Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV

156crosswagon
07-05-2013, 15:18
Прывітанне ўсім , пасля таго як вы прайшлі першы крок = выдаленне EGR , я хацеў бы пачаць вывучаць карту, каб мой аўтамабіль, я чытаў alcume карты, і пачынаю разумець, куды ісці ў modificxare параметры , перш чым зрабіць гэта? я хацеў бы прытрымлівацца некалькі саветаў, каб лепш зразумець вынікі, якія вы атрымліваеце. вы маглі б накіраваць мяне на нейкай дыскусіі, у якой, магчыма, есць тлумачэнні, тыпу крок за крокам кіраўніцтва ?
Акрамя таго, мне было цікава, я выключыў EGR ламаючы графікі па адрасах, якія мне былі sugeriti , але, як вы f? у скрыптовых дзетак, відаць, што элементы кіравання за межамі карты ?

SandroMarciano
07-05-2013, 18:13
Адказваю на апошняе пытанне, ці ў вас есць damos (і вы ведаеце, што шукаць), або вы ведаеце, што формы могуць мець і ісці метадам спроб і памылак, або выкарыстаць іншыя праграмы, але часта прыводзяць наступствы, і не заўседы гуляюць добрую працу.
каб атрымаць дапамогу, выконвайце на карту, чым у папярэдніх гульнях серыі, хоць эбу ? адрозніваецца ад вашай логікі ? падобны!

156crosswagon
08-05-2013, 11:06
Дзякуй , ma..........у мяне есць палова ідэі гэтых damos, - гэта файлы, якія едуць паралельна ў файл .- крычы ? Ці магу я задаць некалькі пытанняў, у pi? ?

SandroMarciano
08-05-2013, 11:51
пытанні, як вы хочаце, адказы, за тое, што я ведаю і што магу адказаць :)
I damos не было б аднаго, каб кожны нумар sw і hw, кожны блок кіравання, але ? gi? вельмі шмат, калі мы паведамілі ў той жа блок, які нас цікавіць, у вашым выпадку edc16c8.
Затым вы працуеце, параўноўваючы 2d крывыя з нашага файла з damos, l? тады мы ідзем да чытаць апісання розных картах.

156crosswagon
08-05-2013, 13:34
Я ўяўляў, як яна працуе, cos? ! Адно ўдакладненне , мая мантуе 16c39. Так што, калі ў мяне damos ў 16c39 і праз WinOLS знойдзеце тут апісанне кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог я мог убачыць адрас , і пайсці на 2d ECM і пераканайцеся, крывыя ?

SandroMarciano
08-05-2013, 15:33
так, але адрасы sfalzati, то не знойдзеш іх менавіта так, у адваротным выпадку, вы маглі б прымяніць damos непасрэдна ў файл крычы... трэба прызнаць, візуальна ў 2d (у ****llo геаметрыі крывой). Я спадзяюся, што добра патлумачыў.

156crosswagon
08-05-2013, 15:38
Для таго, каб, напрыклад , я цяпер ведаю 2 груды ў egr , калі б мне прыйшлося шукаць іх у іншым эбу павінен ці я пракруціць усе ў 2d да знайсці падобныя ? адрас маей 16c39 ? роўны для ўсіх 16c39 або залежыць ад абсталявання ?

SandroMarciano
08-05-2013, 16:01
у залежнасці ад n? sw мы кажам, што, па вялікім рахунку, месца застаецца, а ў тым, што знаходзіцеся пасля карты "педалі" і перш, напрыклад, абмежавальнікі крутоўнага моманту. План рабіў нам вочы!

156crosswagon
10-05-2013, 23:01
Я разумею, зараз? я хачу пачаць кідаць ўніз? першая версія карты для майго блока кіравання ! Я спрабую scopiazzare тут і там, каб убачыць, дзе павялічыць , з чаго пачаць ?

SandroMarciano
11-05-2013, 01:41
адсочвае табліцы пара/IQ, то стацыянарныя дызель, які вы жадаеце надаць і на аснове гэтай табліцы, крутоўны момант заняць.

