Прагляд Поўнай Версіі : inf marelli mjd8
прывітанне ўсім, я павінен выдаліць egr на punto evo, я ведаю, што гора адно marelli mjd8......я хацеў бы ведаць, калі працэдура ? адрозніваецца ад mjd6, ? што з дапамогай якога інструмента трэба scivere ...валодаюць mpps v12...? bdm.....дзякуй.
legendaryslave
05-05-2013, 17:49
прывітанне ўсім, я павінен выдаліць egr на punto evo, я ведаю, што гора адно marelli mjd8......я хацеў бы ведаць, калі працэдура ? адрозніваецца ад mjd6, ? што з дапамогай якога інструмента трэба scivere ...валодаюць mpps v12...? bdm.....дзякуй.
на жаль, мы зрабіць нічога з гэтымі прыладамі
edc17tricore
05-05-2013, 17:50
З інструментамі, якія вы не ўваходзіце, на жаль....
У цяперашні час вы толькі з гала-да цяперашняга часу ;)
мансардных
05-05-2013, 17:51
таксама kessv2 робіць вялікі
legendaryslave
05-05-2013, 18:00
таксама kessv2 робіць вялікі
таксама ktag, а певень v53 без праблем
акрамя інструментаў, я sentitio сказаць, што, каб яго змяніць, не ? uquale у mjd6 правільна.....яшчэ трохі інфармацыі......
я ўзяў файл, у выпадку, калі для вывучэння....але я не магу знайсці дакладнае месца, ecm я знайшоў карту duty cycle egr, але не думаю, што яны гэтыя, я чуў, што есць два біта для перамяшчэння...***** і я магу знайсці іх!
Alfa159 q4
06-05-2013, 08:25
? толькі адзін біт, што робіць камутатары, як на 6f3
каб знайсці яго, вам трэба damos, ці вы зробіце зрабіць файл з тых, хто гэта ўмее рабіць
каб знайсці яго, вам трэба damos, ці вы зробіце зрабіць файл з тых, хто гэта ўмее рабіць
не я i l damos акрамя майго боку winols ? падчас вучобы, я лічу, гэта трохі цяжка....выкарыстоўваю titanium....
FidodidoTuning
06-05-2013, 14:19
:rolleyes:
З інструментамі, якія вы не ўваходзіце, на жаль....
У цяперашні час вы толькі з гала-да цяперашняга часу ;)
толькі певень...вы ўпэўнены?
FidodidoTuning
06-05-2013, 22:13
алена, ты kess назад або ktag, адкрыўшы яго
я паглядзеў спіс драйвераў kess ? змяшчаецца гэты ecu, але толькі пісаць, па меншай меры, з версіі 1.89 клон....каго-то прачытала яго ў паслядоўны або да bk з k-tag, то напісана з kess.....
Alfa159 q4
07-05-2013, 08:15
Нд kess певень і запісаць у бд, і, калі ен маецца ў базе дадзеных зрабіце virtual read.
пісаць трэба файл ori трэба знайсці тое,........:rolleyes:
Alfa159 q4
07-05-2013, 08:30
пісаць трэба файл ori трэба знайсці тое,........:rolleyes:
Калі гэта робіць чытанне віртуальны ты. У адваротным выпадку, k-tag
Com, што я раблю віртуальнага чытання!!!!!!
legendaryslave
07-05-2013, 21:25
робіць аўтаматычна, і вы разумееце, чаму чытанне ? хутка
motorsport
08-05-2013, 12:17
l інтэрфейс робіць усе гэта аўтаматычна здабывае файлы, змесціва ў сваей базе дадзеных,як раз вызначае эбу вам вяртае файл крычы!!
l інтэрфейс робіць усе гэта аўтаматычна здабывае файлы, змесціва ў сваей базе дадзеных,як раз вызначае эбу вам вяртае файл крычы!!
sucsa я выпусціў attimino, які інструмент мы гаворым!...у kess....або k-tag .....
motorsport
09-05-2013, 10:29
Я кажу пеўня v53.....
Alfa159 q4
09-05-2013, 10:29
sucsa я выпусціў attimino, які інструмент мы гаворым!...у kess....або k-tag .....
У kess таму virtual чытанне з бд.
З k-tag чытанне і запіс у файл змесціва ў ecu, але толькі ў школе.
