Перегляд Повної Версії : Збільшення тиску turbo [ecm titanium] 2.4 jtdm
sighline
06-05-2013, 13:33
Оригінальні карти brera 2.4 210 л. с., на момент покупки не було ніяких сторонніх шумів
тільки що виконав видалення dpf почав робити свист, що виходить з моторного відсіку , я думаю, це турбокомпресор .
Зверніть увагу : Тепер на картку і завжди оригінальні alfa 210cv 420 нм єдине, що, завдяки msport я виключив dpf з карти, і egr закритий, або в ЕКЮ, що фізично
Тепер автомобіль в цих умовах на випробувальний тому 178 к. с. (проти 210 заборгованості) . Починає курити ( не багато ) і свистіти одночасно один раз перевищувати 3 тисяч оборотів до 5 тисяч, тиск турбіни в піке і на 1,5 і 1,4 бар константи ( падає від 1.5 до 1.4 разів перевищив 3 тис. оборотів )
Тепер питання, а саме це : я хочу перевірити турбіну до максимального тиску , а потім до 1.6 - 1.7 бар x див. краще, якщо це те, що робить дим і свистить.. підвищення тиску буде почувати себе краще, ці проблеми ..
Хтось знає, як мені допомогти ? як aumntare в prex turbo ?
є ці записи в розділі [turbo system] :
-Variable geometry control
-Turbo pressure
-Limiter of turbo pressure f (aps)
-Limiter of pressure turbo
А потім просто збільшити всі значення в останні 3 запису % заздалегідь?
p.використовується драйвер edc 16c39-4.5 x 459-0.927
sportknight
06-05-2013, 15:38
ви хочете, щоб збільшити тиск, щоб зрозуміти проблему?
не забудьте видалити його?
sighline
06-05-2013, 15:45
ви хочете, щоб збільшити тиск, щоб зрозуміти проблему?
не забудьте видалити його?
розбирати варто.. зробити два рядки з ecm нічого не варто...
Тиск турбо, що у вас правильні...
gi? їх дзвін p?.... для чого ? нормальний...
якщо потім видалиш, так само DPF і Precat будете почувати себе ще більше? шипіння....
на екскурсійне б я не дуже довіряю...
якщо у вас було завжди хороше обслуговування тих турбіни не ламаються ніколи...
sighline
06-05-2013, 17:04
Туристичне був справжнім .. до мене там був тип з civic 1.6 vtec, і сподівався, що принаймні 170cv..
на екскурсійне зробив 190 , то дилер і', а не 'оптиміст'
у факти моєї на шосе i 200kmh nn перевищує
sportknight
06-05-2013, 17:26
низькі ? нормально, що посвищут,на високих немає...
у брера, як vel. max 212 км/год
чому ми l?....
я controllerei-й? група ін'єкцій... turbo...
бачив дані, з якими ви зіткнулися turbo є відповідні значенням, мета в карту...
Мені виправляє... vel. Макс ? оголошено 230
Керує тиском
cinqueturbo
06-05-2013, 23:25
розбирати варто.. зробити два рядки з ecm нічого не варто...
Вибачте,
але, щоб зняти кожух і перевірити стан крильчатки,
і, можливо, ігри, осі, а Також операції з геометрії я не думаю, витрати-й? в кафе?!?...
Вибачте,
але, щоб зняти кожух і перевірити стан крильчатки,
і, можливо, ігри, осі, а Також операції з геометрії я не думаю, витрати-й? в кафе?!?...
Повністю згоден
sighline
07-05-2013, 04:53
спасибі всім за відповіді ! гра осі не має, я перевірив з холодної сторони ( як якщо б новий турбо) я говорив з механіком, і йому, щоб телефон проблеми мвс, сказав, що і' футбольний геометрії, навіть xke' тому багато перепади тиску , наприклад : я витягнув третього, починаючи з 900 об , на 2000 оборотів тиск приходить в 1.5, а потім повернутися до 0.7, а потім відразу піднімається до 1.4 , а потім відчуває себе так само, це 'порожній' .
