в proporglielo
я також хотів би запитати, хто ? більш досвідчених, тому що я їх рахував ? можна обійти проблематично
що я бачу часто в майстерні з 1400 8в gpl euro5 punto evo ypsilon і т. д.
приблизно кожні 30000 км прибувають сигнальна лампа з ie горить тільки газ помилку назва суміші p1172
це пов'язано з тим, передчасного зносу форсунок gpl, але автомобіль як і раніше працює добре ? блок управління, який має більш вузький діапазон ніж у євро-4 в даний час з автомобілями по гарантії ce, роблять їх замінити, але що потім?
може бути що-то цікаво, я думаю
carmageddon
09-05-2013, 21:45
30000 км для форсунок газу занадто багато, редакція, зроблена чистка і заміна при несправності ? планується 15000.
baraldino
09-05-2013, 22:18
Я згоден з вами, але на буклети з експлуатації та обслуговування будинку наказує купонів кожні 30000 км, а клієнт не хотів би витрачати
Dragonfly
09-05-2013, 22:19
тільки правити електроніки в цьому двигуні виходять близько 5 резюме, і нічого більше!
Сісі у мене зроблено ігри і тільки вперед, і леві з 5-6cv, чи потрібно помилятися авансові платежі, якщо немає-йде гірше, ніж коли-небудь !!
MultiBravo
09-05-2013, 23:32
дійсно форсунок lpg йдуть, розраховані тринідаді 15000Km? це не те подумав..
Ці двигуни вони навіть трубку рециркуляції парів картера, що щілина, через кілька десятків тисяч кілометрів..
carmageddon
10-05-2013, 08:26
дійсно форсунок lpg йдуть, розраховані тринідаді 15000Km? це не те подумав..
Ці двигуни вони навіть трубку рециркуляції парів картера, що щілина, через кілька десятків тисяч кілометрів..
йдуть не калібровані, але тільки очищені або замінені, якщо вони не підприємець? l ідеально ккд (відповідь або витрати)
baraldino
10-05-2013, 13:17
З хати мати-це просто вихідний послуга зв'язку, в якій сприяє використання do певного продукту завантажити в балоні, але для них не існує іншої обробки, якщо не заміна rail повний
MultiBravo
10-05-2013, 13:24
Але в середньому, скільки вони тривають?
Крім бензину я ніколи не чув, що вони підуть, і перевірені, як ці gpl..
carmageddon
10-05-2013, 13:29
З хати мати-це просто вихідний послуга зв'язку, в якій сприяє використання do певного продукту завантажити в балоні, але для них не існує іншої обробки, якщо не заміна rail повний
оскільки механічно, вони ніколи не мають нічого форсунок, якщо вони не є sfiniti один від зносу або якийсь дефект, вони випускають ці зв'язки в комерційних цілях...? ганьба
Але в середньому, скільки вони тривають?
Крім бензину я ніколи не чув, що вони підуть, і перевірені, як ці gpl..
очевидно, benza, чи не виникнуть проблеми, чому? бензин ? в рідкій фазі, а також відіграє корисну роботу, охолодження і мастила шиї/і клапан/і...газ, перебуваючи в газовій фазі, не виконує цю задачу...ось чому? ? життєво важливо дотримуватися всіх обслуговування і контроль звичайних, щоб зрозуміти, в який момент ви ? з зносу.
baraldino
10-05-2013, 13:41
Навіть для мене ? чисто комерційний
MultiBravo
10-05-2013, 23:18
тобі здавалося, що мета полягала в тому,..
danny677
17-05-2013, 11:17
зазвичай ви схильні більше? мова allarmistico, що факти, то, на щастя, pi? раз не знаходить. я бачив двохпаливний manutese від собак, у стислі терміни, щоб нічого не виконані, і в 150mila км ще йдуть і нуль проблем, форсунок і клапанів.. дивно вірно !
MultiBravo
17-05-2013, 12:15
Я думаю, для? ви маєте на увазі двигуни "посилені" для використання на газових..
Щодо надійності? fire 8v газом, які виникають у вас?
carmageddon
17-05-2013, 12:29
не існує систем, як у вас називають, ви для використання на газ!
