Перегляд Повної Версії : Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv
Привіт всім,
намагаючись слідувати незліченні поради і аналізувати карти, наприклад, знайдених в мережі, я пробував робити карту для мого автомобіля, я хотів би отримати думка від pi? фахівців тут на форумі...
Мій намір в реалізації карти ? вирішити відомий питання моєї panterona, померла на малих обертах, намагаючись також надати їй більше? коней також про понесені.
Я намагався зберегти час вприскування досить низькі для того, щоб утримувати трохи витрата (якщо б я міг зменшити її розмір надалі я б не заперечував).
У modifice на карту крутний момент при старті ? була відповідним чином змінена, щоб уникнути пошкодження маховика під час пуску (я замінив в минулому місяці, так? променіло багато, і розірвала, незважаючи на тертя не було, то cos? зношений).
Це останнє редагування ? gi? протестовано і я повинен сказати, що тепер проблема вібрації і strattonamenti в запуску ? вирішена.
Що стосується карти lim. диму я нічого не чіпали, так як я не зовсім розумію, як вони працюють..
З нетерпінням чекаю ваші коментарі, критику та поради!!!!
Додаю ОРІ і MOD
дуже м'який, як мапу, але логіка добре ти пропустив тиск турбо, тиск в магістралі rail " у випадку якщо у вас є dpf? egr йде добре, ви можете запитати ще, от і все
Привіт legendaryslave,
дякуємо за вашу допомогу!!! ви ? правда ? дуже м'які, я не хотів перебільшувати, принаймні, спочатку так? будучи починаючим я віддаю перевагу діяти для маленьких крок, тому спочатку я хотів би зрозуміти логіку, а потім натисніть трохи " пі? з підвищень.
Dpf, я до сих пір навіть, якщо я планую зняти найближчим часом, для турбо і магістралі високого переглядаю і повний карт відсутня.
Значення карти turbo призначені для використання в якості тиску мети? у цьому випадку, щоб дізнатися, як працює турбіна я повинен видалити близько 1 бару?
Які ще поради я дав би поліпшити карту?
grazieeeee
Кілька порад про те, як редагувати карти lim. диму (поріг лямбда-верхній і нижній)? чи порадите мені залишити орі?
а що стосується карти час overboost?
Я не вважаю карти rail та турбонаддув, який я говорила...чи можеш ти мені сказати, де я? .
карти lamda, якщо у вас є dpf не йти під 1130punti, для інших ви можете abbassarle до цього значення. Вважає, що 1000 очок рівні 14.7/1 звіт afr, якщо встанеш в будь-якому випадку машина rigenerer? pi? часто, але risulter? дуже пі? "готовий!
Від цього дедіч? що ти не знайшов! XD
Однак, як він ? добре, що не опускається нижче 1130, в іншому випадку ризикуєте прибити DPF.
Карту rail адреса 1E6364
карту turbo знаходиться трохи раніше, ніж ви ча in bad dad, подивитися в 2d.
Контролює карти педаль, зокрема, останній вигин.
ну і раз колеги, але не рекомендую закрити egr і залишити dpf включений з картою
tidus, як ви визнати, різні карти?
з damos!
Ну і даремно!!! І з допомогою сандро, з яких я дізнався дійсно багато!!!
але лише за winols правда?
Для відображення використовую titanium, щоб прочитати всі damos winols і останнім часом також map3d
як ви перебуваєте з титаном? у 2d тебе дроти?
Ви як в 2d, так і в режимі таблиці, деякі зміни, волію таблиці, для інших 2d
У разі defap потрібно moddarle чи ні? Xke зробити в будь-якому випадку nn відбуваються й??!
У разі defap потрібно moddarle чи ні? Xke зробити в будь-якому випадку nn відбуваються й??!
не ? обов'язково, я рекомендую залишити їх вище 1130 значення з dpf, чому? в іншому випадку ви ризикуєте отримати зробити занадто часто, але після зняття ви пу? зменшити це значення в подальшому (на мою думку, щоб не мати куріння з танкера ? добре тримати близько 1000. Машина отримує дуже швидко. Я? зверніть увагу, що якщо змінити час вприскування без коригування по осях, значення буде завищених gi?, для чого ? краще, якщо він залишається оригінальним.
спасибі всім, хлопці, за цінні поради!!! lavorer? на карти, для зменшення значення лямбда-вирази, як запропонували, і плакат? зміни..
хто-небудь знає, скільки коштує праця і до кого я можу звернутися для видалення dpf в Турині? з труби прямо передбачено від мене..
tidus1985
08-05-2013, 20:38
що стосується відключення dpf на карті, не ? проблема, 159 ecusafe працює добре і ні ? необхідно зробити інші хитрощі,...
проблема ? фізичне видалення, якщо б місце, де це зробити (гараж) мене-то це від мене, я вже? зробив це кілька разів, роботи жанру, але, на жаль, тут, у Турині, я не місце, де це зробити, тому я знаю, що вам треба? для сили поговорити з механіком, якщо хтось із вас не хоче мені допомогти ;-)
що стосується відключення dpf на карті, не ? проблема, 159 ecusafe працює добре і ні ? необхідно зробити інші хитрощі,...
проблема ? фізичне видалення, якщо б місце, де це зробити (гараж) мене-то це від мене, я вже? зробив це кілька разів, роботи жанру, але, на жаль, тут, у Турині, я не місце, де це зробити, тому я знаю, що вам треба? для сили поговорити з механіком, якщо хтось із вас не хоче мені допомогти ;-)
На цьому авто їх просто покласти трубку і право робити три отвори
звичайно...якщо б я міст або місце, де зробити таку операцію, я б вже? зробили давно
Запитаєте, в якийсь механік, не думаю, багато питань
dvdtuning
09-05-2013, 21:25
не ? обов'язково, я рекомендую залишити їх вище 1130 значення з dpf, чому? в іншому випадку ви ризикуєте отримати зробити занадто часто, але після зняття ви пу? зменшити це значення в подальшому (на мою думку, щоб не мати куріння з танкера ? добре тримати близько 1000. Машина отримує дуже швидко. Я? зверніть увагу, що якщо змінити час вприскування без коригування по осях, значення буде завищених gi?, для чого ? краще, якщо він залишається оригінальним.
Я не знав карт, лямбда, але карти rail та турбонаддув у фазі регенерації....
carbo92, безумовно, зробити? cos? насправді... буде дуже сильно@? механік, який мені не dissangui ;-)
dvdtuning спасибі за роз'яснення...насправді я зрозумів, карту лямбда спочатку..
Просто бути трохи навколо і запитати
Я не знав карт, лямбда, але карти rail та турбонаддув у фазі регенерації....
ні, з defap не потрібні, так як машина не використовує, але з регенерації активних я залишаю навмисно ori після деяких невдалих дослідів мали...
звичайно, з defap ті карти, ніколи не увійдуть в залежності...завжди що defap зроблено правильно :-)
Привіт, хлопці,
я розглядаю мою карту, але я б ще кілька запитань:
- значення лямбда на високих обертах і навантаженнях вони вже є? під поріг accettabilit? те, що ви мені показали (1130 з dpf все ще активна), я можу трохи зменшити значення між 1250 і 4000 обертів на низьких навантаженнях (між 250 і 550 нм), або ризик, курити теж?
- яка різниця, c'? між двома картами, що ecm визначає, з обмежувачем fumosit? - поріг лямбда-верхній і нижній?
- який ? максимальний крутний момент, що я можу вимагати в безпеці в групі зчеплення/маховика, яка монтує 159? (маховик і зчеплення замінені 2000 км назад)
- в яких умовах спрацьовують дві карти, що ecm titanium, показує момент потрібно для функції"? спорт і B? мій автомобіль не має ДНА, так що не знаю до чого відносяться точно.
grazieeeeee
tidus1985
11-05-2013, 11:52
максимальний і мінімальний межа, тобто діапазон, який може мати fumosita між мінімальною і максимальною розраховується очевидно
групи зчеплення і влера йде " ж, по-моєму, один з 159 і mapa., 170 л. с., у санях зчеплення вже, мені майже 170 не сани ще немає, тому треба робити аналізи, і подивитися,
mariodarkblue
11-05-2013, 12:06
групи зчеплення і влера йде " ж, по-моєму, один з 159 і mapa., 170 л. с., у санях зчеплення вже, мені майже 170 не сани ще немає, тому треба робити аналізи, і подивитися,
Хлопці..дуже навіть стиль водіння...ALFA147 mjet 140hp з маховика, й зчеплення оригінал, 40 кг крутного моменту, 190cv не робить нічого...
Хлопці..дуже навіть стиль водіння...ALFA147 mjet 140hp з маховика, й зчеплення оригінал, 40 кг крутного моменту, 190cv не робить нічого...
а тримати дорога зчеплення допомагає, у мене є друг, який має проблеми з круїз -, санчата, муфти, коли, можливо, встановлює його в 140 і починається з 90-159, але c'? карту, яка регулює крутний момент команди від круїз-контролю?
paolo159
11-05-2013, 13:52
Що стосується карти лямбда-тоді крез xhe було б доцільно зменшити значення мінімального і збільшити максимальний, для того, щоб двигун велику екскурсію...так що він навіть можливість, щоб дати більше повітря і менше дизельного палива, коли пара запит був досягнутий... і правильно, мої міркування?
