КПК

Перегляд Повної Версії : проблема scodifica bmw 318is e36 мотор m44b19 ews2

tuommo89
привіт я роблю пересадку двигуна , шляхом установки 318is m44b19 1996 року, ноутбук не хоче знати. не приходить струм на котушку і бензонасос, і мені сказали, ке ? питання ews!!!
я scodificato екю, хто продав мені двигун, два рази, але без результатів......
ви знаєте, як працює l ews 2 ?
я ебу ews 2 спочатку передавач/приймач з блок-ключ, оригінальний двигун, не з'? л я! я тільки ecu....
ви говорите, що служать ж інші компоненти, навіть після scodificata ?

спасибі всім, допоможи мені

додаю фото ecu

klajdin
CPer те, що я знаю, я навин просто, існує інтерфейс, який читає EWS і пару all ecu, але не ? саме простота,
колись зробив цю операцію, перш ніж намагатися привести в рух, необхідно зробити перехід з діагнозом, присвячений, ймовірно, старого типу carsoft і не DIS.

tuommo89
ніхто не знає? help---- якщо я куплю ews + ключ + ecu інший автомобіль, як і мій....може поміститися?

chicco
ви пробували принести вам позитивні котушки, бензонасос форсунки і подивитися, якщо сторони?

tuommo89
насос працює, але на котушку не думаю, я зробив електрики .....не можливі короткі на ecu?

tuommo89
up.....help !!! =(

tuommo89
вирішена, хлопці....ви можете закрити дискусію =)

klajdin
Розкажіть, як ви вирішили ?

tuommo89
звичайно, при установці ебу ews) антена, передавач , приймач і ключ.....ПОТІМ з'єднайте її з ecu двигуна ....велику працю........анке scodificandola без повного комплекту не хочуть ... =(