Прагляд Поўнай Версіі : чытанне ducati 848 з galletto V2
прывітанне ўсім, я спрабаваў чытаць ducati 848 з гала V2, а прыехаў на 25% прыкладна дае мне памылку
гэты ecu чытае Kline
я спрабаваў чытаць з адкрыцця падлучаны да ровара, для падтрымання напругі акумулятара 14у, але прыбыў у 23% аб ecu таму шыпенне, і напружанне, я паступова падае да 12,9 і потым дае мне памылку
калі я пачынаю чытаць я, якія пацвярджаюць ID ecu, і мне папярэджанне "ўвага час чытання 1 гадзіну", а затым частка з чытаннем
ніжэй месца малюнка, якія адносяцца да гэтай праблемы:
загадзя дзякую за дапамогу
ніжэй прыкладаю таксама файл пасцелі, певень
legendaryslave
03-05-2013, 12:09
прачытайце яго да канца і экскурсійнае адключаны ад матацыкла ж самае, што і для запісу, і калі ў вас у май табе савет, для такой аперацыі
ок я bdm з певень, і я магу накарміць вас ад 12В або я павінен трымаць яе больш высокай?
legendaryslave
03-05-2013, 13:09
няма, няма, bdm з kline напружанне 12.5 добра, я заўседы выкарыстоўваю акумулятары з машын толькі ўявіце сабе, вы, вы павінны выдаліць усе падзення напругі ў сувязі з матацыкла, які, між іншым, калі абаротаў рамкі, аўтаматычна ўключаецца святло
Dragonfly
03-05-2013, 13:09
Аб з 12.00 - 12.50 добра
Прабачце, але я бачу, ад экраннай дадзеных ? адзін 5-й РАНІЦЫ і выкарыстоўванага драйвера ? 5SM , але нічога не мяняецца, і закон той жа ?
legendaryslave
03-05-2013, 15:16
Прабачце, але я бачу, ад экраннай дадзеных ? адзін 5-й РАНІЦЫ і выкарыстоўванага драйвера ? 5SM , але нічога не мяняецца, і закон той жа ?
я думаю, вы менавіта вы
для гэтага ровар певень мне толькі гэты драйвер і спампаваць яго праз kline
Цікава, светлыя, не ведаю гэтых ecu, можа быць, хто qlcsa, я чытаў і пісаў толькі Monster 695 5 РАНІЦЫ з gallo2 заўседы ад разеткі дыягназ і без праблем
але праз раздым дыягностыкі ў мяне няма магчымасці зрабіць?
не для іншых, але калі я пазбягаю а вось у ecu ? лепш
у 5 РАНІЦЫ можна ўсталяваць два выгляду працэсараў
sf 168 або санкт-269
у вашым выпадку падключыць 269 і ? р? асабліва рабіць.
як вам параілі выкарыстоўваць magpro і недахоп у аптэках.
чытайце толькі 304 кб, а не 320 kb
такім чынам, не перайсці на чытанне / запіс часткі праграмы, звязанай з працэсарам, і вы павінны пазбегнуць блакавання ecu.
што тычыцца пратаколаў, певень, вы можаце выкарыстоўваць любы пратакол ducati з 5 раніцы (напрыклад monsteer s2r1000) але, калі я правільна памятаю
певень не f? адрозненні працэсараў, таму рызыка блакавання.
На самай справе кома ? тое ж самае, што параілі мне? калі не май певень закона ад 320кб, цяпер у мяне есць і май, што адмысловы інтэрфейс, але калі я толькі певень не мог зрабіць, у адваротным выпадку ( l' MPPS я не чытаў ).
Dragonfly
04-05-2013, 15:01
Спачатку паспрабуйце прачытаць, калі чытаць напішы і той жа пратакол
Спачатку паспрабуйце прачытаць, калі чытаць напішы і той жа пратакол
Не ? сказаў, што пішыце, ці, лепш сказаць, напісаць, але пу? ўстала менавіта з-за розніцы ў працэсарах.
Я кажу вам гэта, чаму? gi? я ? поспех.
Лепш, 304 май, якая не датычыць першай часткі файла, а затым робіць адрозненні паміж працэсарамі.
maurof650
28-08-2013, 23:12
ніжэй прыкладаю таксама файл пасцелі, певень
Толькі сення я прачытаў эбу IAW5AMHW610 мікра st269, 848, які я размясціў на форуме ў банк. Я выкарыстаў mpps 12, якія ен чытаў файл у 320 kb.
... l' MPPS я не чытаў ).
Ад паслядоўнага або на школе? Я чытаць да школы з падачы стабілізавалася каля 13 вольт. Часам, здараецца, не ў стане чытаць з mpps толькі пытанне харчавання.
драйверы шмат разоў тыя ж для іп? транспартных сродкаў, калі не ідзе для дадзенага тыпу эбу проста не закон, мараль або закон, або няма, але можаце паспрабаваць колькі заўгодна
Ад паслядоўнага або на школе? Я чытаць да школы з падачы стабілізавалася каля 13 вольт. Часам, здараецца, не ў стане чытаць з mpps толькі пытанне харчавання.
Я спрабаваў ад серыйных, але я не даў ей вялікае значэнне, напружанне убачыла, што яна на 12,2 - 12,3в, такім чынам, я даў x лічыць, што не рабіў і проста !
maurof650
01-09-2013, 01:35
Ад серыйных не чытаю амаль ніколі для questiine для выгоды? і бяспекі. У школе часам здараецца так, што я павінен настойваць некалькі разоў, перш чым удалося прачытаць. Калі ў мяне праблемы іншае рашэнне ? аль паспрабаваць чытаць без ID, адразу ж пасля харчаванне экскурсійнае і я павінен сказаць, што гэта працуе.
dantesfx
01-09-2013, 18:52
У майстэрні пару 848 evo, яны прачытаныя, усе да школы, каб падобныя памылкі ад серыйных.
прывітанне ўсім, хлопцы, вы можаце размясціць схемы, спасылкі, якія вы выкарыстоўвалі, каб чытаць да школы? загадзя дзякуй
maurof650
04-09-2013, 23:14
Вось
http://imageshack.us/a/img546/2610/pinoutiaw59m5am.jpg
дзякуй маўра добрае зрабіць