Прагляд Поўнай Версіі : Павелічэнне ціску turbo [ecm titanium] 2.4 jtdm
sighline
06-05-2013, 13:33
Арыгінальныя карты brera 2.4 210 л. с., на момант набыцця не было ніякіх старонніх шумоў
толькі што выканаў выдаленне dpf пачаў рабіць свіст, выходны з маторнага адсека , я думаю, гэта турбакампрэсар .
Звярніце ўвагу : Цяпер на карту і заўседы арыгінальныя alfa 210cv 420 нм адзінае, што, дзякуючы msport я выключыў dpf з карты, і egr зачынены, альбо ў ЭКЮ, што фізічна
Цяпер аўтамабіль у гэтых умовах на выпрабавальны таму 178 л. с. (супраць 210 запазычанасці) . Пачынае паліць ( не шмат ) і свістаць адначасова адзін раз перавышаць 3 тысяч абаротаў да 5 тысяч, ціск турбіны ў піку і на 1,5 і 1,4 бар канстанты ( падае ад 1.5 да 1.4 разоў перавысіў 3 тыс. абаротаў )
Цяпер пытанне, а менавіта гэта : я хачу праверыць турбіну да максімальнага ціску , а затым да 1.6 - 1.7 бар x гл лепш, калі гэта тое, што робіць дым і свішча.. павышэнне ціску будзе адчуваць сябе лепш, гэтыя праблемы ..
Хто-небудзь ведае, як мне дапамагчы ? як aumntare ў prex turbo ?
есць гэтыя запісы ў раздзеле [turbo system] :
-Variable geometry control
-Turbo pressure
-Limiter of turbo pressure f (aps)
-Limiter of pressure turbo
А затым проста павялічыць усе значэння ў апошнія 3 запісы з % загадзя?
p.выкарыстоўваецца драйвер edc 16c39-4.5 x 459-0.927
sportknight
06-05-2013, 15:38
вы хочаце, каб павялічыць ціск, каб зразумець праблему?
не забудзьцеся спачатку выдаліць яго?
sighline
06-05-2013, 15:45
вы хочаце, каб павялічыць ціск, каб зразумець праблему?
не забудзьцеся спачатку выдаліць яго?
разбіраць варта.. зрабіць два радкі з ecm нічога не варта...
Ціск турбо, што ў вас правільныя...
gi? іх звон p?.... для чаго ? нармальны...
калі потым адвядзеш, гэтак жа DPF і Precat будзеце адчуваць сябе яшчэ больш? шыпенне....
на экскурсійнае б я не вельмі спадзяюся...
калі ў вас было заўседы добрае абслугоўванне тых турбіны не ламаюцца ніколі...
sighline
06-05-2013, 17:04
Экскурсійнае быў сапраўдным .. да мяне там быў тып з civic 1.6 vtec, і спадзяваўся, што па крайняй меры 170cv..
на экскурсійнае зрабіў 190 , то дылер і', а не 'аптыміст'
у факты маей на шашы i 200kmh nn перавышае
sportknight
06-05-2013, 17:26
нізкія ? нармальна, што пасьвішчуць,на высокіх няма...
у брера, як vel. max 212 < /span
чаму мы l?....
я controllerei-й? група ін'екцый... turbo...
бачыў дадзеныя, з якімі вы сутыкнуліся turbo з'яўляюцца адпаведныя значэнняў, мэта ў карту...
Мне выпраўляе... vel. Макс ? абвешчаны 230
Кіруе ціскам
cinqueturbo
06-05-2013, 23:25
разбіраць варта.. зрабіць два радкі з ecm нічога не варта...
Выбачайце,
але, каб зняць кажух і праверыць стан крыльчаткі,
і, магчыма, гульні, восі, а Таксама аперацыі па геаметрыі я не думаю, выдаткі-й? у кафэ?!?...
Выбачайце,
але, каб зняць кажух і праверыць стан крыльчаткі,
і, магчыма, гульні, восі, а Таксама аперацыі па геаметрыі я не думаю, выдаткі-й? у кафэ?!?...
Цалкам згодны
sighline
07-05-2013, 04:53
дзякуй ўсім за адказы ! гульня ось не, я праверыў, з халоднай боку ( як калі б новы турбо) я гаварыў з механікам, і яму, каб тэлефон праблема мус, сказаў, што і' футбольны геаметрыі, таксама!' таму шмат перапады ціску , напрыклад : я раблю цягі ў трэці, пачынаючы з 900 абаротаў , на 2000 абаротаў ціск прыйдзе ў 1.5 а затым вяртаецца да 0.7, то адразу падымаецца да 1.4 , так што адчувае сябе так жа, гэта " пусты".
