КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv

paolo159
06-05-2013, 20:22
Прывітанне ўсім,
спрабуючы прытрымлівацца незлічоныя парады і аналізаваць карты, напрыклад, знойдзеных у сеткі, я спрабаваў рабіць карту для майго аўтамабіля, я хацеў бы атрымаць меркаванне ад pi? спецыялістаў тут на форуме...

Мае намер у рэалізацыі карты ? вырашыць вядомы пытанне маей panterona, памерла на малых абарачэннях, спрабуючы таксама надаць ей больш? коней таксама пра панесены.
Я спрабаваў захаваць час ўпырску дастаткова нізкія для таго, каб трымаць трохі выдатак (калі б я мог паменшыць яе памер у далейшым я б не пярэчыў).
У modifice на карту крутоўны момант пры старце ? была адпаведным чынам зменена, каб пазбегнуць пашкоджання махавік падчас пуску (я замяніў у мінулым месяцы, так? лучился шмат, і разарвала, нягледзячы на трэння не было, то cos? зношаны).
Гэта апошняе змяненне ? gi? пратэставана і я павінен сказаць, што цяпер праблема вібрацыі і strattonamenti ў запуску ? вырашана.

Што тычыцца карты, максімальны дыму я нічога не чапалі, так як я не зусім разумею, як яны працуюць..

Чакаю з нецярпеннем вашыя каментары, крытыку і парады!!!!

Прыкладаю на ВРІ і MOD

legendaryslave
06-05-2013, 22:37
вельмі мяккі, як карту, але логіка добра ты прапусціў ціск турбо, ціск у чыгуначныя магістралі " у выпадку, калі ў вас есць dpf? egr ідзе добра, вы можаце спытаць яшчэ, вось і ўсе

paolo159
06-05-2013, 23:43
Прывітанне legendaryslave,
дзякуй за вашу дапамогу!!! вы ? праўда ? вельмі мяккія, я не хацеў перабольшваць, па меншай меры, першапачаткова так? будучы пачаткоўцам, я аддаю перавагу дзейнічаць для маленькіх крок, таму спачатку я хацеў бы зразумець логіку, а затым націсніце трохі " пі? з павышэнняў.
Dpf, я да гэтага часу нават, калі я планую зняць у бліжэйшы час, для турбо і магістралі высокага праглядаю і поўны карт адсутнічае.

Значэння карты turbo прызначаны для выкарыстання ў якасці ціску мэты? у гэтым выпадку, каб даведацца, як працуе турбіна я павінен выдаліць каля 1 бара?
Якія яшчэ парады я даў бы палепшыць карту?
grazieeeee

Некалькі саветаў аб тым, як рэдагаваць карты максімальны дыму (парог лямбда-верхняй і ніжняй)? ці параіце мне пакінуць на врі?
а што тычыцца карты час overboost?

Я не лічу карты rail і турбонаддувом, які я казала... " ці можаш ты мне сказаць, дзе я? .

SandroMarciano
07-05-2013, 11:02
карты lamda, калі ў вас есць dpf не ісці пад 1130punti, для астатніх вы можаце abbassarle да гэтага значэння. Лічыць, што 1000 ачкоў роўныя 14.7/1 справаздачу afr, калі сыдзеш у любым выпадку машына rigenerer? pi? часта, але risulter? вельмі пі? "гатовы!

mariodarkblue
07-05-2013, 11:45

SandroMarciano
07-05-2013, 12:11

Ад гэтага дзедзіч? што ты не знайшоў! XD

Аднак, як ен ? добра, што не апускаецца ніжэй за 1130, у адваротным выпадку рызыкуеце прыбіць DPF.

mariodarkblue
07-05-2013, 12:33

PS: але вы Неапалю?

dvdtuning
07-05-2013, 13:18
Карту rail адрас 1E6364
карту turbo знаходзіцца крыху раней, чым вы ча in bad dad, паглядзець у 2d.
Кантралюе карты педаль, у прыватнасці, апошні выгіб.

legendaryslave
07-05-2013, 15:11
ну і раз калегі, але не рэкамендую зачыніць egr і пакінуць dpf уключаны з картай

tidus1985
07-05-2013, 21:02
карту rail 1E6364 і карта turbo 1E0EE8 карты для dpf, не думаю, што вы павінны moddare, ammeno не хочаце прадукцыйнасць нават пры рэгенерацыі :D

мансардных
07-05-2013, 21:07
tidus, як вы прызнаць, розныя карты?

SandroMarciano
07-05-2013, 23:24
з damos!

tidus1985
07-05-2013, 23:32
з damos!
Ну і дарэмна!!! І з дапамогай сандра, з якіх я даведаўся сапраўды шмат!!!

мансардных
07-05-2013, 23:40
але выкарыстоўваць толькі па winols праўда?

tidus1985
07-05-2013, 23:45
Для адлюстравання выкарыстоўваю titanium, каб прачытаць усе damos winols і ў апошні час таксама map3d

мансардных
07-05-2013, 23:51
як вы знаходзіцеся з тытанам? у 2d цябе правады?

tidus1985
08-05-2013, 07:29
Вы як у 2d, так і ў рэжыме табліцы, некаторыя змены, аддаю перавагу табліцы, для іншых 2d

dvdtuning
08-05-2013, 14:39
У выпадку defap трэба moddarle або няма? ! Вырабіць у любым выпадку nn адбываюцца pi??!

SandroMarciano
08-05-2013, 15:21
У выпадку defap трэба moddarle або няма? ! Вырабіць у любым выпадку nn адбываюцца pi??!

не ? абавязкова, я рэкамендую пакінуць іх вышэй 1130 значэння з dpf, чаму? у адваротным выпадку вы рызыкуеце атрымаць рэгенерацыі занадта часта, але пасля зняцця можна? панізіць гэта значэнне ў далейшым (па маю думку, каб не мець дым ад танкера ? добра трымаць каля 1000. Машына атрымлівае вельмі хутка. Я? звярніце ўвагу, што пры змене часу ўпырску без рэгулявання па восях гэтага значэння будзе завышаных gi?, для чаго ? лепш, калі ен застаецца арыгінальным.

paolo159
08-05-2013, 20:28
дзякуй усім, хлопцы, за каштоўныя парады!!! lavorer? на картах для памяншэння значэння, лямбда-выразы, як прапанавалі, і плакат? змены..
хто-небудзь ведае, колькі каштуе праца і да каго я магу звярнуцца для выдалення dpf ў Турыне? з трубы прама прадугледжана, што ад мяне..

tidus1985
08-05-2013, 20:38
вам бы дапамог сабе знайсці сябе ахвотна, як я ўжо зрабіў, але яшчэ не ведаю, defappare :D

paolo159
08-05-2013, 21:06
што тычыцца адключэння dpf на карце, не ? праблема, для 159 ecusafe добра працуе і не ? неабходна зрабіць іншыя хітрасці...
праблема ? фізічнае выдаленне, калі б месца, дзе гэта рабіць (гараж) мяне б ад мяне, я ўжо? зрабіў гэта некалькі разоў, працы жанру, але, на жаль, тут, у Турыне, я не месца, дзе рабіць гэта, то я ведаю, што вам трэба? для сілы звярнуцца на механіку, калі хто-небудзь з вас не хоча мне дапамагчы ;-)

carbo92
09-05-2013, 18:45
што тычыцца адключэння dpf на карце, не ? праблема, для 159 ecusafe добра працуе і не ? неабходна зрабіць іншыя хітрасці...
праблема ? фізічнае выдаленне, калі б месца, дзе гэта рабіць (гараж) мяне б ад мяне, я ўжо? зрабіў гэта некалькі разоў, працы жанру, але, на жаль, тут, у Турыне, я не месца, дзе рабіць гэта, то я ведаю, што вам трэба? для сілы звярнуцца на механіку, калі хто-небудзь з вас не хоча мне дапамагчы ;-)

На гэтым аўто-іх проста пакласці трубку і права рабіць тры адтуліны

paolo159
09-05-2013, 20:57
вядома...калі б мост або месца, дзе зрабіць такую аперацыю, я б ужо? зрабілі даўно

carbo92
09-05-2013, 21:14
Спытаеце, у нейкі механік, не думаю, пытанняў шмат

dvdtuning
09-05-2013, 21:25
не ? абавязкова, я рэкамендую пакінуць іх вышэй 1130 значэння з dpf, чаму? у адваротным выпадку вы рызыкуеце атрымаць рэгенерацыі занадта часта, але пасля зняцця можна? панізіць гэта значэнне ў далейшым (па маю думку, каб не мець дым ад танкера ? добра трымаць каля 1000. Машына атрымлівае вельмі хутка. Я? звярніце ўвагу, што пры змене часу ўпырску без рэгулявання па восях гэтага значэння будзе завышаных gi?, для чаго ? лепш, калі ен застаецца арыгінальным.

Я не ведаў карт, лямбда, але карты rail і турбонаддувом ў фазе рэгенерацыі....

paolo159
09-05-2013, 21:55
carbo92, безумоўна, зрабіць? cos? на самай справе... будзе вельмі моцна@? механік, які мне не dissangui ;-)

dvdtuning дзякуй за тлумачэнне...на самай справе я зразумеў, карту лямбда першапачаткова..

carbo92
09-05-2013, 22:21
Проста быць крыху вакол і спытаць

SandroMarciano
09-05-2013, 22:41
Я не ведаў карт, лямбда, але карты rail і турбонаддувом ў фазе рэгенерацыі....

не, з defap не патрэбныя, так як машына не выкарыстоўвае, але з рэгенерацыі актыўных я пакідаю наўмысна ori пасля некаторых няўдалых досведаў мелі...

paolo159
10-05-2013, 09:47
вядома, з defap тыя карты, ніколі не ўвойдуць у залежнасці...заўседы што defap зроблена правільна :-)

paolo159
11-05-2013, 11:21
Прывітанне, хлопцы,
я разглядаю маю карту, але я б яшчэ некалькі пытанняў:

- значэння лямбда на высокіх абарачэннях і нагрузках яны ўжо есць? пад парог accettabilit? тое, што вы мне паказалі (1130 з dpf ўсе яшчэ актыўная), я магу злегку паменшыць значэння паміж 1250 і 4000 абаротаў на нізкіх нагрузках (паміж 250 і 550 нм), або рызыка, паліць таксама?
- якая розніца, c'? паміж двума картамі, што ecm вызначае, з абмежавальнікам fumosit? - парог лямбда-верхняй і ніжняй?

- які ? максімальны крутоўны момант, што я магу патрабаваць у бяспекі ў групе счаплення/махавік, якая мантуе 159? (махавік і счапленне замененыя 2000 км назад)

- у якіх умовах спрацоўваюць дзве карты, што ecm titanium, паказвае момант патрабуецца для функцыі"? спорт і B? мой аўтамабіль не мае ДНА, так што не ведаю, да чаго адносяцца дакладна.

grazieeeeee

tidus1985
11-05-2013, 11:52
максімальны і мінімальны мяжа, то есць дыяпазон, які можа мець fumosita паміж мінімальнай і максімальнай разлічваецца відавочна

tidus1985
11-05-2013, 11:53
групы счаплення і влера ідзе " ж, па-мойму, адзін з 159 і mapa., 170 л.с., у санях счапленне ўжо, мне амаль 170 не сані яшчэ няма, таму трэба рабіць аналізы, і паглядзець,

mariodarkblue
11-05-2013, 12:06
групы счаплення і влера ідзе " ж, па-мойму, адзін з 159 і mapa., 170 л.с., у санях счапленне ўжо, мне амаль 170 не сані яшчэ няма, таму трэба рабіць аналізы, і паглядзець,

Хлопцы..вельмі нават стыль кіравання...ALFA147 mjet 140hp з махавік і счаплення арыгінал, 40 кг крутоўнага моманту, 190cv не робіць нічога...

tidus1985
11-05-2013, 12:22
Хлопцы..вельмі нават стыль кіравання...ALFA147 mjet 140hp з махавік і счаплення арыгінал, 40 кг крутоўнага моманту, 190cv не робіць нічога...