мансардных
11-05-2013, 08:46
сандра, кожнай вашай аперацыі ? як золата літае для мяне, я стараюся, каб ўвабраць у сябе ўсе тое, што тлумачыць, выдатны ўклад дзякуй

tidus1985
12-05-2013, 10:18
каб даведацца, як змяніць ecu, спачатку трэба зразумець ягоны спосаб працы.

Асноўны адпраўной кропкай ? карту tinj, то есць карту, якая паказвае колькі застаецца адкрытым l інжэктара для ўпырсквання малы дызельнага малы ціску ? галоўнае, ад іх усе пачынаецца, а затым ад ecu, вядома; ты ўзнагароды, скажам, на 50% педалі, карту педаль закон, які хай 200нм на 50% педалі, ок, ідзе, каб убачыць, што адпавядае гэтай пары на карту пераўтварэнні дызель званок ад ecm "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", бачыць іх, напрыклад, да 2500 a да 200 нм 40mm3 дызельнага паліва, а затым пайсці і паглядзець на карту ціску ў рампы да 2500 аб, з просьбай 40mm3 колькі ціск ў магістралі высокага ціску паступае запыт ад помпы, напрыклад, 1000 бар, цяпер ідзе см на карце час "час ўпырску"як павінна заставацца адкрытым, інжэктар, каб даць 40mm3 1000 бар, вось і ўсе, адзін раз, у тым ліку працы і як ісці і рэдагавання розных карт, вы можаце ўдакладніць змяненне авансаў, дзе падаюць і розныя абмежавальнікі, бо змяненне, як правіла, патрабуе зняцця абмежавальнікаў дызель, у адваротным выпадку не otieni вялікім крокам. Вы таксама можаце зрабіць яшчэ адзін тып змяненняў, значна больш легкім для пачаткоўцаў, інтэрнэт-карты, педалі там, дзе вам падабаецца, вядома, у вас будзе абмежаванне каля 80-83 мм3 абмежавальнік, на той момант працы трохі ціску ў рампы, але мала і не на нізкіх абарачэннях і нагрузках, бо помпа, паглынае магутнасць, і павялічваецца час ўпырску ў адпаведнасці з дызель вы збіраецеся надаць, скажам, у працягу апошніх 3 этап запыце дызель т для значэнняў, больш нізкіх па запыце карту педаль і астатняе, працы толькі на высокія значэння, якія абмежаваныя больш ад абмежавальнікаў, відавочна, то працы заўседы на карту turbo і абмежавальнікі,

SandroMarciano
12-05-2013, 10:40
каб даведацца, як змяніць ecu, спачатку трэба зразумець ягоны спосаб працы.

Асноўны адпраўной кропкай ? карту tinj, то есць карту, якая паказвае колькі застаецца адкрытым l інжэктара для ўпырсквання малы дызельнага малы ціску ? галоўнае, ад іх усе пачынаецца, а затым ад ecu, вядома; ты ўзнагароды, скажам, на 50% педалі, карту педаль закон, які хай 200нм на 50% педалі, ок, ідзе, каб убачыць, што адпавядае гэтай пары на карту пераўтварэнні дызель званок ад ecm "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", бачыць іх, напрыклад, да 2500 a да 200 нм 40mm3 дызельнага паліва, а затым пайсці і паглядзець на карту ціску ў рампы да 2500 аб, з просьбай 40mm3 колькі ціск ў магістралі высокага ціску паступае запыт ад помпы, напрыклад, 1000 бар, цяпер ідзе см на карце час "час ўпырску"як павінна заставацца адкрытым, інжэктар, каб даць 40mm3 1000 бар, вось і ўсе, адзін раз, у тым ліку працы і як ісці і рэдагавання розных карт, вы можаце ўдакладніць змяненне авансаў, дзе падаюць і розныя абмежавальнікі, бо змяненне, як правіла, патрабуе зняцця абмежавальнікаў дызель, у адваротным выпадку не otieni вялікім крокам...

