КПК

Перегляд Повної Версії : КРОК 2 Альфа 156 Crosswagon 150CV

156crosswagon
07-05-2013, 15:18
Привіт всім , після того як ви пройшли перший крок = видалення EGR , я хотів би почати вивчати карту, щоб мій автомобіль, я читав alcume карти, і починаю розуміти, куди йти в modificxare параметри , перш ніж зробити це? я хотів би слідувати кілька порад, щоб краще зрозуміти результати, які ви отримуєте. ви могли б направити мене на якийсь дискусії, в якій, можливо, є пояснення, типу крок за кроком керівництво ?
Крім того, мені було цікаво, я виключив EGR ламаючи графіки за адресами, які мені були sugeriti , але, як ви f? в скриптових діток, видно, що елементи керування за межами карти ?

SandroMarciano
07-05-2013, 18:13
Відповідаю на останнє питання, або у вас є damos (і ви знаєте, що шукати), або ви знаєте, що форми можуть мати і йти методом проб і помилок, або використовувати інші програми, але часто призводять наслідки, і не завжди грають хорошу роботу.
щоб отримати допомогу, дотримуйтесь на карту, ніж в попередніх іграх серії, хоча ебу ? відрізняється від вашої логіки ? схожий!

156crosswagon
08-05-2013, 11:06
Дякую , але..........у мене є половина ідеї цих damos, - це файли, які їдуть паралельно в файл .- орі ? Чи можу я задати декілька питань, pi? ?

SandroMarciano
08-05-2013, 11:51
питання, як ви хочете, відповіді, за те, що я знаю і що можу відповісти :)
I damos не було б одного, щоб кожен номер sw і hw, кожен блок управління, але ? gi? дуже багато, якщо ми повідомили у той же блок, який нас цікавить, у вашому випадку edc16c8.
Потім ви працюєте, порівнюючи 2d криві з нашого файлу з damos, l? тоді ми йдемо до читати описи різних картах.

156crosswagon
08-05-2013, 13:34
Я уявляв, як вона працює, cos? ! Одне уточнення , моя монтує 16c39. Так що, якщо у мене damos в 16c39 і через WinOLS знайдете тут опис управління EGR я міг побачити адресу , і піти на 2d ECM і переконайтеся, криві ?

SandroMarciano
08-05-2013, 15:33
так, але адреси sfalzati, то не знайдете їх саме так, інакше ви могли б застосувати damos прямо у ваш файл орі... треба визнати, візуально в 2d (в ****llo геометрії кривої). Я сподіваюся, що добре пояснив.

156crosswagon
08-05-2013, 15:38
Для того, щоб, наприклад , я тепер знаю 2 горби в egr , якщо б мені довелося шукати їх в іншому ебу чи повинен я прокрутити все в 2d знайти подібні ? адреса моєї 16c39 ? рівний для всіх 16c39 або залежить від обладнання ?

SandroMarciano
08-05-2013, 16:01
у залежності від n? sw ми говоримо, що за великим рахунком місце залишається, а в тому, що перебуваєте після картки "педалі" і перш, наприклад, обмежувачі крутного моменту. План робив нам очі!

156crosswagon
10-05-2013, 23:01
Я розумію, зараз? я хочу почати кидати вниз? перша версія карти для мого блоку управління ! Я намагаюся scopiazzare тут і там, щоб побачити, де збільшити , з чого почати ?

SandroMarciano
11-05-2013, 01:41
відстежує таблиці пара/IQ, то стаціонарні дизель, який ви хочете надати і на основі цієї таблиці, крутний момент зайняти.

мансардний
11-05-2013, 08:46
сандро, кожної операції ? як золото металеве для мене, я намагаюся увібрати в себе все те, що пояснює, відмінний внесок спасибі

tidus1985
12-05-2013, 10:18
щоб дізнатися, як змінити ecu, спочатку потрібно зрозуміти його спосіб роботи.