а трымаць дарагая счаплення дапамагае, у мяне есць сябар, які мае праблемы з круіз -, санкі, муфты, калі, магчыма, ўсталеўвае яго ў 140 і пачынаецца з 90-159, але c'? карту, якая рэгулюе крутоўны момант каманды ад круіз-кантролю?

paolo159
11-05-2013, 13:52
Што тычыцца карты лямбда-тады крез xhe было б мэтазгодна паменшыць значэнне мінімальнага і павялічыць максімальны, для таго, каб рухавік вялікую экскурсію...так што ен нават магчымасць, каб даць больш паветра і меней дызельнага паліва, калі пара запыт быў дасягнуты... і правільна, мае развагі?

carbo92
11-05-2013, 14:16
З парай вы павінны паспрабаваць перавышаць максімальны парог расходу, а затым вырабляецца паступовае павелічэнне з шыпамі паміж 3000 і 3500 абаротаў і пасля гэтага? павінен зменшыцца

paolo159
11-05-2013, 14:58
Carbo я згодны з вамі, для таго піку паміж 3000/3500 аб / мін, які ў сумненні, забяспечваюць некаторую надзейнасці і для таго, каб у абавязковым парадку змяншэння пасля, не для філасофіі, чым тыя, якія кажуць, што яе каманда пасля дасягнення макс...так робяць для riachia падзяліць ўсе... калі калі-небудзь атрымаецца перавышаць 5000 абаротаў нават толькі з мэтай максімальнага моманту было б катастрофай. ..бедныя клапаны

tidus1985
11-05-2013, 15:06
be што ? абмежавальнік, што вы робіце scuadra для таго, каб lavoprare свабодна з карты педаль, калі, напрыклад, уладальнік autro, іх не хвалюе, расцягнуць вы так, калі ўладальнік хоча сваей, каб працягнуць яшчэ трэба auemtnare крутоўны момант на высокіх няма-нічога не рабіць, працуючы карты педаль і абмежавальнікамі, калі мы працуем часы inj мы будзем працаваць на час, звязаныя з ціскам, якое вы атрымаеце з максімальнай quanitta ўпырску на гэтых абарачэннях интерполируя значэння часу inj і карту rail, так я бачу, што да 4000 абаротаў 80mm3-ду-1600 barm затым іду на карту часоў inj ў 80mm3 і 1600 бар і даю больш часу ўпырску, але я аддаю перавагу працаваць абмежавальнікі і карты педаль, магчыма, moddando i break point, то ceeto калі вы хочаце, каб падняцца так шмат, але сапраўды так, то трэба змяняць час, а затым, каб надтачыць, вы павінны таксама праверыць anticipia 4000-4500 абаротаў, таму што часта высокія прымацаваныя, каб затармазіць рухавік да тых абаротаў, ін'екцыі, часта ў канчатковым выніку да вмт, затым ен здымае трохі ancitipo як вы ? павялічыў час inj calcolandolo ступені, як

carbo92
11-05-2013, 15:10
Carbo я згодны з вамі, для таго піку паміж 3000/3500 аб / мін, які ў сумненні, забяспечваюць некаторую надзейнасці і для таго, каб у абавязковым парадку змяншэння пасля, не для філасофіі, чым тыя, якія кажуць, што яе каманда пасля дасягнення макс...так робяць для riachia падзяліць ўсе... калі калі-небудзь атрымаецца перавышаць 5000 абаротаў нават толькі з мэтай максімальнага моманту было б катастрофай. ..бедныя клапаны

Для паступовага я не маю на ўвазе выйсці чисс? што

paolo159
11-05-2013, 15:19
Tidus у прынцыпе вашы развагі не робіць раз..пяро застаюцца абмежаванні engineering, калі я карту, разлічыўшы ўсе да дасканаласці, каб даць 35кг крутоўнага моманту пры 5000 абаротах, напрыклад, безумоўна, змог бы прынесці рухавіка больш за 6000 раз запушчаны, калі не належным чынам абмежаваны... і праўда, што ўжо мяжа расходу фарсунак, таму, тормаз, але не дастаткова, і rischierei падзяліць усе.. вось чаму, як вы кажаце, вас з дома авансы даюць, высокія рэжуць пару лімітам і карту педалі.

Ps
Мая не і крытыку, але толькі развагі...вы ведаеце, што вашыя парады вельмі каштоўныя для мяне :-)

tidus1985
11-05-2013, 15:27
вельмі тармозяць таксама авансавыя плацяжы, такім чынам, ен таксама працуе, каб тыя, калі вы паглядзіце на карту, што ў вас пасля 5000 абаротаў крутоўны момант запыту

paolo159
11-05-2013, 17:23
дакладнае авансавыя плацяжы вельмі высокія, і пара запыце нуля робяць абмежавальнік...? паспрабуйце павялічыць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне і паменшыць авансы паглядзець, як ен страляе праз клапаны з багажніка :-)

tidus1985
11-05-2013, 19:26
вядома, у гэтым выпадку, але, вядома, я не раблю!! я, як правіла, заўседы даюць таксама мала высокіх, але калі карты як карты большасць людзей, што толькі павялічвае час застаецца цяжка абмежаваць, вы павінны працаваць rail і карту пераўтварэнні, калі замест працы карту педаль і абмежавальнікамі сябе кіраванне, як вы хочаце, адкрыйце ўсе абмежавальнікі, абмежавальнік крутоўнага моманту, 500nma камандзе, а затым вы зробіце карту педаль як хочаце, пар да 3500/4000, якія затым спускаюцца a4000 і пасля да 5200 залатых, асабіста я спыніўся на 3500, бо не цікавіць мяне?участку, у 4000-4500-5000 даю 30 іна nm метро больш правільным, калі спатрэбіцца, з авансаў +1 да 4500, што ever тормаз, нават нягледзячы на павелічэнне дызельнае паліва ўпырскваецца з дапамогай карты педаль, такім чынам, час ўпырску, але так, што ecu разлікі

paolo159
11-05-2013, 20:35
Tidus вы гэтага не робіце, чаму? працу ў іншай логіцы, і я павінен сказаць, што ваш спосаб працы мне падабаецца, хоць я аддаю перавагу разважаць такім жа чынам, многія? яны працуюць наадварот і паглядзець, што прыгожыя пашкоджанні, якія ствараюць :-)

хлопцы, вось мая картка, а таксама некаторыя дадатковыя штрыхі на аснове вашых саветаў...на што гэта падобна?

tidus1985
12-05-2013, 01:02
пошту файл врі

paolo159
12-05-2013, 01:28
c'? таксама ў першым пасце ў папярэдніх гульнях серыі, а вось

SandroMarciano
12-05-2013, 10:55
машына абмяжоўвае высокіх, па сутнасці, чаму? турбіна ад 3000rpm, то абавязкова павінна змяншацца, а затым вы знаходзіцеся ў пік крутоўнага моманту, 3000rpm, і максімальная магутнасць на 4500, пераважна, каб даць пі? дызель на высокіх вы робіце, каб паспрабаваць raccimolare-то каня ў pi? нягледзячы на ціск паветра ідзе на змяншэнне.

мансардных
12-05-2013, 11:03
каб абыйсці гэтую праблему, вы можаце змяніць кіраванне, turbo, магчыма, змяніўшы той жа для павелічэння патоку паветра, збіраюцца краніце карты, які кіруе зменнай геаметрыяй ? можна палепшыць або паменшыць падзенне пасля 3000 абаротаў?

tidus1985
12-05-2013, 11:07
хлопцы, вось мая картка, а таксама некаторыя дадатковыя штрыхі на аснове вашых саветаў...на што гэта падобна?

4008

выгляд,
тады давайце пачнем з карты педаль, не паслядоўныя, у вас зроблены адзін адрозніваецца ад іншых, памятай, што ен выкарыстоўвае толькі 1, ammeno, што вы не маеце кнопку, тыпу ДНК, крокам пара да 0, 400 і 1000 аб. не год сэнсу, максімум на 1250, калі вы хочаце senitre трохі больш была гатовая да нізкіх коштах, але трэба не даваць шмат, каб падоўжыць тэрмін службы счаплення, я сказаў бы вам пачынаюць змяняць ад 50% педалі на ammeno, што ты не хочаш эфект sprint booster; Абмежавальнік крутоўнага моманту, патрабаваць мала, то можна падняць яшчэ больш ? толькі абмежавальнік, есць лепшыя карты, каб абмежаваць тып гэтай пары, пошук, пачынаючы з 1500 аб да ? бескарысна і шкодна, але ўсе ж ? абмежавальнік, такім чынам, не стварае праблем пры нізкіх абарачэннях; першай і другой перадачы,першая ок, другая, ці можаце вы даць трохі больш рост, які вы далі, што не адчуваеце сябе так, com'?, карта паліце, у вас павялічваецца мінімум паветра вымяраецца, то есць на нізкіх, проста arriivare ўжо менш мета нагрузкі педалі, якая ўжо падымаецца на 800mg паветра, і ? лепш злегку апусціць да высокіх, так і нізкіх коштах, не паліць, па-мойму; Карта пераўтварэнні iq бескарысна, ен тыпу mod, што вы зрабілі, то ў вас есць in bad dad у sexione 450-500, што нават туды патрапіць з-за перавышэння дызельнага паліва, што вы не закранулі, ўніз нават прыстойна moddarla як ты ўжо in bad dad карты педаль; карту час, калі вы хочаце крыху больш прадукцыйнасці ад, па меншай меры, 7-8%, 4% адчуваеце сябе крыху розніца і часткі d a20-30mm3, раней, не ведаю, як служанку, як ты ўжо дакрануўся да карты педаль для гэтага колькасці дызельнага паліва, было б як павялічыць у 2 разы; turbo ок, абмежавальнікі ок, я я вазьму іх 2600 мбар; карту rail можа ісці крокам нізкія, але ок, я асабіста varrivo заўседы ў 1680 макс, але іх кожны робіць як хоча, абмежавальнік rail павялічвае ўсе значэння ў stssa колькасць, яны з'яўляюцца абмежавальнікамі шмат. я б сказаў, што не c'? іншыя, аднак, логіка c'? вы проста павінны зразумець, як умяшацца ў адносіны паміж карту і іншае, таму што ў кожнай карце ідзе чытанне іншы

мансардных
12-05-2013, 11:11
ок думку, добрае тлумачэнне, як заўседы :cool: выдатна!

SandroMarciano
12-05-2013, 11:42
каб абыйсці гэтую праблему, вы можаце змяніць кіраванне, turbo, магчыма, змяніўшы той жа для павелічэння патоку паветра, збіраюцца краніце карты, які кіруе зменнай геаметрыяй ? можна палепшыць або паменшыць падзенне пасля 3000 абаротаў?
няма, вы можаце? вырашыць, але не так? раблю accorceremo жыцце турбіны, каб мець стрэл на 4000rpm (добра) вы павінны змантаваць турбіны-й? вялікі (асабліва выпускных) і мець сістэму ўпырску паліва-якасць, у гэтым аўтамабілі? ? gi? маецца серыя...

мансардных
12-05-2013, 11:53
у мяне есць сябар, які рамантуе мадыфікацыі і дасягае поўнага турбокомпрессоры і частцы прыбудовы, есць пэўныя параметры, якія неабходна выконваць, каб не мець праблем, для гіпатэтычнай змяненне турбіна арыгінал, ен робіць апрацоўкі 2 гайкі, ўпускаючы і выпуску, замяняе слуп арыгінальны з адным з тытана дагавор спецыяльна і sotituisce усе кампаненты, такія як падшыпнікі ўтулкі і "cos? называюцца" з іншымі, занадта вялікі, акрамя таго, дзеянне алею, якое змазвае восі, будзе цалкам перагледжаны і аптымізаваны такім чынам, каб, напрыклад, экскурсія на аўтамабілі на пытанне вы можаце? спакойна трымаць ціск 2,5 бар канстанты з піка да 2,8, не дрэнна, я б сказаў, лагічна сістэма ўсмоктвання і выхлапу павінны быць перагледжаны і аптымізаваныя да самае лепшае для таго, каб выкарыстоўваць увесь патэнцыял турба

tidus1985
12-05-2013, 12:24
я змяніў карту, як бы я soft тып мод часоў, што вы хочаце зрабіць гэта, вы паглядзіце, як я зрабіў гэта, мы кажам, што ? агульны больш ці менш

SandroMarciano
12-05-2013, 16:14
у мяне есць сябар, які рамантуе мадыфікацыі і дасягае поўнага турбокомпрессоры і частцы прыбудовы, есць пэўныя параметры, якія неабходна выконваць, каб не мець праблем, для гіпатэтычнай змяненне турбіна арыгінал, ен робіць апрацоўкі 2 гайкі, ўпускаючы і выпуску, замяняе слуп арыгінальны з адным з тытана дагавор спецыяльна і sotituisce усе кампаненты, такія як падшыпнікі ўтулкі і "cos? называюцца" з іншымі, занадта вялікі, акрамя таго, дзеянне алею, якое змазвае восі, будзе цалкам перагледжаны і аптымізаваны такім чынам, каб, напрыклад, экскурсія на аўтамабілі на пытанне вы можаце? спакойна трымаць ціск 2,5 бар канстанты з піка да 2,8, не дрэнна, я б сказаў, лагічна сістэма ўсмоктвання і выхлапу павінны быць перагледжаны і аптымізаваныя да самае лепшае для таго, каб выкарыстоўваць увесь патэнцыял турба
у залежнасці ад зша, каб дабрацца да 2,5 бар канстанты? і км, перш чым вы пашкодзілі?
Я, як правіла, яны песімістычныя на апрацоўку турбін, орган-й? комплекс таго, што здаецца, не проста пашырыць трохі трубаправоды, паставіць крыльчатку-й? грос, а затым, магчыма, прыбудзе ў бітком дынаміка...