З парою ви повинні спробувати перевищувати максимальний поріг витрати, а потім проводиться поступове збільшення з шипами між 3000 і 3500 оборотів і після цього? повинен зменшитися
Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани
be що ? обмежувач, що ви робите scuadra для того, щоб lavoprare вільно з карти педаль, якщо, наприклад, власник autro, їх не хвилює, розтягнути ви так, якщо власник хоче свого, щоб протягнути ще потрібно auemtnare крутний момент на високих немає-нічого не робити, працюючи карт педаль і обмежувачами, якщо ми працюємо часи inj ми будемо працювати на час, пов'язані з тиском, який ви отримаєте з максимальною quanitta упорскування на цих обертах интерполируя значення часу inj і карту rail, так я бачу, що до 4000 оборотів 80mm3-ду-1600 barm потім йду на карту часів inj в 80mm3 і 1600 бар і даю більше часу уприскування, але я віддаю перевагу працювати обмежувачі і карти педаль, можливо, moddando i break point, то ceeto якщо ви хочете, щоб піднятися так багато, але дійсно так, то потрібно змінювати час, а потім, щоб подовжити, ви повинні також перевірити anticipia 4000-4500 обертів, тому що часто високі прикріплені, щоб загальмувати двигун до тих обертів, ін'єкції, часто в кінцевому підсумку до вмт, потім він знімає трохи ancitipo як ви ? збільшив час inj calcolandolo мірою, як
Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани
Для поступового я не маю на увазі вийти chiss? що
Tidus в принципі ваші міркування не робить раз..перо залишаються обмеження механіка, якщо я мапу, розрахувавши все до досконалості, щоб дати 35кг крутного моменту при 5000 оборотах, наприклад, безумовно, зміг би принести двигуна більш 6000 разів запущений, якщо не належним чином обмежений... і правда, що вже межа витрати форсунок, тому, гальма, але не достатньо, і rischierei розділити все.. ось чому, як ви кажете, вас з дому дають аванси, високі ріжуть пару лімітом і карту педалі.
Ps
Моя не і критику, але тільки міркування...ви знаєте, що ваші поради дуже цінні для мене :-)
дуже гальмують також авансові платежі, отже, він також працює, щоб ті, якщо ви подивитеся на карту, що у вас після 5000 оборотів крутний момент запиту
точне авансові платежі дуже високі, і пара запитом нуля роблять обмежувач...? спробуйте збільшити крутний момент в цьому діапазоні і зменшити аванси подивитися як він стріляє через клапани з багажника :-)
звичайно, в цьому випадку, але, звичайно, я не роблю!! я, як правило, завжди дають теж мало високих, але якщо карти як карти більшість людей, що тільки збільшує час залишається важко обмежити, ви повинні працювати rail і карту перетворення, якщо замість роботи карту педаль і обмежувачами себе управління, як ви хочете, відкрийте всі обмежувачі, обмежувач крутного моменту, 500nma команді, а потім ви зробите карту педаль як хочете, пар до 3500/4000, які потім спускаються a4000 і після до 5200 золотих, особисто я зупинився на 3500, бо не цікавить мене?ділянці, в 4000-4500-5000 даю 30 інна nm метро більш правильним, якщо знадобиться, з авансів +1 до 4500, що ever гальма, навіть незважаючи на збільшення дизельне паливо впорскується з допомогою карти педаль, отже, час вприскування, але так, що ecu розрахунки
Tidus ви цього не робите, чому? роботу в іншій логіці, і я повинен сказати, що ваш спосіб роботи мені подобається, хоча я віддаю перевагу міркувати таким же чином, багато? вони працюють навпаки і подивитися, що красиві пошкодження, які створюють :-)
хлопці, ось моя картка, а також деякі додаткові штрихи на основі ваших порад...на що це схоже?
c'? також в першому пості в попередніх іграх серії, а ось
машина обмежує високих, по суті, чому? турбіна від 3000rpm, то обов'язково повинно спадати, а потім ви знаходитесь у пік крутного моменту, 3000rpm, і максимальна потужність на 4500, переважно, щоб дати пі? дизель на високих ви робите, щоб спробувати raccimolare-то кінь pi? незважаючи на тиск повітря йде на спад.
щоб обійти цю проблему, ви можете змінити управління, turbo, можливо, змінивши той же для збільшення потоку повітря, збираються торкніться карти, який управляє змінною геометрією ? можна поліпшити або зменшити падіння після 3000 оборотів?
хлопці, ось моя картка, а також деякі додаткові штрихи на основі ваших порад...на що це схоже?
вид,
тоді давайте почнемо з карти педаль, не послідовні, у вас зроблені один відрізняється від інших, пам'ятай, що він використовує лише 1, ammeno, що ви не маєте кнопку, типу ДНК, кроком пари до 0, 400 і 1000. не рік сенсу, максимум 1250, якщо ви хочете senitre трохи більше була готова до низькими цінами, але треба не багато давати, щоб продовжити термін служби зчеплення, я сказав би вам починають змінювати від 50% на педалі ammeno, що ти не хочеш ефект sprint booster; Обмежувач крутного моменту, вимагати мало, то можна підняти ще більше ? тільки обмежувач, є кращі карти, щоб обмежити тип цієї пари, пошук, починаючи з 1500 до ? даремно і шкідливо, але все ж ? обмежувач, отже, не створює проблем при низьких обертах; першій і другій передачі,перша ок, друга, чи можете ви дати трохи більше зростання, який ви дали, що не відчуваєте себе так, com'?, карта курите, у вас збільшується мінімум повітря вимірюється, тобто на низьких, просто arriivare вже менш мета навантаження педалі, яка вже піднімається на 800mg повітря, і ? краще злегка опустити до високих так і до низькими цінами, не курить, по-моєму; Карта перетворення iq марно, він типу mod, що ви зробили, то у вас є in bad dad в sexione 450-500, що навіть туди потрапити через перевищення дизельного палива, що ви не торкнулися, вниз навіть пристойно moddarla як ти вже in bad dad карти педаль; мапу час, якщо ви хочете трохи більше продуктивності від, принаймні, 7-8%, 4% відчуваєте себе трохи різниця та частини d a20-30mm3, раніше, не знаю, як служницю, як ти вже торкнувся карти педаль для цього кількості дизельного палива, що було б збільшити у 2 рази; turbo ок, обмежувачі ок, я візьму їх 2600 мбар; мапу rail може йти кроком низькі, але ок, я особисто varrivo завжди в 1680 макс, але їх кожен робить як хоче, обмежувачі rail збільшує всі значення в stssa кількість, вони є обмежувачами багато. я б сказав, що не з'? інші, однак, логіка c'? ви просто повинні зрозуміти, як втрутитися у відносини між карту і інше, тому що в кожній карті йде читання інший
щоб обійти цю проблему, ви можете змінити управління, turbo, можливо, змінивши той же для збільшення потоку повітря, збираються торкніться карти, який управляє змінною геометрією ? можна поліпшити або зменшити падіння після 3000 оборотів?
ні, ви можете? вирішити, але не так? роблю accorceremo життя турбіни, щоб мати постріл на 4000rpm (добре) ви повинні змонтувати турбіни-й? великий (особливо випускних) і мати систему вприскування палива-якість, в цьому автомобілі? ? gi? є серія...
у мене є друг, який ремонтує модифікації і досягає повного турбокомпресори і частини прибудови, є певні параметри, які необхідно дотримуватися, щоб не мати проблем, для гіпотетичної зміна турбіна оригінал, він робить обробки 2 гайки, впуску і випуску, замінює оригінальний стовп з одним з титану договір спеціально і sotituisce всі компоненти, такі як втулки і підшипники "cos? називаються" з іншими, надто великий, крім того дію масла, яке змащує осі, буде повністю переглянутий і оптимізовано таким чином, щоб, наприклад, екскурсія на автомобілі на питання ви можете? спокійно тримати тиск 2,5 бар константи з піку до 2,8, не погано, я б сказав, логічно система всмоктування і вихлопу повинні бути переглянуті і оптимізовані до найкраще для того, щоб використовувати весь потенціал турбо
tidus1985
12-05-2013, 12:24
я змінив карту, як би я soft тип мод часів, що ви хочете зробити ви, подивіться, як я зробив це, ми говоримо, що ? загальний більш або менш
у мене є друг, який ремонтує модифікації і досягає повного турбокомпресори і частини прибудови, є певні параметри, які необхідно дотримуватися, щоб не мати проблем, для гіпотетичної зміна турбіна оригінал, він робить обробки 2 гайки, впуску і випуску, замінює оригінальний стовп з одним з титану договір спеціально і sotituisce всі компоненти, такі як втулки і підшипники "cos? називаються" з іншими, надто великий, крім того дію масла, яке змащує осі, буде повністю переглянутий і оптимізовано таким чином, щоб, наприклад, екскурсія на автомобілі на питання ви можете? спокійно тримати тиск 2,5 бар константи з піку до 2,8, не погано, я б сказав, логічно система всмоктування і вихлопу повинні бути переглянуті і оптимізовані до найкраще для того, щоб використовувати весь потенціал турбо
в залежності від сша, щоб дістатися до 2,5 бар константи? і км, перш ніж ви пошкодили?
Я, як правило, вони песимістичні на обробку турбін, орган-ї? комплекс того, що здається, не просто розширити трохи трубопроводи, поставити крильчатку-й? гросс, а потім, можливо, прибуде в битком динаміка...
мансардний
12-05-2013, 20:21
має свій сайт в мережі інтернет і робить препарати також дуже підвищує, балансувати ? зроблено залежно від 300.000 обертів до 400 000 для тих, pi? прагнення, на відміну від багатьох робиться 2 рази, перший просто стовп, а потім весь основний осі, я говорю тільки, що він має dobl? з 2,5 бар константи і 300 000 км, не проблема ;-)
дуже гальмують також авансові платежі, отже, він також працює, щоб ті, якщо ви подивитеся на карту, що у вас після 5000 оборотів крутний момент запиту ?0
по яким критеріям встановленим, що первісне значення авансових обмеження потужності? для мене ? увага, мало довіри... дизайнер ввів ці значення, щоб надати, принаймні, 75 мм^3 в принципі корисно згоряння, що може дозволити включити у витрати вводили без fumosit? без виробництва незгорілих і за адекватною rumorosit? шум... рахунку не повертаються, і ви, здається, більше? високі, чому? тих, хто каже, що не p? високі, щоб продовжувати вводити кілька градусів після вмт?.... тепер, якщо ми збільшуємо обсяг протягом determiato діапазон не з'? потрібно адаптувати їх інакше ? ... грати тиску турбо йде так само добре? не завжди ? просто залежить, що ви хочете отримати... заздалегідь ? поганий звір, якщо з-під контролю, ви trvi фон тиску в циліндрах і температури вихлопних газів, які довго я можу заподіяти шкоду... особливо на випускних колекторів ... все супроводжується красивою ноги f? хороший салат..