Основною відправною точкою ? карту tinj, тобто карту, яка показує скільки залишається відкритим l інжектора для впорскування малюк дизельного малюк тиску ? головне, від них все починається, а потім від ecu, звичайно; ти нагороди, скажімо, на 50% педалі, карту педаль закон, який нехай 200нм на 50% педалі, ок, йде, щоб побачити, що відповідає цієї пари на карту перетворення дизель дзвінок від ecm "кількість дизельного палива впорскується", бачить їх, наприклад, до 2500 a до 200 нм 40mm3 дизельного палива, а потім піти і подивитися на карту тиску в рампі до 2500 об, з проханням 40mm3 скільки тиск в магістралі високого тиску надходить запит від насоса, наприклад, 1000 бар, зараз йде див. на карті час "час вприскування"як має залишатися відкритим, інжектор, щоб дати 40mm3 1000 бар, ось і все, один раз, в тому числі роботи і як йти і редагування різних карт, ви можете уточнити зміна авансів, де подають і різні обмежувачі, бо зміна, як правило, вимагає зняття обмежників дизель в іншому випадку не otieni великим кроком. Ви також можете зробити ще один тип змін, набагато більш легким для новачків, інтернет-карти, педалі там, де вам подобається, звичайно, у вас буде обмеження близько 80-83 мм3 обмежувач, на той момент роботи трохи тиску в рампі, але мало і не на низьких оборотах і навантаженнях, бо насос, поглинає потужність, і збільшується час вприскування у відповідності з дизель ви збираєтеся надати, скажімо, протягом останніх 3 етап запитом дизель т для значень, нижчих за запитом карту педаль і інше, роботи тільки на високі значення, які обмежені більше від обмежувачів, очевидно, роботи завжди на карту turbo і обмежувачі,

SandroMarciano
12-05-2013, 10:40
щоб дізнатися, як змінити ecu, спочатку потрібно зрозуміти його спосіб роботи.

Основною відправною точкою ? карту tinj, тобто карту, яка показує скільки залишається відкритим l інжектора для впорскування малюк дизельного малюк тиску ? головне, від них все починається, а потім від ecu, звичайно; ти нагороди, скажімо, на 50% педалі, карту педаль закон, який нехай 200нм на 50% педалі, ок, йде, щоб побачити, що відповідає цієї пари на карту перетворення дизель дзвінок від ecm "кількість дизельного палива впорскується", бачить їх, наприклад, до 2500 a до 200 нм 40mm3 дизельного палива, а потім піти і подивитися на карту тиску в рампі до 2500 об, з проханням 40mm3 скільки тиск в магістралі високого тиску надходить запит від насоса, наприклад, 1000 бар, зараз йде див. на карті час "час вприскування"як має залишатися відкритим, інжектор, щоб дати 40mm3 1000 бар, ось і все, один раз, в тому числі роботи і як йти і редагування різних карт, ви можете уточнити зміна авансів, де подають і різні обмежувачі, бо зміна, як правило, вимагає зняття обмежників дизель в іншому випадку не otieni великим кроком...

Відмінно!
Інші частини мови, дайте йому для культури в цілому, тут не тільки мети, в кінцевому результаті, але все"гармонія"
(вибачте філософського дискурсу)

cicciogsr
12-05-2013, 10:44
я не згоден, на деякі речі, якщо ви зміните педаль і lim пара, як ви кажете на 80, не отримаєте, чому? gi? ? все обмежується приблизно 65-70... rail ви можете залишити ori або max ritoccarlo відповідно до vuoio продовжити час...для rideurre деякі фактори, які затримують впорскування і запалювання, але не ? у разі поглиблення....який час ви можете змінити не тільки страв, високих, але і низьких, залежить, який тип карти ви хочете зробити, чому? до певного моменту ви не разблокируете всі за запитом sar? завжди обмежені, і тому ви повинні спотворити страв, в районі максимального крутного моменту, якщо ви хочете їзди агресивний...

cicciogsr
12-05-2013, 10:51
потім я забув ще одна річ, ви можете встановити величезний обсяг дизельного палива, але якщо не такі ? вводять в потрібну мить, в якому подають вам просто карту, простий, як зйомки і agressivit? що вам дати? збільшення тільки в режимі максимальної потужності...

tidus1985
12-05-2013, 13:14
потім я забув ще одна річ, ви можете встановити величезний обсяг дизельного палива, але якщо не такі ? вводять в потрібну мить, в якому подають вам просто карту, простий, як зйомки і agressivit? що вам дати? збільшення тільки в режимі максимальної потужності...