мансардных
12-05-2013, 20:21
мае свой сайт у сеткі інтэрнэт і робіць прэпараты таксама вельмі павышае, балансаваць ? зроблена залежнасці ад 300.000 абаротаў да 400 000 для тых, pi? імкнення, у адрозненне ад многіх робіцца 2 разы, першы проста слуп, а затым на ўвесь асноўнай восі, я кажу толькі, што ен мае dobl? з 2,5 бар канстанты і 300 000 км, не праблема ;-)

cicciogsr
12-05-2013, 20:22
вельмі тармозяць таксама авансавыя плацяжы, такім чынам, ен таксама працуе, каб тыя, калі вы паглядзіце на карту, што ў вас пасля 5000 абаротаў крутоўны момант запыту ?0

па якіх крытэрах усталяваным, што першапачатковае значэнне авансавых абмежаванні магутнасці? для мяне ? увага, мала даверу... дызайнер увеў гэтыя значэння, каб надаць, па меншай меры, 75 мм^3 у прынцыпе карысна згарання, што можа дазволіць уключыць у расход ўводзілі без fumosit? без вытворчасці несгоревшего і па адэкватнай rumorosit? шум... рахункі не вяртаюцца, і вы, здаецца, больш? высокія, чаму? тых, хто кажа, што не p? высокія, каб працягваць ўводзіць некалькі градусаў пасля вмт?.... цяпер, калі мы павялічваем аб'ем на працягу determiato дыяпазон не c'? трэба адаптаваць іх інакш ? ... гуляць ціску турба ідзе так жа добра? не заўседы ? проста залежыць, што вы хочаце атрымаць... загадзя ? дрэнны звер, калі з-пад кантролю, вы trvi фон ціску ў цыліндрах і тэмпературы выхлапных газаў, якія доўга я магу нанесці шкоду... асабліва на выпускных калектараў ... усе суправаджаецца прыгожай ногі f? добры салата..

мансардных
12-05-2013, 20:23
таксама будуе крыльчаткі ўсмоктвання з розных матэрыялаў, у тым ліку эргаль, атрыманай ад поўнай ;-) спытайце ў папярэдніх гульнях серыі, ен бачыў некаторыя яго працы, з'яўляюцца творамі мастацтва

tidus1985
12-05-2013, 20:40
і праўда, працы выдатныя, нават рэдагаваць трубаправоды алею для адаптацыі змазкі і ахладжэння на новы намаганняў, якія здзяйсняе турбіна, магазін вельмі добра і сур'езна.

cicciogsr
12-05-2013, 21:33
далей, што есць вы размяшчае спасылку cos? мы ўсе бачым, няма?

мансардных
12-05-2013, 21:41
і праўда, працы выдатныя, нават рэдагаваць трубаправоды алею для адаптацыі змазкі і ахладжэння на новы намаганняў, якія здзяйсняе турбіна, магазін вельмі добра і сур'езна.

нават я быў настроены скептычна, як сандра, але, убачыўшы чалавека, кома працуе, я ricreduto капусты, ? праўдзівы мастак, у тое, што робіць

далей, што есць вы размяшчае спасылку cos? мы ўсе бачым, няма?

не пу? па правілах, было б рэкламы?

некаторыя фатаграфіі з яго тварэнняў

paolo159
13-05-2013, 00:49
* Tidus: ясна і ветлівы, як заўседы! дзякуй за вашыя парады, і крытыку на карту...на жаль, я яшчэ не магу спампаваць карту з зменамі, якія вы зрабілі, таму вам трэба? чакаць, каб дасягнуць паведамлення :-)
У той жа час applicher? вашы парады, каб паспрабаваць зрабіць лепш карту, я абяцаю, што не толькі avr? каб спампаваць твая я спрабую дакладна :-P

Tidus, як толькі ў вас есць час, паглядзіце на гэта, будзе лепш

SandroMarciano
13-05-2013, 10:39
я думаю, я зразумеў, да каго вы звяртаецеся, але я думкі вельмі супярэчлівыя, і я паўтараю, турбіны не павінен быць прыгожым, але і функцыянальным, для таго каб канструяваць турбіны, не проста пайсці ў пачуцце. Часта вырабляюць assurdit? нават найбуйнейшыя вытворцы кампутарнай тэхнікі, таму, калі мы гаворым апрацоўкі заўседы скептычна, нават, чаму? каб зрабіць добрую турбіну не проста балансаваць, але многія тэсты ў лабараторыі...

SandroMarciano
13-05-2013, 10:51
1E73B8 што? або лепш, што ты думаеш, што гэта?
першую карту лямбда ? зменены ў станоўчы, я думаю, што вы зрабіце развагі, доказы яе 1500punti, то вы ўбачыце, як працуе...
У чыгуначны па мне ? бескарысна, як змяненне, 1 акунь? не трэба, 2 чаму? у выпадку, калі змены, асабліва ў апошніх слупках.
Час, як я іх? жыву на врі і спрабаваў бы шукаць абмежавальнікі. Затым абмежавальнікі крутоўнага моманту нізкіх коштах, і педаль бас...

paolo159
13-05-2013, 15:46
Прывітанне, Сандра,
1e73b8 ? пара падчас ўключэння ? змены, якія вы ? сталі неабходныя, так? мая 159 ? адзін з тых, якія мелі праблемы, пачынаючы цяжка ў халоднай.... пасля змены ў рух ? pi? наладзіць.. я ўзяў прыклад з двума картамі адной 159 2.4, дзе праблема была нашмат больш? акцэнтавана.. я знайшоў на врі з праблемай і врі aggirnata альфа, дзе змянілі гэтыя крывыя.

што тычыцца карту лямбда-разважаў я cos?: калі павышэнне на карце парог макс і diminuisco на парог min do да машыны-й? экскурсія значэння лямбда, так што калі пара запыце ? была дасягнутая, што можа знізіць выдатак паліва з большай колькасці? паветра, чым паліва...
? есць развагі? калі вы, як мне змяніць іх?

ок, час іх накласці? ori, я аналізую rail... вы звяртаецеся да лім паліва?
lim пара і педаль бас свядома ў гэтую першую карту...адзін раз, думаю, у карту і разумею, працы incrementer? яшчэ :-)

дзякуй вялікі за вашу дапамогу!

SandroMarciano
13-05-2013, 16:21
Прывітанне, Сандра,
1e73b8 ? пара падчас ўключэння ? змены, якія вы ? сталі неабходныя, так? мая 159 ? адзін з тых, якія мелі праблемы, пачынаючы цяжка ў халоднай.... пасля змены ў рух ? pi? наладзіць.. я ўзяў прыклад з двума картамі адной 159 2.4, дзе праблема была нашмат больш? акцэнтавана.. я знайшоў на врі з праблемай і врі aggirnata альфа, дзе змянілі гэтыя крывыя.

што тычыцца карту лямбда-разважаў я cos?: калі павышэнне на карце парог макс і diminuisco на парог min do да машыны-й? экскурсія значэння лямбда, так што калі пара запыце ? была дасягнутая, што можа знізіць выдатак паліва з большай колькасці? паветра, чым паліва...
? есць развагі? калі вы, як мне змяніць іх?

ок, час іх накласці? ori, я аналізую rail... вы звяртаецеся да лім паліва?
lim пара і педаль бас свядома ў гэтую першую карту...адзін раз, думаю, у карту і разумею, працы incrementer? яшчэ :-)

дзякуй вялікі за вашу дапамогу!

я рады, што карту запальвання быў зменены свядома, часта сустракаюцца зменены, чаму? абмяняць чисс? якую карту на дызельнае паліва...

Карта лямбда-я зрабіў яшчэ некалькі крокаў учора, чаму? таксама я верыў, што яны працуюць, як вы сказалі, што вас, таму я паставіў карту "high lambda", каб мець 20/1, а іншы я пакінуў арыгінальны, вынік машына была chiavica, ішла ў павольным тэмпе, а затым усе разам eplodeva, затым я паглядзеў лепш damos, і я зразумеў, што першы працуе з пэўным выдаткам дызельнага паліва, другі з другога, так што я думаю, што лепш змяніць такім жа чынам.

Для разраднік меў на ўвазе, што вы павінны знайсці фільтры дызель, есць, па меншай меры, 2 актыўных.

Пара, а не толькі ў пачатку вы павінны даць больш, у адваротным выпадку вы не разумееце, нават не разумееце, калі змены не працавала або калі не хапае яшчэ нейкі абмежавальнік...

mariodarkblue
13-05-2013, 17:29
Прывітанне, я спрабую даць вам мой сціплы ўклад...у мяне такі ж рухавік, на брава...
тады, педалі, ты спытаў мала, чым нічога...? сапраўды амаль ori...
lim пара пу? ісці, але ў вас яшчэ есць запас...
карта лямбда-выразы, як gi? ад сказаў сандра, з'яўляюцца памылковымі

ціск турбо, я я хацеў бы выдаліць нейкі момант...cos? я ведаю, што ? р? altina
ціску ў рампы, вярніце яго арыгінал да 2500 абаротаў (помпа hp працуе на размеркаванне, і смактаць магутнасці...калі прапануеце больш ціск, яна паглыне? вялікая магутнасць)

вы павінны знайсці два лім IQ...

PS гэтая машына мае яшчэ завіхрэнні ва впускном калектары?

мансардных
13-05-2013, 18:00
я думаю, я зразумеў, да каго вы звяртаецеся, але я думкі вельмі супярэчлівыя, і я паўтараю, турбіны не павінен быць прыгожым, але і функцыянальным, для таго каб канструяваць турбіны, не проста пайсці ў пачуцце. Часта вырабляюць assurdit? нават найбуйнейшыя вытворцы кампутарнай тэхнікі, таму, калі мы гаворым апрацоўкі заўседы скептычна, нават, чаму? каб зрабіць добрую турбіну не проста балансаваць, але многія тэсты ў лабараторыі...

зірніце на паведамленні, я не думаю, што той, хто вы кажаце, то калі вы зробіце карабель, і вы лепш, чым ен ? яшчэ адзін пытанне, я бачыў чалавека, некаторыя з яго работ і размаўляў з хлопцамі, якія выканалі работ у яго, я не люблю казаць пра чуткі,я люблю памацаць рукамі і ўбачыць рэчы ў твар

SandroMarciano
13-05-2013, 18:17
зірніце на паведамленні, я не думаю, што той, хто вы кажаце, то калі вы зробіце карабель, і вы лепш, чым ен ? яшчэ адзін пытанне, я бачыў чалавека, некаторыя з яго работ і размаўляў з хлопцамі, якія выканалі работ у яго, я не люблю казаць пра чуткі,я люблю памацаць рукамі і ўбачыць рэчы ў твар

гэта было тое, што я думала!
Я не канкурэнт, вядома, не атрымліваецца, ці я мяняю турбіны, але я сачу цяпер курс turbomacchine, і l? я зразумеў, лік параметраў, якія ўплываюць на працу турбіны/кампрэсара, што значна вышэй, чым тое, што пу? прыехаць толькі адзін рамеснік, як ведаў, так і для абсталявання для эксперыментаў і разліку... Для гэтага я аддаю перавагу браць турбіну, афіцэр, што я дакладна ведаю, праца avr?, калі андрэ? у surge і бітком, у агульным, я аддаю перавагу выдаткаваць€ 200-й? але есць прадукт, які я ведаю, як яна працуе і як прымусіць яго працаваць...

hyrosat
13-05-2013, 18:25
Прывітанне ўсім,
спрабуючы прытрымлівацца незлічоныя парады і аналізаваць карты, напрыклад, знойдзеных у сеткі, я спрабаваў рабіць карту для майго аўтамабіля, я хацеў бы атрымаць меркаванне ад pi? спецыялістаў тут на форуме...

Мае намер у рэалізацыі карты ? вырашыць вядомы пытанне маей panterona, памерла на малых абарачэннях, спрабуючы таксама надаць ей больш? коней таксама пра панесены.
Я спрабаваў захаваць час ўпырску дастаткова нізкія для таго, каб трымаць трохі выдатак (калі б я мог паменшыць яе памер у далейшым я б не пярэчыў).
У modifice на карту крутоўны момант пры старце ? была адпаведным чынам зменена, каб пазбегнуць пашкоджання махавік падчас пуску (я замяніў у мінулым месяцы, так? лучился шмат, і разарвала, нягледзячы на трэння не было, то cos? зношаны).
Гэта апошняе змяненне ? gi? пратэставана і я павінен сказаць, што цяпер праблема вібрацыі і strattonamenti ў запуску ? вырашана.

Што тычыцца карты, максімальны дыму я нічога не чапалі, так як я не зусім разумею, як яны працуюць..

Чакаю з нецярпеннем вашыя каментары, крытыку і парады!!!!

Прыкладаю на ВРІ і MOD

Прывітанне Павал я таксама 159_150CV таксама пакутуе ад яе праблем, дрымотнасць нізкіх абарачэннях, што праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для адлюстравання? мне нейкі савет?

З павагай hyrosat

мансардных
13-05-2013, 18:27
нам! тады растлумачце, што накшталт праблемы, вы чулі пра яго працах, я да гэтага часу я чуў толькі станоўчыя думкі, але я стараюся ўлічваць усе магчымыя сведчанні, якія падтрымліваюцца факты, лагічна гаворка турбін афіцэраў, шмат у чым залежыць ад вытворцы, толькі ўчора я размаўляў з хлопцам, уладальнікам bmw 320d, які мантажуе kkk, зменены 3 у 50 000 км, пасля зрабіў змены ад яго, і не мае pi? былі праблемы, можа быць ? пашанцавала, але асабіста я веру ў поспех мала

hyrosat
13-05-2013, 18:28
Іншая справа, але файлы ўстаноўка map3d і драйверы ecm titanium, маюць тыя ж функцыі? якое праграмнае забеспячэнне ? pi? дакладна?