дзякуй ..за адказы.....дык што вы мне параіце....я хацеў бы перастрахавацца....таксама ў выдаткі, не хацелася б марнаваць шмат..
msport (exil77grande)
09-05-2013, 12:06
певень каштуе ледзь менш, і танней, чым рэчы, але мне другі kess нашмат больш надзейным і, калі тое соответствуйте да ktag і топ.
motorsport
09-05-2013, 12:56
калі вы не хочаце марнаваць занадта шмат певень і пі? дастаткова...або, як раіў адзін аднаго msport перайсці на топ!!
на практыцы, хлопцы, а таксама зразумець, з дапамогай якога інструмента вы гэта робіце,і вы можаце ведаць, калі біт працаваць ? роўна старыя 6f3, або няма, і, магчыма, яшчэ інфармацыя, дзе можа быць біт?
мансардных
17-06-2013, 19:10
робіць аўтаматычна, і вы разумееце, чаму чытанне ? хутка
я спрабаваў на марелли mj8d ў punto evo майго бацькі, прызнае ecu, і калі я націскаю чытанне файла займае 3 секунды, але пасля таго, як я, - надпіс у ніжняй частцы панэлі, у якой кажа мне, што ecu ў пытанні, ці не ? можаце прачытаць з бд і зрабіць яе ў j-tag ? нармальна?
legendaryslave
17-06-2013, 22:05
я спрабаваў на марелли mj8d ў punto evo майго бацькі, прызнае ecu, і калі я націскаю чытанне файла займае 3 секунды, але пасля таго, як я, - надпіс у ніжняй частцы панэлі, у якой кажа мне, што ecu ў пытанні, ці не ? можаце прачытаць з бд і зрабіць яе ў j-tag ? нармальна?
вельмі prvabilmente не крычы у базе дадзеных
так, калі ў базе дадзеных ўнутранага певень nn c'? ? трэба прачытаць у школе.
мансардных
17-06-2013, 22:41
знайсці, не ? магчыма, праўда?
знайсці, не ? магчыма, праўда?
выконвайце інструкцыі, якія я даў, вы не можаце памыліцца.
мансардных
17-06-2013, 22:59
? у першы раз, што я раблю, і я не хачу, каб шкоду, можа быць, я спрабую да іншых ecu
carlo abarth
17-06-2013, 23:54
я з гала-клон-я 4-пісання і ў мяне не было праблем ..ўпэўнены, што калі вы хочаце перастрахавацца галаву на ecu больш легка аднавіць, калі замацаваць..але не сказаў, што mj8df не ў яго..знайсці bechup даволі цяжка нават сення, таму што яны новага пакалення. ..зрабіце прайсці крыху часу, яны стануць, як mj6!!!
мансардных
18-06-2013, 00:01
ок-карла seguir? ваш савет, ты чытаў у паслядоўны без праблем mj8 праўда?
dvdtuning
01-07-2013, 14:07
Але певень v48 nn чытае і не піша?
Я кажу пра 500 1.3 mjet 75cv mjd8dfc2 hw 04p/3545 - b594?
legendaryslave
01-07-2013, 22:30
вы ? адзін 6f, пад выглядам 8f адкрыйце яго і дзейнічайце як звычайны marelli
Alfa159 q4
01-07-2013, 22:50
Вы зрабілі ecu id, і даў вам mjd8df з гэтымі кодамі?
калі і 8f з гала 48 не ты
dvdtuning
02-07-2013, 13:02
Тады я ведаю, цы і' маскарад, я спрабаваў чытаць у bdm, выбраўшы драйвер mjet+ fiat-opel-але гэта дробязі...закон мантуе spansion! Я стараюся заўседы з gallo2!
legendaryslave
02-07-2013, 13:07
Тады я ведаю, цы і' маскарад, я спрабаваў чытаць у bdm, выбраўшы драйвер mjet+ fiat-opel-але гэта дробязі...закон мантуе spansion! Я стараюся заўседы з gallo2!
bdm 100 не чытае памяць, але працэсар і e2p павінны чытаць вы выдалілі супраціў пакажы мне фота ecu
dvdtuning
02-07-2013, 13:53
Так, я зняў супраціў і прачытаў mpc і e2p...фота nn я магу адправіць яго прама зараз! Таму, што я мог бы чытаць і пісаць?
legendaryslave
02-07-2013, 14:36
Ок, я зразумеў, вы павінны ісці з гала v48 з l адаптар
cawadany
31-07-2013, 12:01
я ўзяў файл, у выпадку, калі для вывучэння....але я не магу знайсці дакладнае месца, ecm я знайшоў карту duty cycle egr, але не думаю, што яны гэтыя, я чуў, што есць два біта для перамяшчэння...***** і я магу знайсці іх!