і що fumera як вбивці :D

paolo159
13-05-2013, 01:10
ви можете запустити її навіть на карті педалі, щоб потім піти і підправити будь-які інші карти по темі... бачив, що edc16 регулюють всі функції пара, я вважаю-й? простий, але зрештою, якщо питання завжди суб'єктивний..

156crosswagon
15-05-2013, 22:45
Дякую за цінні робіт
Ось я знову ............
приймаючи сигнали від відображення скопійована з іншого автомобіля gi? підготовлений, я побіг підвищень, які були в 2 блоку управління,прагнучи дізнатися, що у них було відредаговано. c'? деякі красиві, що хотів би дати йому спробувати , так? моє навчання sar? pi? швидко !

Додаю файл .ori і .mod

tidus1985
15-05-2013, 23:22
тема завтра ми робимо очі і, скажу я вам! ;D

156crosswagon
16-05-2013, 21:26
Tidus, але ви знаєте, що сказати ? Інші теж вітаються .........

biondo83
16-05-2013, 21:33

156crosswagon
16-05-2013, 21:52
Читав тут і мені кіт для голови одна річ, МОД файл, з якого я взяв з кроком ? у моєї ж ебу і того ж двигуна , але 159 .........на який ? був, зняв filtrone анти сміття, може бути ? краще, якщо переписати, поставивши кроком вручну, дотримуючись поради в попередніх іграх серії ?

SandroMarciano
17-05-2013, 09:31
я бачив карту, але ми просто... тим більше, що 30cv приймає їх, якщо усунути з BIC на буклеті написано 150*180... але це ? карту без логіки, скажімо, перемикання педалі і обмежувач крутного моменту (хоча і трохи занадто вбивця по відношенню до маховика), але решта ? без політики, і показує, як ? марно все, що cerciamo навчити... карти лямбда без політики, досягнень, а також, турбо калі duty cycle, а потім збільшується до зірки на карті, покликаний... cio?, ми просто...

156crosswagon
17-05-2013, 11:36
Прости ingnoranza , але те, що ви хочете сказати, що власник 159, на яку я копіювання не повинні спати спокійно ?
Або, що ці кроком на моєму не йдуть добре !
Отже , ми почнемо з 0 ! Мені кажеш, що унікальні речі, прохідні вони Карту педалі і обмежувач крутного моменту , хоча повинні бути більше? soft вірно ? Виступ +30 л. с. залишав подив навіть мене ? для цього, що вони потрапили на цей форум і я вирішив studiami карти від мого імені, appro, але не піддаючи його до школи , c'? якоюсь формулою, що дає нам зрозуміти, скільки коней ви заробляєте з determitati кроком ?

admin
17-05-2013, 11:43
Прости ingnoranza , але те, що ви хочете сказати, що власник 159, на яку я копіювання не повинні спати спокійно ?
Або, що ці кроком на моєму не йдуть добре !
Отже , ми почнемо з 0 ! Мені кажеш, що унікальні речі, прохідні вони Карту педалі і обмежувач крутного моменту , хоча повинні бути більше? soft вірно ? Виступ +30 л. с. залишав подив навіть мене ? для цього, що вони потрапили на цей форум і я вирішив studiami карти від мого імені, appro, але не піддаючи його до школи , c'? якоюсь формулою, що дає нам зрозуміти, скільки коней ви заробляєте з determitati кроком ?

Я думаю, що самий безпечний і туристичне ролика, все інше і показово

156crosswagon
17-05-2013, 11:53
Immaginavo............ ок , скидання налаштувань комунікаційних пар все, і я йду, принаймні, cos? помилки були з мій кулак, і якщо мені хто-небудь зробити? зрозуміти, де я помиляюся навчання sar? краще !

