Перегляд Повної Версії : inf marelli mjd8
привіт всім, я повинен видалити egr на punto evo, я знаю, що горе одне marelli mjd8......я хотів би знати, якщо процедура ? відрізняється від mjd6, ? що з допомогою якого інструменту потрібно scivere ...мають mpps v12...? bdm.....спасибі.
legendaryslave
05-05-2013, 17:49
привіт всім, я повинен видалити egr на punto evo, я знаю, що горе одне marelli mjd8......я хотів би знати, якщо процедура ? відрізняється від mjd6, ? що з допомогою якого інструменту потрібно scivere ...мають mpps v12...? bdm.....спасибі.
на жаль, ми нічого зробити з цими інструментами
edc17tricore
05-05-2013, 17:50
З інструментами, що ви не входите, на жаль....
В даний час ви тільки з галло-до теперішнього часу ;)
мансардний
05-05-2013, 17:51
також kessv2 робить великий
legendaryslave
05-05-2013, 18:00
також kessv2 робить великий
також ktag, а півень v53 без проблем
крім інструментів, я sentitio сказати, що, щоб його змінити, не ? uquale в mjd6 правильно.....ще трохи інформації......
я взяв файл, у разі, якщо для вивчення....але я не можу знайти точне місце, ecm я знайшов карту duty cycle egr, але не думаю, що вони ці, я чув, що є два біта для переміщення...***** і я можу знайти їх!
Alfa159 q4
06-05-2013, 08:25
? тільки один біт, що робить комутатори, як на 6f3
щоб знайти його, вам потрібно damos, або ви зробите зробити файл з тих, хто це вміє робити
щоб знайти його, вам потрібно damos, або ви зробите зробити файл з тих, хто це вміє робити
не я i l damos крім мого боку winols ? під час навчання, я вважаю, це трохи важко....використовую titanium....
FidodidoTuning
06-05-2013, 14:19
:rolleyes:
З інструментами, що ви не входите, на жаль....
В даний час ви тільки з галло-до теперішнього часу ;)
тільки півень...ви впевнені?
FidodidoTuning
06-05-2013, 22:13
олена, ти kess тому або ktag, відкривши його
я подивився список драйверів kess ? міститься цей ecu, але тільки писати, принаймні, з версії 1.89 клон....кого-то прочитала його в послідовний або до bk з k-tag, то написано з kess.....
Alfa159 q4
07-05-2013, 08:15
Вс kess півень і записати в бд, і, якщо він є в базі даних зробіть virtual read.
писати потрібно файл ori треба знайти те,........:rolleyes:
Alfa159 q4
07-05-2013, 08:30
писати потрібно файл ori треба знайти те,........:rolleyes:
Якщо це робить читання віртуальний ти. В іншому випадку, k-tag
Com, що я роблю читання віртуального!!!!!!
legendaryslave
07-05-2013, 21:25
робить автоматично, і ви розумієте, чому читання ? швидко
motorsport
08-05-2013, 12:17
l інтерфейс робить все це автоматично витягує файли, вміст у своїй базі даних,якраз визначає ебу вам повертає файл орі!!
l інтерфейс робить все це автоматично витягує файли, вміст у своїй базі даних,якраз визначає ебу вам повертає файл орі!!
sucsa я упустив attimino, який інструмент ми говоримо!...у kess....або k-tag .....
motorsport
09-05-2013, 10:29
Я кажу півня v53.....
Alfa159 q4
09-05-2013, 10:29
sucsa я упустив attimino, який інструмент ми говоримо!...у kess....або k-tag .....
У kess тому virtual читання з бд.
З k-tag читання і запис у файл вмісту в ecu, але тільки в школі.
дякую за відповіді.....так що ви мені порадите....я хотів би перестрахуватися....також у витрати, не хотілося б витрачати багато..
msport (exil77grande)
09-05-2013, 12:06
півень коштує трохи менше, і дешевше, ніж речі, але мені другий kess набагато більш надійним і, якщо то відповідайте до ktag і топ.
motorsport
09-05-2013, 12:56
якщо ви не хочете витрачати занадто багато півень і пі? досить...або, як радив один одного msport перейти на топ!!
на практиці, хлопці, а також зрозуміти, з допомогою якого інструменту ви це робите,і можете знати, якщо біт працювати ? одно старі 6f3, чи ні, і, можливо, ще інформація, де може бути біт?
мансардний
17-06-2013, 19:10
робить автоматично, і ви розумієте, чому читання ? швидко
я пробував на мареллі mj8d в punto evo мого батька, визнає ecu і коли я натискаю читання файлу займає 3 секунди, але після того, як я, - напис у нижній частині панелі, в якій говорить мені, що ecu у питанні, не ? можете прочитати з бд і зробити її в j-tag ? нормально?
legendaryslave
17-06-2013, 22:05
я пробував на мареллі mj8d в punto evo мого батька, визнає ecu і коли я натискаю читання файлу займає 3 секунди, але після того, як я, - напис у нижній частині панелі, в якій говорить мені, що ecu у питанні, не ? можете прочитати з бд і зробити її в j-tag ? нормально?