Прывітанне, файл, што вы ўзялі для даследавання? Чаму? я спрабаваў qualcuni але я не знайшоў драйвера.
cawadany
31-07-2013, 16:48
Хто-то ? у стане выключыць кіраванне гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог? Можа быць, я зразумеў, як гэта зрабіць.....
запал рухавікоў
31-07-2013, 17:29
Добры дзень, бачыў ваш экран і калі вы бачыце 16-разрадных вам паглядзець самыя лепшыя працы, якія вы зрабілі.....
cawadany
31-07-2013, 20:34
Ок, заўтра спрабую дзякуй
cawadany
01-08-2013, 08:23
Прабачце, але гэта ? адзін MJD6F3?....
scua вы маеце рацыю, я заблытаўся доказ гэтага https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1462&d=1351289271...
cawadany
02-08-2013, 09:26
Ок, дзякуй. Рашэнне знойдзена! ;)
прывітанне запалу рухавікоў, але я не бачыў ніякіх screen...
Я, нарэшце, зразумеў, што гэта рашэнне для адключэння egr на гэтых mj8f.
запал рухавікоў
06-08-2013, 23:20
Прывітанне Макс, паведамленне было для іншага карыстальніка, як вы ведаеце, вы не можаце? зразумець, калі ў вас есць інфармацыя і дзе intervenire.........
Я, нарэшце, зразумеў, што гэта рашэнне для адключэння egr на гэтых mj8f.
прывітанне, мне патлумачылі б ласкава, як ты яго адключыць? я пераназначаны адзін mj8f але я не магу eleiminare ў egr.....
дзякуй
прывітанне, мне патлумачылі б ласкава, як ты яго адключыць? я пераназначаны адзін mj8f але я не магу eleiminare ў egr.....
дзякуй
І толькі адзін біт выявіць толькі пасля другой карце egr.....значэнне, знаходзіцеся вы павінны змяніць яго ? гульня ? зрабіў...
І толькі адзін біт выявіць толькі пасля другой карце egr.....значэнне, знаходзіцеся вы павінны змяніць яго ? гульня ? зрабіў...
шануеце яго, я павінен даць вам ласкава? у вас, выпадкова, фота x гл. ком"? зрабіў крывой?
legendaryslave
21-08-2013, 19:58
пакладзеце ў курсе ўсяго форуму, калі ласка, з экраннай
cawadany
22-08-2013, 09:25
Персанал тэстуе рашэнне і, калі яно працуе правільна будзе? публікацыі кіраўніцтва ў раздзеле off limits.
legendaryslave
22-08-2013, 10:44
Дзякуй за абмен,
giuseppe1374
22-08-2013, 12:21
Персанал тэстуе рашэнне і, калі яно працуе правільна будзе? публікацыі кіраўніцтва ў раздзеле off limits.
прабачце за пытанне, але "зачыненыя" ? толькі для карыстальнікаў з пэўнымі патрабаваннямі?... хто-небудзь мне растлумачце, калі ласка.
cawadany
22-08-2013, 13:52
Мы кажам, што доступ ? на меркаванне мод.
legendaryslave
22-08-2013, 16:59
прабачце за пытанне, але "зачыненыя" ? толькі для карыстальнікаў з пэўнымі патрабаваннямі?... хто-небудзь мне растлумачце, калі ласка.
giuseppe1374
22-08-2013, 17:07
збавіцеля, то есць хоча cooul, каб увайсці ў гэты раздзел? ;);)
З майго боку няма ніякіх праблем, я б аддаў руку, volentiere але я не хачу парушаць правілы, убачыў, што ўжо кажа аб падзяліцца у раздзеле " off limits...