Дзякуй

paolo159
13-05-2013, 18:30
прывітанне, Марые
вялікі дзякуй за ваш ўклад! так, я ўсе яшчэ swirl ў калектар...я не ўпэўнены, захочуць яе выдаліць, 159 ? gi? даволі млявы на нізкіх абарачэннях з-за яе вагі, я не хацеў бы, што вы тады дысплеі выглядалі буйней; ўзмацніць праблему.. для таго, каб быць добра, я павінен замяніць калектар з gi? без swirl, але не магу дазволіць сабе ў дадзены момант ;-)

Што тычыцца fap ж яго ўзяць? у дні

дзе я магу знайсці двух lim iq, аб якім кажаце?

У той жа час я зрабіў змены на аснове вашых саветаў!

- правільную карту rail
- правільнае лямбда
- лім пара злегку павялічваецца
- карту turbo крокам max даведзены да 100 балаў
- крокам карту педаль
- час золата, час...нам лепш працаваць, спрабуючы calcolarmi добра час

SandroMarciano
13-05-2013, 18:32
бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...

мансардных
13-05-2013, 18:33
перачытваючы я разумею, засталіся вельмі ў тэме, я прашу прабачэння, павел, heeheh я заўседы раблю перацягнуць некаторыя аргументы, pardon

SandroMarciano
13-05-2013, 18:37
...

цяпер у мяне няма часу глядзець на карту, але час ад врі не выкарыстоўвае іх усе, і калі вам вав карты акцыі вы можаце спакойна пакінуць іх у крычы, гэта трэба? знайсці абмежавальнікі расходу, вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, іх там 2, у залежнасці ад фактару, лічыць, што вось выглядае як педаль. іншы ? у залежнасці ад тэмпературы вады.

мансардных
13-05-2013, 18:45
бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...

ок, сандра, я люблю слухаць, заўседы абодва званы, і я думаю, гэта правільна, дзякуй за інфо канцы ot ;-)

paolo159
13-05-2013, 20:19
ціхі гаррет не праблема для l OT ;-)

сандра дзякуй за прамыя, адразу бачу, калі я магу знайсці абмежавальнікі, што вы кажаце, вас..

Хлопцы, я зрабіў тур з дыягназам звязаны, мне здаецца, што карэкцыя фарсунак трохі высокая...можа быць, я павінен даць яму тонкай ачысткі...што скажаце? прыкладаю логі

4034
4035

tidus1985
13-05-2013, 20:32
фатаграфіі, паменшаныя nn чытае нічога

paolo159
13-05-2013, 20:57
я прыклаў файлы ў rar

tidus1985
13-05-2013, 21:09
provam ў прыбраць іх з прадуктам, большасць раз працуе, заднім чыслом ідзе даказана ачысткі ультрагукавых або ў канцы дазатара ў школе, але, на мой погляд проста ўборка

paolo159
13-05-2013, 21:16
ок, дзякуй, як tidus, я таксама думаю, што дастаткова ачысціць іх таксама, чаму? сказаць па праўдзе, не даюць асаблівых праблем на дадзены момант...і часта, калі вы starano паглядзець мінімуму.
які прадукт мне парады?
некаторы час таму я спрабаваў на 147 прадукт bardhal мне здаецца, але гэта было не вельмі эфектыўна

мансардных
13-05-2013, 21:40
павел б'е diesel kleen ў powerservice я знайшоў вельмі добра

carbo92
13-05-2013, 22:25
Я, як прадукт, рэкамендую керамічная powerliquid на мой погляд самы лепшы :)

paolo159
13-05-2013, 22:55
ок, хлопцы, я бачу, калі я каго-то гэтыя ў продаж у мясцовых крамах у адваротным выпадку заказваю з ebay

SandroMarciano
14-05-2013, 09:06
вы, інжэктар 4, не добра, глядзіце, калі вырашыце з дадаткамі (але я сумняваюся) у выпадку, калі ідзе fatt адрамантаваць...

tidus1985
14-05-2013, 09:26
Маленькі пытанне ot, але калі вы не тара інжэктар, які выпраўляе нават 3, што вы рызыкуеце?

paolo159
14-05-2013, 09:41
ок, Сандра нават я сумняваюся на 4...я спадзяюся вырашыць з дадаткамі ...
я б хацела, я таксама, як і ў папярэдніх гульнях серыі, каб ведаць, што рабіць, калі вы не тара інжэктар, які выпраўляе +3/-3

SandroMarciano
14-05-2013, 10:48
калкі не страціць нічога, па меншай меры, на кароткі перыяд і фінч? выпраўлення не перавышаюць 5 мм^3/i, a lung ісці вібрацыі, створаныя гэты дысбаланс могуць зламацца з-за стомленасці матэрыялу вала modote напрыклад, але мы гаворым пра крайніх выпадках... і ў любым выпадку ўплываюць на прадукцыйнасць...

paolo159
14-05-2013, 13:44
у другой палове дня я бачу, калі я магу прымаць дадаткі і ў той жа час я магу таксама скакаць з мой механік і я аб тым, як шмат просіць, cos? максімум, што я магу зрабіць тонкай ачысткі на ўсе 4, што дрэнна не робіць :-)

paolo159
14-05-2013, 21:57
хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
хто мне дапаможа?
grazieeeee

tidus1985
14-05-2013, 22:09
Шукае добра, sonon3 па ўсім , першае, што знаходзіцеся мае форму нажа з такой колькасцю зубоў, заўседы ўсе пасля lim крутоўнага моманту, другі ? падобна на абмежавальнік крутоўнага моманту, а трэці ? падобны на prjmo, другі і трэці знаходзяцца побач адзін з адным

paolo159
14-05-2013, 22:18
Tidus першы есць розныя карты падобныя, але няма, мне здаецца, быць лім iq, калі каэфіцыент пераўтварэння не адрозніваецца ад 1...
для другога і трэцяга я не бачу карты, падобныя на " lim пара..

які ? каэфіцыент пераўтварэння?

mariodarkblue
14-05-2013, 22:25
Не c і фактар conv...непасрэдна мм3...выходзіць у topicke я адкрыў...так nn disperdiamo інфармацыя...

paolo159
14-05-2013, 22:46
ок марые..ў якой тэме? тое, пра edc16?

SandroMarciano
15-05-2013, 07:39
цяпер у мяне няма часу глядзець на карту, але час ад врі не выкарыстоўвае іх усе, і калі вам вав карты акцыі вы можаце спакойна пакінуць іх у крычы, гэта трэба? знайсці абмежавальнікі расходу, вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, іх там 2, у залежнасці ад фактару, лічыць, што вось выглядае як педаль. іншы ? у залежнасці ад тэмпературы вады.

хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
хто мне дапаможа?
grazieeeee

я некалькі пастоў таму я б адказаў...

paolo159
15-05-2013, 10:41
згодна з вашым ўказанням, на жаль, не змог знайсці нічога, выражаны у значэння, якія могуць адлюстраваць мм3...
між тым, аналізуючы карту я знайшоў гэтыя дзве карты на першы погляд здаюцца знаемымі:

першы пачынаецца ад 1c1f86
другая пачынаецца ад 1c30e8

вы ведаеце, што азначаюць?

tidus1985
15-05-2013, 21:36
няма толку, вы вырашылі заняцца, таму я даю табе ключ, першы ? 1cc014, потым яшчэ 2 li знаходзіцеся больш наперад пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту розных перадач, адзін ? 1x12 іншы ? падобна на тое, што я адправіў на адрас, дапамагу табе я даў, прама зараз вы павінны знайсці іх самастойна, нават я план зрабіў так, калі вы паглядзіце мой топік у 147 сандра даў мне шмат карыснай інфармацыі, дай нам вочы, можа быць, адрасы будуць крыху sfalzati але калі вы глядзіце ў 2d-абмежавальнікі сапраўды ідэнтычныя

SandroMarciano
15-05-2013, 22:08
няма толку, вы вырашылі заняцца, таму я даю табе ключ, першы ? 1cc014, потым яшчэ 2 li знаходзіцеся больш наперад пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту розных перадач, адзін ? 1x12 іншы ? падобна на тое, што я адправіў на адрас, дапамагу табе я даў, прама зараз вы павінны знайсці іх самастойна, нават я план зрабіў так, калі вы паглядзіце мой топік у 147 сандра даў мне шмат карыснай інфармацыі, дай нам вочы, можа быць, адрасы будуць крыху sfalzati але калі вы глядзіце ў 2d-абмежавальнікі сапраўды ідэнтычныя
на самай справе, гэта проста трохі эластычнасць?, калі вы ведаеце, чаго чакаць, геаметрыя крывых і прыкладна дзе яны могуць быць...

paolo159
15-05-2013, 23:54
дзякуй Tudis! сення я трохі адсутнічаў на форуме, але запэўніваю вас, што я працую на карту :-P

paolo159
16-05-2013, 02:08
хлопцы, але калі вы хочаце, каб пачаць працаваць на tinj караскалася супыну, каб дабрацца да 100мм^3, як я зразумеў, значэння 80 праходзяць у крывой цяперашніх 60, 60, што з 40 і г.д.... пералік, то апошні паварот на 100.
Я павінен падняцца ўсе крывыя да 0,20 або я спыняюся перад?

SandroMarciano
16-05-2013, 10:39
У тэорыі проста, што таксама партах, толькі апошні раз у 100, то, калі вы адчуваеце, што тузае змяняецца, нават некаторы прамежкавае значэнне

mariodarkblue
16-05-2013, 10:50
Я на маім я зрабіў, як x 2.4mjet...я 40 70 100...

paolo159
16-05-2013, 17:54
ок, дзякуй, хлопцы!
ricalcoler? недалека час, пасля, цяпер я змяніў яшчэ маю карту, выканаўшы ўсе вашыя парады, у тым ліку абмежавальнікі..
што вы думаеце?

4117

tidus1985
16-05-2013, 18:14
абмежавальнікі ок, вы знайшлі іх усіх, скажы мне, чаму павялічце карту педаль, 0-400-1000, якія выгоды прыносіць вам калі не далека да счаплення, то я добра, па меншай меры, 40-50% педаль на ammeno, што, як я вам казаў у predendenza вы хочаце эфект паскарэння на мінімум газу, але consumera, нават больш, час не дакранайцеся да іх, таму што ты sbloccatori абмежавальнікі, працуе толькі абмежавальнікі і карты педаль не падмануць ecu, карту пераўтварэнні iq не чапаць 100mm3 больш, чым дастаткова, вядома, вы можаце папрасіць больш, калі вы хочаце, але, калі карта ? добра зроблена, за ўсе і загадзя, авансы, ты ледзь дакрануўся, абмежавальнік turbo, падайце ціск, якія не даходзяць да 1.5 бар і пастаў абмежавальнік на 1.7? я metteri у 1.6, каб адчуваць сябе ў бяспецы, rail вы правялі вельмі нізкім, можа ісці, але ведай, што калі змяняць ей breakponit не змяніць нават вр ў rail salira ціск, каб даць сабе дызель, што прапануеце, перш чым прынесці яго ў 100mm3 я прасіў таксама 1800bar ціску, калі moddati bp таксама і яго абмежавальнікі на аснове дызель у мяне не было больш гэтых праблем.

pensio вы ўсе больш ці менш з майго боку

tidus1985
16-05-2013, 18:15
p.s. другі абмежавальнік нясі ўсе ў 11000, як іншыя ;)

paolo159
16-05-2013, 18:42
Grazietidus парады..lavorero, каб гэта выправіць.. карту крутоўны момант у паскарэнне, я кранутая так нізка проста пытанне асабістых пераваг :-) мне падабаецца, што так хутка ад басоў...? на самай справе вы маеце рацыю, што тычыцца ад 0-1000 лепш узяць яе крычы..інакш бывай счапленне..
Я проста спрабаваў карту і мне вельмі падабаецца, разблакавалі тыя лім змяніў шмат pero, у мяне зараз праблема.. памылка p168 ў дыягназ.. duella temperature too high.. ен зрабіў гэта неўзабаве пасля таго, як яму споўнілася 90 градусаў рухавік час і прыкладна 2500 абаротаў.. на жаль, у мяне не было дыягназу, звязанага рабіць тэсты, так што не ведаю, што здарылася. Якія-небудзь ідэі?

mariodarkblue
16-05-2013, 19:10
*final fantasy...вы ведаеце, што тое, што вы кажаце, не ? можна?нават не абнаўляючы вр ў rail экю не можа? перайсці prex усталяваны ў карту...

tidus1985
16-05-2013, 19:10
вы абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы, modda абмежавальнік на 11000 да 1CC0B2 у тым ліку, 1CF404 c'? памылка ПАВІННА быць крычы, сістэмы гэтыя дзве рэчы, паглядзець, што памылка пойдзе далей

tidus1985
16-05-2013, 19:11
*final fantasy...вы ведаеце, што тое, што вы кажаце, не ? можна?нават не абнаўляючы вр ў rail экю не можа? перайсці prex усталяваны ў карту...