Выдатна!
Астатнія часткі гаворкі, дайце яму для культуры ў цэлым, тут не толькі мэты, у канчатковым выніку, але ўсе"гармонія"
(прабачце філасофскага дыскурсу)

cicciogsr
12-05-2013, 10:44
я не згодны, на некаторыя рэчы, калі вы зменіце педаль і lim пара, як вы кажаце на 80, не атрымаеце, чаму? gi? ? усе абмяжоўваецца прыкладна 65-70... rail вы можаце пакінуць крычы ці max ritoccarlo у адпаведнасці з vuoio падоўжыць час...для rideurre некаторыя фактары, якія затрымліваюць впрыска і запальвання, але не ? у выпадку паглыблення....час вы можаце змяніць не толькі страў, высокіх, але і нізкіх, залежыць, які тып карты, якія вы хочаце зрабіць, чаму? да пэўнага моманту вы не вачэй усе па запыце sar? заўседы абмежаваныя, і таму вы павінны сказіць страў, у раене максімальнага крутоўнага моманту, калі вы хочаце язды агрэсіўны...

cicciogsr
12-05-2013, 10:51
потым я забыўся яшчэ адна рэч, вы можаце ўсталяваць велізарны аб'ем дызельнага паліва, але калі не такія ? ўводзяць у патрэбнае імгненне, у якім падаюць вам проста карту, просты, як здымкі і agressivit? што вам даць? павелічэнне толькі ў рэжыме максімальнай магутнасці...

tidus1985
12-05-2013, 13:14
потым я забыўся яшчэ адна рэч, вы можаце ўсталяваць велізарны аб'ем дызельнага паліва, але калі не такія ? ўводзяць у патрэбнае імгненне, у якім падаюць вам проста карту, просты, як здымкі і agressivit? што вам даць? павелічэнне толькі ў рэжыме максімальнай магутнасці...

і што fumera як забойцы :D

paolo159
13-05-2013, 01:10
вы можаце запусціць яе нават на карце педалі, каб потым пайсці і падправіць любыя іншыя карты па тэме... бачыў, што edc16 рэгулююць усе функцыі пара, я лічу-й? просты, але ў рэшце рэшт, калі заўседы пытанне суб'ектыўны..

156crosswagon
15-05-2013, 22:45
Дзякуй за каштоўныя работ
Вось я зноў ............
прымаючы сігналы ад адлюстравання скапіяваная з іншага аўтамабіля gi? падрыхтаваны, я пабег павышэнняў, якія былі ў 2 блока кіравання,імкнучыся даведацца, што ў іх было рэдагавана. c'? некаторыя прыгожыя, што хацеў бы даць яму паспрабаваць , так? мае навучанне sar? pi? хутка !

Прыкладаю файл .ori і .mod

tidus1985
15-05-2013, 23:22
тэма заўтра мы робім вочы і, скажу я вам! ;D

156crosswagon
16-05-2013, 21:26
Tidus, але вы ведаеце, што-небудзь сказаць ? Іншыя таксама вітаюцца .........

biondo83
16-05-2013, 21:33

156crosswagon
16-05-2013, 21:52
Чытаў тут, і мне кіт для галавы адна рэч, МОД файл, з якога я ўзяў з крокам ? у маей жа эбу і таго ж рухавіка , але 159 .........на які ? быў, зняў filtrone анты смецце, можа быць ? лепш, калі перапісаць, паставіўшы крокам ўручную, вынікаючы радзе ў папярэдніх гульнях серыі ?

SandroMarciano
17-05-2013, 09:31
я бачыў карту, але мы проста... тым больш, што 30cv іх узяць, калі выправіць з BIC на буклеце напісана 150*180... але гэта ? карту без логікі, скажам, прайсці педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту (хоць і трохі занадта забойца па адносінах да маховику), але астатнія ? без палітыкі, і паказвае, колькі ? бескарысна усе, што cerciamo навучыць... карты лямбда без палітыкі, авансы, а таксама, турба гартуй duty cycle, а затым павялічваецца да зорак карту, закліканы... cio?, мы проста...

