КПК

Перегляд Повної Версії : FIAT Doblo 1600 16v

Tinturia
04-05-2013, 10:00
Доброго ранку.
я знайшов у Fiat Dobl? 1600 16v з системою gpl наступні коди помилок:

u1602 помилка лінії CAN
p0571 cruise control
p0460 датчик ****llo палива
u1600 електронний ключ
p1687 метелик механізована (stop навчання)
p0171 система худий критик

Як ви думаєте, що ? проблема? Я думаю є міняти блок управління.
Автомобіль монтує ебу MArelli IAW 5нф hw103. Якщо хочете спробувати зібрати Marelli 5нф hw102 будуть сумісні?

Tinturia
04-05-2013, 10:09
Для точності ебу встановлюється на автомобілі Marelli IAW 5nf T2, інший ? один Marelli IAW 5nf T1, який був встановлений на Стилус 1600 16V.

giama
04-05-2013, 10:50
установка і серії або встановлений після

Tinturia
04-05-2013, 13:13
встановлено після

перевищення швидкості
04-05-2013, 13:44
ви можете спробувати покласти файл орі на те, що змінилося, отже, t1 змусити її стати t2, якщо потрібно, я можу зробити

Tinturia
04-05-2013, 17:51
ви можете спробувати покласти файл орі на те, що змінилося, отже, t1 змусити її стати t2, якщо потрібно, я можу зробити

Я радий, що ви це можете зробити, але не думаю, що ви єдиний на цьому форумі, знаючи, як клонувати блок управління...я хотів руках, щоб зрозуміти, якщо два hw сумісні (не хотілося б блок десь не можу використовувати) і якщо коди помилки виникають ебу не працює або якийсь інший несправності.

перевищення швидкості
04-05-2013, 18:29
be перевірити коди помилок, від чого виникають залежить виключно від професіоналізму кожного з нас

carmageddon
04-05-2013, 18:42
Доброго ранку.
я знайшов у Fiat Dobl? 1600 16v з системою gpl наступні коди помилок:

u1602 помилка лінії CAN
p0571 cruise control
p0460 датчик ****llo палива
u1600 електронний ключ
p1687 метелик механізована (stop навчання)
p0171 система худий критик

Як ви думаєте, що ? проблема? Я думаю є міняти блок управління.
Автомобіль монтує ебу MArelli IAW 5нф hw103. Якщо хочете спробувати зібрати Marelli 5нф hw102 будуть сумісні?

p0171 ? індукованих болі в паливній газу (мало знань про те, як регулювати газ або великого бажання, як правило, два)
p0460 я припускаю, що навіть це викликало неправильної датчик ****лло, встановленої на ****llo палива benza, що служить для запобігання стрілка опускається, коли ви йдете в газ
p0571 може бути викликаний від болю регулювання газу

інші можуть просто бути несправності перевірити.

обмін ecu не вирішує ваші проблеми, якщо вони не були реальними, і я не думаю, що вони є.

Tinturia
04-05-2013, 19:11
Ви по праву можете повірити нам? що ви хочете. Я тільки переписав помилки візи в діагноз. Ця машина не заводиться, якщо частина гасне після мало чи не піднімається рівно вгору. Я знав, що в цих системах дросельної заслінки іноді не дуже добре працює, а буває, що блоків управління ви мар (інформація, дайте мені від istallatore газових систем). Я поставив пост, чому? можливо, кому-то ? gi? сталося щось подібне і може дати мені якийсь правильному напрямку.

legendaryslave
04-05-2013, 20:57
p0171 ? індукованих болі в паливній газу (мало знань про те, як регулювати газ або великого бажання, як правило, два)
p0460 я припускаю, що навіть це викликало неправильної датчик ****лло, встановленої на ****llo палива benza, що служить для запобігання стрілка опускається, коли ви йдете в газ
p0571 може бути викликаний від болю регулювання газу

інші можуть просто бути несправності перевірити.

обмін ecu не вирішує ваші проблеми, якщо вони не були реальними, і я не думаю, що вони є.

u1600-ключі є завжди, fiat, u1602 помилка лінія CAN ? родич de l по-перше , p0171 система худий критик припало на газ, безумовно, не думаю, замінити ecu, але невдачі cancellabbili залишаються, машина в порядку

jolidj
05-05-2013, 14:18
якщо вимикається, або якщо nn приймає l-прискорювач, або помилка в can , якщо nn видаленні від діагностики ебу і на ремонт.
можна встановити інший ecu , і одне і те ж, так зробити scodifica але eeprom в цій ecu і внутрішніх, і якщо у вас є інструмент, який вам читає eeprom не відкрити, то зробіть scodifica , якщо немає ricodifichi ключі і віднесені вітром.

Tinturia
05-05-2013, 16:53
Помилки в ебу будуть видалені, але тільки назад автомобіль проходить дуже мало, а повторюються. Gi? як мінімум, це погано, здається, що повітря ковток, c'? надлишок повітря по відношенню до палива (бензин, газ) для цього, я думаю, що корпус дросельної заслінки, що не дуже добре працює. Інструменти, щоб зробити scodifica у мене... я намагаюся, і я дам вам знати. Дякую за відповіді конструктивні зроблені, щоб допомогти, а не критикувати або ставити під сумнів професіоналізм? або інший.

rondella72
05-05-2013, 17:26
якщо я не зрозумів, автомобіль погано, на мій погляд, перш за все, controllerei форсунок-загалом, я думаю, що є щось, що йде до втрати газу, спробуйте від'єднати газова труба, яка живить форсунки на тест, на наступний день, поставити мотоцикл на наступний день, і ви відчуваєте, як воно йде:)

Tinturia
15-06-2013, 11:23
Привіт всім, після декількох проб, випробувань, etc вирішені проблеми, змінюється блок управління, корпус дросельної заслінки і перегляд системи упорскування палива. Машина ? навколо протягом 15 днів і не представляє проблеми.

engy
15-06-2013, 16:03
але в снд і серії, або ? побудований після , якщо ? побудований з istallatore, дайте нам зібрати фазер електронний, а правила помістити до 12 градусів в снд, і коли йде abenzina автоматично повертається на його місце і зробіть складання свічок запалювання з більш холодні, наприклад wr7dc , гори wr6dc з gap знижена 200 мікрон