на самай справе і дзіўна марые, але я зрабіў гэтую працу, ты памятаеш, я размаўляў на іншай паток, калі я падняўся карту rail-усе ў парадку, сара быў, бадай, пік або памылка ў фесе, але так было riposrtato на часопіс

mariodarkblue
16-05-2013, 19:25

paolo159
16-05-2013, 19:52
ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)

tidus1985
16-05-2013, 20:15

be эфекты для 100mm3 дызельнага паліва ен интерполирует, не мае значэнне, а можа быць, прыбыў для інтэрпаляцыі

ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)

таму што гэтыя карты ставяцца крыло тэмпературы, а затым ? нармальна, паспрабуйце з карты правільныя

mariodarkblue
16-05-2013, 20:54
*final fantasy...але з тым, што интерполирует?што яна ведае, што макс ціск, якое пу? даць ? 1600...

paolo159
16-05-2013, 23:51
Tidus карту даказаная, і памылка знікла...цяпер не ад іп? няма праблем!
прадастаўлення ? персанал, відавочна, маючы на ўвазе, што гэта карта soft, terr? cos? па крайняй меры, фінч? не выдаляю dpf, то мы бачым, наладзіць яе па-ранейшаму :-)

paolo159
16-05-2013, 23:51
і цяпер, крок у іншую 3d! давайце паглядзім, калі я магу даць і я свой уклад, каб адкрыць дадатковыя карты на edc16 :-)

SandroMarciano
17-05-2013, 09:24
я б я цябе б вочы на сярэдняе адлегласць кожнай рэгенерацыі, cos? вы dimezzer? у працягу кароткага часу, то мне шчыра прамых ліній, далей абмежавальнік не падабаюцца, калі рухавік выходзіць з дыяпазону аптымальнай тэмпературы там павінен быць абмежавальнік дызель, у адваротным выпадку вы рызыкуеце разбіць ўсе...

paolo159
17-05-2013, 15:58
Сандра нават мне вельмі падабаецца...хоць машына едзе добра, не робіць мяне спаць, сны спакойныя, не мець гэтыя абмежавальнікі...я наогул сон наадварот нават цягнуць прамой лініі на лім моманту я зразумеў, тыя, дызельнае паліва.
Што крокам я рады даць на гэтыя абмежавальнікі? у 15/16% як вы думаеце, што можа быць добры рост?

paolo159
17-05-2013, 17:22
Сандра, я спрабаваў выправіць lim IQ, унесшы крокам каля 15%..
вы думаеце, што яны могуць працаваць такім чынам?

вось змены,

mariodarkblue
17-05-2013, 18:49
Я адказваю...
То...педаль мне не падабаецца...часткі занадта мала, і папытаеце занадта мала там, дзе трэба спытаць, пі?...
egr ок
lim пара...для мяне вы маглі б папрасіць больш
першы IQ у ftemp...не ідзе...вы павысілі %...вы бачыце, што не вы ў іх разумееце працу: абмяжоўвае IQ у залежнасці ад тэмпературы, не мае сэнсу мадыфікаваць cos?, адрэдагуйце яго, толькі там, дзе трэба, cio? там, дзе раней быў да максімальных значэнняў, там калі ласка, увядзіце новыя значэння! я сення там стральба адной прамой лініі...школ...
лямбда-выразы могуць прайсці
карту пераўтварэнні НМ/IQ-чаму? вы з папраўкамі?не трэба...? ужо прасоўванне, каб 100mm3 і 50 кг пара
выступленне двух іншых lim дызель...гл. вышэй...
перадаплаты: вы далі палову максімальнай ступені, і, пачынаючы з 1000giri. і gi? з iq 35mm3....змяніць толькі апошні слупок, і дэталі ад 3000 абаротаў...
час ўпырску..не мы...павялічваецца толькі апошні слупок...што 80mm3...і calcolali для 100mm3
ніхто не турбо, ок...
lim turbo, alzalo валасы
prex rail не ідзе...павялічваецца ад абаротаў вышэй (паглынае магутнасць помпы л. с.) і iq больш высокія...скажам 60mm3
lim rail: alzali валасы
блакуе swirl, адкрытых у карту...я растлумачыў, як гэта зрабіць...

paolo159
17-05-2013, 20:45
Марые, дзякуй за вашыя парады!!!
карта педаль кажаш пары ў стандартных умовах або пры паскарэнні? які вам не падабаецца, ці як?

Марые час я магу зрабіць, як я параіў хто-то даўно? я капіюю часы 40/70/100 і адпаведныя авансавыя плацяжы ў 2.4 ?

mariodarkblue
17-05-2013, 21:01
Карты педаль трэба павялічыць больш высокае, як адсотак..і за ўсе роўныя...x час вы, як я ўжо растлумачыў...авансы ад ступені і паўтара ў слупку " 80mm3 ..

paolo159
17-05-2013, 21:10
Ок, Марые там і месца змены...
якія рызыкі, пра якіх казаў Сандра у рабіць IQ у камандзе ?

mariodarkblue
17-05-2013, 21:18
Глядзіце..я трымаю іх у каманды...скажам, ke, калі t падымаецца па t рухавіка, і ты не заўважаеш, ecu t ставіць у recovery...і alimite вам выключаецца, аўтамабіль...у камандзе, раз у цябе няма...але асабіста я думаю, ke, перш чым атрымаць шмат..рухавік і добра ke смажаны...і я іх у камандзе...

paolo159
17-05-2013, 21:21
таму мы і кажам, што рызыкі есць, калі ен перавышае кананічныя 90-х? так сказаць..ці не так? калі рызыка ? толькі тое, што несці іх усе ў камандзе

mariodarkblue
17-05-2013, 22:42
Перайсці ў ціхім месцы, у камандзе...

paolo159
18-05-2013, 01:31
Хлопцы, я зрабіў усе выпраўленні, рэкамендаваныя Марые, паглядзіце?

адзінае, што я не закрануў яшчэ есць swirl, far? пазней, чаму? я хацеў бы зразумець, што змяняецца ў ****llo падзенне прадукцыйнасці на нізкіх так зрабіць? выпрабаванні, калі avr? некаторы час ******.

Я атрымаў сення шланг defap таму ў дні img? dpf :-)

mariodarkblue
18-05-2013, 11:37
Хлопцы, я зрабіў усе выпраўленні, рэкамендаваныя Марые, паглядзіце?

адзінае, што я не закрануў яшчэ есць swirl, far? пазней, чаму? я хацеў бы зразумець, што змяняецца ў ****llo падзенне прадукцыйнасці на нізкіх так зрабіць? выпрабаванні, калі avr? некаторы час ******.

Я атрымаў сення шланг defap таму ў дні img? dpf :-)

4136

такім чынам...працягнем...
карты педаль...не змяняць значэння на нізкіх працэнтах газу ...змяненне ад 30% і далей, у адваротным выпадку аўтамабіль sar? вельмі хуткі, але нервовы, і расходуецца больш?...
lim першай і другой, вы можаце спакойна зрабіць роўнымі іншым
дасягненні ок
час ўпырску ок, але часткі ад prex rail самыя высокія
ок prail, падніміце абмежавальнікі...таксама тут вы можаце зрабіць у камандзе...

paolo159
18-05-2013, 16:43
Ок, Марые, яшчэ раз дзякуй за парады і за час, якое ты мне прысвяціць ;-)
- карты педаль правільным крокам з 30%, я таксама правільным ў некаторых месцах-небудзь адхіленняў? у сувязі..., далей-па меры ўсе corregger? на колькі я адзначаю даведка
- час ад ціску ўпырску параіце мне адправіцца?
- абмежавальнікі rail павялічваюцца

Вы, напэўна, цікава, чаму? я раблю маленькія змены час ад часу, замест таго, каб непасрэдна да прымальных значэнняў? ну скажам для мяне ? адзін з спосабаў даведацца лепш працу, чаму? cos? кожны раз, што дотыку маленькай, што я збіраюся пераабсталяваць усе карты, звязаныя

paolo159
18-05-2013, 17:53
я, акрамя таго, павялічваецца час перадапошняй калонкі ад 60 да 70 мм^3, то зараз я 40-70-100

mariodarkblue
18-05-2013, 17:57
Ок, Марые, яшчэ раз дзякуй за парады і за час, якое ты мне прысвяціць ;-)
- карты педаль правільным крокам з 30%, я таксама правільным ў некаторых месцах-небудзь адхіленняў? у сувязі..., далей-па меры ўсе corregger? на колькі я адзначаю даведка
- час ад ціску ўпырску параіце мне адправіцца?
- абмежавальнікі rail павялічваюцца

Вы, напэўна, цікава, чаму? я раблю маленькія змены час ад часу, замест таго, каб непасрэдна да прымальных значэнняў? ну скажам для мяне ? адзін з спосабаў даведацца лепш працу, чаму? cos? кожны раз, што дотыку маленькай, што я збіраюся пераабсталяваць усе карты, звязаныя

Прывітанне...за час, часткі, па меншай меры 600bar..астатняе ідзеш;)

SandroMarciano
19-05-2013, 09:31
Прывітанне...за час, часткі, па меншай меры 600bar..астатняе ідзеш;)
у маю адсутнасць Марые адказаў цалкам на ўсе, дакладна толькі, што мне другі абмежавальнікі нікуды не падыходзіць лініі смажаны, акунь? так прадукцыйнасць застаюцца тыя, таксама падняўшы правільныя значэння.

Тады я не згодны нават не на лямбду, па мне занадта нізкімі, у некаторых месцах высокія і ў іншых, тады адсутнічае абмежавальнік дызель...

paolo159
20-05-2013, 01:48
дзякуй, Сандра, паспрабуе? ўсталяваць карты, лямбда... што абмежавальнік дызель не хапае?

paolo159
20-05-2013, 20:24
Сандра я спрабаваў падправіць карту лямбда, цяпер я зрабіў толькі labda вышэй guisto, каб зразумець, ці есць ? зроблена добра, тады, калі вы дасце мне пацверджанне, я таксама стаўлю на ніжняй

чакаю вашае меркаванне! нават тое, чым хто-небудзь іншы захоча darmelo, вядома ;-)

SandroMarciano
20-05-2013, 22:01

paolo159
20-05-2013, 23:25
але, калі вы заўважылі, у маей карце пад лямбда=1 у правым ніжнім куце, а на самай справе я паклаў іх назад, п...
што вы маеце на ўвазе, каб наладзіць вось?

SandroMarciano
21-05-2013, 13:34
вашы лямбда я ведаю, што першапачаткова над unit?, але важна, што з золата, вы ніколі не будзеце мець столькі, дызельнае паліва, які трэба прыехаць на afr cos? ўніз, магчыма, толькі на кароткае імгненне. А калі rimappi павялічваецца, асабліва дызель, і значна менш выдатку паветра, так ? легка ператварыць тлушч, а затым забіваюць у бліжэйшы час dpf.

paolo159
21-05-2013, 14:21
першапачаткова на высокіх абарачэннях таксама паступаюць 0,840 на некалькі ачкоў, але на самой справе, калі ты гэта зрабіў, звярніце ўвагу, што карты лямбда не было добра, у тыя моманты я пакінуў на врі.
тое, што я не разумею ? чаму? у карту лямбда, што ў вас ўкладанні ты павялічваецца ў тых месцах, якія першапачаткова былі пад l'1.

SandroMarciano
21-05-2013, 14:49
я-я павялічваецца, чаму? першапачаткова ecu не прыходзіць у тыя ****lli, так як у любым выпадку паветра, уведзены ? нашмат вышэй, а пры rimappi рост шмат паліва і мала паветра, таму, каб пазбегнуць, што аўтамабіль без тлушчу менш час, вы можаце таксама павялічвае гэтыя клеткі (у асноўным мы з гэтай праблемай для dpf...
Для восі я раю табе змяніць, чаму? напрыклад, дае 10% да часу ўпырску, значэння 80mm^3 не будзе адпавядаць? pi? тое, што значэнне, але добра пі?...

paolo159
21-05-2013, 19:53
Ок цяпер ? усе, пі? ясна Сандра :-)
dpf яго ўзяць? у дзен, то ці магу я ўжо? падрыхтаваць карту лямбда-улічваючы той факт, што вы-ы?..у гэтым выпадку пу? ісці добра, як я зменены?

які абмежавальнік IQ не хапае? я змяніў 3...ведаеце хто-небудзь іншы?

SandroMarciano
21-05-2013, 22:28
для лямбда пасля выдалення dpf рэгулюецца ў дым, лічыць, што пайсці значна ніжэй стехиометрической не трэба...
абмежавальнік адсутнічае ? *1cc0f8

paolo159
21-05-2013, 23:20
ок, Сандра, то на дадзены момант я пакідаю нявырашаным карту лямбда sinche не здымаю dpf...
гэты абмежавальнік я павялічыла час...? IQ у функцыі педалі? паглядзіце, калі зрабілі гэта такім чынам, пу? спатрэбіцца...cos? магчыма, riadatto таксама іншыя, якія я зрабіў у камандзе

SandroMarciano
22-05-2013, 09:15
http://img521.imageshack.us/img521/8510/limitatoregasolioffacto.png
змяненне ў вылучанай вобласці, ? той, які выкарыстоўвае машыну, калі ? у аптымальных умовах эксплуатацыі, для тлумачэння глядзіце ў пасце марые "edc16c давайце вучыцца!".

paolo159
22-05-2013, 21:24
ок, дзякуй, Сандра!

paolo159
02-06-2013, 23:40
прывітанне, хлопцы,
выбачайце за маю адсутнасць у апошні час, але я быў па-за і ўдалечыні ад кампутара :-)

я яшчэ не меў магчымасці выдаліць dpf, таму сон быў стаяць што тычыцца карты лямбда.... тым часам я вырашыў зрабіць яшчэ крок наперад, і зрабіць карту крыху менш, soft :-)

на што гэта падобна? уключыўшы ў яе на вуліцы ба дастаткова добра, і не паліць, абсалютна...я хацеў бы, каб? агляд трохі лепш, авансы, чаму? ад першага адчуванне ваджэння дастаўкі ? добра, але не хапае fluidit?