Хто-то мне пацверджанне сумяшчальнасці гэтага turbo [ Garrett VNT-2256 1.8 канстанты 2.0 пік у рэдакцыі ад mdracing, кошт 1700 еўра] клей мой аўтамабіль ? тып, які прадае кажа, што яна ідэальна падыходзіць
Turbo oririnale і gtb2056v
SandroMarciano
07-05-2013, 07:53
хай gtb2056v , максімум пакладзеце 2260, 2256 ? турбіны старога пакалення. Потым пайду вас, звярніце ўвагу, што рэгуляваць турбіну, плюс, не ? cos? проста, як здаецца, будуць адкарэктаваныя (у спробе) усе duty cycle зменнай геаметрыі і яе кантролера PID. за цябе...
cinqueturbo
08-05-2013, 08:27
дзякуй ўсім за адказы ! гульня ось не, я праверыў, з халоднай боку ( як калі б новы турбо) я гаварыў з механікам, і яму, каб тэлефон праблема мус, сказаў, што і' футбольны геаметрыі, таксама!' таму шмат перапады ціску , напрыклад : я раблю цягі ў трэці, пачынаючы з 900 абаротаў , на 2000 абаротаў ціск прыйдзе ў 1.5 а затым вяртаецца да 0.7, то адразу падымаецца да 1.4 , так што адчувае сябе так жа, гэта " пусты".
Хто-то мне пацверджанне сумяшчальнасці гэтага turbo [ Garrett VNT-2256 1.8 канстанты 2.0 пік у рэдакцыі ад mdracing, кошт 1700 еўра] клей мой аўтамабіль ? тып, які прадае кажа, што яна ідэальна падыходзіць
Turbo oririnale і gtb2056v
Я звычайна геаметрыі ў выдаленні, каб ачысціць іх, і іх ліквідацыя не абмен, турба, залішне...
магчыма, вы знойдзеце кліентаў на сенняшні дзень, як год вось яны ідуць па поўнай замене...:rolleyes:
paolo159
09-05-2013, 21:25
зрабіце праверкі геаметрыі, часта ўтворацца адклады або вельмі маленькія, альбо адхіленняў? на паверхні, дзе абапіраюцца рэбры, якія ў доўгатэрміновай перспектыве ламаюцца турбіны... калі manutenzionata часу гэта займае сапраўды вельмі мала, каб ачысціць і згладзіць небудзь адхіленняў?.
У тэорыі ? праца, якая можа прывесці да табе, добрай волі? і трохі ўвагі ў зняць турбіну...не ? неабходна ritararla відаць, што вы не будзеце дакранацца крыльчаткі.
Выдае нейкі свіст турбіны?
sighline
10-05-2013, 17:25
Выдае нейкі свіст турбіны?
Ен пачынае свістаць+, каб дым пасля 3000 тысяч абаротаў на поўным газе, а калі не націскаю газ да ўпора не свішча
Ен пачынае свістаць+, каб дым пасля 3000 тысяч абаротаў на поўным газе, а калі не націскаю газ да ўпора не свішча
Б? вы можаце таксама паспрабаваць даць чыстую улічваючы, што свішча толькі на 3000 абаротаў у хвіліну, у некаторых выпадках, калі рэбры дэфармуюцца турба свішча, раней так не можа? быць таксама, што гэта толькі налет.
Ды я таксама так думаю, раз не разбіраць можна ачысціць з трохі бензіну, каб выдаліць усе віды забруджванняў.
paolo159
10-05-2013, 22:04
пацверджанне таго, што ўзніклі праблемы ў зменнай геаметрыяй ў вас гэта ад таго, што пасля выдалення dpf праблемы выраслі, з dpf, хутчэй за ўсе, адкрыцце лапатак геаметрыі было дастаткова, каб стварыць неабходнае ціск, пры адсутнасці супрацьціску выхлапных газаў пасля выдалення лапаткі павінны адкрывацца больш, каб кампенсаваць і могуць быць заблакаваныя.
SandroMarciano
14-05-2013, 09:12
пацверджанне таго, што ўзніклі праблемы ў зменнай геаметрыяй ў вас гэта ад таго, што пасля выдалення dpf праблемы выраслі, з dpf, хутчэй за ўсе, адкрыцце лапатак геаметрыі было дастаткова, каб стварыць неабходнае ціск, пры адсутнасці супрацьціску выхлапных газаў пасля выдалення лапаткі павінны адкрывацца больш, каб кампенсаваць і могуць быць заблакаваныя.
гэта не ? правільна, калі прыбраць абмежаванне рознасць ціску паміж выхадам калектараў і навакольнага асяроддзя, павялічваецца, і гэта прыводзіць да павелічэння хуткасці? газаў. Pi? ці няма ? тое, што адбываецца (нават калі доступ у інтэрнэт ідзе ў поле несжимаемой), калі падымаюць ціску ў рампы, час ўпырску кала на парытэт? расходу.
paolo159
14-05-2013, 10:50
Прывітанне, Сандра,
я не хачу contraddirti ne far спрэчка ? толькі абмеркаваць і лепш зразумець працу, але я думаю, што па логіцы памяншаючы супрацьціск ог ? праўда, як вы кажаце, вас, якая павялічвае хуткасць? газаў, але prex ў турбіне боку выпуску ? pi? пастаянны і generer? прабелы менавіта, чаму? сцеку ўпадае й? хутка па параўнанні з наяўнасцю dpf таму, на "корак" і падтрымлівае пастаяннае ціск ? крыху такі ж праблемай, якая ўзнікае пасля выдалення кат.