156crosswagon
17-05-2013, 11:36
Даруй ingnoranza , але тое, што вы хочаце сказаць, што ўладальнік 159, на якую я скапіявана не павінны спаць спакойна ?
Або, што гэтыя крокам, на мой, не вельмі добра !
Такім чынам , мы пачнем з 0 ! Мне кажаш, што унікальныя рэчы, непраходныя яны Карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту , хоць павінны быць больш? soft дакладна ? Выступленне +30 л. с пакідаў у здзіўленне нават мяне ? для гэтага, што яны патрапілі ў гэты форум, і я вырашыў studiami карты ад майго імя, appro, але не падвяргаючы яго да школы , c'? нейкі формуле, што дае нам зразумець, колькі коней вы зарабляеце з determitati крокам ?

admin
17-05-2013, 11:43
Даруй ingnoranza , але тое, што вы хочаце сказаць, што ўладальнік 159, на якую я скапіявана не павінны спаць спакойна ?
Або, што гэтыя крокам, на мой, не вельмі добра !
Такім чынам , мы пачнем з 0 ! Мне кажаш, што унікальныя рэчы, непраходныя яны Карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту , хоць павінны быць больш? soft дакладна ? Выступленне +30 л. с пакідаў у здзіўленне нават мяне ? для гэтага, што яны патрапілі ў гэты форум, і я вырашыў studiami карты ад майго імя, appro, але не падвяргаючы яго да школы , c'? нейкі формуле, што дае нам зразумець, колькі коней вы зарабляеце з determitati крокам ?

Я думаю, што самы бяспечны і экскурсійнае роліка, усе астатняе і паказальна

156crosswagon
17-05-2013, 11:53
Immaginavo............ ок , скід налад камунікацыйных пар усе, і я іду, па меншай меры, cos? памылкі былі з мой кулак, і калі мне хто-небудзь зрабіць? зразумець, дзе я памыляюся навучання sar? лепш !

156crosswagon
20-05-2013, 23:37
Тады , пасля падказкі , я зрабіў наступныя mod. пачынаючы з карту педалі :
-ПАВЕЛІЧЭННЕ КРУТОЎНАГА МОМАНТУ АБМЕЖАВАЛЬНІК
-Павелічэнне КАРЦЕ ПЕДАЛЬ
-Павелічэнне паліва
-Павелічэнне абмежавальнік ціску ў рампы
-Павелічэнне ціску ў рампы
-Павелічэнне часу упырску
усе з +10% , не я прыклаў руку да турба!
Прыкладаю працу

SandroMarciano
21-05-2013, 13:29
прабачце, але калі вы ўсе 10% нават не губляць час, каб убачыць карту, чытайце абмеркавання, што есць на ваш рухавік, то давайце паглядзім, чым вам дапамагчы...
Калі вы паглядзіце мацуецца мэты дызель і тады вы ageguano абмежавальнікі (крутоўнага моманту і расходу паліва) так, каб атрымаць тое, што вы хочаце.

156crosswagon
21-05-2013, 13:53
Cos? ? зрабіце навучанне impossibile.......... у гэтай жа тэме я дала рэкамендацыі , цяпер я павінен пачаць з іншага , у pi? ......."не вы страціце час, калі я вырас на 10%" што гэта значыць ? Занадта ? Мала? .........Крокам, які я зрабіў, па маей логіцы, справядлівыя, але калі логіка не ? што то я падымаю рукі, толькі што ? паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз, пакуль хто-то на гэтым форуме не dice......."ты на правільным strada".......

Хто-небудзь можа мне спасылку на абмеркаванне на мой рухавік ?

SandroMarciano
21-05-2013, 14:36
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3076-Parere-mappa-159-1-9-Mjet-150cv
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3173-Un-parere-per-la-mia-prima-mappa-159-1900-16v-150CV
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3155-EDC16C-impariamola!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2883-Mappa-Alfa-147-1-9-JTDm-120cv
добрае чытанне

156crosswagon
21-05-2013, 15:41
Дзякуй, буду ведаць, калі яны былі карысныя

tidus1985
21-05-2013, 22:57
Cos? ? зрабіце навучанне impossibile.......... у гэтай жа тэме я дала рэкамендацыі , цяпер я павінен пачаць з іншага , у pi? ......."не вы страціце час, калі я вырас на 10%" што гэта значыць ? Занадта ? Мала? .........Крокам, які я зрабіў, па маей логіцы, справядлівыя, але калі логіка не ? што то я падымаю рукі, толькі што ? паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз, пакуль хто-то на гэтым форуме не dice......."ты на правільным strada".......