рэкамендацыі і парады??? :-)

SandroMarciano
03-06-2013, 09:29
4320
Давайце паглядзім, калі там заезд толькі ад...

paolo159
03-06-2013, 09:42
Прывітанне, Сандра,
вы кажаце, што я павінен падняцца дадатковыя bp на час?

SandroMarciano
03-06-2013, 10:19
Прывітанне, Сандра,
вы кажаце, што я павінен падняцца дадатковыя bp на час?

права, у адваротным выпадку, калі вы ўпэўненыя, надаць 80mm^3 ne впрысните pi?, што не ? нічога дрэннага з машыны без dpf, у вас есць sbuffata чорны, і ўсе заканчваецца. з машыны з dpf, а гэта не вядома, дым чаму? ен паглынае ўсе, dpf, але потым рэгенерацыя avverr? вельмі пі? часта!

paolo159
03-06-2013, 10:39
Дзякуй Сандра за савет.. цалкам дакладна тое, што вы кажаце, рэалізаваць карту я заўседы лічыў, dpf мала значэння, чаму? раз выдаліць дні...я карту на var тыдзень, і я шляху паміж горада і за горадам каля 1200 км з 2 сонца рэгенерацыі, тое, што цяпер усе яшчэ можа быць добра... мы кажам, што з-за выдалення ў бліжэйшы час не дасць мне клопатаў нават рэгенераваць кожныя 300 км :-)

paolo159
03-06-2013, 11:05
прыступаю, аднак, падняцца яшчэ bp, Сандра, проста каб даць трохі linearit? у pi? дастаўка,...што вы кажаце?

SandroMarciano
03-06-2013, 11:12
я іх scalerei належным чынам абодва...

paolo159
03-06-2013, 11:29
Што вы маеце на ўвазе, каб падняцца належным чынам?

SandroMarciano
03-06-2013, 12:08
часу ў апошнім слупку, як дызель у памножыў? Калі ласка, увядзіце ЦЕХ нібыта, перадапошні слупок, як добра!

paolo159
03-06-2013, 13:41
Час апошніх двух слупкоў я іх, разлічаныя на 70 і 100 без уліку пяро з часу адкрыцця фарсунак, то яны могуць быць прыкладна 72/73 і 104/105, параўноўваючы іншых разлікаў, altee карты

SandroMarciano
03-06-2013, 14:55
ну, тады тыя будуць значэння, для ўстаўкі ў вось! лічыць, аднак, што, верагодна, вы abbasser? на ЦЫ рэальныя ўводзілі, так што калі вы захочаце зноў вярнуць прадукцыйнасць для пачатку, вам трэба падняць педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту-да 500Nm... глядзіце самі...

paolo159
03-06-2013, 21:07
Сандра, даруй мяне, але я не разумею, што вы разумееце, калі кажаце мне ўставіць значэнні на восі...

SandroMarciano
03-06-2013, 21:22
Глядзіце малюнак, які я адправіў, у восі табліцы (уверсе злева, дзе ? стрэлка мышы, замест 80 спатрэбіцца ўвесці 104 замест 60, 72.

paolo159
03-06-2013, 21:57
Сандра, але вы маеце на ўвазе малюнак на лім. IQ?

SandroMarciano
03-06-2013, 22:06
на паведамленне #146

paolo159
03-06-2013, 22:22
Сандра я б ніколі не прыйшло....з ecm як забяспечыць адпаведнасць? я павінен шукаць самастойна?

SandroMarciano
03-06-2013, 22:31
я не выкарыстоўваю ecm для гэтага... у адпаведнасці з ecm гэта вы можаце зрабіць у 2d, 2-крывыя карты, першая ? восі y, то ціску ў рампы, другая-QI (x-вось). Вас цікавіць другі, черчи значэнне 6000 і 8000 і іх ператварэнне ў 7200 да 10400.

paolo159
03-06-2013, 22:46
гэта-тое, чаму? не зразумеў...на самай справе ўжо? ад часу, што я вам казаў карэкціроўкі восяў я глядзеў і пакрывалі, але я не ведаю, як вы маглі рэдагаваць ўбачыў, што на ecm з'яўляюцца фіксаванымі значэннямі...

якая розніца, c'? паміж наладзіць восі, а затым павялічыць крутоўны момант запыту, каб кампенсаваць, а не пакідаць восяў cos? і падманваць эбу дае 100 мм замест 80 патрабуецца?

SandroMarciano
03-06-2013, 22:53
розніца заключаецца ў пераходныя па сутнасці, што тычыцца штодзеннага выкарыстання, то, не жадаючы перабудовы восі ўключае ў сябе таксама несіметрычнае дызельнага паліва ў замку запальвання, фільтры turbo і т. д. і т. д ..

Для пераходных маю на ўвазе, што, калі задавите педаль, як толькі ecu вызначае, што c'? паветра для 80 мм^3/(у адпаведнасці з lambda або любы іншы абмежавальнік) ўкараняе іх, але не на самай справе ляжыць на 80мм^3/i, але многія пі?, так што на машыну без dpf гэта стварае воблака ззаду, на аўто з dpf вы не бачыце значок, але фільтр табе робіць зніжку да наступнай рэгенерацыі (што вы presenter? значна раней).

paolo159
03-06-2013, 23:14
выдатнае тлумачэнне Сандра! дзякуй!!! цяпер працую трохі на карту і пазнаю вашы парады...у тым ліку тыя, якія я вам раней даў што тычыцца lim IQ

paolo159
04-06-2013, 00:32
Сандра я ў адпаведнасці восяў, я спадзяюся, што вы зрабілі... я таксама павялічваецца яшчэ некалькі значэнняў моманту запыту, каб кампенсаваць...
акрамя таго, я даў трохі раней да нізкім IQ, каб ацаніць, ці магу я атрымаць з гэтага карысць у інтэрнэце?...valuter? дыягназ..што вы думаеце пра гэта?

Прыкладаю карту, я быў бы ўдзячны, калі б я хацеў даць яму яшчэ адзін погляд, і, вядома, вашы парады будуць ганаровых :-)

paolo159
04-06-2013, 01:43
Я забыўся ўставіць укладанне :-)

SandroMarciano
04-06-2013, 11:13
абмежавальнік у 1CC0F8 даходзіць да 3500rpm, пасля ? арыгінальны...
але я думаю, што вы не бастер? магутнасці, чым той, які вы мелі раней, так што, калі вы не проста разлічвае, што вы ўсе яшчэ можаце павялічыць прадукцыйнасць за кошт павелічэння педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту-да 500Nm.
Авансавыя плацяжы вы іх павялічылася да 5 мм^3/i ў моманты рухавік марнуе больш? для падтрымання мінімальнай, і, такім чынам, не заўважыце розніцы, авансы максімум замест concentrerei павелічэння абаротаў нашмат больш? нізкія, у прыватнасці, можна заўважыць адну прыступку...

paolo159
04-06-2013, 11:29
дзякуй, Сандра, маяк дыягназ, каб зразумець, колькі мм^3 ? трэба даць трохі загадзя, каб даць ім 5мм я думаю, што можа дапамагчы пры запуску, што вы кажаце? можа быць, я кажу толькі глупства,

paolo159
04-06-2013, 13:45
пытанне... лім максімальнага крутоўнага моманту абмежаванне крутоўнага моманту запыце педалі, або, сапраўды, распрацаваная ў дрэва?

SandroMarciano
04-06-2013, 14:25
не існуе сродкі, каб вызначыць момант на вале, ? усе, нібыта...
перадаплаты з мінімальным IQ дызельнага паліва з двух ? добра яе памяншэння, улічваючы, што камера згарання не мае праблемы цяпла ад разгону з высокім IQ і асабліва высокіх абаротаў.
Ва ўсякім выпадку, паспрабуйце, я на 2.0 jtdm я спрабаваў яго павялічыць і ў выніку была машына шумная і павольная прыняць абаротаў нават з счаплення цяга...

paolo159
04-06-2013, 15:18
Сандра я скончыў lim 1cc0f8, я не магу яго рэдагаванне таблічнай чаму? ecm не дазваляе мне...паглядзіце, як толькі ў вас есць момант часу, каб убачыць, калі ? зрабіў правільна...у мінулы раз трохі забыўся, я адсякалі паліва :-)

я злегку зменены, а таксама IQ, папярэдняга і рэжым карты педаль да 500nm...
таксама правільна час

paolo159
04-06-2013, 15:20
ок, Сандра, на самай справе я спрабаваў і вядомы rumorosit? вышэй...а чаму? здаецца, што vanifichi ўплыў папярэдняга ўпырску.. далека? тэст скарачаючы час, каб убачыць, калі гэта паляпшае па параўнанні з тым часам на врі.

paolo159
04-06-2013, 19:27
Сандра я загрузіў карту step13c, аказання вызначана-й? лінейная дзякуючы восях, адпаведныя, як ты мне казаў, нягледзячы на павялічваецца яшчэ карты педаль здаецца, што падавала менш магутнасць...
яшчэ адна рэч, якую я зразумеў ? што я не адэкватны лім крутоўны момант да 500 нм, што неабходна ў карце, што я выклаў...

Яшчэ парады???

paolo159
04-06-2013, 20:18
вось апошняе абнаўленне...
праведзены дадатковыя невялікія штрыхі і lim пара правільна.

Знешні выгляд меркаванні ;-)

tidus1985
04-06-2013, 22:31
такім чынам, я даю вам мае меркаванне,
карты педаль - дзюр усе роўныя, у тым ліку break point
абмежавальнік крутоўнага моманту - само сабой, што патрабаваць ад карты педаль больш за 500 см3 дызель, другі лім пару, што ? побач з першым вас стрымлівае больш 500nm
карты лямбда - не ведаю, па якім крытэры вы іх зменіце маглі б вы растлумачыць?
абмежавальнікі дызель - могуць пайсці,але есць і іншыя, вакол, якія блакуюць 100mm3, зрабіце пошук з ecm значэння ўстаноўлены ў 10000 ачкоў і трохі інтуіцыі li знаходзіцеся
Авансы - вы зрабілі супрацьлеглае таму, што сказаў вам, сандра, рэагуйце больш на дыяпазоне 1500-3500 абаротаў і менш, чым на іншых, дзе ін'екцыі finoscono ўжо перад вмт
Rail - вы dpf затым можаце падняцца, магчыма, да 1650-1680, каб мець час ўпырску непаўналетніх

paolo159
05-06-2013, 00:33
прывітанне Думку, па-першае дзякуй за выдатныя парады!

для карт, на педаль я заўважыў, што яны мяняюць бп, напрыклад у нас 400 аб / мін, што ў іншых не c'?.*****і я магу зрабіць іх усіх роўнымі? што тычыцца пераадолення 500nm вы маеце рацыю, але я не занепакоены-й? часам бачыў, што, у прынцыпе, не я (толькі ў пару момантаў я ведаю, што я даў 514)

што тычыцца карты, лямбда у мяне не прынялі якой-небудзь логікі, на дадзены момант я messe на другі план чакання выдаліць dpf, то ўбачыў, што аднак з-за недахопу часу яшчэ не ўдалося гэта зрабіць, калі вы дасце мне савет, па логіцы, павінны быць прыняты ў наяўнасці dpf я не супраць :-)

lim дызель я не шукаў, я чытаў, з вашага 3d, што есць і іншыя вакол, але я думаў, што я, хай cos? цяпер убачыў, што я не паехаў і не больш за 100 мм^3 з часам...вы кажаце, што я павінен incrementarli нават калі я не ўсе 100мм^3?

для rail кажаце, што не рызыка да 1650-1680?

вялікі дзякуй за неацэнную дапамогу!!!

SandroMarciano
05-06-2013, 18:51
для педалі зрабі так, каб, хоць бы, у апошнія 4 слупка і тое ж значэнне (кожная радок) і зрабіце так, што значэнне pi? уверх пойдзе вышэй 500, інакш не sfrutterai ўсе.

Машына ў любым выпадку ? хутчэй за ўсе, што выходзіць менш, чым раней, чаму? зараз у вас есць лямбда-абмяжоўваць, замест таго, раней не было нічога (практычна).

Для дасягнення выканаеце тое, што вам сказаў у папярэдніх гульнях серыі.
Абмежавальнікі хай гэтак жа, да 100 мм^3/i, на машыне з dsg, вядома ж, не андрэй вышэй (між іншым, не ? сказаў, што выкарыстоўвае іх для выступу лямбда) і не ісці далей, калі я хачу мод без дыму надзейна...