також будує крильчатки всмоктування з різних матеріалів, в тому числі эргаль, отриманої від повної ;-) запитайте в попередніх іграх серії, він бачив деякі його роботи, є творами мистецтва
і правда, роботи відмінні, навіть редагувати трубопроводи масла для адаптації змащення й охолодження на новий зусиль, які робить турбіна, магазин дуже добре і серйозно.
далі, що є ви розміщуєте посилання cos? ми всі бачимо, немає?
і правда, роботи відмінні, навіть редагувати трубопроводи масла для адаптації змащення й охолодження на новий зусиль, які робить турбіна, магазин дуже добре і серйозно.
навіть я був налаштований скептично, як сандро, але, побачивши людину, кома працює, я ricreduto капусти, ? істинний художник, те, що робить
далі, що є ви розміщуєте посилання cos? ми всі бачимо, немає?
не пу? за правилами, було б реклами?
деякі фотографії з його творінь
* Tidus: ясно і привітний, як завжди! дякуємо за ваші поради і критику на карту...на жаль, я ще не можу завантажити карту із змінами, які ти зробив, тому вам треба? очікувати, щоб досягти повідомлення :-)
У той же час applicher? ваші поради, щоб спробувати зробити краще карту, я обіцяю, що не тільки avr? щоб скачати твоя я намагаюся точно :-P
Tidus, як тільки у вас є час, подивіться на це, буде краще
я думаю, я зрозумів до кого ви звертаєтеся, але я дуже суперечливі думки, і я повторюю, турбіни не повинен бути красивим, але і функціональним, для того щоб конструювати турбіни, не просто піти в почуття. Часто виробляють assurdit? навіть найбільші виробники комп'ютерної техніки, тому, коли ми говоримо обробки завжди скептично, навіть, чому? щоб зробити хорошу турбіну не просто балансувати, але багато тестів в лабораторії...
1E73B8 що? або краще, що ти думаєш, що це?
першу карту лямбды ? змінений в позитивну, я думаю, що ви зробіть міркування, докази її 1500punti, то ви побачите, як працює...
В залізничний по мені ? марно, як зміна, 1 окунь? не потрібно, 2 чому? у випадку, якщо зміни, особливо в останніх стовпцях.
Час, як я їх? живу орі і намагався б шукати обмежувачі. Потім обмежувачі крутного моменту низькими цінами, і педаль бас...
Привіт, Сандро,
1e73b8 ? пара під час включення ? зміни, які ви ? стали необхідні, так? моя 159 ? один з тих, які мали проблеми, починаючи важко в холодній.... після зміни у рух ? pi? налаштувати.. я взяв приклад з двома картами однієї 159 2.4, де проблема була набагато більше? акцентовано.. я знайшов орі з проблемою і орі aggirnata альфа, де змінили ці криві.
що стосується карту лямбда-міркував я cos?: якщо підвищення на карті поріг макс і diminuisco на поріг min do до машини-й? екскурсія значення лямбда, так що якщо пара запитом ? було досягнуто, що може знизити витрату палива з більшої кількості? повітря, ніж палива...
? є міркування? якщо ви, як мені змінити їх?
ок, час їх накласти? ori, я аналізую rail... ви звертаєтеся до лім палива?
lim пара і педаль бас свідомо в цю першу карту...один раз, думаю, на картку і розумію, роботи incrementer? ще :-)
дякуємо за вашу допомогу!
Привіт, Сандро,
1e73b8 ? пара під час включення ? зміни, які ви ? стали необхідні, так? моя 159 ? один з тих, які мали проблеми, починаючи важко в холодній.... після зміни у рух ? pi? налаштувати.. я взяв приклад з двома картами однієї 159 2.4, де проблема була набагато більше? акцентовано.. я знайшов орі з проблемою і орі aggirnata альфа, де змінили ці криві.
що стосується карту лямбда-міркував я cos?: якщо підвищення на карті поріг макс і diminuisco на поріг min do до машини-й? екскурсія значення лямбда, так що якщо пара запитом ? було досягнуто, що може знизити витрату палива з більшої кількості? повітря, ніж палива...
? є міркування? якщо ви, як мені змінити їх?
ок, час їх накласти? ori, я аналізую rail... ви звертаєтеся до лім палива?
lim пара і педаль бас свідомо в цю першу карту...один раз, думаю, на картку і розумію, роботи incrementer? ще :-)
дякуємо за вашу допомогу!
я радий, що карту запалювання був змінений свідомо, часто зустрічаються змінені, чому? обміняти chiss? яку карту на дизельне паливо...
Карта лямбда-я зробив ще кілька кроків вчора, чому? також я вірив, що вони працюють, як ви сказали вас, тому я поставив карту "high lambda", щоб мати 20/1, а інший я залишив оригінальний, результат машина була chiavica, йшла в повільному темпі, а потім всі разом eplodeva, потім я подивився краще damos, і я зрозумів, що перший працює з певним витратою дизельного палива, другий з іншого, так що я думаю, що краще змінити таким же чином.
Для розрядників мав на увазі, що ви повинні знайти фільтри дизель, є, принаймні, 2 активних.
Пара, а не тільки на початку ви повинні дати більше, в іншому випадку ви не розумієте, навіть не розумієте, якщо зміни не працював або якщо не вистачає ще якийсь обмежувач...
Привіт, я намагаюся дати вам мій скромний внесок...у мене такий же двигун, браво...
тоді, педалі, ти запитав мало, ніж нічого...? справді майже ori...
lim пара пу? йти, але у вас ще є запас...
карта лямбда-вирази, як gi? від сказав сандро, є помилковими
тиск турбо, я хотів би видалити якийсь момент...cos? я знаю, що ? р? altina
тиску в рампі, поверніть його оригінал до 2500 оборотів (насос hp працює на розподіл, і смоктати потужності...якщо запропонуєте більше тиск, вона поглине? велика потужність)
ви повинні знайти два лім IQ...
PS ця машина має ще завихрення у впускному колекторі?
я думаю, я зрозумів до кого ви звертаєтеся, але я дуже суперечливі думки, і я повторюю, турбіни не повинен бути красивим, але і функціональним, для того щоб конструювати турбіни, не просто піти в почуття. Часто виробляють assurdit? навіть найбільші виробники комп'ютерної техніки, тому, коли ми говоримо обробки завжди скептично, навіть, чому? щоб зробити хорошу турбіну не просто балансувати, але багато тестів в лабораторії...
погляньте на повідомлення, я не думаю, що той, хто ви говорите, якщо ви зробите корабель, і ви краще, ніж він ? ще одне питання, я бачив людину, що деякі з його робіт і розмовляв з хлопцями, які виконали робіт у нього, я не люблю говорити про чутки,я люблю помацати руками і побачити речі в обличчя
погляньте на повідомлення, я не думаю, що той, хто ви говорите, якщо ви зробите корабель, і ви краще, ніж він ? ще одне питання, я бачив людину, що деякі з його робіт і розмовляв з хлопцями, які виконали робіт у нього, я не люблю говорити про чутки,я люблю помацати руками і побачити речі в обличчя
це було те, що я думала!
Я не конкурент, звичайно, не виходить, або я міняю турбіни, але я стежу тепер курс turbomacchine, і l? я зрозумів, кількість параметрів, які впливають на роботу турбіни/компресора, що значно вище, ніж те, що пу? приїхати тільки один ремісник, як для знань, так і для обладнання для експериментів і розрахунку... Для цього я віддаю перевагу брати турбіну, офіцер, що я точно знаю, робота avr?, коли andr? у surge і битком, загалом, я віддаю перевагу витратити€ 200-й? але є продукт, який я знаю, як вона працює і як змусити його працювати...
Привіт всім,
намагаючись слідувати незліченні поради і аналізувати карти, наприклад, знайдених в мережі, я пробував робити карту для мого автомобіля, я хотів би отримати думка від pi? фахівців тут на форумі...
Мій намір в реалізації карти ? вирішити відомий питання моєї panterona, померла на малих обертах, намагаючись також надати їй більше? коней також про понесені.
Я намагався зберегти час вприскування досить низькі для того, щоб утримувати трохи витрата (якщо б я міг зменшити її розмір надалі я б не заперечував).
У modifice на карту крутний момент при старті ? була відповідним чином змінена, щоб уникнути пошкодження маховика під час пуску (я замінив в минулому місяці, так? променіло багато, і розірвала, незважаючи на тертя не було, то cos? зношений).
Це останнє редагування ? gi? протестовано і я повинен сказати, що тепер проблема вібрації і strattonamenti в запуску ? вирішена.
Що стосується карти lim. диму я нічого не чіпали, так як я не зовсім розумію, як вони працюють..
З нетерпінням чекаю ваші коментарі, критику та поради!!!!
Додаю ОРІ і MOD
Привіт Павло я теж 159_150CV також страждає від її проблем, сонливість низьких обертах, що програмне забезпечення ви використовуєте для відображення? мені якусь пораду?
З повагою hyrosat
нам! тоді поясніть, що начебто проблеми, ви чули про його роботах, я до сих пір я чув тільки позитивні думки, але я намагаюся враховувати всі можливі свідчення, які підтримуються факти, логічно мова турбін офіцерів, багато в чому залежить від виробника, тільки вчора я розмовляв з хлопцем, власником bmw 320d, який монтує kkk, змінені 3 в 50 000 км, після зробив зміни від нього, і не має pi? були проблеми, може бути ? пощастило, але особисто я вірю в удачу мало
Інша справа, але файли установка map3d і драйвери ecm titanium, мають ті ж функції? яке програмне забезпечення ? pi? точно?
Дякую
привіт, Маріо
велике спасибі за ваш внесок! так, я все ще swirl в колектор...я не впевнений, захочуть її видалити, 159 ? gi? досить млявий на низьких обертах з-за її ваги, я не хотів би, що ви тоді дисплеї виглядали більше; посилити проблему.. для того щоб бути добре, я повинен замінити колектор з gi? без swirl, але не можу дозволити собі у даний момент ;-)
Що стосується fap ж його взяти? у дні
де я можу знайти двох lim iq, про який говорите?
В той же час я зробив зміни на основі ваших порад!
