КПК

Прагляд Поўнай Версіі : FIAT Doblo 1600 16v

Tinturia
04-05-2013, 10:00
Добрай раніцы.
я знайшоў у Fiat Dobl? 1600 16v з сістэмай gpl наступныя коды памылак:

u1602 памылка лініі CAN
p0571 cruise control
p0460 датчык ****llo паліва
u1600 электронны ключ
p1687 матылек механізаваная (stop навучання)
p0171 сістэма худы крытык

Як вы думаеце, што ? праблема? Я думаю есць змяняць блок кіравання.
Аўтамабіль мантуе эбу MArelli IAW 5нф hw103. Калі хочаце паспрабаваць сабраць Marelli 5нф hw102 будуць сумяшчальныя?

Tinturia
04-05-2013, 10:09
Для дакладнасці эбу усталеўваецца на аўтамабілі Marelli IAW 5nf T2, іншы ? адзін Marelli IAW 5nf T1, які быў усталяваны на Стілус 1600 16V.

giama
04-05-2013, 10:50
усталеўка і усталяваны пасля серыі або

Tinturia
04-05-2013, 13:13
усталяваны пасля

перавышэнне хуткасці
04-05-2013, 13:44
вы можаце паспрабаваць пакласці файл крычы на тое, што змянілася, такім чынам, t1 прымусіць яе стаць t2, калі трэба, я магу зрабіць

Tinturia
04-05-2013, 17:51
вы можаце паспрабаваць пакласці файл крычы на тое, што змянілася, такім чынам, t1 прымусіць яе стаць t2, калі трэба, я магу зрабіць

Я рады, што вы гэта можаце зрабіць, але не думаю, што вы адзіны на гэтым форуме, ведаючы, як кланаваць блок кіравання...я хацеў руках, каб зразумець, калі два hw сумяшчальныя (не хацелася б блок дзе то не магу выкарыстоўваць) і калі коды памылкі ўзнікаюць з-эбу не працуе ці які-небудзь іншы няспраўнасці.

перавышэнне хуткасці
04-05-2013, 18:29
be праверыць коды памылак, ад чаго паходзяць залежыць толькі і выключна ад прафесіяналізму кожнага з нас

carmageddon
04-05-2013, 18:42
Добрай раніцы.
я знайшоў у Fiat Dobl? 1600 16v з сістэмай gpl наступныя коды памылак:

u1602 памылка лініі CAN
p0571 cruise control
p0460 датчык ****llo паліва
u1600 электронны ключ
p1687 матылек механізаваная (stop навучання)
p0171 сістэма худы крытык

Як вы думаеце, што ? праблема? Я думаю есць змяняць блок кіравання.
Аўтамабіль мантуе эбу MArelli IAW 5нф hw103. Калі хочаце паспрабаваць сабраць Marelli 5нф hw102 будуць сумяшчальныя?

p0171 ? індукаваных болі ў паліўнай газу (мала ведаў аб тым, як рэгуляваць газ ці вялікага жадання, як правіла, дзве)
p0460 я мяркую, што нават гэта выклікала няправільнай датчык ****лло, усталяванай на ****llo паліва benza, што служыць для прадухілення стрэлка апускаецца, калі вы ідзяце ў газ
p0571 можа быць выкліканы ад болю рэгулявання газу

іншыя могуць проста быць няспраўнасці праверыць.

абмен ecu не вырашае вашы праблемы, калі яны не былі рэальнымі, і я не думаю, яны есць.

Tinturia
04-05-2013, 19:11
Вы па праву можаце паверыць нам? што вы хочаце. Я толькі перапісаў памылкі візы ў дыягназ. Гэтая машына не заводзіцца, калі частка згасае пасля мала ці не падымаецца роўна ўверх. Я ведаў, што ў гэтых сістэмах дросельнай засланкі часам не вельмі добра працуе, а бывае, што блокаў кіравання вы мар (інфармацыя, дайце мне ад istallatore газавых сістэм). Я паставіў пост, чаму? магчыма, каму-то ? gi? здарылася што-то падобнае і можа даць мне які-то правільным кірунку.

legendaryslave
04-05-2013, 20:57
p0171 ? індукаваных болі ў паліўнай газу (мала ведаў аб тым, як рэгуляваць газ ці вялікага жадання, як правіла, дзве)
p0460 я мяркую, што нават гэта выклікала няправільнай датчык ****лло, усталяванай на ****llo паліва benza, што служыць для прадухілення стрэлка апускаецца, калі вы ідзяце ў газ
p0571 можа быць выкліканы ад болю рэгулявання газу

іншыя могуць проста быць няспраўнасці праверыць.

абмен ecu не вырашае вашы праблемы, калі яны не былі рэальнымі, і я не думаю, яны есць.

u1600-ключы есць заўседы, fiat, u1602 памылка лінія CAN ? сваяк de l па-першае , p0171 сістэма худы крытык прыйшлося на газ, безумоўна, не думаю, замяніць ecu, але няўдачы cancellabbili застаюцца, машына ў парадку

jolidj
05-05-2013, 14:18
калі выключаецца, або калі nn прымае l-паскаральнік, або памылка ў can , калі nn выдаленні ад дыягностыкі эбу і на рамонт.
можна ўсталяваць-іншы ecu , і адно і тое ж, так зрабіць scodifica але eeprom у гэтай ecu і ўнутраных, і калі ўсе ў вас есць інструмент, які вам чытае eeprom не адкрыць, то зрабіце scodifica , калі няма ricodifichi ключы і панесеныя ветрам.

Tinturia
05-05-2013, 16:53
Памылкі ў эбу будуць выдаленыя, але толькі назад аўтамабіль праходзіць вельмі мала, а паўтараюцца. Gi? як мінімум, гэта дрэнна, здаецца, што паветра глыток, c'? лішак паветра па адносінах да паліва (бензін, газ) для гэтага, я думаю, што корпус дросельнай засланкі, што не вельмі добра працуе. Інструменты, каб зрабіць scodifica у мяне... я імкнуся, і я дам вам ведаць. Дзякуй за адказы канструктыўныя зроблены, каб дапамагчы, а не крытыкаваць або падвяргаць сумневу прафесіяналізм? або іншы.

rondella72
05-05-2013, 17:26
калі я не зразумеў, аўтамабіль дрэнна, на мой погляд, перш за ўсе, controllerei фарсунак-увогуле, я думаю, што есць што-тое, што ідзе ў страты газу, паспрабуйце адлучыць газавая труба, якая сілкуе фарсункі на тэст, на наступны дзень, паставіць матацыкл на наступны дзень, і вы адчуваеце, як яно ідзе:)

Tinturia
15-06-2013, 11:23
Прывітанне ўсім, пасля некалькіх спроб, выпрабаванняў, etc вырашаны праблемы, змяняецца блок кіравання, корпус дросельнай засланкі і перагляд сістэмы ўпырску паліва. Машына ? вакол на працягу 15 дзен і не ўяўляе праблемы.

engy
15-06-2013, 16:03
але ў снд і серыі, або ? пабудаваны пасля , калі ? пабудаваны з istallatore, дайце нам сабраць фазовращатель электронны, а правілы змясціць да 12 градусаў у снд, і калі ідзе abenzina аўтаматычна вяртаецца на яго месца і зрабіце зборкі свечак запальвання з больш халодныя, напрыклад wr7dc , горы wr6dc з gap зніжана 200 мікрон