Чыгуначных глядзіце самі, я звычайна пакідаю на врі, нават, чаму? пост ін'екцыі маючы dpf не толькі знешні выгляд cos? адмоўны... у любым выпадку 1700bar (толькі тады, калі могуць служыць) не расколваюць нічога...

paolo159
05-06-2013, 20:56
Дзякуй, Сандра!
я правільна авансы і што тычыцца rail я даў легкімі крокамі нават у мм^3 ніжніх, я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, калі з крокам дадзеных, у гэтым выпадку я магу даць вам крыху больш? гатоўнасці

paolo159
05-06-2013, 20:57
вось змены,

SandroMarciano
05-06-2013, 23:42
Дзякуй, Сандра!
я правільна авансы і што тычыцца rail я даў легкімі крокамі нават у мм^3 ніжніх, я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, калі з крокам дадзеных, у гэтым выпадку я магу даць вам крыху больш? гатоўнасці
гатовасці, магчыма, нізкім спажываннем няма... гаворка старое... ва ўсякім выпадку, паспрабуйце...

paolo159
06-06-2013, 00:45
гэта я чытаў, некаторыя 3d на тым, каб аптымізаваць або менш ўпырску дызельнага паліва, павялічваючы prex rail і на самай справе я зразумеў, што любы выйгрыш лепшага згарання апускаюцца ад колькасці? паліва ўпырскваецца

SandroMarciano
06-06-2013, 13:13
гэта я чытаў, некаторыя 3d на тым, каб аптымізаваць або менш ўпырску дызельнага паліва, павялічваючы prex rail і на самай справе я зразумеў, што любы выйгрыш лепшага згарання апускаюцца ад колькасці? паліва ўпырскваецца

па-мойму вы робіце блытаніны, павялічваючы ціск паліва не павялічвае ЦЫ, так? карта часу ўпырску, калі вы робіце выпадку вар'іруюцца ў залежнасці ад p.rail, таму, калі вас рост апошні вам кала, адпаведна, час ўпырску, каб мець звычайны q..
&Quot;лепшае распыленне" звязана з p.rail-й? высокая (усе даказаць), будзе ўраўнаважаная тым, што помпа hp, каб атрымаць ціск pi? высокая паглынае магутнасць у pi?, таму, якое перавага ен riperderesti, акрамя таго calerebbe таксама тэрміну яго карыснага выкарыстання (улічваючы, што працавала б заўседы з нагрузкай вышэй)

paolo159
10-06-2013, 19:50
вы цалкам маеце рацыю... я не разгледзеў стар rail...я сказаў, проста глупства,

tonyteam
13-07-2013, 14:33
але павал з dpf ты паставіў у off egr?

SandroMarciano
14-07-2013, 16:37
але павал з dpf ты паставіў у off egr?

чаму? што не так?

cicciogsr
14-07-2013, 17:14
па-мойму вы робіце блытаніны, павялічваючы ціск паліва не павялічвае ЦЫ, так? карта часу ўпырску, калі вы робіце выпадку вар'іруюцца ў залежнасці ад p.rail, таму, калі вас рост апошні вам кала, адпаведна, час ўпырску, каб мець звычайны q..
&Quot;лепшае распыленне" звязана з p.rail-й? высокая (усе даказаць), будзе ўраўнаважаная тым, што помпа hp, каб атрымаць ціск pi? высокая паглынае магутнасць у pi?, таму, якое перавага ен riperderesti, акрамя таго calerebbe таксама тэрміну яго карыснага выкарыстання (улічваючы, што працавала б заўседы з нагрузкай вышэй)

Абсалютна не згодны, калі павялічваецца 50-60 бар дапаможа палепшыць пранікненне спрэй і velocizzi распаўсюд дызель я магу быць згодны з вамі, калі вы скажаце мне, што павялічвае ў памылак ціск, то вы, што вы страціце магутнасць пашкодзілі фарсункі і награваць, а таксама дызельнага паліва пры слабакоў... Nn забывайце, што ціск упырску тэхналагічна забіў эвалюцыя дызельнага рухавіка

SandroMarciano
14-07-2013, 17:24
Абсалютна не згодны, калі павялічваецца 50-60 бар дапаможа палепшыць пранікненне спрэй і velocizzi распаўсюд дызель я магу быць згодны з вамі, калі вы скажаце мне, што павялічвае ў памылак ціск, то вы, што вы страціце магутнасць пашкодзілі фарсункі і награваць, а таксама дызельнага паліва пры слабакоў... Nn забывайце, што ціск упырску тэхналагічна забіў эвалюцыя дызельнага рухавіка
не, я згодны, я змяніў таксама 150bar ціск дызельнага паліва на edc16c39, і я не меў адчувальныя выгады, чым яе арыгінал. На edc15, а ў мяне час ўпырску вельмі доўгія павелічэння на 150bar зрабіў, каб апускацца значна fumosit

cicciogsr
14-07-2013, 18:08
Я заўважыў, заўседы паляпшэнне адказ на таксама далучаюся да больш хуткай залівання dell інжэктар я выдатна ведаю, што nn выходзяць л. с. з павелічэннем ціску, але для мяне, дапамагае ў пэўных умовах..

tonyteam
14-07-2013, 19:55
не, я згодны, я змяніў таксама 150bar ціск дызельнага паліва на edc16c39, і я не меў адчувальныя выгады, чым яе арыгінал. На edc15, а ў мяне час ўпырску вельмі доўгія павелічэння на 150bar зрабіў, каб апускацца значна fumosit?.
тэставанне асабістых стаяць на 20% і 1600bar і стаяць на 20% і выкарыстоўваць 1630bar я не знайшоў ніякай розніцы.

paolo159
16-07-2013, 05:16
tonyteam вы я да гэтага часу dpf усталяваны, з-за недахопу часу я яшчэ не забраў...чаму? вы мяне пытаецеся?
у цяперашні час у мяне апошняя версія карта была загружаная і я прайшоў каля 3000 км, рэгенерацыя кожныя 400 км (прабег у асноўным гарадской).
Адзіным недахопам ? што на 3000 км пару разоў ? гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка праблема з dpf, якія, аднак, пасля некалькіх хвілін ? - і знік.
Дыягназ засмечаных dpf ? у норме, ? няспраўнасць, што, аднак, я чакаў, убачыў, што карты, як лямбда-выразы, як вы можаце заўважыць, не зроблена нічога добрага, у чаканні іх пасля зняцця dpf

tonyteam
16-07-2013, 06:31
я purtruppo з групай fiat шчыра, значна раней, чым у іншых групах у гэтыя праблемы...**** llo dpf не сон ок... і я часта бачу, што не на арыгінальных аўто-вось ужо? гэтыя праблемы

zaga1
18-07-2013, 12:41
Але чаму? не цалкам выдаліць dpf??? Як уручную, так і elettronicamnete калі ў вас есць праблемы??

paolo159
18-07-2013, 15:34
zaga1 вядома, здымаю, ? аперацыі, якія былі ўжо? у праграмы ад часу, але, на жаль, я яшчэ не меў часу, неабходнага для гэтага....
? па крайняй меры, два месяцы, што вакол трубы прама ў багажніку :-)

zaga1
18-07-2013, 15:49
zaga1 вядома, здымаю, ? аперацыі, якія былі ўжо? у праграмы ад часу, але, на жаль, я яшчэ не меў часу, неабходнага для гэтага....
? па крайняй меры, два месяцы, што вакол трубы прама ў багажніку :-)

Vabb? але гэта таму, што? вы хочаце накласці зварваць трубы прамыя, але вы маглі таксама выдаліць яго капаць то ўнутры з-велья свердзел гроса, такім чынам, што вы не губляеце час на пайку і зняць

paolo159
18-07-2013, 15:53
я не губляю час, я трубку прама насупраць маей машыне, 3 ніта, і я вырашыў...вы страціце значна больш? час, як вы кажаце, ачысціць сябе?- ...акрамя таго, такім чынам, не ? уласны разумны выбар.
Калі заўтра я захачу сабраць? што вы робіце, вы марнуеце 600 еўра для ricomprarlo? не кажучы ўжо пра ўсе дзярмо, што вы удыхаў рабіць гэтую аперацыю

zaga1
18-07-2013, 16:07
я не губляю час, я трубку прама насупраць маей машыне, 3 ніта, і я вырашыў...вы страціце значна больш? час, як вы кажаце, ачысціць сябе?- ...акрамя таго, такім чынам, не ? уласны разумны выбар.
Калі заўтра я захачу сабраць? што вы робіце, вы марнуеце 600 еўра для ricomprarlo? не кажучы ўжо пра ўсе дзярмо, што вы удыхаў рабіць гэтую аперацыю

Слухайце вы гэта ? дакладна? так, як я кажу, я звонку нічога не відаць, чаму? fap бачыш жа, хоць, як вы кажаце fap магчымага кантролю яго паглядзець з трубой, што вы збіраецеся змяніць, то справядліва кожны са сваім густам, а потым я табе прывітанне сказаў, погляд на конус вы можаце зрабіць, не, што вы павінны зрабіць гэта для сілы, каб, як я кажу ;-)

paolo159
18-07-2013, 16:14
вядома, кожны мае свае меркаванне, але для мяне метад, які я вам прапанаваў, мае занадта шмат недахопаў, калі вы хочаце таксама існуюць падробленыя fap ў гандлі, а таксама лічыць, што ваш метад можа выклікаць ўзрушэнні у трубу з-за не regolarit? ўнутранай паверхні пасля фрэзеравання dpf.

zaga1
18-07-2013, 16:36
вядома, кожны мае свае меркаванне, але для мяне метад, які я вам прапанаваў, мае занадта шмат недахопаў, калі вы хочаце таксама існуюць падробленыя fap ў гандлі, а таксама лічыць, што ваш метад можа выклікаць ўзрушэнні у трубу з-за не regolarit? ўнутранай паверхні пасля фрэзеравання dpf.

На сенняшні дзень выканана ідэальна ніколі не праблема, але калі ўсе зроблена добра, не стварае турбулентнасці ціхі, то зрабіце, як вы хочаце, у рэшце рэшт, мы на форуме, і рада, і меркаванне яго цягне да другога :-)

paolo159
29-09-2013, 12:11
Прывітанне, хлопцы,
нарэшце, я знайшоў час, каб выдаліць dpf!!! у другой палове дня caricher? карту, якая прыкладаецца ў гэтым пасце, каб потым працягнуць ўстаноўку.
я зрабіў яшчэ некалькі налад, і тут па параўнанні з папярэднім, больш чым відавочна, што ў defap.
Я выцягнуў прамой лініі на лямбда-1, мы бачым, як ідзе..

Калі ў гэты час які-небудзь спецыяліст хоча даць яму зірнуць і даць мне які-небудзь савет, вядома ? заўседы добра прымаю !

paolo159
30-09-2013, 15:24
карта правераная! дыягназ не заўважу, праблема 1000% на dpf, я ўзяў з нуля, нават біт адключэнне fap а таксама з заблакаваць раз, цяпер, спадзяюся, ніколі не турбавала бетону ;-)

Аўтамабіль мае размеркаванне нашмат больш? вадкасці, на жаль, ішоў дождж шмат, ўчора і яшчэ не ўдалося праверыць наяўнасць дыму, так што вы можаце ўсталяваць карты, лямбда.

paolo159
01-10-2013, 16:26
Аўтамабілі правераныя з лямбда-каманда 1, няма дыму прыкметна ў нармальным тэмпе, легкі дым у выпадку затануў акселератара (у норме я б сказаў).
Правільна далейшага карты лямбда, нажа паліце халоднай разгоне, на гарачай машыне легкі дым у выпадку затоплены як з лямбда-каманды.

Аналізуючы графікі на prex turbo жаданага і рэальнага вядомыя разыходжанні, якія я, здаецца, занадта шмат, у чым, цяпер я не сустрэча старых часопісаў, праведзеныя на карту крычы, ці да выдалення dpf, каб зрабіць параўнанне.
Хто-небудзь з вас пі? эксперт можа ласкава даць вам адзін погляд, і даць мне некалькі саветаў аб? ? у выпадку падправіць vgt або няма?