дуже prvabilmente не кричи у базі даних
так, якщо в базі даних внутрішнього півень nn c'? ? потрібно прочитати в школі.
мансардний
17-06-2013, 22:41
знайти, не ? можливо, правда?
знайти, не ? можливо, правда?
дотримуйтесь інструкцій, які я дав, ви не можете помилитися.
мансардний
17-06-2013, 22:59
? у перший раз, що я роблю, і я не хочу, щоб збиток, може бути, я намагаюся до інших ecu
carlo abarth
17-06-2013, 23:54
я з галло-клон-я 4-писання і у мене не було проблем ..впевнений, що якщо ви хочете перестрахуватися голову на ecu більш легко відновити, якщо закріпити..але не сказав, що mj8df не в нього..знайти bechup досить важко навіть сьогодні, тому що вони нового покоління. ..зробіть пройти трохи часу, вони стануть, як mj6!!!
мансардний
18-06-2013, 00:01
ок-карло seguir? ваш рада, що ти читав у послідовний без проблем mj8 правда?
dvdtuning
01-07-2013, 14:07
Але півень v48 nn читає і не пише?
Я кажу про 500 1.3 mjet 75cv mjd8dfc2 hw 04p/3545 - b594?
legendaryslave
01-07-2013, 22:30
ви ? один 6f, під виглядом 8f відкрийте його і дійте як звичайний marelli
Alfa159 q4
01-07-2013, 22:50
Ви зробили ecu id, і дав вам mjd8df з цими кодами?
якщо і 8f з галло 48 не ти
dvdtuning
02-07-2013, 13:02
Тоді я знаю, ке і' маскарад, я намагався читати в bdm, вибравши драйвер mjet+ fiat-opel-але це дрібниці...закон монтує spansion! Я намагаюся завжди з gallo2!
legendaryslave
02-07-2013, 13:07
Тоді я знаю, ке і' маскарад, я намагався читати в bdm, вибравши драйвер mjet+ fiat-opel-але це дрібниці...закон монтує spansion! Я намагаюся завжди з gallo2!
bdm 100 не читає пам'ять, але процесор і e2p повинні читати ви видалили опір покажи мені фото ecu
dvdtuning
02-07-2013, 13:53
Так, я зняв опір і прочитав mpc і e2p...фото nn я можу відправити його прямо зараз! Тому, що я міг би читати і писати?
legendaryslave
02-07-2013, 14:36
Ок, я зрозумів, ви повинні йти з галло v48 з l адаптер
cawadany
31-07-2013, 12:01
я взяв файл, у разі, якщо для вивчення....але я не можу знайти точне місце, ecm я знайшов карту duty cycle egr, але не думаю, що вони ці, я чув, що є два біта для переміщення...***** і я можу знайти їх!
Привіт, файл, що ви взяли для дослідження? Чому? я пробував qualcuni але я не знайшов драйвера.
cawadany
31-07-2013, 16:48
Хто-то ? у стані виключити управління цей EGR? Може бути, я зрозумів, як це зробити.....
пристрасть двигунів
31-07-2013, 17:29
Доброго дня, бачив ваш екран і якщо ви бачите 16-розрядних вам переглянути найкращі роботи, які ви зробили.....
cawadany
31-07-2013, 20:34
Ок, завтра пробую спасибі
cawadany
01-08-2013, 08:23
Вибачте, але це ? один MJD6F3?....
scua ви праві, я заплутався доказ цього https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1462&d=1351289271...
cawadany
02-08-2013, 09:26
Ок, спасибі. Рішення знайдено! ;)
привіт пристрастей двигунів, але я не бачив ніяких screen...
Я, нарешті, зрозумів, що це рішення для відключення egr на цих mj8f.
пристрасть двигунів
06-08-2013, 23:20
Привіт Макс повідомлення для іншого користувача, ви знаєте, ви не можете? зрозуміти, якщо у вас є інформація і де втрутитися.........
Я, нарешті, зрозумів, що це рішення для відключення egr на цих mj8f.
привіт, мені пояснили б ласкаво, як ти його відключити? я перепризначений один mj8f але я не можу eleiminare в egr.....
дякую
привіт, мені пояснили б ласкаво, як ти його відключити? я перепризначений один mj8f але я не можу eleiminare в egr.....
дякую
І тільки один біт виявити тільки після другої карті egr .....значення, перебуваєте ви повинні змінити його ? гра ? зробив...
І тільки один біт виявити тільки після другої карті egr .....значення, перебуваєте ви повинні змінити його ? гра ? зробив...