сідла клапанів і клапани же двигун, який ідентичний не призначений для газу...а тільки ті матеріали, використані 15-20 років тому для тих же двигунів.
danny677
17-05-2013, 12:50
Пожежа газом тримає добре, і ? надійний, максимум пу? зайняти 4 свічки 1 градус опалення + холодні напої . стоп.
Пам'ятаєте, коли cess? постачання етилованого бензину, і все allarmavano приблизно проблеми з сідлами клапанів ?
статистично я хотів би сьогодні побачити ( крім тих, відправити на металобрухт), хто дійсно були проблеми..
з газу ? той же
MultiBravo
17-05-2013, 13:21
ну, деякі двигуни мають дійсно були проблеми після обробки снд (подивитися opel ).
кажуть, що fire 8v, у блоку циліндрів і клапани посилені для використання на газових, cio? матеріали-й? стійкі.
на відміну від t-jet, здається, не має різних матеріалів між версією бензин і той gpl.
я просто хотів почути, як він поводився щодо надійності? цей двигун, хоча, я думаю, не було проблем..
тоді очевидно, що двигуни на 15 або 20 років тому були розроблені з краю-й? великі щодо довговічності і міцності разом, так ? правда, що двигуни
старі перетворилися в снд або спг (наприклад, Один) не мають проблем будь-якого роду, за те, що я знаю..
cinqueturbo
17-05-2013, 22:58
Або клієнт з tipino turbo, який багато років тому хотів info на завод СНД,
йому радитися змонтувати IGS послідовно,
і зараз, я думаю, принаймні, 10-12 років, який подорожує по всій пива з KKK16 Розряду 4 з інтеркулером спереду,
ніколи не проблема....
MultiBravo
18-05-2013, 09:33
Красивий ? що б не двигунів, призначених для переробки на газ, але так як машини "раз" йдуть ? чудо..
Я переконаний, наші "сучасні автомобілі", що після 100000km-то magagna може бути поза, на тих, хто пі? соки, як чеснота? з матеріалів двигуна.
ми говоримо, що для вирішення цієї проблеми не вирішує, але і продовжує термін служби самих), ви можете змінити положення rail gpl я вже деякі візи і, мабуть, йдуть добре(подивитися положення приклад 1.4 tjet мають менше проблем),на жаль, їх розташування часто incrostano залишків парів масла з колектора ефект blowbye коротше кажучи, якщо ви подивитеся на небо, і плювати ви повертаєтеся в обличчя, з самого початку, що я особисто, я ніколи не зробили, але я monitarando роботи зміна зроблено на двох легкових змінити gasista
не існує систем, як у вас називають, ви для використання на газ!
сідла клапанів і клапани же двигун, який ідентичний не призначений для газу...а тільки ті матеріали, використані 15-20 років тому для тих же двигунів.
Пожежа газом тримає добре, і ? надійний, максимум пу? зайняти 4 свічки 1 градус опалення + холодні напої . стоп.
Пам'ятаєте, коли cess? постачання етилованого бензину, і все allarmavano приблизно проблеми з сідлами клапанів ?
статистично я хотів би сьогодні побачити ( крім тих, відправити на металобрухт), хто дійсно були проблеми..
з газу ? той же
я повинен спростувати ваші шанси для версії bifuel (див. моделі останню групу fga), так і голови, що клапани були змінені, наприклад, ще банально просто подивитися на eper коди деталей, які відрізняють саме з версіями, тільки бензин і двохпаливний, звичайно, я кажу як для снд, що для метану
MultiBravo
19-05-2013, 00:29
Точно, було те, що було мені.. tjet gpl, замість того, має ті ж коди, бензин..
danny677
19-05-2013, 16:16
я повинен спростувати ваші шанси для версії bifuel (див. моделі останню групу fga), так і голови, що клапани були змінені, наприклад, ще банально просто подивитися на eper коди деталей, які відрізняють саме з версіями, тільки бензин і двохпаливний, звичайно, я кажу як для снд, що для метану
Ні, але дивіться, що я не сумніваюся, що є на eper 2 або більше? матеріали різні, в залежності від типу харчування, я тільки стверджував, грунтуючись на своєму особистому досвіді, що вогонь народився в бензин, а потім перетворюється в gpl, не ? не помер і не вмирає і не залишає вас в житті володіння, середня автомобіліста, так що не avr? від сказати fortune. Ясно, що двохпаливний народився такий більше irrobustimenti і зміни, не дай бог, що будинки були sobbarcarsi всі відступи гарантійної поломки в перші 2 роки життя.. зазнає невдачі перш, ніж gi? неминуче.. в ці дні..