геаметрыя зменнай у гэты момант lavorer? больш за ўсе (у плане экскурсій) і, асабліва, pi? хутка, каб кампенсаваць гэтыя прабелы..
Тое, што вы кажаце ? праўда, ва ўмовах руху з пастаяннай (напрыклад, калі рухавік ідзе ў пастаянных абаротаў, напрыклад, 2000 абаротаў, то геаметрыя будзе трохі больш? зачынены, чым раней з-за большай хуткасці? уцечкі газу, але і да зніжэння важным rpm sar? вымушаная адкрыць больш рэбраў, так? разгрузкі можна легка ачысціць.
Тое, што я хацеў сказаць у папярэдніх пастах ? што там? што адбываецца ? павелічэнне дэльты ціскаў паміж 900 і 4000 абаротаў, якія робяць так, што геаметрыя працы больш.
Што тады ? ясна, што калі няма іншых праблем, на турбіне да таго, што разгрузку-й? ****** прыносіць толькі карысць.
sighline
14-05-2013, 13:21
лепшы адказ !! дзякуй
SandroMarciano
14-05-2013, 14:38
Прывітанне, Сандра,
я не хачу contraddirti ne far спрэчка ? толькі абмеркаваць і лепш зразумець працу, але я думаю, што па логіцы памяншаючы супрацьціск ог ? праўда, як вы кажаце, вас, якая павялічвае хуткасць? газаў, але prex ў турбіне боку выпуску ? pi? пастаянны і generer? прабелы менавіта, чаму? сцеку ўпадае й? хутка па параўнанні з наяўнасцю dpf таму, на "корак" і падтрымлівае пастаяннае ціск ? крыху такі ж праблемай, якая ўзнікае пасля выдалення кат.
геаметрыя зменнай у гэты момант lavorer? больш за ўсе (у плане экскурсій) і, асабліва, pi? хутка, каб кампенсаваць гэтыя прабелы..
Тое, што вы кажаце ? праўда, ва ўмовах руху з пастаяннай (напрыклад, калі рухавік ідзе ў пастаянных абаротаў, напрыклад, 2000 абаротаў, то геаметрыя будзе трохі больш? зачынены, чым раней з-за большай хуткасці? уцечкі газу, але і да зніжэння важным rpm sar? вымушаная адкрыць больш рэбраў, так? разгрузкі можна легка ачысціць.
Тое, што я хацеў сказаць у папярэдніх пастах ? што там? што адбываецца ? павелічэнне дэльты ціскаў паміж 900 і 4000 абаротаў, якія робяць так, што геаметрыя працы больш.
Што тады ? ясна, што калі няма іншых праблем, на турбіне да таго, што разгрузку-й? ****** прыносіць толькі карысць.
гэта, мне здаецца, правільным, ці што ? добра было б удакладніць, што "праблема" прыйшлося пры апаражненні ? дзякуючы, у асноўным, да таго, што bisogner? ritarare працы зменнай геаметрыі, так што не ствараюцца ваганні ціску наддува.
sighline
14-05-2013, 15:04
гэта, мне здаецца, правільным, ці што ? добра было б удакладніць, што "праблема" прыйшлося пры апаражненні ? дзякуючы, у асноўным, да таго, што bisogner? ritarare працы зменнай геаметрыі, так што не ствараюцца ваганні ціску наддува.
Таму кожны раз, пасля выдалення dpf трэба ritarare геаметрыі ?
SandroMarciano
14-05-2013, 15:10
калі мы хочам дасканаласці, ці ледзь overboost і тое, што ціск спускаецца адразу на пастаянны без асаблівых ваганняў, але бачыў, што там ? аперацыя 5 секунд ? лепш пакінуць арыгінал...
paolo159
14-05-2013, 22:01
дакладна тое, што кажа Сандра, накласьці руку на карту, vgt, які кантралюе ступень адкрыцця лапатак не ? сваю легка..., калі вы адкрыеце занадта шмат вам размеркаванне нераўнамерна і рызыкі, занадта шмат скачкоў ўверх, калі адкрыць занадта мала дысплеі выглядалі буйней; ўзмацніць толькі праблемы...
звычайна, калі есць збой, асабліва раздражняе яе не чапаць нават, чаму? павінна быць вельмі тонкая праца, зроблена паступова, і ўмешваецца толькі ў тыя крытычныя моманты, якія выклікаюць разыходжанне усе адбылося крок за крокам ад дыягностыкі