Прагляд Поўнай Версіі : Навучання код ima fiat bravo 1.6 mj '11
rondella72
03-05-2013, 23:20
Усім прывітанне
Пасля замены фарсунак з autocom cdp pro 2012.3 я ўвайшоў у дыягностыку рухавіка я таксама чытаў, коды няспраўнасці і да гэтага часу ўсе ок. Але калі я пайшоў да зрабіце адпаведны працэс навучання для фарсунак
і прыйшоў, каб увесці код IMA праграма завісае, я паспрабаваў зноў некалькі разоў, але нічога не рабіць.
Хто-то ? ўдалося зрабіць у гэтым appredimento або ? у autocom, што не f
legendaryslave
03-05-2013, 23:35
carlo abarth
03-05-2013, 23:49
пра м jet не ўдалося заўседы л, інжэктар № 4!!
rondella72
03-05-2013, 23:58
пра м jet не ўдалося заўседы л, інжэктар № 4!!
выкарыстоўваючы заўседы autocom? у вас была праблема?
legendaryslave
04-05-2013, 00:03
калі ў вас іншы дыягназ, каб паспрабаваць, то я б парэкамендаваў вам працэс крыху вітай чытайце e2p эбу файл 8 кб-з праграміста разумееце, панны і, адпаведна, вы таксама скідаецца кадоўка фарсунак, пасля чаго паспрабуйце riscrivergli з вашага дыягназу, але калі табе woi spicciere перайсці на нейкі ваш знаемы з дыягназам адрозная ад вашай і выпрабаванні
cicciocar
05-05-2013, 21:06
Прывітанне,але фарсункі новыя або прынятыя ў cmmi.
што-то вельмі важнае, напруга акумулятара нават я ж праблема, я вырашыў, падлучыўшы блок харчавання да батарэі, калі вы робіце гэтыя тыпы праграм або кадоўкі не выкарыстоўваць антэны, але usb-кабель....
rondella72
05-05-2013, 22:45
Прывітанне,але фарсункі новыя або прынятыя ў cmmi.
я замяніў рухавік стары, было два шатуна сагнутыя для таго, атмасферны p? вады.
rondella72
05-05-2013, 22:47
што-то вельмі важнае, напруга акумулятара нават я ж праблема, я вырашыў, падлучыўшы блок харчавання да батарэі, калі вы робіце гэтыя тыпы праграм або кадоўкі не выкарыстоўваць антэны, але usb-кабель....
Прабачце, але тады autocom робіць гэта навучанне?
blackwolf76
06-05-2013, 00:30
Autocom павінны зрабіць гэта без праблем, хоць я заўседы выкарыстоўваў bosch і ніколі не падводзіла, калі не па маей віне, што fraintendevo літары ў шрыфце.
Не ricvordo добра, як функцыі autocom, але bosch ад сколкава? увесці па адным ці ўсе разам, у другім выпадку вы губляеце больш? часу, каб? у вас менш непрыемнасцяў, улічваючы, што ў выпадку памылкі набору тэксту адзін з іх не бярэ ніхто.
я не auto-com я яшчэ тэстар, але я адчуваю, што многія кажуць аб ей добра, мае намер было дапамагчы напружанне ў гэтыя працэсы ? важна тое злучае прылада з usb-раздымам я думаю, што спрабаваць не варта....
rondella72
06-05-2013, 14:51