156crosswagon
20-05-2013, 23:37
Після підказки , я зробив наступні мод. починаючи з мапу педаль :
-ЗБІЛЬШЕННЯ ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО МОМЕНТУ
-Збільшення КАРТУ ПЕДАЛЬ
-Збільшення палива
-Збільшення обмежувач тиску в рампі
-Збільшення тиску в рампі
-Збільшення часу впорскування
всі з +10% , не я доклав руку до турбо!
Додаю роботи

SandroMarciano
21-05-2013, 13:29
вибачте, але якщо ви всі 10%, навіть не втрачати час, дивіться карту, читайте обговорення, які є на вашому двигуні, то давайте подивимося, чим вам допомогти...
Якщо ви подивіться кріпиться мети дизельного палива, а потім ви ageguano різні фільтри (крутного моменту та рівня витрати палива) так, щоб отримати те, що ви хочете.

156crosswagon
21-05-2013, 13:53
Cos? ? зробіть навчання impossibile.......... в цій же темі я дала рекомендації , тепер я повинен почати з іншого , pi? ......."не ви втратите час, якщо я виріс на 10%" що це означає ? Занадто ? Мало? .........Кроком, який я зробив, за моєю логікою, справедливі, але якщо логіка ? що то я піднімаю руки, тільки що ? спробуйте і спробуйте ще раз, поки хтось на цьому форумі не dice......."ти на правильному strada".......

Хтось може мені лінк на обговорення на мій двигун ?

SandroMarciano
21-05-2013, 14:36
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3076-Parere-mappa-159-1-9-Mjet-150cv
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3173-Un-parere-per-la-mia-prima-mappa-159-1900-16v-150CV
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3155-EDC16C-impariamola!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2883-Mappa-Alfa-147-1-9-JTDm-120cv
гарне читання

156crosswagon
21-05-2013, 15:41
Спасибі, буду знати, якщо була корисною

tidus1985
21-05-2013, 22:57
Cos? ? зробіть навчання impossibile.......... в цій же темі я дала рекомендації , тепер я повинен почати з іншого , pi? ......."не ви втратите час, якщо я виріс на 10%" що це означає ? Занадто ? Мало? .........Кроком, який я зробив, за моєю логікою, справедливі, але якщо логіка ? що то я піднімаю руки, тільки що ? спробуйте і спробуйте ще раз, поки хтось на цьому форумі не dice......."ти на правильному strada".......

Хтось може мені лінк на обговорення на мій двигун ?

читайте обговорення на моїй 147, як управління ecu двигуна ? однаково, ви побачите, і я почав, як ти

156crosswagon
22-05-2013, 12:27
Ви намагалися побачити мій мод. ? принаймні, зрозуміти, якщо те, що я зробив добре !

tidus1985
22-05-2013, 17:56
вид мод, ще не ми, 1760 бар на rail занадто багато, і ні за чим не потрібні, а не приходить є біт обмеження у 1700, то ви впевнені, що карту педаль від себе зміненої, так і той, який використовує ваша машина, я не працює інтернет, всі бійці, все-таки, а так не ти не прав, в тому числі брейк-пойнт, карта час для зміни часу, ми, може бути, я бачив peggo, карта copnversione iq, що називається "кількість палива впорскується" ? марно чіпати, якщо цього не зробити мод, де відрізки обмежувачі дизель, а обману ще ecu, що вже немає, ми нічого не розуміє.

Так що тепер ми вирушаємо градусів, правити всі карти педаль, щоб дати від 2250 до 4500 об одну і ту ж пару, нехай pedere відсотки, кажу, педаль 100%, то за останні 4 осі, осі prededenti спробуйте поекспериментувати з кроком і подивіться ті, які вам подобаються більше, як чутливість педалі для вашого стилю водіння.