Хто-небудзь можа мне спасылку на абмеркаванне на мой рухавік ?

чытайце абмеркаванне на маей 147, як кіравання ecu рухавіка ? аднолькава, вы ўбачыце, і я пачаў, як ты

156crosswagon
22-05-2013, 12:27
Вы спрабавалі праверыць, ці мой мод. ? па крайняй меры, каб зразумець, калі тое, што я зрабіў добра !

tidus1985
22-05-2013, 17:56
выгляд мод, яшчэ не мы, 1760 бар на rail занадта шмат, і ні за чым не патрэбныя, а то не прыходзіць есць біт абмежаванне ў 1700, то вы ўпэўненыя, што карту педаль ад сябе змененай, так і той, які выкарыстоўвае ваша машына, я не працуе інтэрнэт, усе байцы, усе-ткі, а так не, ты не мае рацыю, у тым ліку брэйк-пойнт, карта час для змены часу, мы, можа быць, я бачыў peggo, карта copnversione iq, што называецца "колькасць паліва ўпырскваецца" ? бескарысна чапаць, калі гэтага не зрабіць мод, дзе адрэзкі абмежавальнікі дызель, а падману яшчэ ecu, што ўжо няма, мы нічога не разумее.

Так што цяпер мы адпраўляемся градусаў, правіць усе карты педаль, каб даць ад 2250 да 4500 аб адну і тую ж пару, хай pedere працэнты, кажу, педаль 100%, то апошнія 4 восі, восяў prededenti паспрабуйце паэксперыментаваць з крокам і паглядзець тыя, якія вам падабаюцца больш, як адчувальнасць педалі для вашага стылю кіравання.

карту скіду пара, вядома, вышэй на карту педаль для адпаведных значэнняў, у адваротным выпадку, вам не трэба нічога

карту час, часткі з 50mm3 і 600bar ? павялічваецца ад 10 да max 12%, каб не пайсці і змяніць яму anticipicosi впрысните каля 87mm3 дызельнага паліва, калі яго запыт 80mm3, то evolvendoci мы маглі б чакаць, і нават больш, але пакуль пачнем так, лепш мала, але добра

turbo, павялічвае уся карта 100 ачкоў, абмежавальнікі, калі больш, максімальнае значэнне дасягнута не чапаць іх

rail, я прапаную вам працаваць на rail не да 1750 абаротаў, бо помпа высокага ціску mabgia коней, тым больш ціск, патрабаваць больш спажывае магутнасці рассейваецца, партоў, 40-50mm3, перш я не думаю, што рабы пагаджаецца трымаць яго ў крычы зараз, tando для гатоўнасці для нізкіх і сярэдніх нагрузак і рэжымаў, мы працавалі на карту педалі, павялічвае макс 5-6%, што адпавядае значэнню на 1600bar ў 1680-1700 бар, не больш, што не трэба, нават можна паспрабаваць з rail-крычы, паглядзець як цябе знаходзіцеся лепш, асабіста я заўседы нашу ў 1680 1700 бар, абмежавальнікі aumentali ў табліцы, як на галоўнай карце, вам не патрэбныя іншыя карты, у дадатак да тых, што паказаны на кіроўцаў у частцы абмежавальнікі дызель, але гэты мод на час, што вы робіце, не трэба іх змяняць.

156crosswagon
22-05-2013, 23:20
Прывітанне , я зрабіў змены, якія я казаў, я спадзяюся, зразумеў !

Прыкладаю абодва mod ver.2, што ў крычы .