- правильну карту rail
- правильне лямбда
- лім пара злегка збільшується
- карту turbo кроком доведені до max 100 балів
- кроком карту педаль
- золота час, час...нам краще працювати, намагаючись calcolarmi добре час
SandroMarciano
13-05-2013, 18:32
бмв завжди були проблеми з турбінами, прямо в майстерні, c'? є x5 з mitsupishi смажений окунь? вони поклали масло мало 10w40 і зробив перешкод на вході в... негативні думки я чув, але, враховуючи, що є "relato de" я не прошу повернути...
Тепер повернемося RU в іншому випадку ми викидають...
перечитуючи я розумію, залишилися дуже в темі, я прошу вибачення, павло, heeheh я завжди роблю перетягнути деякі аргументи, pardon
...
зараз у мене немає часу дивитися на карту, але час від орі не використовує їх усі, і якщо вам ввв карти акції ви можете спокійно залишити їх у грі, це потрібно? знайти обмежувачі витрати, ви знайдете відразу після обмежувачем крутного моменту, їх там 2, в залежності від фактора, вважає, що вісь виглядає як педаль. інший ? залежно від температури води.
бмв завжди були проблеми з турбінами, прямо в майстерні, c'? є x5 з mitsupishi смажений окунь? вони поклали масло мало 10w40 і зробив перешкод на вході в... негативні думки я чув, але, враховуючи, що є "relato de" я не прошу повернути...
Тепер повернемося RU в іншому випадку ми викидають...
ок, сандро, я люблю слухати, завжди обидва дзвони, і я думаю, це правильно, дякую за інфо кінці ot ;-)
тихий гаррет не проблема для l OT ;-)
сандро спасибі за прямі, відразу бачу, якщо я можу знайти обмежувачі, що ви говорите, вас..
Хлопці, я зробив тур з діагнозом пов'язаний, мені здається, що корекція форсунок трохи висока...може бути, я повинен дати йому тонкого очищення...що скажете? додаю логи
фотографії, зменшені nn читає нічого
provam в прибрати їх з продуктом, більшість раз працює, заднім числом йде доведено очищення ультразвукових або в кінці дозатора в школі, але, на мій погляд просто прибирання
ок, спасибі, як tidus, я теж думаю, що достатньо очистити їх також, чому? сказати по правді, не дають особливих проблем на даний момент...і часто, коли ви starano подивитися мінімуму.
який продукт мені поради?
деякий час тому я намагався на 147 продукт bardhal мені здається, але це було не дуже ефективно
павло б'є diesel kleen в powerservice я знайшов дуже добре
paolo159
13-05-2013, 22:55
ок, хлопці, я бачу, якщо я кого-то ці в продаж в місцевих магазинах в іншому випадку замовляю з ebay
ви, інжектор 4, не добре, дивіться, якщо вирішите з добавками (але я сумніваюся) у разі, якщо йде fatt відремонтувати...
Маленьке питання ot, але якщо ви не тара інжектор, який виправляє навіть 3, що ви ризикуєте?
ок, Сандро навіть я сумніваюся на 4...я сподіваюся вирішити з добавками ...
я б хотіла, я також, як і в попередніх іграх серії, щоб знати, що робити, якщо ви не тара інжектор, який виправляє +3/-3
кілки не втратить нічого, принаймні, на короткий період і фінч? виправлення не перевищують 5мм^3/i, a lung йти вібрації, створені цей дисбаланс можуть зламатися з-за втоми матеріалу вала modote наприклад, але ми говоримо про крайніх випадках... і в будь-якому випадку впливають на продуктивність...
paolo159
14-05-2013, 13:44
у другій половині дня я бачу, якщо я можу приймати добавки і в той же час я можу також стрибати з мій механік і я про те, як багато просить, cos? максимум я можу зробити тонкої очистки на всі 4, що погано не робить :-)
хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
хто мені допоможе?
grazieeeee
Шукає добре, sonon3 з усього , перше, що перебуваєте має форму ножа з такою кількістю зубів, завжди все після лім крутного моменту, другий ? схоже на обмежувач крутного моменту, а третій ? схожий на prjmo, другий і третій знаходяться поруч один з одним
Tidus перший є різні карти схожі, але ні, мені здається, бути лім iq, якщо коефіцієнт перетворення не відрізняється від 1...
для другого і третього я не бачу картки, схожі на " lim пара..
який ? коефіцієнт перетворення?
Не c і фактор conv...безпосередньо мм3...виходить у topicke я відкрив...так nn disperdiamo інформація...
ок маріо..в якій темі? те, про edc16?
зараз у мене немає часу дивитися на карту, але час від орі не використовує їх усі, і якщо вам ввв карти акції ви можете спокійно залишити їх у грі, це потрібно? знайти обмежувачі витрати, ви знайдете відразу після обмежувачем крутного моменту, їх там 2, в залежності від фактора, вважає, що вісь виглядає як педаль. інший ? залежно від температури води.
хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
хто мені допоможе?
grazieeeee
я кілька постів тому я б відповів...
paolo159
15-05-2013, 10:41
слідуючи вашим вказівкам, на жаль, не зміг знайти нічого, виражений у значення, які можуть відобразити мм3...
між тим, аналізуючи карту я знайшов ці дві карти на перший погляд здаються знайомими:
перший починається від 1c1f86
друга починається від 1c30e8
ви знаєте що означають?
немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні
немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні
насправді, то просто трохи еластичність, якщо ви знаєте, чого чекати, геометрія кривих і приблизно де вони можуть бути...
спасибі Tudis! сьогодні я трохи був відсутній на форумі, але запевняю вас, що я працюю на карту :-P
хлопці, але якщо ви хочете почати працювати на tinj піднімалася зупинки, щоб дістатися до 100мм^3, як я зрозумів, значення 80 проходять в кривий нинішніх 60, 60 в, що з 40 і т. д.... перерахунок, то останній поворот на 100.
Я повинен піднятися всі криві до 0,20 або я зупиняюся перед?
В теорії просто, що також портах, тільки останній раз на 100, то, якщо ви відчуваєте, що смикає змінюється, навіть деяке проміжне значення
Я на моєму я зробив, як x 2.4 mjet...я 40 70 100...
ок, спасибі, хлопці!
ricalcoler? недалеко час, після, зараз я змінив ще мою карту, виконавши всі ваші поради, в тому числі обмежувачі..
що ви думаєте?
обмежувачі ок, ви знайшли їх, скажи мені, чому збільшити карту педаль, 0-400-1000, які вигоди приносить вам якщо не далеко до зчеплення, то я гаразд, принаймні 40-50% педаль на ammeno, що, як я вам говорив predendenza ви хочете ефект прискорення на мінімум газу, але consumera, навіть більше, час не торкайтеся до них, тому що ти sbloccatori обмежувачі, працює тільки обмежувачі і карти педаль не обдурити ecu, карту перетворення iq не чіпати 100mm3 більш, ніж достатньо, звичайно, ви можете попросити більше, якщо ви хочете, але, якщо карта ? добре зроблено, і всього заздалегідь, аванси, ти ледь торкнувся, обмежувач turbo, подайте тиск, які не доходять до 1.5 бар і постав обмежувач на 1.7? я metteri в 1.6, щоб відчувати себе в безпеці, rail ви провели дуже низьким, може йти, але знай, що якщо коли змінювати їй breakponit не змінити навіть вр в rail salira тиск, щоб дати собі дизель, що запропонуєте, перш ніж принести його в 100mm3 я просив також 1800bar тиску, коли moddati bp також і його обмежувачі на основі дизель у мене не було більше цих проблем.
pensio ви всі більше або менше з моєї сторони
Grazietidus поради..lavorero, щоб це виправити.. карту крутний момент в прискорення, я зворушена так низько просто питання особистих переваг :-) мені подобається, що так швидко від басів...? насправді ви праві, що стосується від 0-1000 краще взяти її орі..інакше прощай зчеплення..
Я просто намагався карту і мені дуже подобається, розблоковані ті лім змінив багато pero, у мене зараз проблема.. помилка p168 в діагноз.. duella too high temperature.. він зробив це незабаром після того, як йому виповнилося 90 градусів двигун час і приблизно 2500 оборотів.. на жаль, у мене не було діагнозу, пов'язаного робити тести, так що не знаю, що сталося. Які-небудь ідеї?
*final fantasy...ви знаєте, що те, що ви говорите, не ? можна?навіть не оновлюючи вр в rail екю не може? перейти prex встановлений в карту...
ви обмежувач дизельного палива залежно від темп, modda обмежувач на 11000 до 1CC0B2 в тому числі, 1CF404 c'? помилка ПОВИННА бути орі, системи ці дві речі, подивитися, що помилка піде далі
*final fantasy...ви знаєте, що те, що ви говорите, не ? можна?навіть не оновлюючи вр в rail екю не може? перейти prex встановлений в карту...
насправді і дивно маріо, але я зробив цю роботу, ти пам'ятаєш, я розмовляв на інший потік, коли я піднявся карту rail-все в порядку, сара був, мабуть, пік або помилка в фесі, але так було riposrtato на журнал
ок, Tidus, правильно 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? можливо, що цей обмежувач видів цієї помилки? навіть після того, як я написав вам близько 2700 оборотів він мав mancamenti, як якщо tagliasse чистого палива...
pi? пізніше спробую її виправлення, в той же час, якщо я застосовую також і інші поради, які ти мені дав :-)
be ефекти для 100mm3 дизельного палива він інтерполює, не має значення, а може бути, прибув для інтерполяції
ок, Tidus, правильно 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? можливо, що цей обмежувач видів цієї помилки? навіть після того, як я написав вам близько 2700 оборотів він мав mancamenti, як якщо tagliasse чистого палива...
pi? пізніше спробую її виправлення, в той же час, якщо я застосовую також і інші поради, які ти мені дав :-)
тому що ці карти відносяться крило температури, а потім ? нормально, спробуйте з карти правильні
mariodarkblue
16-05-2013, 20:54
*final fantasy...але з тим, що інтерполює?що вона знає, що макс тиск, який пу? дати ? 1600...
paolo159
16-05-2013, 23:51
Tidus карту доведена, і помилка зникла...тепер не від іп? немає проблем!