Хтось мені підтвердження сумісності цього turbo [ Garrett VNT-2256 1.8 константи 2.0 піку в редакції від mdracing, вартість 1700 євро] клей мій автомобіль ? тип який продає каже, що вона ідеально підходить
Turbo oririnale і gtb2056v
SandroMarciano
07-05-2013, 07:53
нехай gtb2056v , максимум покладіть 2260, 2256 ? турбіни старого покоління. Потім піду вас, зверніть увагу, що регулювати турбіну, плюс, не ? cos? просто, як здається, будуть скориговані (в спробі) всі duty cycle змінної геометрії та її контролера PID. за тебе...
cinqueturbo
08-05-2013, 08:27
спасибі всім за відповіді ! гра осі не має, я перевірив з холодної сторони ( як якщо б новий турбо) я говорив з механіком, і йому, щоб телефон проблеми мвс, сказав, що і' футбольний геометрії, навіть xke' тому багато перепади тиску , наприклад : я витягнув третього, починаючи з 900 об , на 2000 оборотів тиск приходить в 1.5, а потім повернутися до 0.7, а потім відразу піднімається до 1.4 , а потім відчуває себе так само, це 'порожній' .
Хтось мені підтвердження сумісності цього turbo [ Garrett VNT-2256 1.8 константи 2.0 піку в редакції від mdracing, вартість 1700 євро] клей мій автомобіль ? тип який продає каже, що вона ідеально підходить
Turbo oririnale і gtb2056v
Я зазвичай геометричні форми видаленні, щоб прибрати їх і вставити не обмін, турбо, надмірно...
можливо, ви знайдете клієнтів на сьогоднішній день, як рік ось вони йдуть по повній заміні...:rolleyes:
paolo159
09-05-2013, 21:25
зробіть перевірки геометрії, часто утворюються відкладення або дуже малі, або відхилень? на поверхні, де спираються ребра, які в довгостроковій перспективі ламаються турбіни... якщо manutenzionata часу це займає дійсно дуже мало, щоб очистити і згладити або відхилень?.
У теорії ? робота, яка може призвести до тебе, доброї волі? і трохи уваги зняти турбіну...не ? необхідно ritararla видно, що ви не будете стосуватися крильчатки.
Видає якийсь свист турбіни?
sighline
10-05-2013, 17:25
Видає якийсь свист турбіни?
Він починає свистіти+, щоб дим після 3000 тисяч обертів на повному газу, а якщо не натискаю до упору газ не свистить
Він починає свистіти+, щоб дим після 3000 тисяч обертів на повному газу, а якщо не натискаю до упору газ не свистить
Б? ви можете також спробувати дати чисту враховуючи, що свистить тільки на 3000 оборотів в хвилину, в деяких випадках, коли ребра деформуються турбо свистить, раніше так не може? бути, що це тільки наліт.
Ви навіть я так думаю, раз не розбирати можна очистити, з трохи бензину, щоб видалити будь-який вид забруднення.
paolo159
10-05-2013, 22:04
підтвердження того, що виникли проблеми в змінною геометрією у вас це від того, що після видалення dpf проблеми виросли, з dpf, швидше за все, відкриття лопаток геометрії було достатньо, щоб створити необхідний тиск, при відсутності протитиску вихлопних газів після видалення лопатки повинні відкриватися більше, щоб компенсувати і можуть бути заблоковані.
SandroMarciano
14-05-2013, 09:12
підтвердження того, що виникли проблеми в змінною геометрією у вас це від того, що після видалення dpf проблеми виросли, з dpf, швидше за все, відкриття лопаток геометрії було достатньо, щоб створити необхідний тиск, при відсутності протитиску вихлопних газів після видалення лопатки повинні відкриватися більше, щоб компенсувати і можуть бути заблоковані.
це не ? правильно, якщо прибрати обмеження різниця тиску між виходом колекторів і навколишнього середовища, збільшується, і це призводить до збільшення швидкості? газів. Pi? чи ні ? те, що відбувається (навіть якщо доступ в інтернет йде в поле нестисливої), коли піднімають тиску в рампі, час вприскування калу на паритет? витрати.
paolo159
14-05-2013, 10:50
Привіт, Сандро,
я не хочу contraddirti ne far спір ? тільки обговорити і краще зрозуміти роботу, але я думаю, що за логікою зменшуючи протитиск ог ? правда, як ви кажете, вас, яка збільшує швидкість? газів, але prex в турбіні боку випуску ? pi? постійний і generer? прогалини саме, чому? стоку впадає ї? швидко, порівняно з наявністю dpf тому, на "пробка" і підтримує постійний тиск, ? трохи такою ж проблемою, яка виникає після видалення кат.