Я хацеў спытаць яшчэ што, карты fumosit? не ідуць ретушью ?

tidus1985
22-05-2013, 23:32
Заўтра я гляджу, для карт кіслароду з'яўляюцца абмежавальнікамі дызельнае паліва ў залежнасці ад всасываемого паветра, змяняючы tinj ( карта-тактный дызель) ? змены без сэнсу

156crosswagon
23-05-2013, 07:35
Я разумею, таму, калі змяніць час дызель не варта дакранацца лямбда ! Па крайняй меры, што не збіраюся працаваць на авансавыя плацяжы, правільна ?

tidus1985
23-05-2013, 08:26
Няма, не існуе, вы маеце рацыю, есць 2 спосабу падключыць, або падману ЭБУ, кажучы яму, што ін'екцыйная 80mm3 дызельнага паліва і ісціны? ne впрысните й? павялічваючы час, або павялічваецца толькі карты педаль, знайшоўшы абмежавальнікі дызель з драйвера і, інфармуючы ECU cheiiniettiva-й? дызель. Вы imbroiando ЭКЮ цяпер, таму было б см бескарысна ісці ў toxxare абмежавальнік, калі значэння зменены, эбу ВЫКАРЫСТОЎВАЕ іх ужо

SandroMarciano
23-05-2013, 10:41
спасылка выдалена
гэта ? справа? дызельнае паліва, максімальная, які ўводзіць па-сапраўднаму без падману часоў.

msport (exil77grande)
23-05-2013, 22:27
спасылка выдалена
гэта ? справа? дызельнае паліва, максімальная, які ўводзіць па-сапраўднаму без падману часоў.

вы можаце прымацаваць фота, ўнутранымі, а не знешнімі і павінны ведаць,карыстальнік можа ўбачыць іх, як яны зрабілі ўсе фамільныя іншых, то есць, калі будзе час.

SandroMarciano
23-05-2013, 22:53
вы можаце прымацаваць фота, ўнутранымі, а не знешнімі і павінны ведаць,карыстальнік можа ўбачыць іх, як яны зрабілі ўсе фамільныя іншых, то есць, калі будзе час.

прабачце, але ў мяне не было намеры даданнем яго на знешнія спасылкі, каб пазбегнуць абмежаванняў, але так? калі я прыводжу з сістэмай форуму, то змяняюцца і не чытае больш? нічога...

У любым выпадку ? цяжка даць які-то рада, нават не таго, каб размяшчаць фатаграфіі... не гаворым, каб карту зрабілі, мы гаворым пра фота з выдзеленых значэнняў зыходнай карце...

156crosswagon
24-05-2013, 08:55
Я згодны ў поўнай меры !
Ніхто не st? спрабуючы абмяняцца карты, мы ў поўным сэнсе этычнага форуму , а менавіта: навучання, але з гэтымі абмежаваннямі любога карыстальніка ? вымушаны ўціснуцца ў абмеркаванне іншых , кідаючы ў што-то без сэнсу, так што вы можаце патрапіць у блакаванне ! Есць іншыя форумы ў сеткі, якія апрацоўваюць адны і тыя ж аргументы і іх абмежаванняў шмат менш , што дазваляе карыстальнікам навучанне-й? хутка ! Гэта ? толькі меркаванне тых, хто пачатковец у галіны, не можа развівацца !

tidus1985
24-05-2013, 09:05
Аднак я кажу, што калі вы хочаце атрымаць толькі адрасы напісаны служаць вельмі, і адпраўляю свае ўражанні, пытанні і quantaltro Вы атрымаеце хутка да 80 паведамленняў сумленнае слова, што есць мінулае!