надання ? персонал, очевидно, маючи на увазі, що це карта soft, terr? cos? принаймні, фінч? не видаляю dpf, то ми бачимо, налаштувати її раніше :-)
paolo159
16-05-2013, 23:51
і зараз, крок в іншу 3d! давайте подивимося, якщо я можу дати і я свій внесок, щоб відкрити додаткові картки на edc16 :-)
я б я тебе очі на середню відстань кожної регенерації, cos? ви dimezzer? протягом короткого часу, то мені щиро прямих ліній, далі обмежувач не подобаються, якщо двигун виходить з діапазону оптимальної температури там повинен бути обмежувач дизель, в іншому випадку ви ризикуєте розбити всі...
Сандро навіть мені дуже подобається...хоча машина їде добре, не робить мене спати, спокійні сни, не мати ці обмежувачі...я взагалі сон навпаки навіть тягнути прямої лінії на лім моменту я зрозумів, ті, дизельне паливо.
Що кроком я поради дати на ці обмежувачі? у 15/16% як ви думаєте, що може бути хороший зростання?
Сандро, я намагався виправити lim IQ, внісши кроком близько 15%..
ви думаєте, що вони можуть працювати таким чином?
ось зміни,
Я відповідаю...
...Педаль мені не подобається...частини занадто мало, і попросіть занадто мало там, де потрібно запитати, чи пі?...
egr ок
lim пара...для мене ви могли б попросити більше
перший IQ в ftemp...не йде...ви підвищили %...ви бачите, що не ви розумієте роботу: обмежує IQ в залежності від температури, що не має сенсу модифікувати cos?, відредагуйте його, тільки там, де потрібно, cio? там, де раніше був до максимальних значень, там введіть нові значення! я сьогодні там стрілянина одній прямій лінії...шкіл...
лямбда-вирази можуть пройти
карту перетворення, НМ/IQ-чому? ви з поправками?не потрібно...? вже просування, щоб 100mm3 і 50 кг пара
виступ двох інших lim дизель...див. вище...
передоплати: ви дали половину максимальної, і, починаючи з 1000giri. і gi? з iq 35mm3....змінити тільки останній стовпець, і деталі від 3000 обертів...
час вприскування..не ми...збільшується тільки останній стовпець...що 80mm3...і calcolali для 100mm3
ніхто не турбо, ок...
lim turbo, alzalo волосся
prex rail не йде...збільшується від оборотів вище (поглинає потужність насоса л. с.) і iq більш високі...скажімо 60mm3
lim rail: alzali волосся
блокує swirl, відкритих в карту...я пояснив, як це зробити...
Маріо, дякую за ваші поради!!!
карта педаль говориш пари в стандартних умовах або при прискоренні? який вам не подобається, чи як?
Маріо час я можу зробити, як я порадив хтось давно? я копіюю часи 40/70/100 і відповідні авансові платежі 2.4 ?
mariodarkblue
17-05-2013, 21:01
Карти педаль потрібно збільшити більш високе, як відсоток..і за всі рівні...x час ви, як я вже пояснив...аванси від ступеня і півтора в стовпці " 80mm3 ..
Ок, Маріо там і місце зміни...
які ризики, про які говорив Сандро робити IQ в команді ?
Дивіться..я тримаю їх в команди...скажімо, ke, якщо t піднімається t двигуна, і ти не помічаєш, ecu t ставить у recovery...і alimite вам вимикається, автомобіль...в команді, раз тебе немає...але особисто я думаю, ke, перш ніж отримати багато..двигун і добре ke смажений...і я їх в команді...
тому ми і говоримо, що ризики є, якщо він перевищує канонічні 90-х? так сказати..не так? якщо ризик ? тільки те, що нести їх всі в команді
Перейти в тихому місці, в команді...
Хлопці, я зробив всі виправлення, рекомендовані Маріо, подивіться?
єдине, що я не торкнувся ще є swirl, far? пізніше, чому? я хотів би зрозуміти, що зміниться в ****llo падіння продуктивності на низьких так зробити? випробування, коли avr? деякий час ******.
Я отримав сьогодні шланг defap тому в дні img? dpf :-)
Хлопці, я зробив всі виправлення, рекомендовані Маріо, подивіться?
єдине, що я не торкнувся ще є swirl, far? пізніше, чому? я хотів би зрозуміти, що зміниться в ****llo падіння продуктивності на низьких так зробити? випробування, коли avr? деякий час ******.
Я отримав сьогодні шланг defap тому в дні img? dpf :-)
отже...продовжимо...
карти педаль...не змінювати значення на низьких відсотках газу ...зміна від 30% і далі, в іншому випадку автомобіль sar? дуже швидкий, але нервовий, і витрачається більше?...
lim першої та другої, ви можете спокійно зробити рівними іншим
досягнення ок
час вприскування ок, але частини від prex rail найвищі
ок prail, підніміть обмежувачі...також тут ви можете зробити в команді...
Ок, Маріо, ще раз дякую за поради і час, який ти мені присвятити ;-)
- карти педаль правильним кроком з 30%, я також правильним в деяких місцях-яких відхилень? у зв'язку..., далі-по мірі все corregger? на скільки я відзначаю довідка
- час упорскування від тиску порадите мені вирушити?
- обмежувачі rail збільшуються
Ви, напевно, цікаво, чому? я роблю маленькі зміни час від часу, замість того, щоб безпосередньо до прийнятних значень? ну скажімо для мене ? один із способів дізнатися краще роботу, чому? cos? кожен раз, що торкання маленькою, що я збираюся переобладнати всі карти, пов'язані
я, крім того, збільшується час передостанньої колонки від 60 до 70 мм^3, то тепер я 40-70-100
Ок, Маріо, ще раз дякую за поради і час, який ти мені присвятити ;-)
- карти педаль правильним кроком з 30%, я також правильним в деяких місцях-яких відхилень? у зв'язку..., далі-по мірі все corregger? на скільки я відзначаю довідка
- час упорскування від тиску порадите мені вирушити?
- обмежувачі rail збільшуються
Ви, напевно, цікаво, чому? я роблю маленькі зміни час від часу, замість того, щоб безпосередньо до прийнятних значень? ну скажімо для мене ? один із способів дізнатися краще роботу, чому? cos? кожен раз, що торкання маленькою, що я збираюся переобладнати всі карти, пов'язані
в моє відсутність Маріо відповів абсолютно на все, точно лише, що мені другий обмежувачі нікуди не годиться лінії смажений, окунь? так продуктивність залишаються ті, теж піднявши правильні значення.
Тоді я не згоден навіть не на лямбду, по мені занадто низькими, в деяких місцях високі і в інших, тоді відсутня обмежувач дизель...
спасибі, Сандро, спробує? встановити карти, лямбда... що обмежувач дизель не вистачає?
Сандро я намагався підправити карту лямбда, зараз я зробив тільки labda вище guisto, щоб зрозуміти, чи є ? зроблено добре, тоді, якщо ви дасте мені підтвердження, я ставлю також на нижній
чекаю вашу думку! навіть те, чим хто-небудь інший захоче darmelo, звичайно ;-)
paolo159
20-05-2013, 23:25
але, якщо ви помітили, у моїй карті під лямбда=1 в правому нижньому куті, а насправді я їх поклав назад, п...
що ви маєте на увазі, щоб налаштувати вісь?
SandroMarciano
21-05-2013, 13:34
ваші лямбда я знаю, що спочатку над unit?, але важливо, що із золота, ви ніколи не будете мати стільки, дизельне паливо, потрібно приїхати на afr cos? вниз, можливо, тільки на коротку мить. А коли rimappi збільшується, особливо дизель, і набагато менше витрати повітря, так ? легко перетворити жир, а потім забивають найближчим часом dpf.
спочатку на високих обертах також надходять 0,840 на кілька очок, але насправді, коли ти це зробив, зверніть увагу, що карти лямбда не було добре, в ті моменти я залишив орі.
те, що я не розумію ? чому? в карту лямбда, що у вас вкладення ти збільшується в тих місцях, які спочатку були під l'1.
у мене збільшується, чому? спочатку ecu не приходить на ті ****lli, так як в будь-якому випадку повітря вводиться ? набагато вище, а коли rimappi збільшується дуже дизельного палива і мало повітря, тому, щоб уникнути, що автомобіль вона жирна менший час, ви можете також збільшує ті клітини (в основному у нас це проблема, в dpf...
Для осі я раджу тобі змінити, чому? наприклад, дає 10% до часу уприскування, значення 80mm^3 не буде відповідати? pi? те, що значення, але добре пі?...
Ок тепер ? все, пі? ясно Сандро :-)
dpf його взяти? в днів, то чи можу я вже? підготувати карту лямбда-враховуючи той факт, що ви-й?..у цьому випадку пу? йти добре, як я змінений?
який обмежувач IQ не вистачає? я змінив 3...знаєте хтось інший?
SandroMarciano
21-05-2013, 22:28
для лямбды після видалення dpf регулюється в дим, вважає, що піти набагато нижче стехиометрической не потрібно...
обмежувач, що не вистачає ? *1cc0f8
ок, Сандро, то на даний момент я залишаю невирішеним карту лямбда sinche не знімаю dpf...
цей обмежувач я збільшила зараз...? IQ в залежності від педалі? подивіться, якщо все зроблено таким чином пу? добре..., cos? може бути, riadatto також інші, які я зробив в команді
зміна в виділеної області ? те, що машина використовує, коли ? в оптимальних умовах експлуатації, для пояснення дивіться у пості маріо "edc16c давайте вчитися!".
paolo159
22-05-2013, 21:24
ок, спасибі, Сандро!
привіт, хлопці,
вибачте за мою відсутність останнім часом, але я був поза і далеко від комп'ютера :-)
я ще не мав можливості видалити dpf, тому сон був стояти що стосується карти-lambda.... в той же час я вирішив зробити ще крок вперед, і зробити карту трохи менше, soft :-)
що вам здається? її на вулиці ба досить добре, і не курить зовсім...я хотів би, щоб? розглянути трохи краще, аванси, чому? від першого відчуття водіння видачі ? добре, але не вистачає fluidit?
