Перегляд Повної Версії : читання ducati 848 з galletto V2
привіт всім, я намагався читати ducati 848 з галло V2, а приїхав на 25% приблизно дає мені помилку
цей ecu читає Kline
я намагався читати з відкриття підключений до велосипеда, для підтримки напруги акумулятора 14в, але прибув до 23% про ecu тому шипіння, і напруга, я поступово падає до 12,9 і потім дає мені помилку
коли я починаю читати я, що підтверджують ID ecu і мені попередження "час читання 1 годину", а потім частина з читанням
нижче місце зображення, що відносяться до цієї проблеми:
заздалегідь дякую за допомогу
нижче додаю файл ліжку, півень
legendaryslave
03-05-2013, 12:09
прочитайте його до кінця і туристичне відключений від мотоцикла ж саме, що і для запису, і якщо у вас в травень тобі порада, для такої операції
ок я bdm з півень, і я можу нагодувати вас від 12В або я повинен тримати її більш високою?
legendaryslave
03-05-2013, 13:09
ні, ні, bdm з kline напруга 12.5 добре, я завжди використовую акумулятори з машин тільки уявіть собі, ви, ви повинні видалити всі падіння напруги у зв'язку з мотоцикла, який, між іншим, коли оборотів рамки, автоматично вмикається світло
Dragonfly
03-05-2013, 13:09
С 12.00 - 12.50 добре
Вибачте, але я бачу, від екранної даних ? один 5 РАНКУ і використовуваного драйвера ? 5SM , але нічого не змінюється, і закон той же ?
legendaryslave
03-05-2013, 15:16
Вибачте, але я бачу, від екранної даних ? один 5 РАНКУ і використовуваного драйвера ? 5SM , але нічого не змінюється, і закон той же ?
я думаю, ви саме ви
для цього велосипед півень мені тільки цей драйвер і завантажити його через kline
Цікаво, світлі, не знаю цих ecu, може бути, хто qlcsa, я читав і писав тільки Monster 695 5 РАНКУ з gallo2 завжди від розетки діагноз і без проблем
але через роз'єм діагностики у мене немає можливості зробити?
не для інших, але якщо я уникаю а ось в ecu ? краще
в 5 РАНКУ можна встановити два види процесорів
sf 168 або санкт-269
у вашому випадку підключити 269 і ? р? особливо робити.
як вам порадили використовувати magpro і недолік в аптеках.
читайте тільки 304 кб, а не 320 kb
таким чином, не перейти на читання / запис частині програми, пов'язаної з процесором, і ви повинні уникнути блокування ecu.
що стосується протоколів, півень, ви можете використовувати будь-який протокол ducati з 5 ранку (наприклад monsteer s2r1000) але, якщо я правильно пам'ятаю
півень не f? відмінності процесорів, тому ризик блокування.
Насправді кома ? те ж саме, що порадили мені? якщо не травень півень закону від 320кб, тепер у мене є і май, що спеціальний інтерфейс, але коли я тільки півень не міг зробити, в іншому випадку ( l' MPPS я не читав ).
Dragonfly
04-05-2013, 15:01
Спочатку спробуйте прочитати, якщо читати напиши і той же протокол
Спочатку спробуйте прочитати, якщо читати напиши і той же протокол
Не ? сказав, що пишете, або, краще сказати, написати, але пу? встало саме із-за різниці в процесорах.
Я кажу вам це, чому? gi? я ? успіх.
Краще, 304 травень, яка не стосується першої частини файлу, а потім робить різниці між процесорами.
maurof650
28-08-2013, 23:12
нижче додаю файл ліжку, півень
Тільки сьогодні я прочитав ебу IAW5AMHW610 мікро st269, 848, який я розмістив на форумі в банк. Я використовував mpps 12, які він читав файл в 320 kb.
... l' MPPS я не читав ).
Від послідовного або на школі? Я читати до школи з подачі стабілізувалася близько 13 вольт. Іноді, трапляється, не в змозі читати з mpps тільки питання харчування.
драйвери багато разів ті ж для іп? транспортних засобів, якщо не йде для даного типу ебу просто не закон, мораль чи закон, чи ні, але можете спробувати скільки завгодно
Від послідовного або на школі? Я читати до школи з подачі стабілізувалася близько 13 вольт. Іноді, трапляється, не в змозі читати з mpps тільки питання харчування.
Я пробував від серійних, але я не дав їй велике значення, напруга побачила, що вона на 12,2 - 12,3в, отже, я дав x вважати, що не робив і просто !
maurof650
01-09-2013, 01:35
Від серійних не читаю майже ніколи для questiine для зручності? і безпеки. В школі іноді трапляється так, що я повинен наполягати кілька разів, перш ніж вдалося прочитати. Якщо у мене проблеми інше рішення ? аль спробувати читати без ID, відразу ж після харчування туристичне і я повинен сказати, що це працює.
dantesfx
01-09-2013, 18:52
У майстерні пару 848 evo, вони прочитані, всі до школи, щоб подібні помилки від серійних.
привіт всім, хлопці, ви можете розмістити схеми, посилання, які ви використовували, щоб читати до школи? заздалегідь спасибі
maurof650
04-09-2013, 23:14
Ось
http://imageshack.us/a/img546/2610/pinoutiaw59m5am.jpg
спасибі мауро хороше зробити