карту скидання пари, звичайно, вище на карту педаль на відповідні значення, в іншому випадку вам не потрібно нічого

карту час, частини з 50mm3 і 600bar ? збільшується від 10 до max 12%, щоб не піти і змінити йому anticipicosi введіть близько 87mm3 дизельного палива, якщо його запит 80mm3, то evolvendoci ми могли б очікувати, і навіть більше, але поки почнемо так, краще мало, але добре

turbo, збільшує всю карту 100 пунктів, обмежувачі, якщо вони перевищують максимальне значення досягнуто не чіпати їх

rail, я пропоную вам працювати на rail не до 1750 оборотів, бо насос високого тиску mabgia коней, тим більше тиск, вимагати більше споживає потужності розсіюється, портів, 40-50mm3, до я не думаю, що служниця погоджується тримати його в грі зараз, tando для готовності до низьких і середніх навантажень і режимів, ми працювали на карту педаль, збільшує макс 5-6%, що відповідає значенню на 1600bar в 1680-1700 бар, не більше, що не потрібно, навіть можна спробувати з rail-орі, подивіться ви, як ви знаходитесь краще, особисто я завжди ношу в 1680 1700 бар, обмежувачі aumentali в таблиці, як на головній карті, вам не потрібні інші карти, на додаток до тих, що показані на водіїв у частині обмежувачі дизель, але цей мод, на час, що ви робите, не потрібно їх змінювати.

156crosswagon
22-05-2013, 23:20
Привіт , я зробив зміни, які я говорив, я сподіваюся, зрозумів !

Докладаю як mod ver.2, що орі .

Я хотів запитати ще щось, карти fumosit? не йдуть ретушшю ?

tidus1985
22-05-2013, 23:32
Завтра я дивлюся, для карт кисню є обмежувачами дизельне паливо в залежності від всмоктуваного повітря, змінюючи tinj ( карта-тактний дизель) ? зміни без сенсу

156crosswagon
23-05-2013, 07:35
Я розумію, тому, якщо змінюється час дизель не потрібно чіпати лямбда ! Принаймні, що не збираюся працювати на авансові платежі, так ?

tidus1985
23-05-2013, 08:26
Ні, не існує ви праві, є 2 способи підключити, або обману ЕБУ, кажучи йому, що ін'єкційна 80mm3 дизельного палива та істини? ne введіть ї? збільшуючи час, або збільшується тільки карти педаль, знайшовши обмежувачі дизель з драйвера і, інформуючи ECU cheiiniettiva-й? дизель. Ви imbroiando ЕКЮ зараз, тому було б см марно йти в toxxare обмежувач, якщо значення змінені, ебу ВИКОРИСТОВУЄ їх вже

SandroMarciano
23-05-2013, 10:41
посилання видалена
це ? справу? дизельне паливо, максимальна, який вводить по-справжньому без обману часів.

msport (exil77grande)
23-05-2013, 22:27
посилання видалена
це ? справу? дизельне паливо, максимальна, який вводить по-справжньому без обману часів.

ви можете додати фотографії, внутрішніми, а не зовнішніми, і ви повинні знати,користувач може побачити їх, як вони зробили всі фамільні інших, тобто, коли буде час.

SandroMarciano
23-05-2013, 22:53
ви можете додати фотографії, внутрішніми, а не зовнішніми, і ви повинні знати,користувач може побачити їх, як вони зробили всі фамільні інших, тобто, коли буде час.

вибачте, але у мене не було наміру додаванням його на зовнішні посилання, щоб уникнути обмежень, але так? якщо я привожу з системою форуму, то змінюються і не читає більше? нічого...

У будь-якому випадку ? важко дати якусь пораду, навіть не того щоб розміщувати фотографії... не говоримо, щоб мапу зробили, ми говоримо про фото з виділених значень вихідної карті...