рекомендації і поради??? :-)
Давайте подивимося, якщо там заїзд тільки від...
Привіт, Сандро,
ви кажете, що я повинен піднятися додаткові bp на час?
Привіт, Сандро,
ви кажете, що я повинен піднятися додаткові bp на час?
правильно, в протилежному випадку, коли ти думаєш, надати 80мм^3 введіть pi?, що не ? нічого поганого з машини без dpf, ти sbuffata чорний і все закінчується l?. з машини з dpf не відомо, диму, чому? він поглинає всі, dpf, але потім регенерація здійснить?? дуже пі? часто!
Спасибі, Сандро, за пораду.. абсолютно вірно те, що ви говорите, зробити карту я завжди відчував, dpf великого значення, чому? а так видалити в дн...я мапу на вар близько тижня, і я шлях в тому місті, і на трасі близько 1200 км за 2 тижні регенерації, так що зараз все ще може бути добре... припустимо, що вид видалення в короткий я не заперечую навіть регенерувати кожні 300 км :-)
я виходжу в будь-якому випадку, щоб піднятися ще вр Сандро, просто щоб дати трохи linearit? у pi? на надання...що ви говорите?
я їх scalerei належним чином обидва...
Що ви маєте на увазі, щоб піднятися належним чином?
часу в останньому стовпці, як дизель помножив? Введіть ЦИ нібито, передостанній стовпець, як добре!
Час останніх двох стовпців я їх, розраховані на 70 і 100 без урахування перо з часу відкриття форсунок, то вони можуть бути приблизно 72/73 і 104/105, порівнюючи інших розрахунків, altee карти
добре, тоді ті значення, для вставки в вісь! важливо, однак, що, ймовірно, ви abbasser? СЦ реального вводять, так що якщо ти захочеш знову повернути продуктивність спочатку потрібно підняти педаль і обмежувачі крутного моменту до 500 нм... дивіться самі...
Сандро, прости мене, але я не розумію, що ви маєте на увазі, коли говорите мені вставити значення на осі...
SandroMarciano
03-06-2013, 21:22
Подивіться на зображення, яке я виклав, осі таблиці (ліворуч, де ? стрілка миші, замість 80 вам потрібно буде ввести 104 і замість 60, 72.
Сандро, але ви маєте на увазі зображення на лім. IQ?
Сандро я б ніколи не прийшов....з ecm як забезпечити відповідність? я повинен шукати вручну?
я не використовую ecm для цього... відповідно до ecm це ви можете зробити в 2d, 2-криві карти, перша ? осі y, то тиску в рампі, друга-QI (x-вісь). Вас цікавить другий, черчі значення 6000 і 8000 і їх перетворення в 7200 до 10400.
це-те, чому? не зрозумів...насправді вже? від часу, що я вам говорив коригування осей я дивився і покривали, але я не знаю, як ви могли редагувати побачив, що на ecm є фіксованими значеннями...
яка різниця, c'? між налаштувати осі, а потім збільшити крутний момент запиту, щоб компенсувати, а не залишати осей cos? і обманювати ебу дає 100 мм замість 80 потрібно?
SandroMarciano
03-06-2013, 22:53
різниця полягає в перехідні по суті, що стосується повсякденного використання, то, не бажаючи перебудови осі включає в себе також несиметричне дизельного палива в замку запалювання, фільтри turbo і т. д. і т. д ..
Для перехідних маю на увазі, що, коли задавите педаль, як тільки ecu визначає, що c'? повітря для 80 мм^3/(відповідно до lambda або будь-який інший обмежувач) їх впроваджує, але не насправді лежить на 80мм^3/i, але багато пі?, так що на машину без dpf це створює хмара ззаду, на авто з dpf ви не бачите значок, але фільтр тобі робить знижку до наступної регенерації (що ви presenter? набагато раніше).
відмінне пояснення Сандро! дякую!!! зараз працюю трохи на картку і пізнаю ваші поради...в тому числі ті, які я вам раніше дав що стосується lim IQ
paolo159
04-06-2013, 00:32
Сандро я відповідно осей, я сподіваюся, що ви зробили... я також збільшується ще кілька значень моменту запиту, щоб компенсувати...
крім того, я дав трохи раніше до низьким IQ, щоб оцінити, чи можу я отримати з цього користь в інтернеті?...valuter? діагноз..що ви думаєте про це?
Додаю карту, я був би вдячний, якщо б я хотів дати йому ще один погляд, і, звичайно, ваші поради будуть почесних :-)
Я забув вставити вкладення :-)
обмежувач в 1CC0F8 доходить до 3500rpm, після ? оригінальний...
але я думаю, що ви не бастер? потужності, ніж той, який ви мали раніше, так що, якщо ви не просто розраховує, що ви все ще можете збільшити продуктивність за рахунок збільшення педалі і обмежувачем крутного моменту-до 500Nm.
Авансові платежі ви їх збільшилося до 5мм^3/i в моменти двигун витрачає більше? для підтримання мінімальної, і, отже, не помітите різниці, аванси максимум замість concentrerei збільшення оборотів набагато більше? низькі, зокрема, можна помітити одну сходинку...
спасибі, Сандро, маяк діагноз, щоб зрозуміти, скільки мм^3 ? потрібно дати трохи наперед, щоб дати їм 5мм я думаю, що може допомогти при запуску, що ви говорите? може бути, я говорю тільки дурниця,
питання... лім максимального крутного моменту обмеження крутного моменту запитом педалі, або, дійсно, розроблена в дерево?
не існує кошти, щоб визначити момент на валу ? все, нібито...
передплати з мінімальним IQ дизельного палива з двох ? добре її зменшення, враховуючи, що камера згорання не має проблеми тепла від розгону з високим IQ і особливо високих оборотів.
У всякому разі спробуйте, я на 2.0 jtdm я намагався його збільшити і в результаті була машина галаслива і повільна прийняти обертів навіть з зчеплення тяга...
Сандро я закінчив lim 1cc0f8, я не можу змінити його від таблиці, чому? ecm не дозволить мені...подивіться, як тільки у тебе буде час, щоб побачити, якщо ? зроблено у як правильно...минулого разу трохи забув, я перерізав палива :-)
я злегка змінений, а також IQ, попереднього і mod. карти педаль до 500nm...
також правильно час
ок, Сандро, насправді я намагався і, як відомо, rumorosit? вище...чому? схоже, що vanifichi ефект попереднього впорскування.. впоратися? тест скорочуючи час, щоб побачити, якщо це покращує порівняно з часом орі.
paolo159
04-06-2013, 19:27
Сандро, я завантажив карту step13c, дозування, безумовно, pi? лінійний спасибі осей адекватні, як ти сказав, хоча він збільшується ще карти педаль, здається, що подавала малої потужності...
ще одна річ, яку я зрозумів ? що я не адекватний lim пара, щоб дістатися до 500 нм, необхідних в карті, яку я завантажив...
Ще поради???
ось останнє оновлення...
проведені додаткові невеликі штрихи і lim пара правильно.
Зовнішній вид думки ;-)
отже, я даю вам моя думка,
карти педаль - дір всі рівні, в тому числі break point
обмежувач крутного моменту - марно вимагати від карти педаль більше 500 мм3 дизельного палива, згідно lim пара, що ? поруч із першим вас стримує понад 500 нм
карти лямбда - не знаю, за яким критерієм ви їх змініть могли б ви пояснити?
обмежувачі дизель - можуть піти,але є й інші, навколо, які блокують 100mm3, зробіть пошук за ecm значення встановлені в 10000 очок і трохи інтуїції li знаходитесь
Аванси - ви зробили протилежне тому, що сказав вам, сандро, реагуйте більше на діапазоні 1500-3500 обертів і менше, ніж на інших, де ін'єкції finoscono вже перед вмт
Rail - ви dpf потім можете піднятися, можливо, до 1650-1680, щоб мати час вприскування неповнолітніх
привіт Думку, по-перше дякую за чудові поради!
для карти педаль, я помітив, що змінюються на вр, наприклад, у нас 400 оборотів в хвилину, що в інших не з'?.*****і я можу зробити всіх однаковими? що стосується перевищувати 500 нм, ви праві, але я не хвилювався-й? кожен бачив, що в принципі не беру (тільки в декількох місцях, я знаю, що я дав 514)
що стосується карти, лямбда у мене не прийняли будь-якої логіки, на даний момент я messe на другий план очікування видалити dpf, то побачив, що з-за браку часу ще не вдалося це зробити, якщо ви дасте мені пораду, за логікою, повинні бути прийняті в наявності dpf я не проти :-)
lim дизельного палива, не я шукав їх, я читав у вашому 3d, що є інші навколо, але я думав, що я залишити їх так? на даний момент видно, що я не пішов більше 100мм^3 з часом...ти кажеш, що я повинен incrementarli навіть якщо я наберу 100 мм^3?
для rail говорите, що не ризик до 1650-1680?
велике спасибі за неоціненну допомогу!!!
для педалі зроби так, щоб хоча б в останні 4 стовпців і те ж значення (кожна рядок) і зробіть так, що значення пі? високий йдете вище 500 нм, в іншому випадку ти ж не збираєшся використовувати всі.
Машину в будь-якому випадку ? ймовірно, що їхати менше, ніж раніше, чому? тепер у тебе є лямбда-обмежувати, замість того, щоб спочатку не було нічого (практично).
Для досягнення виконайте те, що сказав вам у попередніх іграх серії.
Обмежувачі нехай же 100мм^3/i, на машини з dpf точно не пішов би далі (до речі, не ? сказав, що ви використовуєте їх у мовленні лямбда) і в жодному разі не пішов би далі, якби хотів мод, без диму надійний...
Rail дивіться самі, я зазвичай залишаю орі, чому? пост ін'єкції, маючи dpf не виглядаєш так? негативне... так чи інакше 1700bar (тільки тоді, коли можуть служити) не рубають нічого...
Спасибі, Сандро!
я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність
paolo159
05-06-2013, 20:57
ось зміни,
Спасибі, Сандро!
я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність
готовності, можливо, низьким споживанням немає... мова старе... у всякому разі спробуйте...