Додам тільки, що на автомобіль, бензин перетворився стільки ж майстерністю тих, хто виконує завод, якщо дозволяє вам подорожувати худий, просто навіть тільки 1 поїздка 50 км, щоб кинути все.
michele30
12-06-2013, 14:19
я в майстерні р. punto 1.4 8v все намагаюся модуль педалі dell прискорювач, ви коли-небудь встановлені?
але вибачте, якщо я, я тільки карту педаль , я не можу зробити те ж, що і тому quasto модуль,
чи я повинен, отже, змінити карти заздалегідь і т. д.?
я в майстерні р. punto 1.4 8v все намагаюся модуль педалі dell прискорювач, ви коли-небудь встановлені?
але вибачте, якщо я, я тільки карту педаль , я не можу зробити те ж, що і тому quasto модуль,
чи я повинен, отже, змінити карти заздалегідь і т. д.?
На мою думку, такі дурниці, колосальні, вони роблять зміни відгуку педалі, таким чином, варіюється в залежності від вартості модуля, але на практиці повірити в ЕКЮ мати прискорення більше. ІМХО гроші на вітер, я використовую іншу систему : doso зазначено МОЮ НОГУ !
У деяких випадках ви також наслідки не подобалися, типу заїкання в умовах низьких оборотів? (але залежить від модуля і від налаштування)
На бензин ви отримуєте вже? дуже мало на карті, якщо зміни обладнання на машини, подібні модулі є марною тратою часу.
Якщо користувач помітить переваги....їх увагу також вийде з допомогою дроту, висмикнувши, який працює в салоні на рис....
SandroMarciano
18-06-2013, 10:18
На мою думку, такі дурниці, колосальні, вони роблять зміни відгуку педалі, таким чином, варіюється в залежності від вартості модуля, але на практиці повірити в ЕКЮ мати прискорення більше. ІМХО гроші на вітер, я використовую іншу систему : doso зазначено МОЮ НОГУ !
У деяких випадках ви також наслідки не подобалися, типу заїкання в умовах низьких оборотів? (але залежить від модуля і від налаштування)
На бензин ви отримуєте вже? дуже мало на карті, якщо зміни обладнання на машини, подібні модулі є марною тратою часу.
Якщо користувач помітить переваги....їх увагу також вийде з допомогою дроту, висмикнувши, який працює в салоні на рис....
вірно, ви це повідомлення!
У будь-якому випадку ви маєте рацію, михайло, коли ви говорите, що можете? отримати те ж саме, змінивши карту педаль, на практиці зміни modulabilit?! замість цього, якщо перейти до редагування карти, як заздалегідь, бензину або лямбда-то у вас є можливість? зростання реальних характеристик.
вірно, ви це повідомлення!
У будь-якому випадку ви маєте рацію, михайло, коли ви говорите, що можете? отримати те ж саме, змінивши карту педаль, на практиці зміни modulabilit?! замість цього, якщо перейти до редагування карти, як заздалегідь, бензину або лямбда-то у вас є можливість? зростання реальних характеристик.
Звичайно !
Крива педаль на моєму Panda 1200 (що по суті ті ж карти) я зворушена) через вище сказаного, змінюючи бензин та аванси, які я отримав пі? "шарм" на низьких середніх і подався. Але не зрозуміти, що погано, машину в кінці кінців йде на рівних, час даремно або майже. У цих системах межа ? обладнання, наприклад cammes з перехрестя майже на нулі, картку ви отримаєте зрештою мало або взагалі нічого (насправді, може бути, один дійсно експерт, щось бере, але, IMHO, гроші, витрачені у цьому випадку не варто...)
faberecu
29-09-2013, 17:48
Йшли так добре з колектора і корпус подвійний бета-монте-карло, якщо правильно пам'ятаю, і камери, підлозі сердитися 7500 rom стиснення 11 різних калібрувань. Ракети... інші часи . Забув 4-в-1