геометрія змінної в цей момент lavorer? найбільше (в плані екскурсій) і, особливо, pi? швидко, щоб компенсувати ці прогалини..
Те, що ви говорите ? правда, в умовах руху з постійною (наприклад, якщо двигун йде в постійних оборотів, наприклад, 2000 оборотів, то геометрія буде трохи більше? закритий, ніж раніше з-за більшої швидкості? витоку газу, але і до зниження важливим rpm sar? змушена відкрити більше ребер, так? розвантаження можна легко очистити.
Те, що я хотів сказати в попередніх постах ? що там? що відбувається ? збільшення дельти тисків між 900 і 4000 оборотів, які роблять так, що геометрія роботи більше.
Що тоді ? ясно, що якщо немає інших проблем, на турбіні до того, що розвантаження-й? ****** тільки приносить користь.
sighline
14-05-2013, 13:21
найкращий відповідь !! дякую
SandroMarciano
14-05-2013, 14:38
Привіт, Сандро,
я не хочу contraddirti ne far спір ? тільки обговорити і краще зрозуміти роботу, але я думаю, що за логікою зменшуючи протитиск ог ? правда, як ви кажете, вас, яка збільшує швидкість? газів, але prex в турбіні боку випуску ? pi? постійний і generer? прогалини саме, чому? стоку впадає ї? швидко, порівняно з наявністю dpf тому, на "пробка" і підтримує постійний тиск, ? трохи такою ж проблемою, яка виникає після видалення кат.
геометрія змінної в цей момент lavorer? найбільше (в плані екскурсій) і, особливо, pi? швидко, щоб компенсувати ці прогалини..
Те, що ви говорите ? правда, в умовах руху з постійною (наприклад, якщо двигун йде в постійних оборотів, наприклад, 2000 оборотів, то геометрія буде трохи більше? закритий, ніж раніше з-за більшої швидкості? витоку газу, але і до зниження важливим rpm sar? змушена відкрити більше ребер, так? розвантаження можна легко очистити.
Те, що я хотів сказати в попередніх постах ? що там? що відбувається ? збільшення дельти тисків між 900 і 4000 оборотів, які роблять так, що геометрія роботи більше.
Що тоді ? ясно, що якщо немає інших проблем, на турбіні до того, що розвантаження-й? ****** тільки приносить користь.
це, мені здається, правильним, чи що ? добре б уточнити, що "проблема" довелося при спорожненні ? завдяки, в основному, до того, що bisogner? ritarare роботи змінної геометрії, так що не створюються коливання тиску наддуву.
sighline
14-05-2013, 15:04
це, мені здається, правильним, чи що ? добре б уточнити, що "проблема" довелося при спорожненні ? завдяки, в основному, до того, що bisogner? ritarare роботи змінної геометрії, так що не створюються коливання тиску наддуву.
Тому кожен раз, після видалення dpf треба ritarare геометрії ?
SandroMarciano
14-05-2013, 15:10
якщо ми хочемо досконалості, або трохи overboost і те, що тиск спускається відразу на постійне без особливих коливань, але бачив, що там ? операція 5 секунд ? краще залишити оригінал...
paolo159
14-05-2013, 22:01
вірно те, що говорить Сандро, накласти руку на карту, vgt, який контролює ступінь відкриття лопаток не ? свою легко..., якщо ви відкриєте занадто багато вам розподіл нерівномірно і ризики, занадто багато стрибків вгору, якщо відкрити занадто мало дисплеї виглядали більше; посилити тільки проблеми...
зазвичай, якщо є збій, особливо дратує її не чіпати навіть, чому? повинна бути дуже тонка робота, зроблено поступово, і втручається лише в ті критичні моменти, які викликають розбіжність все сталося крок за кроком діагностики