це я читав, деякі 3d на тому, щоб оптимізувати або менш вприскування дизельного палива, збільшуючи prex rail і насправді я зрозумів, що будь-який виграш кращого згоряння опускаються від кількості? палива впорскується
це я читав, деякі 3d на тому, щоб оптимізувати або менш вприскування дизельного палива, збільшуючи prex rail і насправді я зрозумів, що будь-який виграш кращого згоряння опускаються від кількості? палива впорскується
по-моєму ви робите плутанини, збільшуючи тиск палива не збільшує ЦИ, так? карти часу уприскування, якщо ви робите разі варіюються в залежності від p.rail, тому, коли вас ріст останній вам калу, відповідно, час вприскування, щоб мати звичайний q..
&Quot;краще розпилення" пов'язане з p.rail-й? висока (всі довести), буде врівноважена тим, що насос hp, щоб отримати тиск pi? висока поглинає потужність pi?, тож, які переваги він riperderesti, крім того calerebbe також строку його корисного використання (враховуючи, що працювало б завжди з навантаженням вище)
ви абсолютно праві... я не розглянув стор. rail...я сказав, просто нісенітниця,
але павло з dpf ти поставив в off egr?
але павло з dpf ти поставив в off egr?
чому? що не так?
по-моєму ви робите плутанини, збільшуючи тиск палива не збільшує ЦИ, так? карти часу уприскування, якщо ви робите разі варіюються в залежності від p.rail, тому, коли вас ріст останній вам калу, відповідно, час вприскування, щоб мати звичайний q..
&Quot;краще розпилення" пов'язане з p.rail-й? висока (всі довести), буде врівноважена тим, що насос hp, щоб отримати тиск pi? висока поглинає потужність pi?, тож, які переваги він riperderesti, крім того calerebbe також строку його корисного використання (враховуючи, що працювало б завжди з навантаженням вище)
Абсолютно не згоден, якщо збільшується 50-60 бар допоможе поліпшити проникнення спрей і velocizzi поширення дизель я можу бути згоден з вами, якщо ви скажете мені, що збільшує в оман тиск, то ви, що ви втратите потужність пошкодили форсунки і нагрійте, а також дизельного палива при слабаків... Nn забувайте, що тиск упорскування технологічно забив еволюція дизельного двигуна
Абсолютно не згоден, якщо збільшується 50-60 бар допоможе поліпшити проникнення спрей і velocizzi поширення дизель я можу бути згоден з вами, якщо ви скажете мені, що збільшує в оман тиск, то ви, що ви втратите потужність пошкодили форсунки і нагрійте, а також дизельного палива при слабаків... Nn забувайте, що тиск упорскування технологічно забив еволюція дизельного двигуна
не я згоден, я змінив також 150bar тиск дизельного палива на edc16c39, і я не мав відчутні вигоди, ніж її оригінал. На edc15, а у мене час вприскування дуже довгі збільшення на 150bar зробив, щоб опускатися значно fumosit
Я помітив, завжди поліпшення відповідь на приєднуюсь також до більш швидкої заливки dell інжектор я прекрасно знаю, що nn виходять л. с. з збільшенням тиску, але для мене, допомагає в певних умовах..
не я згоден, я змінив також 150bar тиск дизельного палива на edc16c39, і я не мав відчутні вигоди, ніж її оригінал. На edc15, а у мене час вприскування дуже довгі збільшення на 150bar зробив, щоб опускатися значно fumosit?.
тестування особистих коштують на 20% і 1600bar і коштують на 20% і використовувати 1630bar я не знайшов ніякої різниці.
tonyteam ви я досі dpf встановлений, через брак часу я ще не забрав...чому? ви мене питаєте?
в даний час у мене остання версія карта завантажена і я пройшов близько 3000 км, регенерація кожні 400 км (пробіг в основному міський).
Єдиним недоліком ? що на 3000 км пару раз ? горить контрольна лампа несправності двигуна проблема з dpf, які, однак, після декількох хвилин ? - і зник.
Діагноз засмічення dpf ? в нормі ? несправність, що, однак, я очікував, побачив, що карти, як лямбда-вирази, як ви можете помітити, не зроблено нічого хорошого, в очікуванні їх після зняття dpf
я purtruppo з групою fiat чесно, набагато раніше, ніж в інших групах ці проблеми...**** llo dpf не сон ок... і я часто бачу, що не на оригінальних авто-ось вже? ці проблеми
Але чому? не повністю видалити dpf??? Як вручну, так і elettronicamnete якщо у вас є проблеми??
zaga1 звичайно, знімаю, ? операції які були вже? у програми від часу, але, на жаль, я ще не мав часу, необхідного для цього....
? принаймні, два місяці, що навколо труби прямо в багажнику :-)
zaga1 звичайно, знімаю, ? операції які були вже? у програми від часу, але, на жаль, я ще не мав часу, необхідного для цього....
? принаймні, два місяці, що навколо труби прямо в багажнику :-)
Vabb? але це тому, що? ви хочете накласти зварювати труби прямі, але ви могли також видалити його копати всередині з-велья свердло гросса, таким чином, що ви не втрачаєте час на пайку і зняти
я не втрачаю час, я трубку прямо навпроти моєї машині, 3 болта і я вирішив...ви втратите набагато більше? час, як ви кажете, очистити себе?- ...крім того, таким чином, не ? власний розумний вибір.
Якщо завтра я захочу зібрати? що ви робите, ви витрачаєте 600 євро для ricomprarlo? не кажучи вже про все лайно, що ви вдихів робити цю операцію
я не втрачаю час, я трубку прямо навпроти моєї машині, 3 болта і я вирішив...ви втратите набагато більше? час, як ви кажете, очистити себе?- ...крім того, таким чином, не ? власний розумний вибір.
Якщо завтра я захочу зібрати? що ви робите, ви витрачаєте 600 євро для ricomprarlo? не кажучи вже про все лайно, що ви вдихів робити цю операцію
Слухайте ви це ? вірно? так, як я кажу, я зовні нічого не видно, чому? fap бачиш же, хоча, як ви кажете fap можливого контролю його подивитися з трубою, що ви збираєтеся змінити, то справедливо кожен зі своїм смаком, а потім я тобі привіт сказав, погляд на конус ви можете зробити, ні, що ви повинні зробити це для сили, щоб, як я кажу ;-)
paolo159
18-07-2013, 16:14
звичайно, кожен має свою думку, але для мене метод, який я вам запропонував, має занадто багато недоліків, якщо ви хочете також існують підроблені fap в торгівлі, а також вважає, що ваш метод може викликати потрясіння в трубу через не regolarit? внутрішньої поверхні після фрезерування dpf.
звичайно, кожен має свою думку, але для мене метод, який я вам запропонував, має занадто багато недоліків, якщо ви хочете також існують підроблені fap в торгівлі, а також вважає, що ваш метод може викликати потрясіння в трубу через не regolarit? внутрішньої поверхні після фрезерування dpf.
На сьогоднішній день виконано ідеально ніколи не проблема, але якщо все зроблено добре, не створює турбулентності тихий, то зробіть, як ви хочете, зрештою, ми на форумі, і рада, і думка його тягне до іншої :-)
Привіт, хлопці,
нарешті, я знайшов час, щоб видалити dpf!!! у другій половині дня caricher? картку, яка додається в цьому пості, щоб потім продовжити установку.
я зробив ще кілька налаштувань, і тут порівняно з попереднім, більш ніж очевидно, що в defap.
Я витягнув прямої лінії на лямбда-1, ми бачимо, як йде..
Якщо в цей час якийсь фахівець хоче дати йому поглянути і дати мені який-небудь пораду, звичайно ? завжди добре приймаю !
карта перевірена! діагноз не зауважу, проблема 1000% на dpf, я взяв з нуля, навіть біт відключення fap а також заблокувати раз, тепер, сподіваюся, ніколи не турбувала бетону ;-)
Автомобіль має розподіл набагато більше? рідини, на жаль, йшов дощ багато, вчора і ще не вдалося перевірити наявність диму, так що ви можете встановити карти, лямбда.
Автомобілі перевірені з лямбда-команда 1, немає диму помітно в нормальному темпі, легкий дим у разі затонув акселератора (у нормі я б сказав).
Правильно подальшого карти лямбда, ножа курите холодної розгоні, на гарячій машині легкий дим у разі потоплений як з лямбда-команди.
Аналізуючи графіки на prex turbo бажаного і реального відомі розбіжності, які я, здається, занадто багато, у чому, тепер я не зустріч старих журналів, проведені на карту орі, або до видалення dpf, щоб зробити порівняння.
Хтось з вас пі? експерт може люб'язно дати вам один погляд, і дати мені кілька порад про? ? у разі підправити vgt чи ні?
хлопці, немає припущень ???
хлопці, немає припущень ???
Для мене порада, яку я можу тобі дати ? у тому, щоб змінити логіку відображення, якщо ви хочете спробувати файл, який я вам відправляю я зробив від мене, і подивитися, як піде, і як ви, здається, навіть порівнюючи його з тим, ваш
Привіт zagat1,
я не хотів би sembrar грубим, але я вважають, що обмін думками повинен бути конструктивним для всіх.
Тоді ви говорите мені, змінити логіку, чому? по-твоєму, не правильно, я дав один погляд на карту, що, на мій погляд (можливо, неправильний, я сподіваюся, що msport, tidus, sandromarciano і всі інші користувачі-й? експерти втрутитися, щоб дати свої цінні поради) не відповідає ніякої логіки.
Я помітив, що з карти педаль вимагати 510 нм крутного моменту, але лім-крутний момент, не ? підходить, у вас збільшується час inj без коригування авансів, ви зробили prex rail у швидкості дуже низькі, коли в реальності? не ? потрібно, дійсно ? абсолютно контрпродуктивно вид енергії, необхідної для досягнення цих prex на низьких обертах.
Як ви можете сказати мені, що ваша карта має логіки, правильне і трохи краще мого?
Крім того, я не fap,тому? карта лямбда-оригінальні не йдуть добре....
PS: моє прохання думку було відносно далеко, я запитав спочатку думка про лямбда а по-друге, рада на аналізі графіків, виконуваних діагноз, щоб зрозуміти, чи є ? необхідно, щоб втручатися в VGT.