156crosswagon
24-05-2013, 08:55
Я згоден в повній мірі !
Ніхто не st? намагаючись обмінятися карти, ми в повному розумінні етичного форуму , а саме: навчання, але з цими обмеженнями будь-якого користувача ? змушений втиснутися в обговорення інших , кидаючи в що-то без сенсу, так що ви можете потрапити в блокування ! Є інші форуми в мережі, які обробляють одні і ті ж аргументи та їх обмежень багато менше , що дозволяє користувачам навчання-й? швидко ! Це ? тільки думка тих, хто новачок в галузі, не може розвиватися !

tidus1985
24-05-2013, 09:05
Однак я кажу, що якщо ви хочете отримати тільки адреси, написані значать, і відправляю свої враження, питання і quantaltro Ви отримаєте швидко до 80 повідомлень чесне слово, що є минуле!

156crosswagon
24-05-2013, 12:18
Гаразд, повернемося до обговорення............ але ви не бачили мою карту ? :D

tidus1985
24-05-2013, 12:36
Ще ні, що я лікарні з моєю дружиною, як тільки я повертаюся додому, на тебе я дивлюсь

tidus1985
24-05-2013, 13:50
ось я, допоміжних, карту педаль не годиться, тому що збільшується повного навантаження тільки від 3000 обертів і далі, який сенс?, від emno газ parzializzati і підвищується до 400 нм при 2000 об і потім, тиску в рампі не збільшення оборотів до 1500 об, натисніть напружує тільки p?мо насос, який поглинає тільки p?otenza, не даючи вам переваги, інше, здається, нормально, за ці виправлення ripostala, що ricontrolliamo, а потім спробуйте

156crosswagon
24-05-2013, 15:12
Спасибі , цей вечір я ! В залізничний я не відредаговано під 1500, як gi? рекомендується, що щось не розумію, але я повинен встановити, в 2000-400nm, але який відсоток педалі ? я зробив крок у відсотках , 1500-2000 5% і від 2500-максимальний 10% ! Карту обмежувач кубок ? ок ?

msport (exil77grande)
24-05-2013, 20:48
Я згоден в повній мірі !
Ніхто не st? намагаючись обмінятися карти, ми в повному розумінні етичного форуму , а саме: навчання, але з цими обмеженнями будь-якого користувача ? змушений втиснутися в обговорення інших , кидаючи в що-то без сенсу, так що ви можете потрапити в блокування ! Є інші форуми в мережі, які обробляють одні і ті ж аргументи та їх обмежень багато менше , що дозволяє користувачам навчання-й? швидко ! Це ? тільки думка тих, хто новачок в галузі, не може розвиватися !

156crosswagon
24-05-2013, 20:57
Втручання звертає на себе адміністратор........................

Titus, ось зміни, які я consigliavi , я сподіваюся, ви розумієте, те, що ви мені запропонували!!

Дякую

msport (exil77grande)
24-05-2013, 21:50
Втручання звертає на себе адміністратор........................

Titus, ось зміни, які я consigliavi , я сподіваюся, ви розумієте, те, що ви мені запропонували!!

Дякую

я не зрозумів, це ваша відповідь,якщо вам є що сказати, пишіть вільно свої думки.

tidus1985
24-05-2013, 21:55
немає titus...tidus :D
ви майже у мети, але розділ " обмежувач крутного моменту і карти педаль не йдуть добре, ви можете перевірити їх і подивитися, якщо ви слідували моїм порадам, я даю вам ключ до всього, газ вам добре, якщо ви відчуваєте, збільшення матеріального тільки вище 3000 оборотів? обмежувач крутного моменту, не чіпай його під 1500 обертів і до 2000 об легше

156crosswagon
26-05-2013, 20:51
В цю неділю я зробив тести, до цього тесту, що додаю !
Я не проти , хороший поштовх , fumosit? майже відсутня, двигун-пі? ковзання газу закритий .