цінуйте його, я повинен дати вам люб'язно? у вас, випадково, фото x див. ком"? зробив кривий?
legendaryslave
21-08-2013, 19:58
покладіть в курсі всього форуму, будь ласка, з екранної
cawadany
22-08-2013, 09:25
Персонал тестує рішення і, якщо воно працює правильно буде? публікації керівництва в розділі off limits.
legendaryslave
22-08-2013, 10:44
Дякуємо за обмін, то
giuseppe1374
22-08-2013, 12:21
Персонал тестує рішення і, якщо воно працює правильно буде? публікації керівництва в розділі off limits.
вибачте за питання, але "закриті" ? тільки для користувачів з певними вимогами?... хто-небудь мені поясніть, please.
cawadany
22-08-2013, 13:52
Ми говоримо, що доступ ? на розсуд мод.
legendaryslave
22-08-2013, 16:59
вибачте за питання, але "закриті" ? тільки для користувачів з певними вимогами?... хто-небудь мені поясніть, please.
giuseppe1374
22-08-2013, 17:07
спасителя, тобто хоче cooul, щоб увійти в цей розділ? ;);)
З мого боку немає жодних проблем, я б віддав руку, volentiere але я не хочу порушувати правила, побачив, що вже говорить про поділитися в розділі " off limits...
msport (exil77grande)
22-08-2013, 18:08
хлопці, що стосується розділі off limits, як ми вже не раз говорили, залежить тільки від вас, а не в симпатії,це означає, що ми слідуємо кожен день на форумі, і подивимося, хто допомагає,хто пише активно допомагає можливо,хто пише тільки для досягнення повідомлень,хто пише місяць і потім за 2 зникає, а потім назад, якщо щось потрібно, і так далі,з цим я тільки хочу вам зауважити, що той, хто щодня на форумі, і сприяє тим чи допомагає можна буде винагороджений,як на другий день я особисто звернувся 2 користувачів, яким я не ім'я, сказавши, що я і, відкривши розділ " off limits, тому що абсолютно впевнений в цьому, і ці люди не я, вони б ніколи не просив нічого,крім того, хто зникає для малюка, а потім назад, не знайти більше завантажити активним, то, як ми завжди говорили, ми просимо тільки серйозність і чесний, і вам будуть відкриті всі двері,тих, хто вважає, байдикувати, або ж йому це вдається, поки не ї зарплати тут мало житті,з цим, сподіваюся, я уточнив ваші сумніви і я закриваю тему і зовсім не по темі.
cawadany
22-08-2013, 18:17
хлопці, що стосується розділі off limits, як ми вже не раз говорили, залежить тільки від вас, а не в симпатії,це означає, що ми слідуємо кожен день на форумі, і подивимося, хто допомагає,хто пише активно допомагає можливо,хто пише тільки для досягнення повідомлень,хто пише місяць і потім за 2 зникає, а потім назад, якщо щось потрібно, і так далі,з цим я тільки хочу вам зауважити, що той, хто щодня на форумі, і сприяє тим чи допомагає можна буде винагороджений,як на другий день я особисто звернувся 2 користувачів, яким я не ім'я, сказавши, що я і, відкривши розділ " off limits, тому що абсолютно впевнений в цьому, і ці люди не я, вони б ніколи не просив нічого,крім того, хто зникає для малюка, а потім назад, не знайти більше завантажити активним, то, як ми завжди говорили, ми просимо тільки серйозність і чесний, і вам будуть відкриті всі двері,тих, хто вважає, байдикувати, або ж йому це вдається, поки не ї зарплати тут мало житті,з цим, сподіваюся, я уточнив ваші сумніви і я закриваю тему і зовсім не по темі.
Ок, це, як кажуть, дайте нам знати, якщо рішення, що я вказав, працює.
питання: півень, v54, як для 6f3 тому virtual read і пу? йти спокійно? я вже? зробив 6f3 без проблем, мені було цікаво, якщо c'? щось більше? складно, 8df...
Ні, не з'? нічого pi? складно.... У mj8 c'? збереження кодування форсунок, і то в запису завжди звичайні акуратності напруга гідну батареї, дії ? трохи більше? довга порівняно з mj6 для інших я написав без будь-яких проблем.
але збереження кодування форсунок ? процедура, крім назад або в автоматичний півник? cio? що вона робить, зберігає кодування в файлі, відрізняється від того, що прочитав?
Збереження попросить вас зробити це півень. Якщо ви пропустили з якоїсь причини кодування знову повторити
Я, зроблені досить багато з галло-v54 у virtual read тільки я повинен був здобути файл орі так як не було в базі даних півень
rodcraft86
10-09-2014, 21:14
моп півень має банк даних добре забезпечені повною і до перших місяців 2012 року
навіть мій v54 повинні мати всі, до листопада 2012 року.
oakley1, що стосується кодування форсунок, як я зрозумів, змушує зберігати цей файл, крім, замість? разом на карту, завантажену на віртуальний?
у запису, що робить вас вимагає?
Тоді він просить, перед будь-якою операцією збереження кодування. ? файл кілька кб. Поклади його в папку з файлом орі, і якщо нажаль ви втратите кодування потрібно переписати його й ти в порядку