;-)
PS: моє прохання думку було відносно далеко, я запитав спочатку думка про лямбда а по-друге, рада на аналізі графіків, виконуваних діагноз, щоб зрозуміти, чи є ? необхідно, щоб втручатися в VGT.
;-)
Шановний павло, я вам раджу спробувати карту, яку я зробив для вас, і тоді, можливо подивитися різницю між вашою і цій моїй а я логіка, безумовно, я можу дати карту, що ви купуєте гроші, і не в карті, що я виклав просто як приклад, то pensala, як ви хочете
Шановний павло, я вам раджу спробувати карту, яку я зробив для вас, і тоді, можливо подивитися різницю між вашою і цій моїй а я логіка, безумовно, я можу дати карту, що ви купуєте гроші, і не в карті, що я виклав просто як приклад, то pensala, як ви хочете
Я не думаю, що він піде разом з етикою у цьому форумі розміщувати карту без логіки giustificandola з тим, що карти серії вони платять.
Якщо ви не хочете ділитися знаннями було б більше? доцільно не розміщувати будь-яких карті, а не посилати на карти без логіки.
Дивіться просто, щоб відібрати у нас задоволення спробує? карту завтра, а потім я вам скажу, якщо ви подивитеся добре, мою карту ви побачите, що не так ? свою карту, так що ? прямо-перше, пропонувати карту бази і без логіки...то якщо ви хочете, применшувати гуру цього форуму, які направляли мене, крок за кроком, з самого першого дня, коли я поклав руки на ебу зробити, а також, в моїй нинішній карті ? результатом такої досвід і докази, а не мої бачили, що я не вважаю експертом, але і тих, хто навчався і вклали час і гроші, щоб поліпшувати, вдосконалювати.
Я не думаю, що він піде разом з етикою у цьому форумі розміщувати карту без логіки giustificandola з тим, що карти серії вони платять.
Якщо ви не хочете ділитися знаннями було б більше? доцільно не розміщувати будь-яких карті, а не посилати на карти без логіки.
Дивіться просто, щоб відібрати у нас задоволення спробує? карту завтра, а потім я вам скажу, якщо ви подивитеся добре, мою карту ви побачите, що не так ? свою карту, так що ? прямо-перше, пропонувати карту бази і без логіки...то якщо ви хочете, применшувати гуру цього форуму, які направляли мене, крок за кроком, з самого першого дня, коли я поклав руки на ебу зробити, а також, в моїй нинішній карті ? результатом такої досвід і докази, а не мої бачили, що я не вважаю експертом, але і тих, хто навчався і вклали час і гроші, щоб поліпшувати, вдосконалювати.
Я не применшується ніхто, я тільки втрутилася в обговорення шляхом порівняння карти, зроблені мною, і я запропонував спробувати її в дії, то тут ви не будете говорити ні одна річ, а то я зробив тобі це тільки приклад, в сенсі карту за додаткову плату, чому? справедливо зіставлення зроблено для роботи, яка виплачується вимагає-й? втрата часу, розвивати його і так багато речей, які, може бути, хто-то, як інші не знають ставляться................Коротше кажучи, я лише намагаюся допомогти вам, а потім pensala, як ви хочете, і якщо ви не відчуваєте, слюда, потрібно спробувати, щоб змусити.............
дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?
Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.
На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.
дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?
Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.
На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.
Ок, спробуйте його і дайте мені знати,
я виступаю в цій дискусії, як мені здається, це йде поза теми,то для користувача zaga1 я кажу, що paolo159 прав перший, тому що ваша карта не відповідає логіці другий, тому що, без сумніву, дим на високих обертах і, по-третє, тому що мова в карту за додаткову плату, і це абсолютно недоречно, тому, якщо ви робите щось, або ви робите це добре, або нічого, крім цього, тут ніхто не продає нічого і не потрібно, каша готова, але поради я сподіваюся, було ясно.
я виступаю в цій дискусії, як мені здається, це йде поза теми,то для користувача zaga1 я кажу, що paolo159 прав перший, тому що ваша карта не відповідає логіці другий, тому що, без сумніву, дим на високих обертах і, по-третє, тому що мова в карту за додаткову плату, і це абсолютно недоречно, тому, якщо ви робите щось, або ви робите це добре, або нічого, крім цього, тут ніхто не продає нічого і не потрібно, каша готова, але поради я сподіваюся, було ясно.
Спасибі, що прийшли мене були непорозуміння, від усіх, але важливо, що буде вирішена позитивно обговорення і для мене, і ніби нічого не сталося
Привіт всім, після невеликого OT мій останній питання в пості #201 ви ? трохи втратив, хтось з вас мене знає, як дати думка з цього приводу?
спасибі всім
І я можу підтвердити, що ви можете піти нижче 1 навіть дуже, і машина впорскує більше.
Привіт, хлопці,
на сьогоднішній день автомобіль ? завжди добре працює з картою диму в команду, і значення = 1, в даний час? я повинен проходити ретельний огляд, в центрі позначок я зробив виявлення диму і значень-2.5 / 2.6 таким чином ? неможливо, таким чином, перевищує тестування.
Я хотів би попросити вашої допомоги, щоб переконатися, що вона може залишатися протягом встановленого значення 0.5 без того, щоб установка DPF.
Навіть карту ORI можливо.
Хто мені допомагає????
заздалегідь спасибі всім :-)
Додаю орі (defappata) і мод, з яким я зробив для вимірювання димових газів.
Привіт, хлопці,
на сьогоднішній день автомобіль ? завжди добре працює з картою диму в команду, і значення = 1, в даний час? я повинен проходити ретельний огляд, в центрі позначок я зробив виявлення диму і значень-2.5 / 2.6 таким чином ? неможливо, таким чином, перевищує тестування.
Я хотів би попросити вашої допомоги, щоб переконатися, що вона може залишатися протягом встановленого значення 0.5 без того, щоб установка DPF.
Навіть карту ORI можливо.
Хто мені допомагає????
заздалегідь спасибі всім :-)
Додаю орі (defappata) і мод, з яким я зробив для вимірювання димових газів.
Спробуйте з лямбда-1.15 або 1.2.
я не можу зробити занадто багато спроб, кожен тест, мені погано :-(
Я повинен йти в обов'язковому порядку на цей раз, щоб не витрачати занадто багато €€€
Якщо rimettessi карту ОРІ і лямбда 2-думаю, що він може згодитися?
я не можу зробити занадто багато спроб, кожен тест, мені погано :-(
Я повинен йти в обов'язковому порядку на цей раз, щоб не витрачати занадто багато €€€
Якщо rimettessi карту ОРІ і лямбда 2-думаю, що він може згодитися?
Лямбда-2??? Покладіть лямбда-1.2 повинно вистачити.
з лямбда-2 ви говорите, що дасть проблеми? у будь-якому випадку, давайте карту тільки для огляду, то вони працюють на нових картах диму ad hoc
dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні
Привіт jovandj,
dpf ? були фізично видалені і відключені карту, egr закритий, так що нічого засмічення ne бетону.... моє питання було щодо, як встановити значення lim диму, щоб залишатися в рамках обмежень, для огляду автомобіля...з картою поточне значення K з вимірювань головна светонепроницаемость? ? 2.6 приблизно в той час повинен залишатися в 0.5 max.
dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, принаймні, не відновити кожні 2 дні
Лямбда-орі мій, і пройшло
лямбда-орі карту з орі? я пішов сьогодні вранці і вартості в центрі огляд з моєї карти було 2.6
Карту ori див. лямбда-не пам'ятаю точно...моя і пройшла, але я трохи товщі....і пройшов добре зробив 0.26 карту ori лямбда-ori, ви повинні пройти я рекомендую час ori
paolo159
08-11-2014, 21:07
ок, спасибі...спробує? карту золотих і лямбда-орі...подивимося, що вийде :-)
В крайньому випадку, якщо не знаходиться дуже туристичне редакція поверніть на dpf, зробіть тест і rismonti
на жаль, DPF, я не тут, зі мною, але в 400km від одного, тому я хотів би уникнути, дайте мені відправити його,
на жаль, DPF, я не тут, зі мною, але в 400km від одного, тому я хотів би уникнути, дайте мені відправити його,
Ви робите дуже багато пив розуму, на мою думку. Щось подібне не має сенсу в будь-якому випадку. Що робити, - сказав я раніше, і з лямбда-1.2 я не думаю, що є проблеми. Максимум навіть 1.3, мало повітря.
dpf і egr ладнали, обмежувач повинен бути 0,5, а не 1, лямбда-вирази, в будь-якому випадку добре 1,113, що відповідає 16,5 лямбда приблизно для dpf, сара трохи худий, але, принаймні, не відновити кожні 2 дні
Що центрувати тепер межа лямбда? 1.113 ? одно 16.3 в afr. У будь-якому випадку, не ? худий, але йде на більше, що добре, насправді, може бути, навіть робить filino дим, майже невидимий.
Зазвичай, щоб не мати будь-яких fumosit? слід мати на afr вище 17 особливо на високих оборотах.
На дизель не ? як на бензин, що, треба силою тримати afr трохи жиру, навпаки..
Просто думаю, що мінімум з egr закритий afr ? понад 100:1.
Ви робите дуже багато пив розуму, на мою думку. Щось подібне не має сенсу в будь-якому випадку. Що робити, - сказав я раніше, і з лямбда-1.2 я не думаю, що є проблеми. Максимум навіть 1.3, мало повітря.
Що центрувати тепер межа лямбда? 1.113 ? одно 16.3 в afr. У будь-якому випадку, не ? худий, але йде на більше, що добре, насправді, може бути, навіть робить filino дим, майже невидимий.
Зазвичай, щоб не мати будь-яких fumosit? слід мати на afr вище 17 особливо на високих оборотах.
На дизель не ? як на бензин, що, треба силою тримати afr трохи жиру, навпаки..
Просто думаю, що мінімум з egr закритий afr ? понад 100:1.
Обмежувач лямбда-повідомляється в старе повідомлення, де було сказано, що він був 1, то 14.5, але і в самому справі 0.5....помилка моя. ..мені хороший павла з лямбда-ori проходить тихо