156crosswagon
24-05-2013, 12:18
Ок, вернемся ў абмеркаванне............ але вы не бачылі маю карту ? :D

tidus1985
24-05-2013, 12:36
Яшчэ не, што я шпіталі з жонкай, як толькі я вяртаюся дадому, на цябе я гляджу

tidus1985
24-05-2013, 13:50
вось я, дапаможных, карту педаль не падыходзіць, таму што павялічваецца поўнай нагрузкі толькі ад 3000 абаротаў і далей, які сэнс?, ад emno газ parzializzati і павышаецца да 400 нм пры 2000 аб і потым, ціску ў рампы не павелічэння абаротаў да 1500 аб, націсніце напружвае толькі p?ме помпа, які паглынае толькі p?otenza, не даючы вам перавагі, астатняе, здаецца, нармальна, за гэтыя выпраўлення ripostala, што ricontrolliamo, а затым паспрабуйце

156crosswagon
24-05-2013, 15:12
Дзякуй , гэты вечар я ! У чыгуначны я не рэдагавана пад 1500, як gi? рэкамендуецца, што што-то не разумею, але , я павінен задаць, у 2000-400nm, але які працэнт педалі ? я зрабіў крок у працэнтах , 1500-2000 5% і ад 2500-максімальны 10% ! Карту абмежавальнік кубак ? ок ?

msport (exil77grande)
24-05-2013, 20:48
Я згодны ў поўнай меры !
Ніхто не st? спрабуючы абмяняцца карты, мы ў поўным сэнсе этычнага форуму , а менавіта: навучання, але з гэтымі абмежаваннямі любога карыстальніка ? вымушаны ўціснуцца ў абмеркаванне іншых , кідаючы ў што-то без сэнсу, так што вы можаце патрапіць у блакаванне ! Есць іншыя форумы ў сеткі, якія апрацоўваюць адны і тыя ж аргументы і іх абмежаванняў шмат менш , што дазваляе карыстальнікам навучанне-й? хутка ! Гэта ? толькі меркаванне тых, хто пачатковец у галіны, не можа развівацца !

156crosswagon
24-05-2013, 20:57
Аперацыі звяртае на сябе адміністратар ........................

Titus, вось змены, якія я consigliavi , я спадзяюся, вы разумееце, што я вам прапанаваў !

Дзякуй

msport (exil77grande)
24-05-2013, 21:50
Аперацыі звяртае на сябе адміністратар ........................

Titus, вось змены, якія я consigliavi , я спадзяюся, вы разумееце, што я вам прапанаваў !

Дзякуй

я не зразумеў, гэта ваш адказ,калі вам есць, што сказаць, пішыце свабодна свае думкі.

tidus1985
24-05-2013, 21:55
няма titus...tidus :D
вы амаль каля мэты, але раздзел " абмежавальнік крутоўнага моманту і карты педаль не ідуць па-ранейшаму добра, вы можаце праверыць іх і паглядзець, калі вы рушылі ўслед маей парадзе, я даю вам ключ да ўсяго, газ вам добра, калі вы адчуваеце, павелічэнне матэрыяльнага толькі вышэй 3000 абаротаў? абмежавальнік крутоўнага моманту, не чапай яго пад 1500 абаротаў і да 2000 аб лягчэй

156crosswagon
26-05-2013, 20:51
У гэтую нядзелю я зрабіў тэсты, да гэтага тэсту, што прыкладаю !
Я не супраць , добры штуршок , fumosit? амаль адсутнічае, рухавік-пі? слізгаценне газу зачынены .

Меркаванні ?

tidus1985
26-05-2013, 21:52
выдатная карта, я рады, што ты слухаў парады, апошні савет, які я даю вам, правяраць яе на абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту пры 1750 girir, мне здаецца, u-po-высокі,c пачынае ад 490nm пасля 2000 абаротаў, так, каб захаваў махавік, tnto гэтага значэння не атрымаеце, што вы перастанеце абмежавальнікі і раней, але comuncuq да 2000 вы ніжэй, то ад 2000 абаротаў і далей перайсці таксама ціха

SandroMarciano
27-05-2013, 10:09
выдатная карта, я рады, што ты слухаў парады, апошні савет, які я даю вам, правяраць яе на абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту пры 1750 girir, мне здаецца, u-po-высокі,c пачынае ад 490nm пасля 2000 абаротаў, так, каб захаваў махавік, tnto гэтага значэння не атрымаеце, што вы перастанеце абмежавальнікі і раней, але comuncuq да 2000 вы ніжэй, то ад 2000 абаротаў і далей перайсці таксама ціха
Як вы сказалі, пара, у рэшце рэшт, абмяжоўваецца, ад limitayori дызельнага паліва, але звернеце ўвагу, што схема, у якой група махавік - счапленне імкнецца pi? ? на 2000 аб / мін, калі машына дасягае максімальнага крутоўнага моманту

156crosswagon
27-05-2013, 11:05
Ок , у гэты вечар у рэтушы p? і тады я дам вам ведаць адчуванні !