Думки ?

tidus1985
26-05-2013, 21:52
відмінна карта, я радий, що ти слухав поради, остання порада, яку я даю вам, перевіряти її на обмежувач максимального крутного моменту при 1750 girir, мені здається, u-po-високий,c починає від 490nm після 2000 оборотів, так, щоб зберіг маховик, tnto цього значення не отримаєте, що ви перестанете обмежувачі і раніше, але comuncuq до 2000 нижче ви, то від 2000 обертів і далі перейти також тихо

SandroMarciano
27-05-2013, 10:09
відмінна карта, я радий, що ти слухав поради, остання порада, яку я даю вам, перевіряти її на обмежувач максимального крутного моменту при 1750 girir, мені здається, u-po-високий,c починає від 490nm після 2000 оборотів, так, щоб зберіг маховик, tnto цього значення не отримаєте, що ви перестанете обмежувачі і раніше, але comuncuq до 2000 нижче ви, то від 2000 обертів і далі перейти також тихо
Як ви сказали, пара, врешті-решт, обмежується, від limitayori дизельного палива, але зверніть увагу, що схема, в якій група маховик - зчеплення прагне pi? ? на 2000 об / хв, коли машина досягає максимального крутного моменту

156crosswagon
27-05-2013, 11:05
Ок , в цей вечір у ретуші p? і тоді я дам вам знати відчуття !

Я зробив виправлення , звичайно, почуття залишилися колишніми , щоб зберегти, можливо, в наступній версії просто p? також на щабель вище 2000 вас ! Щоб повернутися до відчуттів, машина до 3000, конференц-й? гострий, але ви відчуваєте, p? відсутність у спині , безумовно, через відсутність дизельного палива. Підводячи підсумок, я збільшив тиск в магістралі rail 5% таких як час вприскування , теоретично повинні отримати p? pi? дизельне паливо, правильно ? Тепер для того, щоб удосконалювати поштовх, я повинен збільшуватися, "справа? дизельне паливо впорскується" ? Карту, що я бачу, ECMT ? Роблячи це, я повинен почати працювати на картах "фаза уприскування" ? І карти Лямбды ?

SandroMarciano
28-05-2013, 15:13
"фаза уприскування" залиште її орі, ecm називається cos? у egr, лямбда-карти при зміні часу уприскування таким чином "варвар", вони золоті, і останнє, що тиск дизельного палива не призводить до збільшення дизель, єдиний ефект, що має ? щоб знизити час вприскування, але на карту не нормальний ? необхідність, він робить це зміна, якщо потрібно надати 120мм^3/i (і, отже, турбо плюс та ін)

156crosswagon
28-05-2013, 22:38
Так що якщо хочете збільшити p? коми б ви порадили мені ?

SandroMarciano
28-05-2013, 23:31
я abbandonerei зміна часу (принаймні на першому етапі) і місце розташування шукаєте фільтри дизельного палива (яка в даний час доступна для широкої громадськості)... завтра будете бачити? якщо у мене є час написати вам адреси

156crosswagon
29-05-2013, 09:42
Може бути,........... :)

Але вибачте, ви говорите, що фаза уприскування ? у egr в ecm......................але тоді мапу "справа? газу під назвою" що ? ? У pi? картки "крок inieziione" мають значень типу -1.20 +2.4 , мені здається, градусів !!!!!!!! Або мій драйвер ecm ? farlocco чи є речі, які не придають квадратну форму !

msport (exil77grande)
29-05-2013, 15:35
Може бути,........... :)

Але вибачте, ви говорите, що фаза уприскування ? у egr в ecm......................але тоді мапу "справа? газу під назвою" що ? ? У pi? картки "крок inieziione" мають значень типу -1.20 +2.4 , мені здається, градусів !!!!!!!! Або мій драйвер ecm ? farlocco чи є речі, які не придають квадратну форму !

кількість газу знову завжди має справу з клапаном egr, але не плутайте 5 карт на етапі уприскування базова карта

SandroMarciano
29-05-2013, 20:07
1cc0f8
1cf3ec
ці основні! gi? з цими та час оригінальні відчуваєте себе добре різницю!

tidus1985
29-05-2013, 23:31
отже, слухайте те, що говорить сандро, знайшов карту на 120 л., перейдіть на моє обговорення і подивитися через адреси обмежувачі дизельного палива, на своїй карті, вони ідентичні, у вас трохи більше, але потім, коли вони визнаються тобі допоможемо ? зміна набагато краще