msport (exil77grande)
22-08-2013, 18:08
хлопцы, што тычыцца раздзеле off limits, як мы ўжо не раз казалі, залежыць толькі ад вас, а не ў сімпатыі,гэта азначае, што мы рушым кожны дзень на форуме, і паглядзім, хто дапамагае,хто піша актыўна дапамагае ў магчыма,хто піша толькі для дасягнення паведамленняў,хто піша месяц і потым за 2 знікае, а потым назад, калі што-то трэба, і так далей,з гэтым я толькі хачу вам заўважыць, што той, хто варта на кожны дзень на форуме, і спрыяе тым ці дапамагае ў можна будзе ўзнагароджаны,як на другі дзень я асабіста звярнуўся 2 карыстальнікаў, якім я не імя, сказаўшы, што я і, адкрыўшы раздзел " off limits, таму што абсалютна ўпэўнены ў гэтым, і гэтыя людзі не я, яны б ніколі не прасіў нічога,акрамя таго, хто знікае для маляняці, а потым назад, не знайсці больш за спампаваць актыўным, то, як мы заўседы гаварылі, мы просім толькі сур'езнасць і сумленны, і вам будуць адкрыты ўсе дзверы,і тых, хто лічыць, гультаяваць, ці ж яму гэта атрымоўваецца, пакуль не й зарплаты тут мала жыцця,з гэтым, спадзяюся, што я удакладніў вашы сумневы і я зачыняю тэму і зусім не па тэме.
cawadany
22-08-2013, 18:17
хлопцы, што тычыцца раздзеле off limits, як мы ўжо не раз казалі, залежыць толькі ад вас, а не ў сімпатыі,гэта азначае, што мы рушым кожны дзень на форуме, і паглядзім, хто дапамагае,хто піша актыўна дапамагае ў магчыма,хто піша толькі для дасягнення паведамленняў,хто піша месяц і потым за 2 знікае, а потым назад, калі што-то трэба, і так далей,з гэтым я толькі хачу вам заўважыць, што той, хто варта на кожны дзень на форуме, і спрыяе тым ці дапамагае ў можна будзе ўзнагароджаны,як на другі дзень я асабіста звярнуўся 2 карыстальнікаў, якім я не імя, сказаўшы, што я і, адкрыўшы раздзел " off limits, таму што абсалютна ўпэўнены ў гэтым, і гэтыя людзі не я, яны б ніколі не прасіў нічога,акрамя таго, хто знікае для маляняці, а потым назад, не знайсці больш за спампаваць актыўным, то, як мы заўседы гаварылі, мы просім толькі сур'езнасць і сумленны, і вам будуць адкрыты ўсе дзверы,і тых, хто лічыць, гультаяваць, ці ж яму гэта атрымоўваецца, пакуль не й зарплаты тут мала жыцця,з гэтым, спадзяюся, што я удакладніў вашы сумневы і я зачыняю тэму і зусім не па тэме.
Ок, гэта, як гаворыцца, дайце нам ведаць, калі рашэнне, што я паказаў, працуе.
пытанне: певень, v54, як для 6f3 таму virtual read і пу? ісці спакойна? я ўжо? зрабіў 6f3 без праблем, мне было цікава, калі c'? што-то больш? складана, у 8df...
Не, не c'? нічога pi? складана.... У mj8 c'? захаванне кадоўкі фарсунак, і то ў запісы заўседы звычайныя акуратнасці напружанне годную батарэі, дзеянні ? крыху больш? доўгая ў параўнанні з mj6 для астатніх я напісаў без якіх-небудзь праблем.
але захаванне кадоўкі фарсунак ? працэдура, акрамя або назад у аўтаматычны пеўнік? cio? што яна робіць, захоўвае кадыроўку ў файле, адрозніваецца ад таго, што прачытаў?
Захаванне папросіць вас зрабіць гэта певень. Калі вы прапусцілі па нейкай прычыне кадоўкі зноў паўтарыць
Я, зроблены даволі шмат з гала-v54 ў virtual read толькі я павінен быў здабыць файл крычы так як не было ў базе дадзеных певень
rodcraft86
10-09-2014, 21:14
мап певень мае банк дадзеных добра забяспечаны поўнай і да першых месяцаў 2012 года
нават мой v54 павінны мець усе, да лістапада 2012 года.
oakley1, што тычыцца кадоўкі фарсунак, як я зразумеў, прымушае захоўваць гэты файл, акрамя, замест? разам на карту, загружаную на віртуальны?
у запісы, што робіць вас патрабуе?
Тады ен просіць, перад любой аперацыяй захавання кадоўкі. ? файл некалькі кб. Пакладзі яго ў тэчку разам з файлам крычы, і калі да жаль вы страціце кадоўкі трэба перапісаць яго і ты ў парадку