Я зрабіў выпраўленне , вядома, пачуцці засталіся ранейшымі , каб захаваць, магчыма, у наступнай версіі проста p? таксама на прыступку вышэй 2000 вас ! Каб вярнуцца да адчуваннях, машына да 3000, канферэнц-й? востры, але вы адчуваеце, p? адсутнасць у спіне , безумоўна, з-за адсутнасці дызельнага паліва. Падводзячы вынік, я павялічыў ціск у магістралі rail 5% такіх як час ўпырску , тэарэтычна павінны атрымаць p? pi? дызельнае паліва, правільна ? Цяпер для таго, каб удасканальваць штуршок, я павінен таксама павялічвацца, "справа? дызельнае паліва ўпырскваецца" ? Карту, што я бачу, ECMT ? Робячы гэта, я павінен пачаць працаваць на картах "фаза ўпырску" ? І карты Лямбда ?

SandroMarciano
28-05-2013, 15:13
"фаза ўпырску" пакіньце яе на врі, ecm называецца cos? у egr, лямбда-карты пры змене часу ўпырску такім чынам "варвар", яны залатыя, і апошняе, што ціск дызельнага паліва не прыводзіць да павелічэння дызель, адзіны эфект, што мае ? каб знізіць час ўпырску, але на карту не нармальны ? неабходнасці, ен робіць гэта змяненне, калі трэба надаць 120мм^3/i (і, такім чынам, турба плюс і інш)

156crosswagon
28-05-2013, 22:38
Так што калі вы хочаце павялічыць p? комы б вы параілі мне ?

SandroMarciano
28-05-2013, 23:31
я abbandonerei змяненне часу (па меншай меры на першым этапе) і месцазнаходжанне шукаеце фільтры дызельнага паліва (якая ў цяперашні час даступная для шырокай грамадскасці)... заўтра будзеце бачыць? калі ў мяне есць час напісаць вам адрасы

156crosswagon
29-05-2013, 09:42
Можа быць,........... :)

Але прабачце, вы кажаце, што фаза ўпырску ? у egr ў ecm......................але тады карту "справа? газу пад назвай" што ? ? У pi? карты "крок inieziione" маюць значэнняў тыпу -1.20 +2.4 , мне здаецца, градусаў!!!!!!!! Ці мой драйвер ecm ? farlocco ці есць рэчы, якія не надаюць квадратную форму !

msport (exil77grande)
29-05-2013, 15:35
Можа быць,........... :)

Але прабачце, вы кажаце, што фаза ўпырску ? у egr ў ecm......................але тады карту "справа? газу пад назвай" што ? ? У pi? карты "крок inieziione" маюць значэнняў тыпу -1.20 +2.4 , мне здаецца, градусаў!!!!!!!! Ці мой драйвер ecm ? farlocco ці есць рэчы, якія не надаюць квадратную форму !

колькасць газу зноў заўседы мае справу з клапанам egr, але не блытайце 5 карт на этапе ўпырску базавая карта

SandroMarciano
29-05-2013, 20:07
1cc0f8
1cf3ec
гэтыя асноўныя! gi? з гэтымі і час арыгінальныя адчуваеце сябе добра розніцу!

tidus1985
29-05-2013, 23:31
такім чынам, слухайце тое, што кажа сандра, знайшоў карту на 120 л, перайдзіце на мае абмеркаванне і паглядзець праз адрасы абмежавальнікі дызельнага паліва, на сваей карце, яны ідэнтычныя, у вас некалькі больш, але затым, калі яны прызнаюцца табе дапаможам ? змяненне нашмат лепш