Grazieeeeeee55445545

paolo159
01-10-2013, 16:28
5546

Карту абнавіў

paolo159
20-10-2013, 09:56
хлопцы, няма здагадак ???

zaga1
20-10-2013, 15:07
хлопцы, няма здагадак ???
Для мяне савет, які я магу табе даць ? у тым, каб змяніць логіку адлюстравання, калі вы хочаце паспрабаваць файл, які я адпраўляю вам я зрабіў ад мяне, і паглядзець, як пойдзе, і як вы, здаецца, нават параўноўваючы яго з тым, ваш

paolo159
20-10-2013, 21:12
Прывітанне zagat1,
я не хацеў бы sembrar грубым, але я лічаць, што абмен думкамі павінен быць канструктыўным для ўсіх.
Тады вы кажаце мне, змяніць логіку, чаму? па-твойму, не правільна, я даў адзін погляд на карту, што, на мой погляд (магчыма, няправільны, я спадзяюся, што msport, tidus, sandromarciano і ўсе астатнія карыстальнікі-й? эксперты ўмяшацца, каб даць свае каштоўныя парады) не адпавядае ніякай логікі.
Я заўважыў, што з карты педаль патрабаваць 510 нм крутоўнага моманту, але лім-крутоўны момант, не ? прыдатны, у вас павялічваецца час inj без карэкціроўкі авансаў, вы зрабілі prex rail ў хуткасці вельмі нізкія, калі ў рэальнасці? не ? трэба, сапраўды ? зусім контрпрадуктыўна выгляд энергіі, неабходнай для дасягнення гэтых prex на нізкіх абарачэннях.
Як вы можаце сказаць мне, што ваша карта мае логікі, правільнае і ледзь лепш майго?
Акрамя таго, я не fap,таму? карта лямбда-арыгінальныя не ідуць добра....

paolo159
20-10-2013, 21:14
PS: маю просьбу думку было адносна далека, я спачатку спытаў меркаванне аб лямбда а па-другое, савет на аналізе графікаў, якія выконваюцца дыягназ, каб зразумець, ці есць ? неабходна, каб ўмешвацца ў VGT.
;-)

zaga1
20-10-2013, 23:14
PS: маю просьбу думку было адносна далека, я спачатку спытаў меркаванне аб лямбда а па-другое, савет на аналізе графікаў, якія выконваюцца дыягназ, каб зразумець, ці есць ? неабходна, каб ўмешвацца ў VGT.
;-)

Паважаны павел, я вам раю паспрабаваць карту, якую я зрабіў для вас, і тады, магчыма паглядзець розніцу паміж вашай і гэтай маей а я логіка, безумоўна, я магу даць карту, што вы купляеце грошы, і не ў карце, што я выклаў проста як прыклад, то pensala, як вы хочаце

paolo159
20-10-2013, 23:26
Паважаны павел, я вам раю паспрабаваць карту, якую я зрабіў для вас, і тады, магчыма паглядзець розніцу паміж вашай і гэтай маей а я логіка, безумоўна, я магу даць карту, што вы купляеце грошы, і не ў карце, што я выклаў проста як прыклад, то pensala, як вы хочаце

Я не думаю, што ен пойдзе разам з этыкай у гэтым форуме размяшчаць карту без логікі giustificandola з тым, што карты серыі яны плацяць.
Калі вы не хочаце дзяліцца ведамі было б больш? мэтазгодна не размяшчаць якіх-небудзь карце, а не пасылаць на карты без логікі.

Глядзіце проста, каб адабраць у нас задавальненне паспрабуе? карту заўтра, а потым я вам скажу, калі вы паглядзіце добра, маю карту вы ўбачыце, што не так ? сваю карту, так што ? прама-першае, прапаноўваць карту базы і без логікі...то калі вы хочаце, прымяншаць гуру гэтага форуму, якія накіроўвалі мяне, крок за крокам, з самага першага дня, калі я паклаў рукі на эбу зрабіць, а таксама, у маей цяперашняй карце ? вынікам такі вопыт і доказы, а не мае бачылі, што я не лічу экспертам, але і тых, хто вучыўся і ўклалі час і грошы, каб паляпшаць, удасканальваць.

zaga1
20-10-2013, 23:43
Я не думаю, што ен пойдзе разам з этыкай у гэтым форуме размяшчаць карту без логікі giustificandola з тым, што карты серыі яны плацяць.
Калі вы не хочаце дзяліцца ведамі было б больш? мэтазгодна не размяшчаць якіх-небудзь карце, а не пасылаць на карты без логікі.

Глядзіце проста, каб адабраць у нас задавальненне паспрабуе? карту заўтра, а потым я вам скажу, калі вы паглядзіце добра, маю карту вы ўбачыце, што не так ? сваю карту, так што ? прама-першае, прапаноўваць карту базы і без логікі...то калі вы хочаце, прымяншаць гуру гэтага форуму, якія накіроўвалі мяне, крок за крокам, з самага першага дня, калі я паклаў рукі на эбу зрабіць, а таксама, у маей цяперашняй карце ? вынікам такі вопыт і доказы, а не мае бачылі, што я не лічу экспертам, але і тых, хто вучыўся і ўклалі час і грошы, каб паляпшаць, удасканальваць.

Я не прыніжаецца ніхто, я толькі ўмяшалася ў абмеркаванне шляхам параўнання карты, зробленыя мной, і я прапанаваў паспрабаваць яе ў дзеянні, то тут вы не будзеце казаць ні адна рэч, а то я зрабіў табе гэта толькі прыклад, у сэнсе карту за дадатковую плату, чаму? справядліва супастаўленне зроблена для працы, якая выплачваецца патрабуе-й? страта часу, развіваць яго і так шмат рэчаў, якія, можа быць, хто-то, як яшчэ не ведаюць, ад messe................Карацей кажучы, я толькі спрабую дапамагчы вам, а затым pensala, як вы хочаце, і калі вы не адчуваеце, лушчак, трэба паспрабаваць, каб forza.............

paolo159
21-10-2013, 00:19
глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?

Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.

На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.

zaga1
21-10-2013, 00:25
глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?

Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.

На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.

Ок, паспрабуйце яго і дайце мне ведаць,

admin
21-10-2013, 09:30
я выступаю ў гэтай дыскусіі, як мне здаецца, гэта ідзе па-за тэмы,то для карыстальніка zaga1 я кажу, што paolo159 правоў першы, таму што ваша карта не адпавядае логіцы другі, таму што, без сумневу, дым на высокіх абарачэннях і, па-трэцяе, таму што гаворка ў карту за дадатковую плату, і гэта абсалютна недарэчна, таму, калі вы размясцілі што-то, ці вы робіце гэта добра, або нічога, акрамя гэтага тут ніхто не прадае нічога і не трэба, каша гатовая, але саветы,я спадзяюся, што было ясна.

zaga1
21-10-2013, 12:55
я выступаю ў гэтай дыскусіі, як мне здаецца, гэта ідзе па-за тэмы,то для карыстальніка zaga1 я кажу, што paolo159 правоў першы, таму што ваша карта не адпавядае логіцы другі, таму што, без сумневу, дым на высокіх абарачэннях і, па-трэцяе, таму што гаворка ў карту за дадатковую плату, і гэта абсалютна недарэчна, таму, калі вы размясцілі што-то, ці вы робіце гэта добра, або нічога, акрамя гэтага тут ніхто не прадае нічога і не трэба, каша гатовая, але саветы,я спадзяюся, што было ясна.

Дзякуй, што прыйшлі мяне былі непаразуменьні, ад усіх, але важна, што будзе вырашана станоўча абмеркавання і для мяне, і як быццам нічога не адбылося

paolo159
29-10-2013, 09:18
Прывітанне ўсім, пасля невялікага OT мой апошні пытанне ў пасце #201 вы ? трохі страціў, хто-небудзь з вас мяне ведае, як даць меркаванне па гэтай нагоды?
дзякуй усім

jacktheripper2
10-11-2013, 02:59

І я магу пацвердзіць, што вы можаце пайсці ніжэй за 1 нават вельмі, і машына ўпырсквае больш.

paolo159
08-11-2014, 13:14
Прывітанне, хлопцы,
на сенняшні дзень аўтамабіль ? заўседы добра працуе з картай дыму ў каманду, і значэнне = 1, у цяперашні час? я павінен праходзіць пільны агляд, у цэнтры паметак я зрабіў выяўлення дыму і значэнняў-2.5 / 2.6 такім чынам ? немагчыма, такім чынам, перавышае тэставання.
Я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, каб пераканацца, што яна можа заставацца на працягу ўсталяванага значэння 0.5 без таго, каб ўстаноўка DPF.
Нават карту ORI магчыма.
Хто мне дапамагае????

загадзя дзякуй усім :-)

Прыкладаю врі (defappata) і мод, з якім я зрабіў для вымярэння дымавых газаў.
8795

jacktheripper2
08-11-2014, 13:28
Прывітанне, хлопцы,
на сенняшні дзень аўтамабіль ? заўседы добра працуе з картай дыму ў каманду, і значэнне = 1, у цяперашні час? я павінен праходзіць пільны агляд, у цэнтры паметак я зрабіў выяўлення дыму і значэнняў-2.5 / 2.6 такім чынам ? немагчыма, такім чынам, перавышае тэставання.
Я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, каб пераканацца, што яна можа заставацца на працягу ўсталяванага значэння 0.5 без таго, каб ўстаноўка DPF.
Нават карту ORI магчыма.
Хто мне дапамагае????

загадзя дзякуй усім :-)

Прыкладаю врі (defappata) і мод, з якім я зрабіў для вымярэння дымавых газаў.
8795

Паспрабуйце з лямбда-1.15 або 1.2.

paolo159
08-11-2014, 13:36
я не магу зрабіць занадта шмат спробаў, кожны тэст, мне дрэнна :-(
Я павінен ісці ў абавязковым парадку на гэты раз, каб не марнаваць занадта шмат €€€
Калі rimettessi карту на ВРІ і лямбда 2-думаю, што ен можа спатрэбіцца?

jacktheripper2
08-11-2014, 14:05
я не магу зрабіць занадта шмат спробаў, кожны тэст, мне дрэнна :-(
Я павінен ісці ў абавязковым парадку на гэты раз, каб не марнаваць занадта шмат €€€
Калі rimettessi карту на ВРІ і лямбда 2-думаю, што ен можа спатрэбіцца?

Лямбда-2??? Пакладзеце лямбда-1.2 павінна хапіць.

paolo159
08-11-2014, 14:30
з лямбда-2 вы кажаце, што дасць праблемы? у любым выпадку, давайце карту толькі для агляду, то яны працуюць на новых картах дыму ad hoc

jovandj
08-11-2014, 18:31
dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара крыху худы, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні

paolo159
08-11-2014, 20:51
Прывітанне jovandj,
dpf ? былі фізічна выдаленыя і адключаныя карту, egr зачынены, так што нічога засмечвання ne бетону.... мой пытанне быў адносна, як усталяваць значэння lim дыму, каб заставацца ў рамках абмежаванняў, для агляду аўтамабіля...з картай бягучае значэнне K з вымярэнняў галоўная светонепроницаемость? ? 2.6 прыкладна ў той час павінен заставацца ў 0.5 max.

dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара крыху худы, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні

jovandj
08-11-2014, 20:57
Лямбда-крычы мой, і прайшло

paolo159
08-11-2014, 21:00
лямбда-ori карту з врі? я пайшоў сення раніцай і значэнне ў цэнтры агляду з маей карты было 2.6

jovandj
08-11-2014, 21:05
Карту ori глядзець лямбду я не памятаю дакладна...мой і прайшло, але я паўней, мала....і прайшло добра зрабіў 0.26 карту ori лямбда-крычы варта прайсці я рэкамендую час на врі

paolo159
08-11-2014, 21:07
ок, дзякуй...паспрабуе? карту залатых і лямбда-крычы...паглядзім, што выйдзе :-)

jovandj
08-11-2014, 21:08
У крайнім выпадку, калі не знаходзіцца занадта экскурсійнае рэдакцыя даруй на dpf, зрабіце тэст і rismonti

paolo159
08-11-2014, 21:10
на жаль, DPF, я не тут, са мной, але ў 400km прэч таму я хацеў бы пазбегнуць, дайце мне адправіць яго,

GPoint
10-11-2014, 20:39
на жаль, DPF, я не тут, са мной, але ў 400km прэч таму я хацеў бы пазбегнуць, дайце мне адправіць яго,

І замест таго, каб зрабіць карту ў ad-hoc для разгляду? :) Зніжэнне значэнняў у табліцы нм>qi можа працаваць?

jacktheripper2
11-11-2014, 10:55
І замест таго, каб зрабіць карту ў ad-hoc для разгляду? :) Зніжэнне значэнняў у табліцы нм>qi можа працаваць?

Вы робіце занадта шмат піў розуму, на маю думку. Што-то падобнае не мае сэнсу ў любым выпадку. Што рабіць, я сказаў раней, і з лямбда-1.2 я не думаю, есць праблемы. Максімум нават 1.3 з невялікім паветра.

dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара, крыху худы, але, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні

Што сярэдняе цяпер мяжа лямбда? 1.113 ? роўна 16.3 у afr. У любым выпадку, не ? худы, але ідзе на больш, што добра, на самай справе, можа быць, нават робіць filino дым, амаль нябачны.
Звычайна, каб не мець якіх-небудзь fumosit? варта мець у адмоваў вышэй 17 асабліва на высокіх абарачэннях.
На дызель не ? як на бензін, што, трэба сілай трымаць afr трохі тлушчу, наадварот..
Проста думаю, што мінімум з egr зачынены afr ? больш як 100:1.

jovandj
18-11-2014, 00:39
Вы робіце занадта шмат піў розуму, на маю думку. Што-то падобнае не мае сэнсу ў любым выпадку. Што рабіць, я сказаў раней, і з лямбда-1.2 я не думаю, есць праблемы. Максімум нават 1.3 з невялікім паветра.

Што сярэдняе цяпер мяжа лямбда? 1.113 ? роўна 16.3 у afr. У любым выпадку, не ? худы, але ідзе на больш, што добра, на самай справе, можа быць, нават робіць filino дым, амаль нябачны.
Звычайна, каб не мець якіх-небудзь fumosit? варта мець у адмоваў вышэй 17 асабліва на высокіх абарачэннях.
На дызель не ? як на бензін, што, трэба сілай трымаць afr трохі тлушчу, наадварот..
Проста думаю, што мінімум з egr зачынены afr ? больш як 100:1.

Абмежавальнік лямбда-паведамляецца ў старое паведамленне, дзе было сказана, што ен быў 1, гэта значыць, 14.5, але і 0.5 у самой справе....памылка мая. ..па-мойму добры паўла з лямбда-ori праходзіць ціха